Τι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο;

Όταν πρόκειται να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, η εύρεση ενός θέματος ή μιας ιδέας μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη – και ακόμη και όταν έχετε βρει κάποιες ιδέες, πώς ξέρετε εάν η ιδέα σας για έναν ιστότοπο είναι πραγματικά καλή;?


τι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο

>> Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο PDF <<

Σε τελική ανάλυση, είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε ότι δεν έχει νόημα να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο στον οποίο ο παροιμιώδης άνδρας και ο σκύλος του θα ενδιαφέρονται!

Εάν βρίσκεστε προσπαθείτε να βρείτε ένα θέμα ή ιδέα για τον επόμενο ιστότοπό σας τότε ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ξεκινάτε το μυαλό σας.

Ξεκινήστε έναν ιστότοπο για κάτι που σας ενδιαφέρει

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο για κάτι που είναι ενδιαφέρομαι για – και η καταγραφή μιας λίστας με τα πάθη σας μπορεί σίγουρα να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Είτε το πάθος σας είναι κηπουρική ή ορειβασία, το να βασίζεις τον ιστότοπό σου σε ένα θέμα που είναι κοντά στην καρδιά σου μπορεί να είναι μια καλή ιδέα όσο θα είναι εύκολο για εσάς να παραμείνετε κίνητρα να το αναπτύξουμε μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, οι πιθανότητες είναι ότι είστε ήδη θα έχει καλές γνώσεις σχετικά με το θέμα, οπότε η δημιουργία ιδεών για νέο περιεχόμενο θα πρέπει να είναι σχετικά απλή. Θα πρέπει ήδη να είστε συντονισμένοι με αυτό που είναι ζεστό μέσα στη συγκεκριμένη αγορά και τα δευτερεύοντα θέματα που το κοινό σας θα βρείτε ενδιαφέρον.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα πρόβλημα με την εκκίνηση ενός ιστότοπου μόνο και μόνο επειδή είστε παθιασμένοι με το θέμα – και αυτό είναι ότι δεν γνωρίζετε πάντα εάν υπάρχει μια αξιοπρεπής αγορά για αυτό.

Αν το πάθος σας είναι γκολφ, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα, αλλά τι γίνεται αν το πάθος σας συλλέγει το navel fluff; Ναι, μου λένε ότι υπάρχει ένα τέτοιο χόμπι, αλλά πόσα άλλα άτομα μοιράζονται το ενδιαφέρον σας?

Ξεκινήστε έναν ιστότοπο για κάτι που θα σας κερδίσει χρήματα

Εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα με τον ιστότοπό σας, τότε είναι διπλά σημαντικό να ερευνήσετε πιθανές θέσεις και, στη συνέχεια, να επιλέξετε μια που έχει αρκετά μεγάλη αγορά και καλές δυνατότητες κέρδους.

Εάν αναζητάτε ιδέες, ξεκινήστε κατευθυνόμενοι στο δίκτυο συνεργατών Clickbank και ρίξτε μια ματιά στις κατηγορίες στην αγορά τους. Υπάρχουν πολλά θέματα εκεί, αλλά γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με το χρήμα, την υγεία ή την ευημερία είναι «αειθαλή».

Στη συνέχεια, και ίσως δεν το έχετε σκεφτεί, ρίξτε μια ματιά στο περίπτερο περιοδικών στο τοπικό σας κατάστημα και παρατηρήστε τα θέματα που προσφέρονται. Εάν υπάρχει ένα περιοδικό που καλύπτει το θέμα, τότε είναι δυνητικά ένα κερδοφόρο θέμα.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο πίσω μέρος του περιοδικού και δείτε τις εταιρείες που διαφημίζουν στο τεύχος. Η υγιής λήψη διαφημίσεων συνήθως σηματοδοτεί το κέρδος.

Εάν εξακολουθείτε να αγωνίζεστε για ιδέες, ρίξτε μια ματιά Google Trends για να μάθετε ποια θέματα μιλούν οι άνθρωποι αυτήν τη στιγμή. Οι τρέχουσες τάσεις μπορεί να είναι ένα πιθανό χρυσωρυχείο, αλλά θυμηθείτε επίσης να σκεφτείτε πόσο μακροπρόθεσμα είναι μερικές από αυτές τις ιδέες.

Συγκέντρωση των ιδεών σας και λήψη απόφασης

Μέχρι τώρα έχετε δημιουργήσει ελπίδες κάποιες πιθανές ιδέες – αλλά είναι καλές από αυτές; Για να μάθετε, κατευθυνθείτε προς το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google. Αυτό το χρήσιμο εργαλείο έχει σχεδιαστεί κυρίως για άτομα που εκτελούν καμπάνιες του AdWords, ωστόσο παρέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους μηνιαίους όγκους αναζήτησης (ο αριθμός των ατόμων που αναζητούν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί).

Πληκτρολογήστε μερικές λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με θέματα / θέσεις στη σύντομη λίστα σας και μάθετε πόσες αναζητήσεις πραγματοποιούνται για κάθε μία. Θα πρέπει να μπορείτε να αξιολογήσετε κατά προσέγγιση το πόσο δημοφιλές και δυνητικά κερδοφόρο είναι ένα συγκεκριμένο θέμα.

Χρήσιμοι πόροι

http://fatmumslim.com.au/sweet-ideas-50-things-to-blog-about/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics-i-hope-you-write/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics/

http://www.molly-greene.com/101-blog-topic-ideas/

http://fizzle.co/sparkline/81-blog-topic-ideas

http://www.copyblogger.com/brainstorm-blog-topics/

Θέμα ιστολογίου & Δημιουργίες περιεχομένου

http://www.hubspot.com/blog-topic-generator

http://www.portent.com/tools/title-maker/

http://ideas.contentforest.com/

Δικτυακός τόπος & Δημιουργίες ιδεών ιστολογίου

http://www.businessnewsdaily.com/3253-business-idea-generator.html

http://www.kickmeta.com/

http://www.mytopbusinessideas.com/online/

Τώρα, όταν έχετε βρει μια υπέροχη ιδέα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία και να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία ιστολογίου, ανατρέξτε στον οδηγό για αρχάριους εδώ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map