Ψάχνετε για ένα ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων WordPress; Δοκιμάστε τα επίπεδα

Όταν πρόκειται για εργαλεία που επιτρέπουν σε μη προγραμματιστές να προσαρμόζουν την εμφάνιση του ιστότοπού τους, οι χρήστες του WordPress είναι χαλασμένοι για επιλογή. Υπάρχουν αμέτρητα πρόσθετα και θέματα που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε σχεδόν κάθε πτυχή του ιστότοπού σας. Το Layers είναι το τελευταίο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων WordPress στο μπλοκ και είναι 100% δωρεάν!


Επίπεδα WordPress - Δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

Από την απλή αλλαγή των χρωμάτων, των γραμματοσειρών, των λογότυπων και των περιγραμμάτων, μέχρι τη δημιουργία προσαρμοσμένων προτύπων για τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας, και ακόμη και την αναθεώρηση ολόκληρης της διάταξης και του σχεδιασμού του ιστότοπού σας, υπάρχει ένα εργαλείο εκεί έξω που μπορεί να σας βοηθήσει.

Ωστόσο, με τόσα πολλά διαφορετικά εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων και σελίδων που είναι διαθέσιμα για το WordPress, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο να επιλέξουμε. Μια δημοφιλής επιλογή, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά να επιτρέψει στους μη κωδικοποιητές να κάνουν πραγματικά τον ιστότοπό τους WordPress δικό τους, είναι Επίπεδα, ο δωρεάν θέμα δημιουργίας από θέματα Obox.

Επομένως, εάν ψάχνετε ή ένας τρόπος να κάνετε αλλαγές – είτε μικρές είτε μεγάλες – στον ιστότοπό σας στο WordPress, χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα, τότε αυτός ο οδηγός για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Layers θα σας δείξει ό, τι είναι δυνατό.

Πώς τα επίπεδα μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπο που πάντα θέλετε

Τα επίπεδα είναι διαθέσιμα ως θέμα WordPress ανοιχτού κώδικα που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το πόσο χρήσιμο θα μπορούσε να είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα από τα δοκιμαστικούς ιστότοπους που έχουν δημιουργηθεί με επίπεδα για να ηρεμήσετε τις κρατήσεις σας.

Επίπεδο επίδειξης επιπέδων

Διαισθητική διεπαφή προσαρμογέα ιστότοπου

Ένα από τα βασικά αξιοθέατα του Layers, είναι ότι έχει κατασκευαστεί με τον WordPress τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία ελέγχου του ενοποίηση απρόσκοπτα με τον υπόλοιπο ιστότοπό σας. Αυτό το κάνει να αισθάνεται σαν ένα μέρος του WordPress, παρά ένα πρόσθετο τρίτου μέρους.

Κατά την εκτέλεση της προσαρμογής και της δημιουργικής εργασίας σας, όλη η ενέργεια πραγματοποιείται μέσω της ενσωματωμένης διεπαφής προσαρμογέα θέματος WordPress. Εκτός από το αντίθετο με ένα συνηθισμένο θέμα WordPress, όπου μπορεί να μπορείτε να αλλάξετε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα φόντου και μερικά άλλα στοιχεία του ιστότοπού σας, το Layers σας επιτρέπει πραγματικά να μεταβείτε στην πόλη για ολόκληρο τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας.

Προσαρμογέας επιπέδων

Ενώ εργάζεστε, λαμβάνετε μια ζωντανή προεπισκόπηση του ιστότοπού σας. Αυτό είναι υπέροχο καθώς κάνει όλη τη διαδικασία προσαρμογής του σχεδιασμού και της διάταξης πολύ πιο γρήγορη και πιο διαισθητική.

Προσαρμοσμένα widget και αποκλεισμοί περιεχομένου

Τα επίπεδα κολλούν σε μια αρκετά συμβατική δομή για τις διατάξεις της: σειρές, οι οποίες μπορούν να συμπληρωθούν με widget και μπλοκ περιεχομένου.

Widgets επιπέδων

Ωστόσο, εκτός από τη δυνατότητα εισαγωγής οποιουδήποτε γραφικού στοιχείου που είναι ενεργό στον ιστότοπό σας στις προσαρμοσμένες διατάξεις σας, τα επίπεδα περιλαμβάνουν επίσης μια καλή επιλογή των δικών τους widgets και μπλοκ περιεχομένου.

Αυτό περιλαμβάνει: στοιχεία επικοινωνίας και χάρτες, ένα ρυθμιστικό και λίστες αναρτήσεων. Υπάρχει επίσης ένα προσαρμοσμένο widget περιεχομένου που σας επιτρέπει να εισάγετε κείμενο, εικόνες, στήλες, κουμπιά και άλλα, απευθείας στις διατάξεις σας.

Ενότητα επαφής επιπέδων

Κάθε ενότητα ή widget έχει στη συνέχεια το δικό της σύνολο επιλογών και ρυθμίσεων προσαρμογής. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου διευκολύνουν την πρόσβαση σε κάθε μπλοκ περιεχομένου Κοιτάξτε ακριβώς όπως θέλετε. Οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν κλικ στο κατάλληλο κουμπί για να εμφανίσουν το υποκείμενο CSS. Αυτό το CSS μπορεί στη συνέχεια να επεξεργαστεί απευθείας για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο.

Επίπεδα προσαρμοσμένα CSS

Προσαρμόστε τα πάντα

Μέσω της διεπαφής προσαρμογής θέματος, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε πτυχή του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει ρυθμίσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο, όπως το λογότυπο και ο τίτλος του ιστότοπου, τα μενού πλοήγησης, πού θα εμφανίζονται οι πλευρικές γραμμές και ποιες γραμματοσειρές θα χρησιμοποιηθούν. Τα επίπεδα περιλαμβάνουν επίσης την ενσωμάτωση των γραμματοσειρών Google, παρέχοντας πρόσβαση σε εκατοντάδες γραμματοσειρές.

Επίπεδες γραμμές

Η αλλαγή της διάταξης της κεφαλίδας και η απόφαση για το αν θα την κολλήσετε ή όχι είναι τόσο εύκολη όσο κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί. Η περιοχή υποσέλιδου μπορεί επίσης να προσαρμοστεί εύκολα ώστε να περιλαμβάνει όσες περιοχές widget χρειάζεστε.

Ιδανικό για νέους χρήστες WordPress

Αφού ενεργοποιήσετε το θέμα “Επίπεδα” στον ιστότοπό σας, θα εμφανιστεί ένα γρήγορη περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών του οικοδόμου, δείχνοντας πώς μπορείτε να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό. Αυτό βοηθά να κάνετε τα επίπεδα μια εξαιρετική επιλογή για όσους είναι νέοι στην προσαρμογή ιστοτόπων ή γενικά στο WordPress.

Ξεκινώντας τα επίπεδα

Τα σύντομα και μέχρι στιγμής βίντεο και οδηγίες σας βοηθούν να εξοικειωθείτε γρήγορα με τις βασικές πτυχές του Layers.

Προκατασκευασμένα πρότυπα υψηλής ποιότητας

Ενώ είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε από το μηδέν και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και τα σχέδια σελίδων από την αρχή, το Layers περιλαμβάνει μια επιλογή προ-ενσωματωμένων προτύπων υψηλής ποιότητας. Αυτά τα πρότυπα είναι έτοιμα, ωστόσο είναι και αυτά ιδανικό για προσαρμογή και τη χρήση ως το θεμέλιο για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Πρότυπα επιπέδων

Επί του παρόντος υπάρχουν επτά πρότυπα για να διαλέξετε. Αυτό περιλαμβάνει μια σελίδα επαφής, μια σελίδα προορισμού, μια σελίδα χαρτοφυλακίου και μερικά διαφορετικά σχέδια αρχικής σελίδας. Όλα είναι έτοιμα για να προσαρμόσετε και να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο.

Κιτ στυλ, επεκτάσεις και παιδικά θέματα

Πρότυπα επιπέδων

Εκτός από όλες τις δυνατότητες που συνοδεύουν τα Επίπεδα εκτός από το κουτί, υπάρχουν πολλά premium πρόσθετα διαθέσιμα. Αυτά έρχονται ως επί το πλείστον με τη μορφή σκετς στυλ, παιδικά θέματα, και επεκτάσεις.

Τα θυγατρικά θέματα είναι προ-ενσωματωμένα πρότυπα ή θέματα που διευκολύνουν την γρήγορη εφαρμογή μιας νέας σχεδίασης στον ιστότοπό σας που υποστηρίζεται από επίπεδα. Στη συνέχεια, είστε ελεύθεροι να προσαρμόσετε το θυγατρικό θέμα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργικότητα των επιπέδων.

Παιδικό θέμα στρώματα

Τα κιτ στυλ από την άλλη πλευρά, είναι συλλογή ρυθμίσεων στυλ και διάταξης, πλήρης με περιεχόμενο επίδειξης. Αυτά τα κιτ στυλ μπορούν να ληφθούν και στη συνέχεια να εφαρμοστούν στον ιστότοπό σας.

Οι χρήστες επιπέδων μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους σκετς, ή skins, και στη συνέχεια να τα διανείμουν για χρήση σε άλλους ιστότοπους που εκτελούν Layers. Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κιτ στυλ που έχουν δημιουργηθεί από άλλους σχεδιαστές, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να επαναχρησιμοποιήσετε εύκολα τις δικές σας δημιουργίες σε άλλους ιστότοπους στους οποίους εργάζεστε.

Οι επεκτάσεις για τα επίπεδα σάς επιτρέπουν να εισάγετε περισσότερο περιεχόμενο στις διατάξεις σας. Μερικοί παραδείγματα του τύπου των επεκτάσεων που διατίθενται περιλαμβάνουν: πίνακες τιμών, γραφήματα και γραφήματα, περιεχόμενο ηλεκτρονικού εμπορίου, ρυθμιστικά και άλλα.

Ενώ αυτά τα πρόσθετα είναι premium αναβαθμίσεις, τα επίπεδα είναι ακόμα τέλεια λειτουργικά χωρίς αυτά. Ωστόσο, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο ή να προσθέσετε μια νέα δυνατότητα στον ιστότοπό σας, έχετε την επιλογή να το κάνετε με τους δικούς σας όρους.

Σχεδιασμός για πρώτη φορά σε κινητές συσκευές

Ο ιστότοπος που δημιουργείτε με τα επίπεδα θα είναι πλήρως φιλικός προς κινητά. Ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες σας στον ιστότοπό σας, δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα κατά την προβολή του περιεχομένου σας. Τα επίπεδα ήταν δημιούργησε πρώτα το κινητό, πριν επεκταθεί ώστε να καλύπτει μεγαλύτερες οθόνες tablet, φορητού υπολογιστή και επιφάνειας εργασίας.

Επίπεδα για κινητά

Με την Google να αξιολογεί πλέον ιστότοπους ανάλογα με το πόσο φιλικοί προς κινητά είναι, όταν αποφασίζετε πού να τους κατατάξετε στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης, δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται πλήρως.

Επίπεδα WordPress: Τελικές σκέψεις

Είναι αλήθεια ότι τα επίπεδα ενδέχεται να μην διαθέτουν τόσες πολλές δυνατότητες ή ρυθμίσεις όσο τα πιο προηγμένα εργαλεία δημιουργίας σελίδων premium για το WordPress. Ωστόσο, είναι καλύτερο από πολλούς διαγωνισμούς – ακόμα και τις επιλογές επί πληρωμή – και καθιστά πολύ εύκολο για οποιονδήποτε είτε να προσαρμόσει τα συμπεριλαμβανόμενα πρότυπα είτε να δημιουργήσει τη δική του σχεδίαση ιστότοπου από την αρχή.

Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή ποσότητα ελέγχου που έχετε πάνω από πολλές από τις οπτικές πτυχές του ιστότοπού σας, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν Επίπεδα ένα πολύ συνιστώμενο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων WordPress, που τυχαίνει επίσης να είναι δωρεάν.

Δοκιμάστε τα επίπεδα τώρα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map