Mistä luoda verkkosivusto?

Kun kyse on verkkosivuston perustamisesta, aiheen tai idean löytäminen voi olla erittäin vaikeaa – ja jopa kun olet keksinyt ideoita, kuinka tiedät, onko ideasi verkkosivustolle todella hyvä?


mistä luoda verkkosivusto

>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

Loppujen lopuksi olen varma, että olet samaa mieltä siitä, että ei ole mitään järkeä perustaa verkkosivustoa, josta sananlaskuinen mies ja hänen koiransa kiinnostavat!

Jos löydät itsesi kamppailee löytääksesi aiheen tai idean seuraavalle verkkosivustollesi sitten on aika alkaa saada mielesi domisemaan.

Aloita verkkosivusto jostakin, josta olet intohimoinen

Monet ihmiset haluavat perustaa verkkosivuston jostakin heistä kiinnostunut – ja intohimojen luettelon kirjoittaminen voi varmasti olla hyvä lähtökohta.

Onko intohimosi puutarhanhoito tai vuorikiipeily, verkkosivustosi perustaminen sydämesi lähellä olevaan aiheeseen voi olla hyvä idea siinä määrin kuin se tulee olemaan helppo pysyä motivoituneena kehittää sitä pitkällä tähtäimellä.

Lisäksi on todennäköistä, että olet meillä on jo hyvät tiedot aiheen ympärillä, joten ideoiden keksiminen uudesta sisällöstä tulisi olla suhteellisen yksinkertaista. Sinun pitäisi jo olla sopusoinnussa sen kanssa, mikä on kyseisen markkinoiden kuuma ja ala-aiheita, joista yleisösi kiinnostaa.

Verkkosivun perustamisessa on kuitenkin ongelma vain siksi, että olet intohimoinen aiheeseen – ja se on, että et aina tiedä, onko sille sopivia markkinoita.

Jos intohimo on golf, silloin se voisi olla hyvä idea, mutta entä jos intohimosi on navanfluffen kerääminen? Jep, minulle on kerrottu, että tällainen harrastus on todella olemassa, mutta kuinka moni muu ihminen jakaa kiinnostuksesi?

Aloita verkkosivusto jostakin, joka antaa sinulle rahaa

Jos haluat ansaita rahaa verkkosivustollasi, on tuplasti tärkeää tutkia mahdollisia markkinarakoja ja valita sitten sellainen, jolla on mittavat markkinat ja hyvä voittopotentiaali.

Jos etsit ideoita, aloita siirtymällä tytäryhtiöverkostoon clickbank ja katsele luokkia markkinoillaan. Siellä on monia aiheita, mutta yleensä rahaan, terveyteen tai hyvinvointiin liittyvät asiat ovat ikivihreitä.

Seuraavaksi, ja et ehkä ole ajatellut tätä, katso tätä aikakauslehti paikallisessa myymälässäsi ja tarkkaile tarjottavia kohteita. Jos aiheesta löytyy aikakauslehti, se on mahdollisesti kannattava aihe.

Katso myös lehden takaosaa ja katso yrityksiä, jotka mainostavat numerossa. Terve mainonnan käyttöönotto merkitsee yleensä voittopotentiaalia.

Jos kamppailet yhä ideoiden puolesta, tutustu Google-trendit saada selville mistä aiheista ihmiset tällä hetkellä puhuvat. Nykyiset suuntaukset voivat olla potentiaalinen kultakaivos, mutta muista miettiä myös kuinka pitkällä aikavälillä jotkut näistä ideoista voivat olla.

Vedä ideasi yhteen ja tee päätös

Nyt olet toivottavasti tuottanut joitain potentiaalisia ideoita – mutta ovatko niistä hyviä? Ota selville siirtymällä kohtaan Google Keyword Planner. Tämä hyödyllinen työkalu on suunniteltu ensisijaisesti ihmisille, jotka pitävät AdWords-kampanjoita, mutta se tarjoaa erittäin hyödyllistä tietoa kuukausittaisista hakumääristä (tiettyä avainsanaa etsivien ihmisten lukumäärä).

Kirjoita joitain avainsanoja aihepiireihin / kapeisiin luetteloosi ja selvitä kuinka monta hakua jokaiselle tehdään. Sinun pitäisi pystyä arvioimaan karkeasti, kuinka suosittu ja potentiaalisesti kannattava tietty aihe on.

Hyödyllisiä resursseja

http://fatmumslim.com.au/sweet-ideas-50-things-to-blog-about/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics-i-hope-you-write/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics/

http://www.molly-greene.com/101-blog-topic-ideas/

http://fizzle.co/sparkline/81-blog-topic-ideas

http://www.copyblogger.com/brainstorm-blog-topics/

Blogin aihe & Sisällöntuottajat

http://www.hubspot.com/blog-topic-generator

http://www.portent.com/tools/title-maker/

http://ideas.contentforest.com/

Verkkosivusto & Blogiideogeneraattorit

http://www.businessnewsdaily.com/3253-business-idea-generator.html

http://www.kickmeta.com/

http://www.mytopbusinessideas.com/online/

Nyt kun olet keksinyt loistavan idean, sinun tarvitsee vain hankkia verkkotunnus ja isännöinti ja aloittaa sivuston rakentaminen. Jos tarvitset apua blogin luomisessa, tutustu aloittelijoillemme täällä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map