Αναθεώρηση φιλοξενίας GoDaddy

Αναθεώρηση GoDaddy


Επισκεφτείτε το GoDaddy.com

Αναθεώρηση φιλοξενίας GoDaddy

Πάμε μπαμπά ιδρύθηκε από τον Bob Parsons το 1997, είναι μια εταιρεία με μακρόχρονο ιστορικό παροχής άριστων υπηρεσιών. Εκτός από τα πακέτα φιλοξενίας, το GoDaddy προσφέρει επίσης εγγραφή τομέα.

Η φιλοξενία GoDaddy διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε: email, cpanel, λογισμικό blogging, κάρρα αγορών και άλλα. Με το GoDaddy μπορείτε να αγοράσετε και να καταχωρίσετε ονόματα τομέα και να τα φιλοξενήσετε στο ίδιο μέρος. Οι διαθέσιμες δυνατότητες σε συνδυασμό με την αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση πελατών θα διατηρήσουν το GoDaddy στην κορυφή του πακέτου το 2015.

Χαρακτηριστικά GoDaddy

Το GoDaddy είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους και προσφέρει φιλοξενία που είναι εύκολο να ξεκινήσετε και συνοδεύεται από αξιόπιστους και γρήγορους διακομιστές. Το GoDaddy είναι επίσης ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα στο Διαδίκτυο από το 2005. Έχουν καταχωρίσει δεκάδες εκατομμύρια ονόματα τομέα και ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς. Έχουν περάσει σχεδόν όσο το Διαδίκτυο προσφέρει υπηρεσίες εγγραφής τομέα.

Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Απεριόριστοι ιστότοποι πρόσθετων

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Παρακάτω ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα με τις δυνατότητες φιλοξενίας ιστοσελίδων GoDaddy.

Χώρος στο δισκο: Το GoDaddy προσφέρει τρία διαφορετικά επίπεδα προγραμμάτων φιλοξενίας. Στο Πακέτο οικονομίας ο χώρος στο δίσκο σας περιορίζεται στα 100 GB για μία χαμηλή μηνιαία τιμή. Ο μέσος webmaster πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιεί και τα 100 Gigs. Εάν ανησυχείτε μπορεί να εξαντληθεί ο χώρος, τα άλλα δύο πακέτα, Deluxe και Ultimate, παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Αυτά τα πακέτα είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά και τα δύο είναι ακόμα προσιτά.

Απεριόριστο εύρος ζώνης: Κάθε ένα από τα σχέδια του GoDaddy διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης. Αυτά τα σχέδια είναι κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Με την κοινή φιλοξενία ο ιστότοπός σας μοιράζεται το εύρος ζώνης με άλλους ιστότοπους. Όλοι οι ιστότοποι μοιράζονται το απεριόριστο εύρος ζώνης. Εάν κάποιος από τους ιστότοπους αρχίσει να λαμβάνει περισσότερους επισκέπτες, χρησιμοποιεί περισσότερο εύρος ζώνης και η απόδοση των άλλων ιστότοπων μπορεί να υποφέρει. Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτό δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα. Η αναβάθμιση σε VPS ή αποκλειστικό διακομιστή θα λύσει προβλήματα εύρους ζώνης. Το GoDaddy προσφέρει αυτές τις επιλογές, έτσι η αναβάθμιση θα είναι εύκολη.

Απεριόριστοι ιστότοποι: Το πρόγραμμα Economy επιτρέπει μόνο ένα όνομα τομέα. Αυτό θα είναι καλό εάν σκοπεύετε να έχετε μόνο έναν ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε ένα από τα άλλα προγράμματα φιλοξενίας αργότερα. Εάν έχετε ήδη περισσότερους από έναν ιστότοπους ή σκοπεύετε να ξεκινήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους, μην προχωρήσετε στο Πρόγραμμα Οικονομίας. Τα σχέδια Deluxe και Ultimate θα σας επιτρέψουν να προσθέσετε όσους ιστότοπους θέλετε και να τους ελέγχετε όλοι για έναν πίνακα ελέγχου.

Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα: Το GoDaddy προσφέρει ένα καλό μικρό κίνητρο εάν αγοράζετε ένα πακέτο ετήσιας φιλοξενίας. Η αγορά οποιουδήποτε από τα ετήσια πακέτα φιλοξενίας θα σας δώσει ένα δωρεάν όνομα τομέα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα επειδή δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα όνομα τομέα ξεχωριστά.

Λογαριασμοί email: Καθένα από τα τρία σχέδια συνοδεύεται από έναν καθορισμένο αριθμό λογαριασμών email: 100, 500 και 1000. Ενώ οι περισσότεροι δεν χρειάζονται καν την προσφορά των 100 λογαριασμών email στο βασικό σχέδιο, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πόσους λογαριασμούς μπορεί να χρειαστείτε. Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε περισσότερους από 100 λογαριασμούς email, επιλέξτε ένα υψηλότερο πακέτο. Πιο σημαντικό από τον αριθμό των λογαριασμών email είναι το ποσό του χώρου αποθήκευσης. Το οικονομικό σχέδιο έχει μόνο 100 MB χώρου αποθήκευσης email. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαγράφετε τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε νέα μηνύματα. Τα άλλα δύο σχέδια έχουν 500 MB και 1 GB. Προσπαθήστε να καταλάβετε πόσος χώρος θα χρειαστείτε για να μάθετε ποιο σχέδιο είναι καλύτερο για εσάς.

Εγκατάσταση με ένα κλικ: Υπάρχουν περισσότερες από 150 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν λογισμικού CMS (για παράδειγμα WordPress). Με όλα τα προγράμματα GoDaddy αυτές οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν με ένα κλικ. Μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο και να αρχίσετε να δημοσιεύετε περιεχόμενο σε λίγα λεπτά.

Πίνακας ελέγχου cPanel: Τα προγράμματα φιλοξενίας χρησιμοποιούν cpanel. Αυτό σας διευκολύνει να ελέγχετε τα πάντα σχετικά με τους ιστότοπούς σας με λίγα μόνο κλικ με το ποντίκι. Θα μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα μόνοι σας μέσω του cpanel αντί να περιμένετε για τεχνική υποστήριξη.

godaddy controlpanel

Αφιερωμένοι διακομιστές: Το GoDaddy προσφέρει VPS και αποκλειστικούς διακομιστές σε λογικές τιμές. Αυτό σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε τη φιλοξενία σας καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει. Πολλοί ιδιοκτήτες ιστοτόπων διαπιστώνουν ότι αφού οι ιστότοποί τους αρχίσουν να δέχονται πολλούς επισκέπτες το μήνα, χρειάζονται περισσότερο χώρο. Η αναβάθμιση σε ειδικό διακομιστή είναι εύκολη με το GoDaddy.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Το GoDaddy προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων με 48 ώρες σε μηνιαίες αγορές φιλοξενίας και 45 ημέρες εάν αγοράσατε πακέτο για όλο το χρόνο. Προσφέρουν επίσης αναλογική πίστωση στο κατάστημα εάν ακυρώσετε μετά από αυτές τις ώρες.

Δωρεάν διαφημιστικά κουπόνια: Το GoDaddy παρέχει διαφημιστική πίστωση μαζί με το πακέτο φιλοξενίας. Κατά τη στιγμή της σύνταξης περιλαμβάνουν μια πίστωση για το Google AdWords, τις διαφημίσεις Bing και το Facebook. Περιλαμβάνουν επίσης πίστωση για 10 εικόνες αποθεμάτων για τον ιστότοπό σας. Αυτές οι δυνατότητες, ειδικά το δωρεάν domain name και το cpanel, κάνουν το GoDaddy να φιλοξενεί μια καλή επιλογή για οποιονδήποτε από αρχάριους έως ειδικούς. Τα διαφορετικά επίπεδα σχεδίων σας επιτρέπουν να αγοράσετε μόνο τον αριθμό των δυνατοτήτων που χρειάζεστε. Το GoDaddy διευκολύνει την αναβάθμιση της φιλοξενίας σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να έχετε πάντα την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Ώρα και απόδοση

Το GoDaddy είναι στην κορυφή της κατηγορίας όσον αφορά τους χρόνους φόρτωσης σελίδας και την αξιοπιστία. Διαθέτουν τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδας ολόκληρου του κλάδου. Έχουν εγγύηση λειτουργίας 99,9%. Αυτό είναι πραγματικά το βιομηχανικό πρότυπο και δεν πρέπει πραγματικά να αποδεχτείτε λιγότερο από αυτό. Ανεξάρτητες δοκιμές της απόδοσης του GoDaddy από το 1995 δείχνουν ότι έχουν κατά μέσο όρο χρόνο λειτουργίας 99,99%. Αυτό το είδος αξιοπιστίας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας.

Αποτελέσματα GoDaddy:

Η αρχική σελίδα φορτώνεται σε 3,62 δευτερόλεπτα

Η αρχική σελίδα φορτώνεται πλήρως σε 4,86 ​​δευτερόλεπτα

(Περιοχή δοκιμαστικού διακομιστή: Μαϊάμι, ΗΠΑ. Σύνδεση: Καλώδιο (5/1 Mbps, 30ms). Ημερομηνία: 11 Μαΐου 2014)

Τεχνική υποστήριξη

Στη σημερινή αγορά φιλοξενίας 24/7 η τεχνική υποστήριξη είναι ο κανόνας μεταξύ των μεγάλων εταιρειών φιλοξενίας. Το GoDaddy δεν αποτελεί εξαίρεση. Προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη, ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα περισσότερα ζητήματα επιλύονται μέσα σε λίγες ώρες. Ο ιστότοπος περιέχει μια μεγάλη βάση δεδομένων με συχνά προβλήματα. Μια γρήγορη αναζήτηση αυτών μπορεί συχνά να λύσει το πρόβλημά σας χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε με τεχνική υποστήριξη.

Το GoDaddy διαθέτει ένα κέντρο εκπαίδευσης γεμάτο με εκπαιδευτικά βίντεο που σας διδάσκουν πώς να κάνετε τα πάντα, από τη σύνδεση ενός τομέα έως τη δημιουργία ενός ιστότοπου έως τη συμμετοχή στα κοινωνικά μέσα. Αυτή η περιοχή είναι γεμάτη από εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας.

Κωδικοί κουπονιών GoDaddy Hosting

Εδώ θα βρείτε τα πιο πρόσφατα και λειτουργικά Κωδικοί κουπονιών φιλοξενίας GoDaddy (Ενημέρωση 2015 – δοκιμασμένο και λειτουργικό) για να εξοικονομήσετε χρήματα σε προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων από το GoDaddy.

Λάβετε φιλοξενία 1,99 $ / μήνα

sas199hos1 – ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Κερδίστε 10% έκπτωση στην παραγγελία σας

sas10order – ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Κερδίστε 15 $ από την παραγγελία σας 75 $

sas15order – ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Κερδίστε 5 $ από την παραγγελία σας $ 30

sas5order – ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Σχετικά με τον Go Daddy

Γνωρίζατε ότι το GoDaddy ιδρύθηκε το 1997 ο ​​ιδρυτής του Bob Parsons είναι βετεράνος του Σώματος των ΗΠΑ.

Πηγή: godaddy.com/about-us

GoDaddy στο Twitter

Μαρτυρίες GoDaddy

Έχω αποκτήσει τους τομείς μου με το GD εδώ και χρόνια και αποφάσισα να κάνω και φιλοξενία, πραγματικά δραματική και πολύ καλή τιμή (Freddy – 28 Απριλίου 2015)

Ένας φίλος πρότεινε το Godaddy και ήταν τόσο υπέροχοι που φιλοξενούν το blog μου (σύντομα θα είναι) μαμά. (Carolyn – 28 Σεπτεμβρίου 2014)

Είχαμε ονόματα domain με τον Godaddy για χρόνια, αποφάσισα να δοκιμάσω τη φιλοξενία τους, μέχρι στιγμής τόσο καλή. (Κάμερα – 21 Ιουλίου 2014)

Πήρα φιλοξενία για το blog μου μέσω του Go Daddy πριν από μερικές εβδομάδες. Πραγματικά χωρίς προβλήματα και μέχρι στιγμής (πολύ!) Καλό. Οι τιμές τους είναι απίστευτα καλές! (Liz – 7 Μαΐου 2014)

Η μέση βαθμολογία του GoDaddy.com είναι

4 στα 5.
Βασισμένο σε 4 κριτικές.

Σχέδια φιλοξενίας GoDaddy & Τιμολόγηση

Το GoDaddy προσφέρει μια σειρά από κοινά πακέτα φιλοξενίας για να διαλέξετε, καθώς και πιο ισχυρές εναλλακτικές λύσεις VPS και αποκλειστικού διακομιστή.

Σχέδιο οικονομικής φιλοξενίας

 • Από 3,49 $ ανά μήνα
 • 1 πρόσθετος τομέας
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν όνομα τομέα με ετήσιο πρόγραμμα
 • Δωρεάν διευθύνσεις email
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ 200+ δωρεάν εφαρμογών
 • MySQL & Βάσεις δεδομένων SQL των Windows
 • Πίνακας ελέγχου Cpanel
 • Παρακολούθηση ασφάλειας 24/7 και προστασία DDoS
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν πίστωση 100 $ στο Google AdWords
 • Δωρεάν πίστωση 100 $ Bing Ads
 • Δωρεάν πίστωση διαφήμισης Facebook ύψους 50 $

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Deluxe Πρόγραμμα Φιλοξενίας

 • Από 4,49 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστοι τομείς πρόσθετων
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν όνομα τομέα με ετήσιο πρόγραμμα
 • Δωρεάν διευθύνσεις email
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ 200+ δωρεάν εφαρμογών
 • MySQL & Βάσεις δεδομένων SQL των Windows
 • Πίνακας ελέγχου Cpanel
 • Παρακολούθηση ασφάλειας 24/7 και προστασία DDoS
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν πίστωση 100 $ στο Google AdWords
 • Δωρεάν πίστωση 100 $ Bing Ads
 • Δωρεάν πίστωση διαφήμισης Facebook ύψους 50 $

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Ultimate Hosting Plan

 • Από 7,49 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστοι τομείς πρόσθετων
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν όνομα τομέα με ετήσιο πρόγραμμα
 • Premium DNS
 • Δωρεάν διευθύνσεις email
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ 200+ δωρεάν εφαρμογών
 • MySQL & Βάσεις δεδομένων SQL των Windows
 • Πίνακας ελέγχου Cpanel
 • Παρακολούθηση ασφάλειας 24/7 και προστασία DDoS
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν πίστωση 100 $ στο Google AdWords
 • Δωρεάν πίστωση 100 $ Bing Ads
 • Δωρεάν πίστωση διαφήμισης Facebook ύψους 50 $

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Περίληψη κριτικής GoDaddy

Λοιπόν, είναι το GoDaddy web hosting κάτι καλό?

ΚΑΛΟ: Φτηνή τιμή. Εγγύηση ανακτημένης επιστροφής χρημάτων. Δωρεάν όνομα τομέα. Δυνατότητα αναβάθμισης σε VPS ή ειδικής φιλοξενίας.

ΟΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟΙ: Οι λογαριασμοί email είναι περιορισμένοι. Η δημιουργία ιστοτόπου είναι επιπλέον. Πρέπει να αγοράσετε ένα πιο ακριβό πρόγραμμα για απεριόριστες ιστοσελίδες.

Όλα όσα είπε στο GoDaddy είναι ένα εξαιρετικό μέρος για οποιονδήποτε να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο. Τα σχέδια διατίθενται αρκετά ανταγωνιστικά ώστε να χωρέσουν στους περισσότερους προϋπολογισμούς. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες και το cpanel το καθιστά εύκολο στη χρήση.

Στο Godaddy προσφέρει σχέδια που είναι τέλεια για κάποιον που ξεκινάει και για προχωρημένους χρήστες με πολλούς ιστότοπους. Έχοντας την επιλογή VPS και αποκλειστικούς διακομιστές σημαίνει ότι όσο μεγαλώνει ο ιστότοπός σας, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε τη φιλοξενία σας ώστε να ταιριάζει.

Οι δυνατότητες, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων και η δυνατότητα αναβάθμισης καθιστούν το GoDaddy μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις ανάγκες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Μια ανασκόπηση του Πάμε μπαμπά από το Hosting Kingdom. Τελευταία ενημέρωση στις 4 Νοεμβρίου 2015.

Αρχική ›Κριτικές› Κριτική GoDaddy

Περίληψη κριτικής GoDaddy

Λοιπόν, είναι το GoDaddy web hosting κάτι καλό?

ΚΑΛΟ: Φτηνή τιμή. Εγγύηση ανακτημένης επιστροφής χρημάτων. Δωρεάν όνομα τομέα. Δυνατότητα αναβάθμισης σε VPS ή ειδικής φιλοξενίας.

ΟΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟΙ: Οι λογαριασμοί email είναι περιορισμένοι. Η δημιουργία ιστοτόπου είναι επιπλέον. Πρέπει να αγοράσετε ένα πιο ακριβό πρόγραμμα για απεριόριστες ιστοσελίδες.

Όλα όσα είπε στο GoDaddy είναι ένα εξαιρετικό μέρος για οποιονδήποτε να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο. Τα σχέδια διατίθενται αρκετά ανταγωνιστικά ώστε να χωρέσουν στους περισσότερους προϋπολογισμούς. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες και το cpanel το καθιστά εύκολο στη χρήση.

Στο Godaddy προσφέρει σχέδια που είναι τέλεια για κάποιον που ξεκινάει και για προχωρημένους χρήστες με πολλούς ιστότοπους. Έχοντας την επιλογή VPS και αποκλειστικούς διακομιστές σημαίνει ότι όσο μεγαλώνει ο ιστότοπός σας, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε τη φιλοξενία σας ώστε να ταιριάζει.

Οι δυνατότητες, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων και η δυνατότητα αναβάθμισης καθιστούν το GoDaddy μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις ανάγκες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map