Κριτική φιλοξενίας InMotion

Ανασκόπηση φιλοξενίας InMotion


Επισκεφτείτε το InMotionHosting.com

Κριτική φιλοξενίας InMotion

Φιλοξενία InMotion είναι μια πολύ δημοφιλής εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με πιστή πελατειακή βάση που περιλαμβάνει πάνω από 300.000 ιστότοπους πελατών. Όπως όλες οι άλλες εταιρείες που έχουν αξιολογηθεί εδώ, το IMH προσφέρει διάφορα διαφορετικά κοινόχρηστα web hosting σχέδια κατάλληλα για κάθε ανάγκη ιστότοπου.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το InMotion Hosting είναι η τεχνολογία Speed ​​Zone. Έχουν πολλά κέντρα δεδομένων και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σας. Αυτό επιτρέπει ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Έχουν επίσης Max Speed ​​Zones, που διαθέτουν ταχύτητες έως και έξι φορές ταχύτερες από τον μέσο όρο.

Λειτουργίες φιλοξενίας InMotion

Το InMotion ιδρύθηκε το 2001 και από τότε μέχρι σήμερα το 2015 καθιερώθηκε ως κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εταιρεία προσφέρει τα πάντα, από τη βασική κοινή φιλοξενία έως τους πλήρως διαμορφώσιμους αποκλειστικούς διακομιστές.

Βραβευμένη Τεχνολογία

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

99,9% ώρα λειτουργίας & Αξιοπιστία

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Το InMotion καλύπτει όλες τις βάσεις με διακομιστές Dell υψηλής απόδοσης, δωρεάν λογισμικό και δέσμες ενεργειών, 99,9% uptime και υποστήριξη 24/7.

Η εταιρεία έχει επίσης κάνει σημαντικά βήματα προς τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα των δραστηριοτήτων τους χρησιμοποιώντας πράσινα κέντρα δεδομένων και αυστηρά προγράμματα ανακύκλωσης. Έχουν μειώσει περαιτέρω την παραγωγή άνθρακα κατά 2.000 τόνους ετησίως χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό σύστημα ψύξης αέρα – το οποίο επίσης μειώνει το κόστος τους κατά σχεδόν 70 τοις εκατό.

Η InMotion συνεργάστηκε επίσης με το Trees for the Future και έχει παράσχει χρηματοδότηση για τη φύτευση 5.000 δέντρων. Αυτό το επίπεδο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και δέσμευσης είναι δύσκολο να ταιριάξει.

Το InMotion παρέχει στους πελάτες την επιλογή τοποθεσίας διακομιστή, με κέντρα δεδομένων στο Λος Άντζελες και την Ουάσιγκτον. Οι διακομιστές παρακολουθούνται όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσουν τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Χρησιμοποιούν Max Speed ​​Zones, οι οποίες χρησιμοποιούν ανταλλαγές ανταλλαγής ανταλλακτικών και πολλαπλά κέντρα δεδομένων, για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του δικτύου.

Το InMotion προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων φιλοξενίας:

Business Hosting (Κοινόχρηστη φιλοξενία)

Φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS)

Dedicated Server Hosting

Κοινή φιλοξενία

Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη από τη χρήση του InMotion για τις ανάγκες φιλοξενίας ιστοσελίδων σας?

Με εννέα διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας, κάθε webmaster μπορεί να επιλέξει το σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις τρέχουσες ανάγκες τους και να αναβαθμίσει, καθώς το απαιτούν οι ανάγκες του ιστότοπού τους. Οι αρχάριοι με απλούς ιστότοπους και ελάχιστη επισκεψιμότητα μπορούν να λάβουν ένα ισχυρό πακέτο φιλοξενίας με λίγα μόνο δολάρια το μήνα. Ακόμη και οι αποκλειστικοί διακομιστές της InMotion έχουν ανταγωνιστικές τιμές και προσιτές τιμές για webmaster με καθιερωμένους ιστότοπους.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών σάς επιτρέπει να δώσετε στο InMotion μια μακρά δοκιμαστική περίοδο πριν δεσμευτείτε στις υπηρεσίες του. Αυτό αναφέρεται στον βαθμό εμπιστοσύνης που έχει η εταιρεία στις υπηρεσίες της, καθώς κανένας web host δεν προσφέρει μεγαλύτερη περίοδο επιστροφής χρημάτων. Τα ποσοστά επιστροφής χρημάτων είναι απίστευτα χαμηλά, καθώς η InMotion δεσμεύεται πλήρως να ικανοποιήσει τους πελάτες τους.

Πάνελ ελέγχου InMotion Hosting

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν και να διαχειρίζονται ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το λογισμικό υποστήριξης cPanel. Δημοφιλείς εφαρμογές CMS όπως το WordPress και το Joomla μπορούν να εγκατασταθούν με λίγα μόνο κλικ. Οι βάσεις δεδομένων MySQL, οι λογαριασμοί FTP, οι λογαριασμοί email και οι εργασίες CRON μπορούν επίσης να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας τα μενού cPanel.

Η InMotion είναι μια καθιερωμένη εταιρεία που βρίσκεται εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Νέοι πάροχοι φιλοξενίας έρχονται και πηγαίνουν συνεχώς, οπότε είναι πάντα κίνδυνος να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας στα χέρια μιας μη αποδεδειγμένης εταιρείας φιλοξενίας. Αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει με την IMH, είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που έχει ξεπεράσει τις καταιγίδες που βρίσκεται στην επιχείρηση φιλοξενίας για 10 χρόνια και εξακολουθεί να είναι δυνατή.

Εφαρμογές & Λογισμικό

Τα πακέτα φιλοξενίας InMotion υποστηρίζουν μια πλήρη σειρά εφαρμογών, όπως συστήματα διαχείρισης περιεχομένου σε πλήρες επιχειρηματικό λογισμικό, όπως:

Avactis

AbanteCart

AlegroCart

BoxBilling

CubeCart

Το εργαλείο φιλοξενίας

Ματζέντο

OpenCart

osCommerce

Κέρμα PHP

Σημείο πώλησης PHP

PrestaShop

Γρήγορη κάρτα

Κάρτα ντομάτας

ZeusCart

Καλάθι Zen

WHMCS

WordPress

Αυτές είναι εύχρηστες εφαρμογές για ιστολόγια και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση μιας ποικιλίας διαφορετικών λειτουργιών.

Ώρα & Εκτέλεση

Οι μοναδικές δυνατότητες του InMotion το καθιστούν μια αξιόπιστη επιλογή για τον ιστότοπο της επιχείρησής σας. Οι μέγιστες ζώνες ταχύτητας αυξάνουν δραματικά την ταχύτητα φόρτωσης και απόδοσης του ιστότοπού σας, κάτι που είναι εξαιρετικό για τους πελάτες και βελτιώνει τις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης.

Η εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι σχεδόν πάντα σε λειτουργία. Η επιλογή του κέντρου δεδομένων είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς επιτρέπει στον ιστότοπό σας να λειτουργεί πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Η InMotion συνεργάστηκε με έναν αριθμό ανταλλαγών ανταλλαγής ανταλλακτικών και παρόχων υπηρεσιών, ώστε να μπορούν να παρέχουν άμεση κοινή χρήση δεδομένων και αξιόπιστες γρηγορότερες συνδέσεις στο Διαδίκτυο.

Η απόδοση του ιστότοπού σας στους κεντρικούς διακομιστές είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή μεταξύ παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Δοκιμάσαμε το χρόνο φόρτωσης σελίδας της αρχικής σελίδας του InMotion Hosting.

Αποτελέσματα φιλοξενίας InMotion:

Η αρχική σελίδα φορτώνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα

Η αρχική σελίδα φορτώνεται πλήρως σε 5,1 δευτερόλεπτα

(Περιοχή δοκιμαστικού διακομιστή: Ντάλας, ΗΠΑ. Σύνδεση: Καλώδιο (5/1 Mbps, 30ms). Ημερομηνία: 11 Αυγούστου 2013)

Τεχνική υποστήριξη

Οι πάροχοι φιλοξενίας ζουν και πεθαίνουν από την υποστήριξή τους και το InMotion καλύπτει όλες τις βάσεις εδώ. Παρέχουν 24/7 υποστήριξη μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου (χωρίς χρέωση).

Η InMotion Hosting έχει χύσει πολλά χρήματα και πόρους για τη δημιουργία της υψηλής προσβάσιμης και φιλικής ομάδας υποστήριξης.

Υπάρχει ένα ενεργό κοινοτικό φόρουμ όπου τα μέλη μπορούν να υποβάλουν τεχνικές ερωτήσεις και να τους απαντήσουν. Διατίθεται επίσης πλήρης βιβλιοθήκη βοήθειας με άρθρα, σεμινάρια και βίντεο.

Σχετικά με το InMotion Hosting

Γνωρίζατε ότι η InMotion Hosting είχε βαθμολογία Α κατηγορίας με το Better Business Bureau (BBB) ​​για σχεδόν 5 χρόνια. Η InMotion υπήρξε επίσης πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών CNET για περισσότερα από 10 χρόνια.

Πηγή: inmotionhosting.com/about-us

InMotion Hosting στο Twitter

Μαρτυρίες InMotion Hosting

Στην κίνηση φιλοξενίας που προσφέρει δίσκους στερεάς κατάστασης ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας για μένα, πραγματικά χαρούμενος και δεν μπορώ να προτείνω αυτά τα παιδιά αρκετά! (Darren E – 6 Μαΐου 2015)

Φαινομενικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, το Inmotionhosting είναι σίγουρα ο ηγέτης όσον αφορά την κοινή φιλοξενία. (Χάουαρντ – 30 Ιουνίου 2014)

Στην υποστήριξη πελατών πρώτης κατηγορίας του Motion Host ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισα να εγγραφώ μαζί τους. Μέχρι εδώ καλά. Σας ευχαριστώ. (Karen – 5 Ιανουαρίου 2014)

Είχα μια πολύ τρομερή εμπειρία με τον προηγούμενο οικοδεσπότη μου. Πρέπει να πω ότι δεν περίμενα τόσο πολύ από το InMotion. Το αγόρι έκανα λάθος. Το InMotion ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! (Thomas – 6 Αυγούστου 2013)

Δεν είναι ο φθηνότερος οικοδεσπότης εκεί έξω, αλλά οι δυνατότητές τους (επιλογή τοποθεσίας διακομιστή, ευχαριστώ !!) και η υποστήριξη πελατών είναι η καλύτερη που έχω βιώσει. (Λίντα – 6 Ιουνίου 2013)

Λίγο χρόνο διακοπής τον περασμένο μήνα, αλλά το InMotion απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος πάροχος όταν το φιλικό χέρι του πληρώματος υποστήριξης με βοήθησε στη μετεγκατάσταση του blog μου από blogger στο WordPress. (Στίβεν – 14 Μαΐου 2013)

Η μέση βαθμολογία του InMotionHosting.com είναι

5 στα 5.
Βασισμένο σε 6 κριτικές.

Σχέδια φιλοξενίας InMotion & Τιμολόγηση

Η φιλοξενία κοινόχρηστων διακομιστών InMotion Hosting, ή η φιλοξενία επιχειρηματικής κλάσης όπως το καλεί η IMH, διατίθεται σε τρία διαφορετικά σχέδια. Προγράμματα φιλοξενίας εκκίνησης, Power και Pro.

Εκτόξευση

Εξουσία

Υπέρ

Τιμή

5,59 $ ανά μήνα

7,19 $ ανά μήνα

13,99 $ ανά μήνα

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Επιτρέπονται φιλοξενούμενοι ιστότοποι

2

6

25

Μηνιαίο εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Υποτομείς

25

100

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ

Περιορισμένοι τομείς

6

26

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ

Υποστήριξη τηλεφώνου χωρίς χρέωση 24×7

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Δωρεάν εγγραφή ή μεταφορά ονομάτων τομέα

Βάσεις δεδομένων MySQL

2

50

200

Δημιουργία ιστότοπου

Πίνακας ελέγχου Cpanel

280+ 1-Εγκατάσταση Εφαρμογών

Λογισμικό ιστολογίου

Διαχείριση περιεχομένου

Λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου

Δεν περιλαμβάνονται

Premium Website Builder

Λογισμικό φόρουμ

Βιβλίο επισκεπτών

Συλλογή εικόνων

Google Checkout

Ημερολόγιο Ιστού

Κοινόχρηστο SSL

Δωρεάν πιστώσεις Google AdWords

275 $

300 $

300 $

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Σύνοψη αναθεώρησης φιλοξενίας InMotion

Είναι λοιπόν καλό το In Motion Hosting?

Η ΚΑΛΗ: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Καλύτερη υποστήριξη στον κλάδο. 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Επιλογή τοποθεσίας διακομιστή.

The NOT-SO-GOOD: Περιορισμένος αριθμός φιλοξενούμενων τομέων. Όχι το φθηνότερο. Χωρίς άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού.

Συνολικά, το InMotion είναι από τους πιο αξιόπιστους και αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας στην αγορά. Προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες φιλοξενίας, πολλές επιλογές και ανταγωνιστικές τιμές.

Είτε είστε αρχάριος webmaster με μικρό ιστότοπο ή πιο έμπειρος ιδιοκτήτης ιστότοπου που χρειάζεται ειδικό διακομιστή, το InMotion σας έχει καλύψει.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 90 ημερών σημαίνει ότι εννοούν τις επιχειρήσεις και ότι μπορούν να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό τους ως κορυφαίου και αξιόπιστου παρόχου φιλοξενίας παγκόσμιας κλάσης. Λέμε να τους δώσετε μια κίνηση καθώς το IMH δεν θα σας αφήσει απογοητευμένους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map