Ανασκόπηση Temple Temple

Ανασκόπηση Temple Temple


Επισκεφτείτε το MediaTemple.net

Ανασκόπηση Temple Temple

Ναός πολυμέσων ή (mt), ιδρύθηκε το 1998 στην Καλιφόρνια και έχει γίνει ένα από τα κορυφαία ονόματα στις υπηρεσίες web hosting και cloud. Σήμερα, το Media Temple υποστηρίζει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο και απασχολεί άμεσα περισσότερους από 200 υπαλλήλους.

Οι λαοί στο Media Temple έχουν από καιρό θεωρήσει τους ηγέτες της αγοράς. Το 2006, ξεκίνησαν ένα από τα πρώτα δημόσια συστήματα cloud (The Grid) και πολλοί επαγγελματίες μπλόγκερ και προγραμματιστές ιστοσελίδων τους θεωρούν τους αδιαμφισβήτητους βασιλιάδες του κόσμου φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Χαρακτηριστικά του Temple Temple (mt)

Ναός πολυμέσων ή (mt) είναι πάροχος premium web hosting για 16 χρόνια.

Εύρος ζώνης που κλιμακώνεται (Reddit ™-ήδη)

Αποθήκευση SSD (οι SSD φορτώνουν τους ιστότοπούς σας έως και 50% γρηγορότερα)

100 μοναδικοί ιστότοποι / εναλλακτικοί τομείς

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το Media Temple προσφέρει επί του παρόντος 4 βασικούς τύπους λύσεων φιλοξενίας. Μέσα σε αυτές τις 4 επιλογές φιλοξενίας υπάρχει μια σειρά από πιο συγκεκριμένα πακέτα ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη. Οι 4 κατηγορίες φιλοξενίας είναι:

Κοινή φιλοξενία – Το 2006, η Media Temple ξεκίνησε το The Grid – ένα πρωτοποριακό σύστημα cloud που έγινε ένα από τα θεμέλια στα οποία αναπτύχθηκε η εταιρεία. Το πλέγμα είναι μια σειρά διασυνδεδεμένων διακομιστών που συνεργάζονται συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες δεν βασίζονται μόνο σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή, αλλά και σε ένα σύστημα διακομιστών που προσαρμόζουν την προσφορά τους ανάλογα με τις απαιτήσεις σας ανά πάσα στιγμή. Με τα πακέτα που φιλοξενούνται στο δίκτυο, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από 1 TB εύρους ζώνης ανά μήνα, 100 GB αποθηκευτικού χώρου και 24/7 πελάτη και τεχνική υποστήριξη.

Premium φιλοξενία WordPress – Μια αναβάθμιση των ειδών στην τυπική φιλοξενία Grid, η υπηρεσία Premium WordPress Hosting ξεκίνησε το 2014 και απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια συγκεκριμένη λύση φιλοξενίας για τους ιστότοπους WordPress. Οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν το WordPress σε τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά το πακέτο φιλοξενίας WordPress έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε τα πάντα να είναι ευκολότερα στη χρήση. Το προϊόν κυκλοφόρησε με γνώμονα τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές ιστοσελίδων, και περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης και τη δυνατότητα για μια σταδιοποίηση ενός κλικ.

Φιλοξενία VPS – Τα προγράμματα φιλοξενίας Media Temple VPS συνοδεύονται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,999% και προσφέρουν στους χρήστες τρεις διαφορετικούς τύπους πακέτων. Τα αυτοδιαχειριζόμενα σχέδια VPS απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους από την αρχή και παρέχουν πρόσβαση root στον διακομιστή. Τα διαχειριζόμενα σχέδια VPS δίνουν στους χρήστες πρόσβαση σε έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου, με πρόσβαση ρίζας διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος. Ένα πλήρως διαχειριζόμενο πρόγραμμα VPS είναι επίσης διαθέσιμο – οι πελάτες αφήνουν όλη τη ρύθμιση και τον έλεγχο στους επαγγελματίες.

Αφιερωμένος διακομιστής – Παρόμοια με τις επιλογές φιλοξενίας VPS, η επιλογή Dedicated Server είναι διαθέσιμη για εκείνους που χρειάζονται το απόλυτο καλύτερο σε ισχύ και απόδοση. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν 10 TB μηνιαίου εύρους ζώνης, 1 TB αποθηκευτικού χώρου all-SSD και 128 GB buffer DDR3 Ram. Και πάλι, όπως η φιλοξενία VPS, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πακέτα διακομιστών που διαχειρίζονται, διαχειρίζονται ή πλήρως διαχειρίζονται. Οι πελάτες σε αποκλειστικούς διακομιστές Media Temple περιλαμβάνουν τους Diesel και Steve Madden.

Χαρακτηριστικά Temple Media

Ώρα & Εκτέλεση

Το Media Temple προσφέρει ένα Εγγύηση χρόνου λειτουργίας 20/20 στα προϊόντα DV. Τα προϊόντα DV περιλαμβάνουν οποιοδήποτε από τα πακέτα φιλοξενίας VPS και τα ειδικά πακέτα διακομιστών. Αυτό σημαίνει ότι το Media Temple εγγυάται χρόνο λειτουργίας 99,999% σε οποιοδήποτε από αυτά τα πακέτα. Εάν δεν τηρηθεί αυτή η εγγύηση, ο πελάτης μπορεί να διεκδικήσει το 20% της μηνιαίας χρέωσης φιλοξενίας για κάθε 20 λεπτά του χρόνου διακοπής. Αυτή είναι μια εξαιρετική εγγύηση, και αυτή που δείχνει εμπιστοσύνη στην απόδοσή τους. Οι αναφορές ζητημάτων για πελάτες με προϊόντα DV είναι πολύ λίγες.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τέτοια εγγύηση για πακέτα που φιλοξενούνται στο The Grid. Αυτό περιλαμβάνει την τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία και το πακέτο Premium WordPress Hosting. Τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας του Media Temple δεν είναι τα φθηνότερα – πολύ μακριά από αυτό, και είναι κάπως απογοητευτικό που δεν προσφέρουν καμία εγγύηση χρόνου λειτουργίας ή απόδοσης. Τούτου λεχθέντος, τα περισσότερα στατιστικά στοιχεία δοκιμών δείχνουν ότι το πλέγμα έχει μέσο χρόνο λειτουργίας περίπου 99,9% και είναι σίγουρα μία από τις ταχύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες.

Η κοινή φιλοξενία θα δημιουργεί πάντα προβλήματα. Ο τρόπος δημιουργίας του Media Temple’s Grid διαφέρει από άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Δεδομένου ότι όλοι οι διακομιστές λειτουργούν μαζί, η αποτυχία ενός διακομιστή δεν θα πρέπει να προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας, καθώς άλλοι διακομιστές θα πάρουν το χαλαρό. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας, μια τεράστια αύξηση της ζήτησης σε ολόκληρο το δίκτυο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, καθώς απλά δεν υπάρχει αρκετή δύναμη για να αντιμετωπίσει το κύμα. Αυτό είναι πρόβλημα για οποιαδήποτε κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας.

Με το Media Temple, η αύξηση πρέπει να είναι ευρεία στο δίκτυο, όπως θα είναι η δομή του πλέγματος διευκολύνει την τοπική αύξηση της κυκλοφορίας χωρίς να επηρεάζει άλλους χρήστες. Σε αυτό το πλαίσιο, το Media Temple έχει ξεχωρίσει από πολλούς ανταγωνιστές.

Βοήθεια & Υποστήριξη

Το Media Temple χρησιμοποιεί τους ρεκόρ εξυπηρέτησης πελατών ως σκληρό σημείο πώλησης, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Προσφέρουν 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανών συνομιλιών, αιτημάτων υποστήριξης, κλήσεων και tweets και έχουν μια εκτεταμένη εγκατάσταση αυτοβοήθειας KnowledgeBase και φόρουμ συνομιλίας όπου οι χρήστες και το προσωπικό συζητούν διάφορα θέματα.

Το 2014, Media Temple κέρδισε τέσσερα βραβεία Stevie. Τα Stevie Awards είναι ετήσια διεθνή επιχειρηματικά βραβεία που δίδονται σε εταιρείες που επιτυγχάνουν αριστεία σε πτυχές της επιχείρησής τους.

Το Media Temple κέρδισε ένα βραβείο Gold Stevie για την ομάδα υποστήριξης του CloudTech Premium, καθώς και αναγνωρισμένο με τρία Silver Stevie Awards στις κατηγορίες του Contact Center of the Year (Μέχρι 100 θέσεις) – Technology Industries. Ομάδα Διαχείρισης Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς – Όλες οι Άλλες Βιομηχανίες και Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς – Υλικό Υπολογιστών & Υπηρεσίες υπολογιστών.

Η κατάκτηση των βραβείων Stevie είναι αρκετά σπάνια και είναι ένα μέτρο του πόσο εκτιμάται ιδιαίτερα η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο Media Temple από τη διεθνή κοινότητα.

Σχετικά με το Media Temple

Γνωρίζατε ότι το Media Temple ιδρύθηκε το 1998 και έχει αναγνωριστεί ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στη Βόρεια Αμερική και ένα από τα καλύτερα μέρη για εργασία στο Λος Άντζελες. Η MT διαθέτει 1.5 εκατομμύρια ιστότοπους σε 100 διαφορετικές χώρες. (mt) αγοράστηκε από την GoDaddy τον Οκτώβριο του 2013. Αν και αυτό προκάλεσε αρχική ανησυχία για ορισμένους, το Media Temple διατήρησε την αυτονομία του. Εκτελείται ανεξάρτητα από το GoDaddy και το συμβόλαιο αγοράς ορίζει ότι αυτό δεν θα αλλάξει. Αυτή η συμφωνία επέτρεψε στο Media Temple να συνεχίσει να επεκτείνει την ανάπτυξή του και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης σύντομα.

Πηγή: mediatemple.net/company/about-us

Media Temple στο Twitter

Μαρτυρίες ναών πολυμέσων

WP hosting που προσφέρει, χρησιμοποιώ το σχέδιο πλέγματος τους και όλα είναι rock’n roll !! (Leroy – 28 Απριλίου 2015)

Έχω εγγραφεί με το πλέγμα τους (κοινόχρηστο) σχέδιο. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών, το Media Temple είναι πολύ γρήγορο και είναι ένας αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού. (Ian P – 30 Ιανουαρίου 2015)

Η μέση βαθμολογία MediaTemple.net είναι

5 στα 5.
Βασισμένο σε 2 κριτικές.

Σχέδια ναών πολυμέσων & Τιμολόγηση

Το Media Temple προσφέρει μια σειρά από premium επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων, από κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία WordPress έως VPS, Dedicated και Cloud hosting.

(mt) κοινόχρηστη φιλοξενία

 • Από 20 $ ανά μήνα
 • Ιδανικό για bloggers, επιχειρήσεις και σχεδιαστές
 • Φιλοξενήστε έως και 100 ιστότοπους
 • Εύρος ζώνης 5 GB
 • Μηνιαίο εύρος ζώνης 1 TB
 • Αποθήκευση βάσης δεδομένων SSD 100 GB
 • 1.000 λογαριασμοί email
 • 24/7/365 ζωντανή υποστήριξη
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

(mt) Φιλοξενία WordPress

 • Από 29 $ ανά μήνα
 • Ιδανικό για σχεδιαστές WordPress & προγραμματιστές, bloggers
 • Γρήγορα & απλή φιλοξενία WordPress
 • Αυτόματος πυρήνας WordPress & ενημερώσεις ασφαλείας
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Περιβάλλον σταδιοποίησης 1 κλικ
 • Πίνακας ελέγχου όλα σε ένα
 • Περιλαμβάνει 3 εγκαταστάσεις WordPress
 • 24/7/365 ζωντανή υποστήριξη
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Περίληψη επισκόπησης ναών μέσων

Είναι λοιπόν καλό το Media Temple?

Το ΚΑΛΟ: Προσαρμοσμένο για το WordPress. Καλός χρόνος λειτουργίας και χρόνος απόκρισης. Οποιαδήποτε στιγμή υποστήριξη πελατών. Ασφαλής.

The NOT-SO-GOOD: Πιο ακριβό από το παραδοσιακό κοινόχρηστο hosting.

Το Media Temple είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στα χείλη πολλών ανθρώπων όταν τους ζητήθηκε να συστήσει μια επαγγελματική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, και αυτό σε μικρό βαθμό οφείλεται στη δέσμευση της Media Temple να προσφέρεται για την επαγγελματική κοινότητα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το έχουν κάνει αυτό εξαιρετική εξυπηρέτηση, εξαιρετική απόδοση και οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Τούτου λεχθέντος – δεν είναι για όλους. Οι πελάτες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα απλό ιστολόγιο ή ιστότοπο WordPress που δεν πρόκειται να λαμβάνουν μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας, απλά δεν χρειάζονται Media Temple. Οι τιμές τους αντικατοπτρίζουν τον τύπο πελάτη που στοχεύουν. Κάποιος που θέλει να δημιουργήσει τον πρώτο ιστότοπό του ή ένα βασικό blog μπορεί να βρει φθηνότερη φιλοξενία αλλού. Για αυτούς τους πελάτες, η φιλοξενία με το Media Temple θα ήταν σαν να φέρεις ένα πολυβόλο σε μια πρώτη μάχη. Απλώς δεν είναι απαραίτητο.

Ωστόσο, έμπειροι επιχειρηματίες στο διαδίκτυο, σχεδιαστές ιστοσελίδων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στο Media Temple. Προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα διακομιστή και διευκολύνει την κλιμακούμενη φιλοξενία ανάλογα με τη ζήτηση. Η εξυπηρέτηση πελατών της είναι κυριολεκτικά βραβευμένη και προς το παρόν προσφέρει λύσεις φιλοξενίας σε μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες επωνυμίες high street. Εάν η αξιοπιστία, η άριστη εξυπηρέτηση πελατών και η κορυφαία απόδοση στον κλάδο είναι πράγματα που χρειάζεται η επιχείρησή σας, τότε το Media Temple θα μπορούσε να είναι ο οικοδεσπότης Ιστού για εσάς.

Μια ανασκόπηση του Ναός πολυμέσων από το Hosting Kingdom. Τελευταία ενημέρωση στις 4 Νοεμβρίου 2015.

Αρχική σελίδα ›Κριτικές› Αναθεώρηση Temple Temple

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map