Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για υπηρεσίες Web Hosting;

Οταν πρόκειται για διαδικτυακές λύσεις, είναι διαφορετικοί οικοδεσπότες για διαφορετικούς ανθρώπους. Οι ανάγκες της οργάνωσής σας ή της ιδιωτικής σας χρήσης θα καθορίσουν τη βέλτιστη σας μέθοδο φιλοξενίας.


Κοινόχρηστοι διακομιστές λειτουργούν καλά στις περισσότερες περιπτώσεις και είναι αρκετά προσιτές. Οι αποκλειστικοί διακομιστές είναι οι πιο ακριβοί και δύσκολο να χρησιμοποιηθούν, αλλά είναι επίσης οι γρηγορότεροι και πιο ασφαλείς. Οι διακομιστές Cloud είναι μια μοναδική φυλή, με ευέλικτες δυνατότητες και αποδοτικό κόστος – ωστόσο, στην τιμή των πιθανών προβλημάτων ασφάλειας.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Κοινή χρήση, αποκλειστική ή φιλοξενία cloud; Εξηγήθηκε η κοινή χρήση φιλοξενίας

Κοινόχρηστο λογότυπο φιλοξενίας

Η κοινή χρήση φιλοξενίας είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος φιλοξενία ιστοσελίδων. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή είναι η πιο προσιτή μέθοδος, αλλά και επειδή ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες φιλοξενίας ιστού των περισσότερων ανθρώπων.

Καταργούνται όλες οι πολυπλοκότητες της προετοιμασίας. Η εταιρεία φιλοξενίας φροντίζει τα πάντα για εσάς. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και ακόμη λιγότερες γνωρίζουν γλώσσες κωδικοποίησης Ιστού HTML και CSS, δεν είναι δύσκολο να δούμε γιατί πολλοί βρίσκουν αυτήν την επιλογή προτιμότερη. Αλλά δεν είναι για όλους.

Εάν είστε μια μεγάλη εταιρεία, για παράδειγμα, η κοινή φιλοξενία πιθανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ο ιστότοπός σας θα βρίσκεται στον ίδιο διακομιστή με πολλούς άλλους ιστότοπους, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιβράδυνση (κάτι που με τη σειρά του θα μπορούσε να βλάψει τις σχέσεις σας με τους πελάτες ή ακόμη και να μειώσει τις πωλήσεις). Δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τον διακομιστή ή την απόδοσή του.

Η απάντηση του μέσου ατόμου στην ερώτηση, «ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Κοινή χρήση, αποκλειστική ή φιλοξενία cloud; ” Συχνά γίνεται κοινή χρήση φιλοξενίας.

Όσοι θέλουν να κατέχουν τους διακομιστές τους, ωστόσο, θα επιλέξουν αποκλειστική φιλοξενία.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Κοινή χρήση, αποκλειστική ή φιλοξενία cloud; Εξηγήθηκε η αποκλειστική φιλοξενία

Αποκλειστικό λογότυπο φιλοξενίας

Με αποκλειστική φιλοξενία, οι διακομιστές φιλοξενίας Ιστού σας και όλο το περιεχόμενό τους ανήκουν πλέον σε εσάς. Οι πόροι που περιέχουν δεν κοινοποιούνται σε κανέναν άλλο – αυτό είναι ένα ιδιωτικό εικονικό πάρτι και κανένας άλλος δεν έχει πρόσκληση, εκτός εάν αποφασίσετε να τους δώσετε ένα.

Τα δύο σημαντικά μειονεκτήματα αυτού του είδους φιλοξενίας είναι:

 • Αυξημένη απόδοση λόγω ελαφρύτερου φορτίου στη CPU και στη μνήμη, και
 • Έχοντας πλήρη έλεγχο του διακομιστή σας.

Φυσικά, με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη.

Ως αφοσιωμένος κεντρικός υπολογιστής, δεν υπάρχει υπηρεσία υποστήριξης καταναλωτών για κλήση. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε έναν αξιόπιστο φίλο techie που γνωρίζει τα πάντα για τους διακομιστές ιστού. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να προσλάβετε έναν εξωτερικό επαγγελματία πληροφορικής, κάτι που προφανώς θα προσθέσει το κόστος σας.

Η αποκλειστική φιλοξενία τείνει επίσης να είναι η πιο ακριβή επιλογή. Αν και μπορεί να είναι κάτω από 100 $ το μήνα, μπορεί επίσης να προσεγγίσει 1.000 $ το μήνα.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Κοινή χρήση, αποκλειστική ή φιλοξενία cloud; Εξήγησε το Cloud Hosting

Λογότυπο Cloud Hosting

Εδώ τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα. Το cloud hosting υπάρχει σε διαφορετική διάσταση – είναι σε ένα δικό του πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με άλλες επιλογές φιλοξενίας, οι διακομιστές που βασίζονται σε σύννεφο δεν είναι στην πραγματικότητα διακομιστές με την παραδοσιακή έννοια. Δεν υπάρχει υλικό. Το σύννεφο είναι 100% εικονικό.

Το Cloud hosting είναι μια νέα και καινοτόμος λύση φιλοξενίας. Παρέχει μεγάλη ευελιξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλιμάκωση, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. Εάν οι ανάγκες φιλοξενίας σας αλλάζουν συχνά, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την πληρωμή ανάλογα με το μέγεθος του εύρους ζώνης που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.

Εάν η ασφάλεια είναι κορυφαία προτεραιότητα, ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε αυτήν την επιλογή. Ενώ φιλοξενία cloud έχει συζητηθεί πολύ, τείνει να έχει περισσότερες ευπάθειες από τις παραδοσιακές μεθόδους.

Απάντηση στην ερώτηση: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Shared, Dedicated ή Cloud Hosting?

Shared, Dedicated ή Cloud Hosting

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, δεν υπάρχει σαφής απάντηση στην ερώτηση, «Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Κοινή χρήση, αφιερωμένη ή φιλοξενία Cloud; “

Εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Για να βρείτε τη δική σας απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, είναι καλύτερο να ρωτήσετε πρώτα μερικές άλλες ερωτήσεις, όπως:

 • Ποιες είναι οι ανάγκες φιλοξενίας σας?
 • Πόσος έλεγχος των διακομιστών σας θέλετε?
 • Τι επίπεδο ευθύνης είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε και έχετε την τεχνική εξειδίκευση για τη συντήρηση του δικού σας διακομιστή?
 • Πόσο ευαίσθητα είναι τα δεδομένα που πρόκειται να φιλοξενήσετε; Είναι η κυβερνοασφάλεια ύψιστης σημασίας, ή είναι απλά μια σκέψη?

Η κοινή φιλοξενία επιλύει τα προβλήματα του κοινού για την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων που σχετίζονται με τη διατήρηση ενός διακομιστή και τη ρύθμιση του ανεξάρτητα. Είναι επίσης προσιτό, καθιστώντας την καλή επιλογή σε πολλές περιπτώσεις.

Εάν έχετε πολύ ευαίσθητες πληροφορίες που πρέπει να έχετε απόλυτο έλεγχο ανά πάσα στιγμή, η αποκλειστική φιλοξενία είναι πραγματικά η μόνη επιλογή. Ωστόσο, στις περισσότερες άλλες περιπτώσεις, μία από τις άλλες δύο επιλογές θα είναι πιο βολική. Η αποκλειστική φιλοξενία είναι η πιο ακριβή.

Ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών έχει αρχίσει να στραφεί στο cloud hosting για την ευκολία και το χαμηλό κόστος του. Φυσικά, ο κόσμος έχει δει μεγαλύτερες παραβιάσεις δεδομένων από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Ορισμένες από αυτές τις παραβιάσεις οφείλονται σε επιθέσεις σε υπηρεσίες που φιλοξενούνται στο cloud.

Όλα τα θέματα που λαμβάνονται υπόψη, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Κοινή χρήση, αποκλειστική ή φιλοξενία cloud; Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να σταθμίσετε όλους τους σχετικούς παράγοντες και να λάβετε μια απόφαση ιστός αναλόγως.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map