Αναθεώρηση κόμβου φιλοξενίας ιστού

Αναθεώρηση Hub φιλοξενίας ιστού


Επισκεφτείτε το WebHostingHub.com

Αναθεώρηση κόμβου φιλοξενίας ιστού

Κέντρο φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια καινοτόμος εταιρεία φιλοξενίας που σας προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη. Με οποιοδήποτε πακέτο φιλοξενίας, λαμβάνετε 280 δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν με ένα μόνο κλικ. Αυτό περιλαμβάνει λογισμικό blogging, κάρρα αγορών, φόρουμ, δημοσκοπήσεις και άλλα.

Το Web Hosting Hub διαθέτει επίσης απεριόριστους τομείς, χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης με όλα τα σχέδιά του, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση πόρων. Έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών με όλα τα πακέτα, η οποία είναι λίγο πιο γενναιόδωρη από ό, τι συνήθως 30 ημέρες που προσφέρονται από τις περισσότερες εταιρείες.

Χαρακτηριστικά Web Hosting Hub

Το Web Hosting Hub παρέχει προσιτή, all-in-one web hosting για επιχειρηματίες Διαδικτύου που χρειάζονται κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας με πρακτικά εργαλεία διαχείρισης ιστότοπων. Η εταιρεία, η οποία ανήκει και διευθύνεται από τον γίγαντα InMotion, έχει οικοδομήσει μια σταθερή φήμη ως προσιτός και αξιόπιστος οικοδεσπότης από την ίδρυσή της το 2001.

Η εστίαση του Web Hosting Hub στην παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου με όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες που απαιτούν οι webmaster να δημιουργήσουν έναν νέο ιστότοπο και να τους κάνει να τους δώσει τη δύναμη να υπολογιστούν το 2015 στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά web hosting.

Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

99,9% ώρα λειτουργίας & Αξιοπιστία

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Οι δυνατότητες που προσφέρει η WHH στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας all-in-one είναι αρκετά ισχυρές. Το πακέτο είναι ιδανικό για νέους ιστότοπους εκκίνησης, καθώς περιλαμβάνεται η εύκολη εγκατάσταση εργαλείων συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Ωστόσο, υπάρχει αρκετός χώρος για επέκταση ιστότοπων, επομένως αυτό δεν είναι ένα σχέδιο που οι webmaster θα ξεπεράσουν γρήγορα μόλις αρχίσουν να λαμβάνουν αξιοπρεπή κίνηση.

Web Hosting Hub Cpanel

Παρακάτω παρατίθεται μια ολοκληρωμένη λίστα χαρακτηριστικών:

Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συμπλήρωση του δίσκου σας ή την εξάντληση ζητημάτων εύρους ζώνης που συχνά μαστίζουν τους webmaster σε περιορισμένα σχέδια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε όσα βίντεο, εικόνες και σενάρια θέλετε στον ιστότοπό σας χωρίς να ανησυχείτε. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να χειριστείτε τη μεγάλη κυκλοφορία στις ιστοσελίδες σας.

Απεριόριστοι ιστότοποι: Φιλοξενήστε όσους ιστότοπους θέλετε σε έναν λογαριασμό για μία χαμηλή μηνιαία τιμή. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο, απλώς αγοράστε ένα όνομα τομέα και προσθέστε τον στον υπάρχοντα λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα όλους τους ιστότοπούς σας από έναν πίνακα ελέγχου.

Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα: Όταν αγοράζετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας από το Web Hosting Hub, μπορείτε να εγγραφείτε ή να μεταφέρετε ένα όνομα τομέα χωρίς κόστος. Αυτό μειώνει το κόστος έναρξης ενός νέου ιστότοπου στο λογαριασμό σας. Έχετε ήδη καταχωρήσει ένα όνομα τομέα; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να το μεταφέρετε στον λογαριασμό σας WHH δωρεάν.

Απεριόριστοι λογαριασμοί email: Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όσες διευθύνσεις email χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες υποστήριξης πελατών, πωλήσεων και μάρκετινγκ μέσω email.

Δωρεάν λογισμικό CMS: Η δημιουργία και η λειτουργία ενός νέου ιστότοπου είναι εύκολη με επαγγελματικά εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου όπως το Drupal, το B2evolution και το WordPress. Η απλή εγκατάσταση με ένα κλικ από τον πίνακα ελέγχου βάζει όλα αυτά τα εργαλεία στα χέρια σας. Η δημιουργία ενός επαγγελματικού, διαδραστικού ιστότοπου διαρκεί ώρες αντί για εβδομάδες με τη βοήθεια αυτών των προκαθορισμένων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου.

Δωρεάν Premium Website Builder: Ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας ιστού που έχει σχεδιαστεί για webmaster που ξέρουν τι θέλουν, αλλά δεν έχουν τις δεξιότητες να το κωδικοποιήσουν οι ίδιοι. Η διεπαφή WYSIWYG σάς επιτρέπει να συνδυάζετε λειτουργικές ιστοσελίδες επαγγελματικής εμφάνισης χωρίς να γράφετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

Πίνακας ελέγχου cPanel: Το cPanel είναι ένα από τα αγαπημένα των webmaster, καθώς διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας απευθείας στα χέρια σας. Ελέγξτε email, δημιουργήστε βάσεις δεδομένων MySQL, πραγματοποιήστε μεταφορές FTP και εγκαταστήστε προγράμματα από μια κεντρική τοποθεσία.

Το Web Hosting Hub είναι μια εξαιρετική επιλογή για πελάτες που είναι νέοι στη δημιουργία ιστότοπων, καθώς παρέχουν τα εργαλεία, τις γνώσεις και την υποστήριξη που απαιτούνται για την ταχεία λειτουργία ενός ιστότοπου. Δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν ακριβό σχεδιαστή ιστοσελίδων ή να περάσετε εβδομάδες με τον κωδικό όταν τα επαγγελματικά εργαλεία που παρέχει η WHH κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ανύψωσης – όλα χωρίς επιπλέον κόστος.

Όσον αφορά την τιμή, είναι δύσκολο να κερδίσετε 3,99 $ ανά μήνα, από αυτό ξεκινούν τα κοινά πακέτα φιλοξενίας. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους φιλοξενίας προϋπολογισμού, το Web Hosting Hub προσφέρει τις δυνατότητες, το χρόνο λειτουργίας και την υποστήριξη που χρειάζονται οι webmaster σε ασυναγώνιστη τιμή.

Ώρα & Εκτέλεση

Το Web Hosting Hub έχει πολύ καλή βαθμολογία όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας και την αξιοπιστία, καθώς οι διακομιστές τους έχουν κορυφαία ποσοστά απόκρισης.

Εγγυούνται 99,9 τοις εκατό χρόνο λειτουργίας, το οποίο είναι αρκετά τυπικό και ανεξάρτητες δοκιμές επιβεβαιώνουν ότι επιτυγχάνουν με συνέπεια αυτό το επίπεδο ανταπόκρισης. Λαμβάνονται επίσης μέτρα για την απομόνωση ξεχωριστών λογαριασμών, γεγονός που μειώνει τα σφάλματα και τα ζητήματα ασφαλείας.

Η απόδοση του ιστότοπού σας είναι βασικός παράγοντας όταν αποφασίζετε με ποια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων θα εγγραφείτε. Επομένως, δοκιμάσαμε τον χρόνο φόρτωσης σελίδας της αρχικής σελίδας του Web Hosting Hub.

Αποτελέσματα Hub Web Hosting:

Η αρχική σελίδα φορτώνεται σε 3,1 δευτερόλεπτα

Η αρχική σελίδα φορτώνεται πλήρως σε 4,9 δευτερόλεπτα

(Περιοχή δοκιμαστικού διακομιστή: Ντάλας, ΗΠΑ. Σύνδεση: Καλώδιο (5/1 Mbps, 30ms). Ημερομηνία: 11 Αυγούστου 2013)

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι ένας τομέας στον οποίο πολλοί πάροχοι φιλοξενίας χαμηλού κόστους πέφτουν. Το Web Hosting Hub αποτελεί εξαίρεση εδώ, καθώς προσφέρουν 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η υποστήριξη δεν ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες – παρέχεται από τις ΗΠΑ από την ειδική ομάδα υποστήριξης της WHH.

Τα ζητήματα επιλύονται εγκαίρως και όλες οι ερωτήσεις απαντώνται σε λιγότερο από 12 ώρες. Υπάρχει επίσης ένας πόρος συχνών ερωτήσεων που αντιμετωπίζει ορισμένα κοινά ζητήματα και ένα σύνολο διαδικτυακών εκπαιδευτικών βίντεο που καθοδηγούν τους χρήστες σε εγκαταστάσεις, μεταφορές αρχείων και διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων.

Το επίπεδο υποστήριξης που παρέχεται αντικατοπτρίζει τη μητρική εταιρεία, την InMotion, η οποία έχει δημιουργήσει φήμη για την παροχή εξαιρετικών πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης. Εάν επιλέξετε να φιλοξενήσετε τους ιστότοπούς σας με το Web Hosting Hub, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για κακή υποστήριξη ή να ασχοληθείτε με εκπροσώπους τρίτων που βρίσκονται σε απόσταση μισού κόσμου. Είναι μια εταιρεία πρώτης κατηγορίας με υποστήριξη πρώτης κατηγορίας.

Σχετικά με το Web Hosting Hub

Γνωρίζατε ότι το Web Hosting Hub έχει πάνω από 180 υπαλλήλους με έδρα τις ΗΠΑ και φιλοξενεί πάνω από 45.000 ιστότοπους. Η WHH ιδρύθηκε το 2001 και βρίσκεται στο Virginia Beach.

Πηγή: webhostinghub.com/about-us

Web Hosting Hub στο Twitter

Μαρτυρίες στο Web Hosting Hub

Φτηνές φτηνές φτηνές και καλές καλές καλές, συν η υποστήριξή τους λύνει όλα όσα τους ρίχνονται! (Will – 16 Μαΐου 2015)

Καλύτερα μυστικό! Δεν μπορώ να πιστέψω τις δυνατότητες που έχετε για την τιμή. Love Webhostinghub και το πλήρωμα υποστήριξης (Noah – 15 Σεπτεμβρίου 2014)

Ένας φίλος με πρότεινε, ήταν λίγο διστακτικός στην αρχή, καθώς δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτά τα παιδιά, αλλά η φιλοξενία τους είναι πραγματικά καλή (Mike – 19 Ιουλίου 2014)

Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά είναι αυτά τα παιδιά, φιλική υποστήριξη, ισχυρά χαρακτηριστικά και εξαιρετικές τιμές. Τι είναι το catch lol. (Τίνα – 10 Μαρτίου 2014)

Έκπληκτος έκπληκτος με το Web Hosting Hub. Αυτά τα παιδιά είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά όταν πρόκειται για web hosting υψηλής αξίας χαμηλού κόστους! (Kenny – 5 Ιανουαρίου 2014)

Ίσως όχι ο πιο γνωστός οικοδεσπότης Ιστού, αλλά συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και ΠΟΤΕ θα είναι σύντομα. Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζουν! (Lewis – 11 Οκτωβρίου 2013)

Μίλησε με την Kylie στην ομάδα υποστήριξης που ήταν πολύ φιλική και επαγγελματική. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου σχετικά με τη φιλοξενία στο WordPress και μετά αποφάσισα να εγγραφώ. (Λουκάς – 30 Ιουλίου 2013)

Είμαι πλήρης αρχάριος και αποφάσισα να πάω με το Web Hosting Hub για το blog μαγειρικής μου. Η εγκατάσταση με ένα κλικ έκανε τα πάντα πολύ απλά. (Susanne – 16 Ιουνίου 2013)

Η μέση βαθμολογία του WebHostingHub.com είναι

5 στα 5.
Βασισμένο σε 8 κριτικές.

Σχέδια Hub Web Hosting & Τιμολόγηση

Το Web Hosting Hub εστιάζει αποκλειστικά στο να παρέχει μόνο ένα ολοκληρωμένο κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας σε πολύ προσιτή τιμή.

Πακέτο WHH Hosting

 • 3,99 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης δίσκου
 • Απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστοι τομείς Addon
 • Απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς
 • Δωρεάν τομέας με φιλοξενία 1ου έτους
 • 24/7 χωρίς χρέωση εσωτερική υποστήριξη των ΗΠΑ
 • McAfee Email Spam & Προστασία από ιούς
 • Δωρεάν εγκατάσταση σεναρίου 1 κλικ
 • 75 $ Διαφημιστική Προσφορά Google
 • 24/7 τηλέφωνο, συνομιλία & Υποστήριξη μέσω email

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Περίληψη αναθεώρησης κόμβου φιλοξενίας ιστού

Είναι λοιπόν καλό το Web Hosting Hub?

Η ΚΑΛΗ: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Δωρεάν όνομα τομέα. Πολύ φθηνό. Συσκευασμένο με συμπεριλαμβανόμενα χαρακτηριστικά.

The NOT-SO-GOOD: Χωρίς αναβάθμιση διακομιστή σε VPS ή αποκλειστική φιλοξενία. Χωρίς άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού.

Το Web Hosting Hub είναι μια ιδανική λύση για webmaster που χρειάζονται ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων σε ένα προσιτό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Τα εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων και διαχείρισης περιεχομένου καθιστούν ένα επαγγελματικό ιστότοπο μαζί, και το απεριόριστο εύρος ζώνης, ο χώρος στο δίσκο και οι τομείς αφήνουν άφθονο χώρο για ανάπτυξη.

Με τιμές που ξεκινούν από λιγότερο από πέντε δολάρια το μήνα, το Web Hosting Hub είναι ιδανικό για webmaster που εργάζονται με περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ποιοτικές δυνατότητες και υποστήριξη.

Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που προσφέρει η WHH δεν είναι ιδανικό για μεγαλύτερους ιστότοπους ή πιο προχωρημένους χρήστες, αλλά είναι κατάλληλο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει έναν νέο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή να ξεκινήσει ένα blog. Για να γλυκάνετε το ποτ, προσφέρεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχονται εντός των 90 ημερών, δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Αυτό, μαζί με τις δυνατότητες που αναφέρονται παραπάνω, καθιστά το Web Hosting Hub την προφανή επιλογή για προσιτή κοινόχρηστη φιλοξενία.

Μια ανασκόπηση του WebHostingHub από το Hosting Kingdom. Τελευταία ενημέρωση στις 4 Νοεμβρίου 2015.

Αρχική σελίδα ›Κριτικές› Αναθεώρηση κόμβου φιλοξενίας ιστοσελίδων

Περίληψη αναθεώρησης κόμβου φιλοξενίας ιστού

Είναι λοιπόν καλό το Web Hosting Hub?

Η ΚΑΛΗ: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Δωρεάν όνομα τομέα. Πολύ φθηνό. Συσκευασμένο με συμπεριλαμβανόμενα χαρακτηριστικά.

The NOT-SO-GOOD: Χωρίς αναβάθμιση διακομιστή σε VPS ή αποκλειστική φιλοξενία. Χωρίς άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού.

Το Web Hosting Hub είναι μια ιδανική λύση για webmaster που χρειάζονται ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων σε ένα προσιτό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και διαχείρισης περιεχομένου κάνουν τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου μαζί, και το απεριόριστο εύρος ζώνης, ο χώρος στο δίσκο και οι τομείς αφήνουν άφθονο χώρο για ανάπτυξη.

Με τιμές που ξεκινούν από λιγότερο από πέντε δολάρια το μήνα, το Web Hosting Hub είναι ιδανικό για webmaster που εργάζονται με περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ποιοτικές δυνατότητες και υποστήριξη.

Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που προσφέρει η WHH δεν είναι ιδανικό για μεγαλύτερους ιστότοπους ή πιο προχωρημένους χρήστες, αλλά είναι κατάλληλο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει έναν νέο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή να ξεκινήσει ένα blog. Για να γλυκάνετε το ποτ, προσφέρεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχονται εντός των 90 ημερών, δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Αυτό, μαζί με τις δυνατότητες που αναφέρονται παραπάνω, καθιστά το Web Hosting Hub την προφανή επιλογή για προσιτή κοινόχρηστη φιλοξενία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map