Kuinka luoda häät-verkkosivusto – vaihe vaiheelta -opas

teidän häät on sinusta ja tulevasta morsiamestasi tai sulhanestasi. Tietysti, kuten olet todennäköisesti jo huomannut, mukana on myös paljon muita ihmisiä. Perhe ja ystävät ympäri maailmaa (ja useilta aikavyöhykkeiltä) haluavat ja tarvitsevat häätietoja jatkuvasti. Pysyminen kaikessa voi olla haaste.


miten luoda hääsivusto

Vaimoni ja minä juhlisimme juuri äskettäin 8-vuotista hääpäivämme. Tuolloin hääihimme, muistan ajatellut, kuinka hienoa olisi, jos meillä olisi hääsivusto, mutta luopui tästä ajatuksesta, koska en tiennyt miten se tehdään. Jos vain tietäisin, mitä tiedän nyt. Toivottavasti tämä blogin viesti näyttää sinulle, kuinka suhteellisen helppoa ja edullista on luoda sivusto sinusta ja tulevasta vaimosi tai aviomiehestä.

Yksi suosittu vaihtoehto monille pariskunnille on luoda hääsivusto. Tämä sivusto voi palvella erilaisia ​​tarpeita kihloksesta kuherruskuukauden jälkeen. Yleensä pariskunnat käyttävät hääsivustoa:

 • paikka esitellä valokuvat
 • tapa kommunikoida tiedot hääistä
 • lahja kirjaamo
 • tapa vangita RSVP: n
 • ja enemmän

Hääsivuston perustaminen on melko helppoa, vaikka et olisi erityisen Internet-taitava. Lisäksi hääsivusto voi todella säästää paljon aikaa. Lähettämällä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin suoraan sivustoltasi, voit tarjota vieraillesi helpon tietolähteen.

Tietenkin, todennäköisesti jokaisessa perheessä on ainakin yksi jäsen, joille on kerrottava sama asia miljoona kertaa – mutta hääsivusto voi silti vähentää merkittävästi kysymysten määrää, jotka sinun on käsiteltävä.

Täällä on vaiheittainen opas miten luoda hääsivusto.

>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

Kuinka nimetä hääsivustosi

Sivustosi tarvitsee nimen, jonka vieraasi voivat muistaa. Tyypillisesti paras veto tulee olemaan sinä ja kumppanisi sukunimet. Katsotaanpa, jokainen sivustoa käyttävä ei välttämättä ole hyvin perehtynyt Internetiin, joten haluat sivuston, jonka he löytävät helposti.

Näiden linjojen lisäksi haluat todennäköisesti linkittää sivustosi Facebook-sivullesi. Jos joku vaikeuttaa sivustosi löytämistä, hän voi silti löytää Facebook-sivusi.

Voit käyttää mitä tahansa kaupallista verkkotunnuksen tarjoajaa ja ostaa haluamasi käytettävissä olevan verkkotunnuksen. Yleensä parempi tapa saada verkkotunnus on käyttää isännöintipalveluntarjoajaa, joka tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen.

Isäntäkoneen käyttäminen verkkotunnuksen asettamiseen on yleensä helpoin ja nopein tapa nousta ja ajamiseen (katso seuraava osa)

Hääsivustosi isännöinti

Yksi suosittelemme isäntä Bluehost. Ne ovat edullisia, luotettavia ja tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia. Häät-verkkosivustoissa pidämme Bluehostin hinnoitteluvaihtoehdoista. Et todennäköisesti aio pitää sivustoasi yllä vuosia. Bluehostin avulla sinua ei lukita pitkäaikaiseen sopimukseen, jota et tarvitse.

Bluehost Rekisteröidy

Katso vaiheittaiset oppaamme liittymisestä Bluehostiin

Vaihda nimipalvelimesi

Isäntäyrityksen on liitettävä verkkotunnuksesi nimi ennen verkkosivustosi avaamista. Sinun on osoitettava verkkotunnuksesi nimipalvelimet isännälle. Älä huolestu – suurin osa työstä tehdään automaattisesti.

Löydät tiedot isännältä lähetetystä rekisteröintiviestistä. He lähettävät sinulle kaksi nimipalvelinta, jotka näyttävät xxxxx.hostname.com. Etsi verkkotunnuksesi nimi tililtäsi ja etsi jotain kuten Transfer DNS. Tässä syötät nimipalvelimesi. Verkkotunnuksesi tunnistaminen voi kestää jopa 48 tuntia. Tätä kutsutaan “etenemiseksi”.

Jos ostat hosting-palvelua Bluehostilla, saat ilmaisen verkkotunnuksen, ja sinun ei tarvitse huolehtia nimipalvelimien vaihtamisesta

CMS: n asentaminen

Häät-verkkosivusto, jolla ei ole sisältöä, on kuin häät ilman tanssilattiaa. Ihmiset ilmestyvät, mutta heillä ei ole paljon tekemistä saapumisensa jälkeen.

Jotta voit julkaista sisältöä sivustossasi, tarvitset sisällönhallintajärjestelmän. WordPress on luultavasti suosituin CMS siellä, ja se on todennäköisesti mitä haluat käyttää. Se on riittävän yksinkertainen aloittelijoille, mutta tarpeeksi monimutkainen, jotta voit todella mukauttaa sivustosi.

WordPressin asentaminen on entistä helpompaa Softacoulous-ohjelmalla. Tämä ilmainen ohjelmisto mahdollistaa WordPress-asennuksen yhdellä napsautuksella.

Verkkosivustosi ulkoasun mukauttaminen ei ole kovin monimutkaista, ja se on todella jotain, mitä sinun tulisi harkita. Ihannetapauksessa perheesi ja ystäväsi vierailevat verkkosivustossasi usein. Miksi et vie jonkin aikaa, istu rakkaasi kanssa ja suunnittele sivusto, joka todella kuvastaa teitä kahta? Luominen on enemmän kuin vain verkkosivusto – sinä luot muistin.

WordPress-hääteeman valitseminen

Kun olet valinnut sisällönhallintajärjestelmän, voit nyt rakentaa verkkosivustosi. WordPress-hallintapaneeli on paikka, johon itse haluat lisätä ja muokata sivuja. Päästäksesi kojelautaan, noudata vain WordPressin sinulle lähettämiä ohjeita.

Teema on verkkosivuston yleinen ulkoasu. Voit valita teeman valitsemalla Ulkonäkö & Teemoja. On ilmaisia ​​ja maksettuja vaihtoehtoja. Vaikka ilmaiset ovat mukavia, ne ovat myös melko yksinkertaisia ​​ja tavallisen näköisiä.

Sinun ei tarvitse suunnitella ulkonäköä tyhjästä saadaksesi kaiken oman ilmeesi. On olemassa monia suosittuja sivustoja, joiden teemat ovat erityisesti häät. Pidämme joistakin nämä häät teemat teemaforest.net.

WordPress hääteemoja

Sisällön lisääminen hääsivustoosi

Kun olet valinnut teeman, on aika lisätä sisältöä. Siirry Sivut-välilehteen ja muokkaa etusivusi sisältöä. Voit sitten lisätä lisää sivuja haluamallasi tavalla. Tässä on osa sisällöstä, jonka haluat ehkä lisätä:

 • Yksityiskohdat häiden ajasta ja paikasta
 • Tietoja hotellimajoituksista ja reiteistä lentokentälle ja lentokentältä
 • Valokuvia. Mikä on hääsivusto ilman joukko valokuvia? Hääjen lisäksi voit lisätä valokuvia kihloista, harjoituksista ja jopa häämatkailusta
 • Mitä muuta haluatkin. Mitä enemmän sisältöä tarjoat, sitä enemmän sivustosi kävijät tuntevat olevansa osa häät

Sähköpostitilien määrittäminen

Verkkosivustosi tarjoaa todennäköisesti ilmaisen sähköpostipalvelun. Voit luoda verkkotunnukseesi liittyvän mukautetun sähköpostin. Sinulla on todennäköisesti myös hallintapaneelissa sähköpostitilit-osio, josta voit luoda uusia tilejä ja lukea viestejä.

Haluat ehkä yhdistää kaksi sähköpostiosoitetta verkkotunnukseesi. Voit antaa yhden sähköpostiosoitteen ystävillesi ja perheellesi, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä suoraan. Sitten voit antaa toisen sähköpostiosoitteen ihmisille, joiden kanssa olet tekemisissä ammatillisessa ominaisuudessa, kuten kukkakauppias, catering ja niin edelleen. Tämä voi auttaa sinua järjestäytymään usein melko raivoisana aikana.

Tarkistetaan, että sivustosi on aktiivinen

Kun olet saanut sisältösi valmiiksi (tai ainakin aloittanut toistaiseksi) ja olet valinnut täydellisen teeman, sinun on varmistettava, että sivustosi on verkossa. Todennäköisesti sinulla on jo hyvä mennä. Silti haluat kirjoittaa osoitteesi selaimeen (tai useaan eri selaimeen) vain varmistaaksesi, että sivustosi näyttää oikein.

Jos sivustosi ei lataudu, ensimmäinen askel on päivittää verkkotunnuksesi palvelimet. Jos et ole varma, miten se tehdään, tai jos epäilet, että kyseessä voi olla jokin muu ongelma, ota yhteyttä verkko-isäntäänsi saadaksesi erityisohjeita.

Haluat käynnistää sivustosi vähintään muutama kuukausi ennen häitä. Vieraasi haluavat tietoja matka- ja hotellijärjestelyistä mahdollisimman pian. Häät jälkeen sinun pitäisi todennäköisesti poistua sivustolta ainakin, kunnes voit lähettää joitain kuvia häämatkalle.

Häärekisterin perustaminen

Voit listata haluamasi oikeat tuotteet verkkosivustollesi, mutta se on vasta alku. Saatat myös pystyä auttamaan vieraitasi ostamaan virtuaalisesti häälahjasi. Monet kaupat tarjoavat online-rekisterin, josta vieraasi voivat ostaa häälahjan poistumatta kotoa.

Yhteyden muodostaminen sosiaaliseen mediaan

Haluatko ihmisten haluavan vai et, he aikovat kääntyä sosiaaliseen mediaan saadaksesi tietoja hääistäsi. Useimpien verkkosivustojen avulla voit upottaa Facebook-, Twitter- ja muut sosiaalisen median profiilit helposti.

Sosiaalisen median viesteissä voit aina ohjata ihmisiä sivustoosi. Toinen idea, jota kannattaa kokeilla, on luoda sähköpostiluettelo vieraillesi. Kun verkkosivustossasi on uutta tietoa, voit käyttää sähköpostiluetteloa ja sosiaalisen median profiilia lähettääksesi ilmoituksen siitä, että hääsivustossasi on uutta sisältöä.

Et pääse pakenemaan sosiaalisesta mediasta, mutta kannattaa ehkä harkita suurimman osan hääkeskustelujesi pitämistä verkkosivustollasi. Sosiaalisen median kavereihisi voi kuulua työtovereita, tuttavia ja muita, jotka eivät ehkä halua kuulla kaikkia yksityiskohtia tulevista nuppeistasi. Voit kuitenkin lähettää verkkosivustollesi niin paljon sisältöä kuin haluat. Loppujen lopuksi siksi ihmiset vierailevat.

On sinulle hääsivusto?

Yhdellä sanalla: Joo.

Suuret tai pienet, useimmat häät hyötyvät hääsivustosta. Verkkosivusto auttaa yhdistämään ystäviä ja perhettä ympäri maailmaa. Säästät arvokasta aikaa tarjoamalla vieraille helppokäyttöisiä resursseja matka- ja logistisiin tietoihin. Lisäksi jokainen voi nauttia valokuvista ja muista hauskoista asioista – vaikka he eivät voisi osallistua henkilökohtaisesti.

Naimisiin meneminen ja häät voivat olla kiireisiä ja kaoottisia. Onneksi hääsivuston perustaminen on melko helppoa, vaikka et olisi oikeasti tietokonehenkilö. Kun häät ovat ohi ja jännitys on rauhoittunut, sivustostasi tulee upea virtuaalinen matkamuisto, jonka voit aarreta ikuisesti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map