Kuinka tasoittaa WordPress-verkkosivustoasi ilmaiseksi SumoMen avulla

Tiesitkö, että on ilmainen työkalusarja jonka voit lisätä WordPress-verkkosivustoosi muuttaaksesi siitä liikennettä tuottavaa markkinointilaitetta? Asentamalla yhden tai useamman tämän kokoelman työkalusta voit tehdä verkkosivustostasi paitsi entistä paremman keräämään sähköpostiosoitteita, mutta myös tehokkaammin luomaan viittauksia ja sosiaalisia osuuksia.


Paitsi, että myös muut paketin työkalut antavat sinulle mahdollisuuden saada paremman kuvan siitä, kuinka sinun kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa ja sen sisältö. Näiden työkalujen avulla voit selvittää, missä kävijät napsauttavat verkkosivustollasi, ja myös kuinka pitkälle he vierittävät sivujasi.

Jos ajatus WordPress-verkkosivustosi optimoinnista ja päivittämisestä saada lisää kävijöitä ja parantaa sen muuntokursseja, sitten SumoMe työkalusarja voisi olla juuri sitä mitä etsit.

sumome

Jos haluat tietää enemmän tästä laajennuksesta ja mitä sen lisäosista sinun tulisi ehdottomasti käyttää verkkosivustollasi, lue lisää opas SumoMe for WordPress -sovellukseen.

SumoMe: Kohokohdat

Vaikka SumoMe-ohjelmaa ja sen työkaluja voidaan käyttää missä tahansa verkkosivustossa, WordPress-käyttäjät ovat erityisen onnekkaita, koska he voivat vain Asenna ilmainen ytimen laajennus, aktivoi sitten yksittäiset sovellukset tai moduulit, joita he haluavat käyttää.

SumoMe-paketin muodostavia sovelluksia tai työkaluja päivitetään jatkuvasti ja lisätään. Kirjoittamishetkellä kuitenkin on yhdeksän ilmaista vaihtoehtoa valita, mukaan lukien:

 • List Builder: ponnahdusikkunan opt-in-lomake
 • Vieritysruutu: liukuva sähköposti
 • Älykäs palkki: otsikkopalkin viestipalkki valinnaisella sähköpostin opt-in-muodolla
 • Jaa: sosiaalisen median jakamispainikkeet
 • Image Sharer: kuvakohtaiset sosiaalisen jakamisen painikkeet
 • Korostus: luo jaettavissa olevia lainauksia
 • Sisältöanalyysi: näytä kuinka pitkälle lukijat vierittävät sivuja
 • Lämpökartat: näe missä kävijät napsauttavat reaaliajassa
 • Yhteyslomake: kerää viestejä lukijoilta sisäänrakennetulla roskapostisuojauksella

SumoMen kohokohdat ovat sähköpostin uutiskirjeen kasvuvälineet. Tähän sisältyy List Builder- ja Scroll Box -sovellukset. Nämä työkalut löytyvät muualta, mutta usein kalliista premium-laajennuksista, kuten OptinMonster. Tämä tekee SumoMesta ja sen kyvystä lisätä ponnahdusikkunoita tai liittää sähköpostiviestejä opt-in-lomakkeita verkkosivustollesi ilmaiseksi todella viehättävä.

SumoMe List Builder

sähköpostin ponnahduslomakkeen liipaisimet ovat erittäin edistyneitä, mikä on hienoa. Tämä tarkoittaa, että valituista asetuksista riippuen lomakkeita ei näytetä ennen täydellistä hetkeä. Tämän seurauksena voit saada eniten kirjautumisia lukijoistasi häiritsemättä niitä prosessissa.

Jos haluat kasvattaa sähköpostilistasi ja muuttaa kertaluonteisista vierailijoista tilaajia, joihin voit ottaa yhteyttä milloin tahansa, List Builder -moduuli on tehokas ja ilmainen tapa lisätä ponnahdusikkunoita WordPress-verkkosivustoon.

Vaikka sähköpostisi tilaajaluettelon kasvattaminen on tärkeää, verkkosivustosi toimivuuden varmistaminen on tärkeää tehokas tavoitteenmuuntamiskone on ehkä vielä tärkeämpää. Tämä tekee myös Content Analytics- ja Heat Maps -sovelluksista erittäin houkuttelevia.

SumoMe Lisää sisältöanalyysi

Content Analytics -sovellus näyttää sinulle tarkalleen kuinka pitkälle kävijät vierittävät alas jokaiselle verkkosivustosi sivulle. Vaikka saatat haluta ajatella, että kävijät lukevat artikkeleidesi jokaisen sanan, on suuri mahdollisuus, että suuri joukko he hylkää sivusi ennen loppuaan – riippumatta siitä, kuinka hyvin kirjoitetut he ovat.

On erittäin tärkeää tietää, mihin suurin osa kävijöistäsi lukee sivuillesi. Tämän jälkeen aseellisesti voit aseta puhelut toimintaan paikoissa, jotka saavat eniten näyttökertoja, antaen samalla kävijöille mahdollisuuden lukea sisältöäsi, ennen kuin heille esitetään ehdotus – onko kyse linkistä tuotteesi ostamiseen, palveluidesi tilaamiseen tai muuhun toimintaan.

SumoMe Lisää Heat Maps

Heat Maps -sovellus antaa sinulle joitain vastaavia tietoja käytettäväksi verkkosivustosi optimoimiseksi. Näkemällä helposti, mitä linkkejä vierailijat napsauttavat ja mitkä eivät ole, voit lisätä tärkeimmille sivuillesi päätyvien kävijöiden määrää tekemällä tarvittavat muutokset.

Lämpökartoitustyökaluja käytettäessä on myös aina mielenkiintoista löytää, mitä sivuelementtejä vierailijat napsauttavat, jotka eivät ole linkkejä. Lisäämällä linkkejä niihin alueisiin, joita napsautetaan, voit helposti ohjata enemmän kävijöitä etsimillesi sivuille.

SumoMen käytön aloittaminen

Ilmaisen laajennuksen voi asentaa suoraan verkkosivustoltasi. Sitten, kun se on aktivoitu, sinun on rekisteröitävä sivustosi voidaksesi hankkia ilmainen tili – onneksi tämä vie vain muutaman napsautuksen ja minuutin aikaa.

SumoMe Lisää laajennus

Nyt verkkosivustosi käyttöliittymästä voit napsauta kelluvaa kuvaketta nähdäksesi käytettävissäsi olevat sovellukset tai moduulit. Sumo Store -sovelluksessa sovellukset jaetaan tyypin mukaan, mukaan lukien sekä ilmaiset että premium-vaihtoehdot.

SumoMe-myymälä

Voit sitten valita mitkä sovellukset otetaan käyttöön verkkosivustollasi. Sen jälkeen voit käyttää mukautusvaihtoehtoja määrittääksesi sovelluksen verkkosivustollesi.

Ensisijaiset vaihtoehdot

Vaikka SumoMe sisältää vaikuttavan joukon ilmaisia ​​työkaluja, jotka voivat lisätä verkkosivustosi vastaanottaman liikenteen määrää, sekä lisätä sähköpostiluetteloa, tarjolla on myös muutamia premium-päivityksiä.

Vaikka nämä ovat valinnaisia ​​lisävarusteita, SumoMe Starter -päivitys kannattaa harkita. Tämä johtuu siitä, että se antaa sinulle mahdollisuuden piilota kelluva kuvake kävijöiltäsi. Tämä 10 dollarin kuukausimaksu antaa sinulle pääsyn premium-sähköpostitukeen, jos tarvitset koskaan apua verkkosivustosi suhteen.

Kun laajennus on todistanut itsensä ja auttanut sinua joko kasvattamaan luetteloasi tai luomaan lisää yrityksiä, voit harkita päivittämistä premium-vaihtoehtoihin.

johtopäätös

SumoMe-sovellusten on kuulemma olevan käytetään yli 2 miljoonalla verkkosivustolla, mukaan lukien jotkut kotitalouksien nimet, kuten Airbnb ja Social Media Examiner.

Tämä tarkoittaa paitsi sitä, että on erittäin epätodennäköistä, että tämä tuote katoaa, vaan myös, että kehittäjät pystyvät keräämään valtavia määriä tietoja sovellusten käytöstä. Tämä kertoo heille, mitkä muotoilut ja painikkeiden kokoonpanot ovat johtavat korkeimpiin muuntokursseihin. Tämän jälkeen kehittäjät voivat edelleen muokata sovelluksiaan auttaakseen sinua saamaan parempia tuloksia niistä.

Jos etsit tapaa lisätä korkealaatuisia sähköpostin opt-in-lomakkeita verkkosivustollesi ilmaiseksi, SumoMe-sovelluspaketti on tehokas vaihtoehto, josta on edelleen hyötyä ajan myötä..

Lisätietoja SumoMestä tänään

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map