Oman kauneusblogin perustaminen alle 100 dollarille – mielettömän yksinkertaisia ​​ja helppoja vaiheita

Kauneusrako on sekä hauskaa että jännittävää. Teollisuus on sinänsä erittäin dynaamista, joten suuntaukset kehittyvät jatkuvasti ja aiheet muuttuvat aina.


Jos olet innostunut kosmetiikasta, yleisestä terveydestä, ihonhoitotuotteista, kampauksista, kauneustuotteista ja muotista, voit veistää itsellesi paikan verkossa kauneusblogin kanssa.

kuinka aloittaa kauneusblogin alle 100 dollaria

Miksi aloittaa kauneusblogi?

Sinulla ei tarvitse olla kirjoitustutkintoa tai ammattitaitoista kirjoitustaustaa aloita oma kauneusblogisi.

Itse asiassa monet suosituimmista online-blogeista ovat ihmisten luomia, jotka vain kirjoittavat siitä, mikä heitä innostaa eniten, ja päivittävät lukijoitaan jatkuvasti informatiivisilla ja nokkelailla viesteillä.

Omalla blogillasi on monia etuja. Ensinnäkin voit ansaita kunnollisia tuloja mainosten avulla ja yhdistää kauneus- ja muotialan yrityksiä.

Voit myös ottaa yhteyttä kauneustuotteiden jälleenmyyjiin, jotta voit ansaita ylimääräisiä tuloja.

On myös monia kauneusbloggaajia, joille lähetetään tuotteita testausta ja arvosteluita varten, joskus jopa ennen tuotteiden joutumista myymälöihin.

Tämä antaa sinun olla alttiina kauneudenhoitoalan viimeisimpiä suuntauksia, mikä on suuri etu, jos haluat tulla viranomaiseksi tällä markkinaraolla.

Ennen aloittamista

On tärkeää aivoriihi heti alussa. Kun inspiraatio osuu sinuun, istu alas ja päätä, mistä kauneusteollisuuden näkökohdasta haluat blogata. Tee sitten luettelo viesteistä, jotka haluat ehkä kirjoittaa.

Tärkein kysymys, jonka voit kysyä, on: “Jos olisin oma blogin lukijani, mitä haluaisin lukea?”

Mieti myös erilaisia ​​”alaluokkia”, joita voit kiertää. Esimerkiksi: tuotearvostelut, päivän tuote, makeover-vinkit ja satunnaiset jutut.

Seuraavaksi katsele ympärilleen muita blogeja ja tarkkaile asioita, jotka pidät tai eivät pidä sisällöstä, teemoista, kirjoitustyyliä ja yleistä ulkonäköä.

Älä kopioi ketään tietysti, mutta ympäristöön katseleminen auttaa sinua saamaan luovat mehut virtaamaan ja saamaan ideoita siitä, kuinka blogiisi voi olla erilainen.

Mieti myös, kuinka lisätä mediaa viesteihisi, kuten videoihin tai valokuviin. Olisi apua, jos sinulla on teräväpiirtokamera, joka tallentaa selkeitä valokuvia, sekä valokuvien muokkausohjelma värienkorjausta ja rajaamista varten.

Harkitse myös tavoitepostitustiheyttäsi. Haluatko tai voisitko postittaa joka päivä, kerran viikossa tai joka kolmas päivä? Huomaa, että riippumatta siitä, kuinka usein päätät, on tärkeää, että lähetät säännöllisesti.

Kadotat lukijasi helposti, jos lähettämäsi viestit ovat epäjohdonmukaisia. Olisi todella helpompaa, jos voit kirjoittaa viestejä etukäteen, niin vain “ajoittaa” ne tulevia päivämääriä varten.

Kuinka ansaitset rahaa? Blogin ansaitseminen on olemassa muutamilla tavoilla. Suosituin tapa on Google Adsense – voit ansaita tuloja, kun katsojat napsauttavat blogin mainoksia.

The Nitty-Gritty Stuff – Helppoa vaihetta oman kauneusblogin luomiseen

Yhteenvetona voidaan todeta, että kauneusblogin perustamisessa on 4 helppoa vaihetta:

 1. Valitse web-palveluntarjoaja
 2. Hanki verkkotunnus
 3. Asenna WordPress
 4. Kaunistele kauneusblogissasi

Mutta ennen kuin siirrymme näihin vaiheisiin, puhutaan ensin isännöinnistä – valitaanko ilmainen tai maksettu isännöinti.

Mikä on ilmainen isännöinti maailmassa?

Jos tämä on ensimmäinen bloggaaminen, sinun kannattaa aloittaa ilmaisella blogin isännöintipalveluntarjoajalta. Ilmainen isäntä tarkoittaa, että voit aloittaa blogin maksamatta mitään hosting-palveluntarjoajan kautta. Parhaita esimerkkejä ovat blogger.com ja wordpress.com.

Miksi valita ilmainen hosting?

Paras etu ilmaisen blogin isännöinnin käyttöön on tietysti, sinun ei tarvitse kuluttaa mitään aloittamiseen. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjautua tilille ja olet valmis lähtemään.

Sinun ei tarvitse huolehtia luottokorttisi käyttämisestä kuukausittain tai vuosittain.

Ilmainen blogin isännöinti on myös erinomainen vaihtoehto, jos sinulla ei ole vähän kokemusta web-suunnittelusta. Useimmilla ilmaisten blogin isännöintipalveluntarjoajilla, kuten WordPress.com, on valmiit blogimallit.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita haluamasi teema ja kirjoittaa sitten ensimmäinen viesti. Sinulla on myös oikeus mukauttaa blogiisi tiettyyn pisteeseen saakka.

Haittoja

Ilmaisen blogin isännöinnin suurin haittapuoli on se, että et omista verkkotunnusta. URL-osoitteesi on aina kuin “beauty.wordpress.com” kuin “beauty.com”.

Vaikka aliverkkotunnus voi olla tarpeeksi hyvä niille, jotka ovat vasta aloittamassa, blogin mitoittaminen on haastavampaa, jos haluat tulla tunnustetuksi kauneusraon auktoriteettina tai kun haluat luoda oman nimi tai tuotemerkki.

Toinen haitta ilmaisten blogin isännöintipalvelujen käyttämisessä on rajoitetut vaihtoehdot räätälöinnin suhteen. Ilmaisella blogin isännöinnillä voit muuttaa teemoja, asetteluja, värejä ja fontteja, mutta et voi odottaa paljon toiminnallisuutta sivustoltasi.

Sinun on myös jouduttava kohtaamaan paljon mainoksia blogissasi.

Maksetun isännöinnin valitseminen

Jos aloitit blogin ilmaisella isännöinnillä ja olet saavuttanut kunnollisen seurannan, voit skaalata siirtämällä bloginsi maksulliseen isännöintiin.

Tässä ovat edut:

 • Oma verkkotunnuksesi – Yksi parhaimmista eduista, kun valitset premium-blogin isännöinnin, on blogin nimen tai verkkotunnuksen omistaminen.Miksi tämä on tärkeää? Verkkotunnuksen omistaminen helpottaa ihmisten muistamaan sivustosi osoitteesi. Voit myös perustaa blogin henkilökohtaiseen brändäykseen ja kaupallistaa se olisi helpompaa.
 • Oma sähköpostiosoite – kaikki maksetut palveluntarjoajat sallivat sinulle yhden tai useamman mukautetun sähköpostiosoitteen. Jos esimerkiksi blogin verkkotunnus on “beauty.com”, sinulla voi olla sähköpostiosoite, kuten [Email protected] tai [Email protected].Tällä tavalla sinun ei tarvitse käyttää henkilökohtaista Gmail- tai Yahoo-osoitettasi vastatessasi seuraajien kanssa. Voit myös asettaa automaattivastaajia viestintää ja markkinointia varten.
 • Helppokäyttöinen verkkosivujen rakentaja– kun taas premium-hosting-palveluita käyttävät pääasiassa kokeneet verkkosivustojen kehittäjät, aloittelija, jolla ei ole koodaustaitoja, voi käyttää sitä. Hosting-paketteihin sisältyvien verkkosivustojen rakentajien ansiosta voit luoda kauneusblogisi napsauttamalla ja vetämällä elementtejä. Paras asia tässä on, että voit räätälöidä sivustosi täydellisemmällä toiminnolla, teemoilla, asetteluilla ja värimalleilla vastaamaan mieltymyksiäsi ja branding.
 • Ei mainoksia– Koska olet maksanut hosting-paketista, blogiisi tulee täysin mainoksia, lukuun ottamatta itse lähettämiäsi.
 • Laajennukset ja widgetit– maksettu blogin isäntä antaa sinun parantaa sivustosi käytettävyyttä ja toimivuutta laajennusten, sovellusten ja widgetien kautta. Voit myös lisätä syötteitä ja kuvagalleriaa sosiaalisen median tileiltä.
 • Ansaitse blogiisi ansaitseminen – monet ilmaisen palvelun tarjoajat ilmoittavat käyttöehdoissaan, että et voi ansaita rahaa blogiisi, mikä tarkoittaa, että et voi tarjota tilaa mainostesi suhteen. Google Adsense ei myöskään hyväksy ilmaisia ​​isännöitäviä blogeja kaupallistamiseksi.

Tähän mennessä sinun pitäisi pystyä määrittämään mikä isäntävaihtoehto valita. Ensiluokkaiselle isännöinnille on valittavana paljon, ja on erittäin suositeltavaa tarkistaa valitsemasi isännöintipalveluntarjoajan arvostelut, jotta tiedät, vastaako se budjettiasi ja isännöintitarpeitasi..

Huomaa, että kun ostat hosting-paketin, sen mukana tulee yleensä verkkotunnuksen rekisteröinti. Sinun ei tarvitse ostaa verkkotunnusta, joten sinun ei tarvitse kuluttaa enemmän.

Nyt kun sinulla on idea ylläpidosta, puhutaan blogin nimen valinnasta ja verkkotunnuksen hankkimisesta.

Mahtava verkkotunnuksen valitseminen

Kyllä, tämä voi olla haastava vaihe. Pelkkä vaihtoehtomäärä voi yksin aiheuttaa hämmennystä. Joten tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua:

 • Yhdistä suosikkisanasi, jotka sopivat yhteen kauneuden kanssa. Kysy itseltäsi: mikä innostaa sinua kauneusrakoista? Mikä on persoonallisuuttasi ja miten se liittyy kiinnostukseesi bloggaaminen? Mitkä ovat suosikkisanasi? Mitä harrastat? Mitä aiheita haluaisit käsitellä blogissasi? Mitkä sanat kuvaavat parhaiten blogiiasi?
 • Aivoriihi ja muista merkit tai teema, jotka liittyvät merkkiisi. Scribble kaikki, mikä mieleen tulee. Voit sitten käyttää tesaurusta ja kirjoittaa lisää liittyviä sanoja. Sinulla on nyt joukko sanoja, joista voit valita.
 • Lajittele vaihtoehdot, valitse luettelo ja selvitä, mikä menee hyvin yhteen. Voit pyytää muita lukemaan, mitä olet toistaiseksi valinnut, ja valitsemaan sieltä ne, jotka voidaan helposti lausua.
 • Siirry GoDaddy- tai Namecheap-sivustoon ja tarkista, ovatko valitsemasi valitset. Lyhyet, 2-tavut verkkotunnukset ovat aina parempia. Älä käytä niitä, joissa on katkoviivoja (example-beauty.com), koska näitä on vaikea muistaa.

Lisävinkkejä

Pidä se aina lyhyenä, suloisena ja yksinkertaisena. Blogin nimen tulisi olla täsmälleen sama kuin URL-osoitteen, jotta sekaannusta ei tapahdu. Pelaa sanoilla ja käytä nokkelaita. Blogin nimen tulisi olla helppo muistaa, kirjoittaa ja lausua.

WordPressin asentaminen

Kun olet rekisteröitynyt isännöintisuunnitelmaan ja verkkotunnukseen, sinun on käytettävä olemassa olevaa käyttäjäystävällisintä blogimisalustaa – WordPress.

WP on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, joka auttaa bloggaajia hallitsemaan sisältöään helposti, kuten lisäämällä uusia viestejä, muokkaamalla niitä, päivittämällä ja poistamalla sisältöä sekä mukauttamalla sitä kauniimmaksi.

Sinun ei tarvitse viettää ylimääräistä rahaa WordPressin kanssa, koska se sisältyy usein jopa kaikkein peruselvimpiin web-hosting-paketteihin. Asennus on yksinkertainen, mutta me osoitamme sinulle, miten se tehdään vaihe vaiheelta.

Tätä tarkoitusta varten käytämme BlueHostia esimerkkinä (jos tarvitset apua rekisteröityessäsi Bluehostiin, katso sitten tämä vaihe vaiheelta -opas)

Vaihe 1: Kirjaudu uuteen BlueHost-tiliisi ja napsauta sitten ”Hosting”. Etsi Verkkosivun rakentajat -paneeli, ja alla on WordPress.

Vaihe 2: Napsauta “Asenna”. Sinut tuodaan toiselle sivulle. Valitse verkkotunnus ja napsauta sitten ”Tarkista verkkotunnus”.

Vaihe 3: Valitse “Olen lukenut ehdot” -vaihtoehto ja napsauta sitten “Asenna nyt”.

Vaihe 4: Näyttöön tulee ruutu ”Asennamme WordPressiä sinulle”. Odota 2 – 5 minuuttia, kunnes prosessi on valmis. Kun olet valmis, napsauta “Näytä prosessit” ja sitten “Näytä käyttöoikeustiedot”.

Vaihe 5: Sinun on annettava kirjautumistietosi seuraavalle sivulle. Napsauta ”Järjestelmänvalvojan URL-osoite” ja kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi.

WordPress-asennus on valmis, ja nyt olet jo luonut kauneusblogisi virallisesti alle 100 dollarilla.

Kaunousblogin tekeminen kauniiksi

Joten sinulla on nyt kauneusblogi. On sanomattakin selvää, että mallisi on oltava kaunis – kauniisti heijastava kapeasi. Maistasi ja tyylisi mukaan voit valita minimalistisen teeman tai todella värikkään mallin.

Tärkeintä on pitää ulkoasu järjestettynä ja puhtaana. Lukijasi pitäisi voida löytää helposti etsimäsi tiedot. Jos aiot laittaa paljon valokuvia, käytä korkealaatuisia kuvia.

WP-kojelaudassa näkemäsi lisäksi on paljon ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Jos et vielä voi ostaa premium-WordPress-teemoja, mene www.wordpress.org/themes ja etsiä kauneuteen liittyviä WordPress-teemoja.

Toinen vaihtoehto, suositeltava, koska sinun ei tarvitse viettää liian paljon aikaa suunnittelun ja ulkoasun mukauttamiseen, premium-kauneuden WordPress-teema teemaforest.net-sivustolta (maksaa noin 50 dollaria).

Teeman asentaminen on helppoa. Napsauta vain ”Ulkonäkö”, napsauta sitten ”Teemat”, valitse “Lisää uusi”, valitse teema ja napsauta sitten “Lataa teema”. Sekä ilmaisilla että premium-teemoilla on yksityiskohtaiset ohjeet aloittamisesta.

Lopulliset ajatukset

Kauneusblogin pitäminen on sekä palkitsevaa että haastavaa hanketta. Tärkeimmät asiat, jotka sinun on muistettava, ovat omistautuminen, johdonmukaisuus ja intohimo. Älä odota, että siitä tulee osuma yön yli.

Suuren lukijakunnan rakentaminen vie aikaa. Ole kärsivällinen ja anna kauniin intohimosi loistaa blogissasi, ja palkkiot ovat upeat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map