Αναθεώρηση Weebly: Εύκολη στη χρήση λύση για τις ανάγκες δημιουργίας ιστότοπων

Φαίνεται ότι ο καθένας έχει τον δικό του ιστότοπο αυτές τις μέρες, είτε πρόκειται για την επιχείρησή τους, για την τέχνη τους, ή ακόμα και για ένα προσωπικό blog. Ίσως αναρωτιέστε πόσοι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν έναν όμορφο ιστότοπο χωρίς να ξοδεύουν χρόνια να μάθουν πώς να κωδικοποιούν τα πάντα από το μηδέν. Ευτυχώς, υπάρχουν εξειδικευμένα εργαλεία εκεί έξω που διευκολύνουν το σχεδιασμό της δικής σας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Αυτή η κριτική του Weebly θα σας βοηθήσει να ρίξετε λίγο φως σε ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν αστρικό ιστότοπο.


Contents

Τι είναι το Web Builder?

Πριν μπείτε στην κριτική Weebly, θέλουμε να μιλήσουμε γενικά για τους δημιουργούς ιστού. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή ένα blog, αλλά το πιο δημοφιλές εργαλείο για αρχάριους είναι ένα web builder. Αυτός είναι ένας τύπος λογισμικού που εκτελείται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάνει αυτόματα την κωδικοποίηση και την κατασκευή κάθε σελίδας. Αυτά είναι συχνά εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης που χωρίζουν κάθε σελίδα σε μεμονωμένα επεξεργάσιμα μέρη. Αυτό απομακρύνει την εστίαση από την περίπλοκη προσθήκη ετικετών και κωδικοποίησης που απαιτείται για να τοποθετήσετε ό, τι θέλετε στη σελίδα.

Για αυτήν την κριτική Weebly, θα συγκρίνουμε τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς ιστού επιπέδου για αρχάριους που είναι διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή. Ενώ ορισμένοι από αυτούς τους κατασκευαστές είναι συνδυασμένοι με μια επιλογή φιλοξενίας, θα επικεντρωθούμε στα πραγματικά σχεδιαστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των σελίδων και όχι τα ίδια τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι είναι Weebly?

Για αυτήν την κριτική Weebly, εξετάσαμε τη δωρεάν έκδοση της πλατφόρμας που διατίθεται σε οποιονδήποτε έχει τον δικό του τομέα ή υπηρεσία φιλοξενίας. Το Weebly επικεντρώνεται σε ιστότοπους εμπορίου, ο οποίος περιλαμβάνει οποιονδήποτε τύπο υπηρεσίας ή ιστότοπο που επικεντρώνεται στο προϊόν, όπου οι επισκέπτες ενδέχεται να κάνουν μια αγορά. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστού διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά καθώς ανακαλύψαμε για αυτήν την κριτική Weebly, κανένα από αυτά δεν στοχεύει σε αυτό το ηλεκτρονικό εμπόριο. Με την υποστήριξη της Square, μιας αξιόπιστης εταιρείας επεξεργασίας πληρωμών, η Weebly έχει έντονη εστίαση στην πώληση μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας της.

Προδιαγραφές Weebly Web Builder

άντρας σημειώνοντας σημειώσεις

Εικόνα από ΕκκίνησηStockPhotos από Pixabay

Εξετάσαμε την πλήρη σειρά δυνατοτήτων για αυτήν την κριτική Weebly, ξεκινώντας από το βασικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αυτή η πλατφόρμα λειτουργεί με ένα διαισθητικό σύνολο εργαλείων μεταφοράς και απόθεσης, που σημαίνει ότι μπορείτε κυριολεκτικά να τραβήξετε στοιχεία από τον πίνακα δόμησης και να τα τοποθετήσετε στη σελίδα ακριβώς όπου τα χρειάζεστε. Ξεκινάτε με ένα βασικό πρότυπο και προσαρμόζετε τους τίτλους και το κείμενο σας ένα βήμα τη φορά. Υπάρχει μια ενσωματωμένη ροή που διευκολύνει την πλοήγηση στις νέες σελίδες σας και διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε σημαντικές καταχωρήσεις.

Η διασύνδεση Weebly

Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης έχει σχεδιαστεί για τον αρχικό δημιουργό ιστοσελίδων, οπότε δεν υπάρχει πίεση να μάθετε περίπλοκη κωδικοποίηση, ώστε όλα να λειτουργούν ομαλά και με ασφάλεια. Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα που βρήκαμε κατά την έρευνα για αυτήν την κριτική Weebly, από πολλούς τρέχοντες πελάτες, είναι πόσο εύκολο και διαισθητικό ήταν τα εργαλεία. Ένας ολοκαίνουργιος προγραμματιστής ιστού μπορεί να έρθει στην πλατφόρμα Weebly και να δημιουργήσει έναν νέο, ασφαλή, λειτουργικό ιστότοπο και να λειτουργεί σε λίγα λεπτά.

Το Κέντρο εφαρμογών Weebly

Το ενσωματωμένο κέντρο εφαρμογών σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες όπως ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, ενσωμάτωση βίντεο και ακόμη και διαφημιστικά widget τρίτων. Υπάρχουν επίσης πολλά προ-σχεδιασμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε πληρωμές, να εκδώσετε τιμολόγια ή να ενημερώσετε τους πελάτες για πωλήσεις και προσφορές. Αυτοί οι τύποι πρόσθετων είναι δύσκολο να ενσωματωθούν από το μηδέν, αλλά το κέντρο εφαρμογών Weebly διευκολύνει την προσθήκη τους στο πρότυπό σας.

Αποκλειστικά πρότυπα Weebly

Η Weebly έχει πολλά να προσφέρει, αλλά οι επιλογές προτύπων μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος. Εξετάσαμε πολλά διαφορετικά σχέδια για αυτήν την κριτική Weebly και όλα φαίνονται καταπληκτικά. Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης λειτουργεί τέλεια με τα πρότυπα, καθιστώντας απλή την προσαρμογή του κειμένου και των κεφαλίδων για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τα προκατασκευασμένα πρότυπα φαίνονταν επαγγελματικά και λεία και βγήκαμε από αυτήν την κριτική Weebly σαν να μπορούσαμε να σχεδιάσουμε οτιδήποτε μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση για αυτήν την πλατφόρμα, μαζί με τους τρεις άλλους που εξετάσαμε για αυτήν την κριτική Weebly, δεν είναι τόσο απλή όσο ένα ποσό ενός δολαρίου. Κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες προσφέρει κλιμακωτά πακέτα για τις υπηρεσίες τους, τα οποία μπορεί να γίνουν δύσκολα κατά την προσθήκη σε φιλοξενία ιστού, προστασία εμπορίου και άλλες υπηρεσίες τύπου premium. Το Webebly είναι δωρεάν για χρήση αν έχετε ήδη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, γεγονός που το καθιστά το λιγότερο ακριβό αμέσως από το ρόπαλο. Οι τιμές που βρήκαμε για τις υπηρεσίες premium και για τους τέσσερις παρόχους ξεκίνησαν περίπου πέντε δολάρια το μήνα και αυξήθηκαν σε σαράντα δολάρια το μήνα.

Πώς συγκρίνεται το Weebly

φορητό υπολογιστή, σημειώσεις, κινητό τηλέφωνο και καφές στο τραπέζι

Εικόνα από Κέβιν Φίλιπς από Pixabay

Για να δούμε πώς συγκρίνεται αυτός ο δημιουργός ιστού με τον ανταγωνισμό, εξετάσαμε τρεις εναλλακτικές πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων παρόμοιες με τη μία και την άλλη. Για αυτήν την κριτική Weebly, συγκρίναμε τις βασικές δυνατότητες, τα διαθέσιμα πρότυπα, την ευκολία χρήσης, τη συμβατότητα του προγράμματος περιήγησης και την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών καθένα από τους τέσσερις παρόχους.

Τι αναθεωρήσαμε

 • Γουέμπλι
 • Wix
 • Squarespace
 • Δημιουργός ιστότοπου Gator

Γουέμπλι

Ευκολία στη χρήση

Εάν υπήρχε κάτι που καταργήσαμε από αυτήν την κριτική Weebly, ήταν πόσο εύκολο ήταν να δουλέψουμε. Η διεπαφή είναι καθαρή και διαισθητική καθώς σχεδιάστηκε ειδικά για σχεδιαστές ιστοσελίδων για πρώτη φορά. Χωρίς αμφιβολία, ο Weebly ήταν ο ευκολότερος να μάθει από τα τέσσερα εργαλεία που εξετάσαμε.

Υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης πελατών της Weebly είχε μερικά υπέροχα σχόλια πελατών και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε. Υπάρχει μια ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών έτοιμη να απαντήσει στα email σας και να βοηθήσει στην επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων μπορεί να αντιμετωπίσετε. Αποτελούν έναν εξαιρετικό πόρο για να σας καθοδηγήσουν στην πρώτη σας κατασκευή ιστού και να λειτουργούν όλα ομαλά.

Χαρακτηριστικά

Η διεπαφή και το σύνολο εργαλείων Weebly δεν είναι τα πιο δυναμικά που εξετάσαμε, αλλά για έναν σχεδιαστή για πρώτη φορά, εξυπηρετεί το σκοπό του. Υπάρχουν καθαρά σύνολα δυνατοτήτων που μπορείτε να εφαρμόσετε ανάλογα με τον τύπο ιστότοπου που δημιουργείτε. Οι λειτουργίες εξαρτώνται από το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε, το οποίο όλα ενημερώνονται από το αρχικό πρότυπο που επιλέγετε.

Πρότυπα

Υπάρχουν επί του παρόντος πάνω από εβδομήντα πρότυπα μέσω του Weebly με περισσότερα να προστίθενται συνεχώς. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταξύ των προτύπων και αυτά που εξετάσαμε για αυτήν την κριτική Weebly επεξεργάστηκαν εύκολα, με μια απόκριση κίνησης και καθαρή εμφάνιση.

Συμβατότητα προγράμματος περιήγησης

Το σύστημα Weebly λειτουργεί στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης χωρίς αναφορές για προβλήματα φόρτωσης ή μορφοποίησης από προηγούμενους χρήστες. Η πλατφόρμα λειτουργεί με μια τροποποιημένη γλώσσα Java, ώστε ακόμη και παλαιότερα προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματα να μπορούν να φορτώνουν το σύνολο εργαλείων για επεξεργασία.

Πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα δημιουργίας Weebly και τις επιλογές φιλοξενίας τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: Weebly.com

Wix

Πρόκειται για μια πλατφόρμα για τους πιο δημιουργικούς, καθώς έχετε τον πλήρη έλεγχο της τελικής εμφάνισης του ιστότοπού σας. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για σχέδια μεσαίου εδάφους, οπότε είναι ωραίο να έχετε μια επιλογή όπου μπορείτε να ξεκινήσετε με μια κενή πλάκα. Το Wix είναι η πιο προσαρμόσιμη πλατφόρμα που εξετάσαμε για αυτήν την κριτική Weebly και η μόνη που προσφέρει μια καθαρή σελίδα εκκίνησης που μπορεί να επεξεργαστεί χωρίς γνώση γλώσσας CSS ή Java.

Ευκολία στη χρήση

Η πλατφόρμα σχεδιασμού ιστοσελίδων Wix είναι εύκολο στη χρήση στην αρχή, αλλά γίνεται λίγο σκοτεινή αν χρειάζεστε πιο προηγμένες δυνατότητες. Οι διαφορετικές επιλογές προγραμματισμού είναι ιδανικές για κάποιον με λίγη περισσότερη γνώση από τον μέσο χρήστη, αλλά δεν είναι για κάποιον που μόλις ξεκινά. Είναι ουσιαστικά τόσο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε όσο χρειάζεστε, ειδικά αν αποφασίσετε να ενσωματώσετε νεότερες εφαρμογές ή κοινωνικές συνδέσεις.

Υποστήριξη πελατών

Δεν υπήρχαν πολλά θετικά σχόλια για την υποστήριξη πελατών Wix, και αυτό ξεχωρίζει σε αυτήν την κριτική Weebly. Υπάρχει ένα δίκτυο εκπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών για την αποστολή των email σας, αλλά δεν υπάρχει επιλογή να επικοινωνήσετε αμέσως με κάποιον μέσω τηλεφώνου ή με άλλα μέσα. Η πλατφόρμα εργάζεται για τη βελτίωση αυτής της πλευράς με την προσθήκη αυτοματοποιημένης βοήθειας για τους premium πελάτες της.

Χαρακτηριστικά

Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά που βρήκαμε από το Wix ήταν οι εύκολα ενσωματωμένες γκαλερί πολυμέσων, τα βελτιστοποιημένα σχέδια για κινητά και η απόλυτη ελευθερία προσαρμοσμένων διατάξεων. Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό σύνολο εργαλείων για την ενσωμάτωση SEO με εξειδικευμένα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Πρότυπα

Το Wix διαθέτει πάνω από πεντακόσια πρότυπα για να διαλέξετε, γεγονός που καθιστά εύκολο να βρείτε κάτι προ-κατασκευασμένο για το συγκεκριμένο όραμά σας. Με την πρόσθετη ελευθερία δυναμικής επεξεργασίας, μπορείτε να προσαρμόσετε καθένα από τα πρότυπα ώστε να φαίνεται και να φορτώνεται ακριβώς όπως το χρειάζεστε. Κάθε πρότυπο έχει σχεδιαστεί από έναν επαγγελματία του κλάδου και είναι έτοιμο για φόρτωση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συμβατότητα προγράμματος περιήγησης

Η πλατφόρμα Wix είναι ελαφριά όσον αφορά τη γλώσσα προγραμματισμού, οπότε δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα με την υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα με τις πρόσθετες λειτουργίες, αλλά αυτή δεν ήταν η τυπική εμπειρία που ανέφεραν έμπειροι σχεδιαστές. Αυτό το σύνολο εργαλείων έχει προγραμματιστεί να λειτουργεί με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

Πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα

Μπορείτε να μάθετε για τα διαθέσιμα πακέτα Wix και να δοκιμάσετε τα εργαλεία δημιουργίας ιστού στον ακόλουθο σύνδεσμο: Wix.com

Squarespace

Αυτή είναι η πιο αναγνωρίσιμη από τις τέσσερις πλατφόρμες που εξετάσαμε για αυτήν την κριτική Weebly και υπάρχει κάποιος καλός λόγος για αυτό. Ο Squarespace βομβαρδίζει τον κόσμο με διαφημίσεις, προσπαθώντας να βάλει το όνομά του στον διαδικτυακό χώρο για να το δουν όλοι. Θεωρούνται οι πιο εξελιγμένες από τις πλατφόρμες σχεδιασμού και η τιμή αντικατοπτρίζει αυτή την προστιθέμενη λάμψη. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης όταν στραφείτε στο σχεδιασμό ενός ιστότοπου που εστιάζει στο εμπόριο.

Ευκολία στη χρήση

Εάν μπορείτε να βρείτε ένα πρότυπο που δεν χρειάζεται πολύ επεξεργασία, τότε αυτή η πλατφόρμα είναι εύχρηστη. Εάν πρέπει να κάνετε κάποια επεξεργασία CSS ή HTML, μπορεί να έχετε πιο δύσκολο χρόνο. Αυτό είναι ιδανικό για κάποιον στο δεύτερο ή τρίτο σχεδιασμό ιστοσελίδων του, επομένως η καμπύλη εκμάθησης μπορεί να είναι απότομη για έναν χρήστη για πρώτη φορά.

Υποστήριξη πελατών

Αυτό ήταν το ισχυρότερο δίκτυο υποστήριξης πελατών που βρήκαμε για αυτήν την κριτική Weebly. Η 24ωρη υποστήριξη παρέχεται από ζωντανούς ανθρώπους και δεν υπάρχουν αυτοματοποιημένα συστήματα μεταξύ εσάς και ενός πραγματικού ατόμου. Οι τρέχοντες πελάτες ορκίζονται από την ομάδα υποστήριξης και ήταν εύκολα το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα εργαλεία ιστού που εξετάσαμε σχετικά.

Χαρακτηριστικά

Το Squarespace διαθέτει κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε, αλλά δεν διαθέτει δυνατότητες σχεδιασμού εκτός κουτιού. Αυτό σημαίνει ότι είστε σχεδόν κλειδωμένοι στις παραμέτρους προτύπων, εκτός εάν ξέρετε πώς να πάτε κάτω από την κουκούλα και να επεξεργαστείτε τους κώδικες HTML ή CSS. Αυτό δεν είναι αδύνατο να περάσετε, αλλά περιορίζει σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν πρόκειται για ασφαλείς ιστότοπους εμπορίου.

Πρότυπα

Αυτά είναι τα πιο δυναμικά και όμορφα πρότυπα που εξετάσαμε για αυτήν την κριτική. Υπήρχε μεγάλη εμπειρία στην έκθεση προτύπων, η οποία αντικατοπτρίζεται σίγουρα στην τελική τιμή που πληρώνετε για τη χρήση αυτών των προτύπων. Εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο που εστιάζει στο εμπόριο, τότε έχετε μερικές επιλογές για να διαλέξετε. αν και όχι τόσο πολύ όσο το Wix ή το Weebly.

Συμβατότητα προγράμματος περιήγησης

Το Squarespace ήταν το πιο δυναμικό σύνολο εργαλείων που εξετάσαμε, το οποίο οδηγεί σε προβλήματα με παλαιότερα προγράμματα περιήγησης. Πρόκειται για μια εργαλειοθήκη που προορίζεται για πιο προηγμένους ιστότοπους και παρόλο που διαθέτει καθολική πρόσβαση, υπήρχαν ορισμένα αναφερόμενα προβλήματα με παλαιότερα προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματα.

Πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Squarespace και τα εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων στον ακόλουθο σύνδεσμο: Squarespace.com Το Gator Website Builder είναι το εσωτερικό σχέδιο σχεδιασμού για τον δημοφιλή ιστότοπο φιλοξενίας, το HostGator. Είναι ένα πολύ απλό, πολύ εύκολο στη χρήση εργαλείο για κάποιον που χρειάζεται ένα γρήγορο και απλό μέρος για να παρουσιάσει τα προϊόντα του. Δεν είναι ιδανικό για κάποιον που έχει ανάγκη από εργαλεία εμπορίου, αλλά είναι αρκετά καλό ως τύπος ιστότοπου αναφοράς ή χαρτοφυλακίου. Αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή αν το συνδυάσετε με τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους.

Δημιουργός ιστότοπου Gator

Ευκολία στη χρήση

Ολόκληρο το σύστημα είναι drag-and-drop χωρίς πολλά προσαρμόσιμα εργαλεία επεξεργασίας, γεγονός που το καθιστά καθαρό και εξαιρετικά εύκολο να κατανοηθεί. Αυτό ήταν το πιο απλό από τα web builders που εξετάσαμε για αυτήν την κριτική Weebly, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση με λίγα στοιχεία.

Υποστήριξη πελατών

Οι κριτικές από τους τρέχοντες και τους προηγούμενους πελάτες είναι ως επί το πλείστον θετικές, με πολλούς να σχολιάζουν πόσο φιλικές και γρήγορες ήταν οι απαντήσεις τους. Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ένα μέρος για προηγμένους ιστότοπους εμπορίου, δεν υπάρχει λόγος να εμβαθύνετε σε θέματα CSS ή ασφάλειας. Αυτό βοηθά στον εξορθολογισμό του συστήματος υποστήριξης πελατών και διατηρεί το χρόνο απόκρισης στο ελάχιστο.

Χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλές δυνατότητες για τα βασικά τους σχέδια, οπότε αν χρειάζεστε κάτι δυναμικό ή σχετικό με το εμπόριο, τότε θα σας συνιστούσαμε να το ανεβάσετε στο Squarespace ή, ιδανικά, στο Weebly. Εάν χρειάζεστε έναν απλό ιστότοπο εμπορίου με χαμηλό αντίκτυπο, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη το προηγμένο πρόγραμμα που έχει φορτωθεί από το HostGator.

Πρότυπα 2 αστέρια

Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες πρότυπα για να διαλέξετε με νέες επιλογές που προστίθενται με σταθερό ρυθμό. Δεδομένου ότι όλα είναι drag-and-drop, υπάρχει μεγάλη επανάληψη και κοινά θέματα σε όλα τα διαθέσιμα πρότυπα.

Συμβατότητα προγράμματος περιήγησης 3 αστέρια

Υπήρχαν λίγα σχόλια από προηγούμενους πελάτες, επομένως δεν μπορούσαμε να βρούμε προβλήματα από αυτήν την πλευρά της συμβατότητας. Το σύνολο εργαλείων που προσφέρεται μέσω της ομάδας ανάπτυξης ιστού Gator έχει σχεδιαστεί για όλα τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και είναι συμβατό με ορισμένα προγράμματα περιήγησης έτοιμα για beta, όπως το Chrome ή το Firefox.

Πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων του Gator στον ακόλουθο σύνδεσμο: Hostgator.c om

Η Τελική Ετυμηγορία

Δεν υπάρχει έλλειψη εξαιρετικών επιλογών για εύχρηστους δημιουργούς ιστού, αλλά πρέπει να επιλέξουμε ένα αγαπημένο για αυτήν την κριτική Weebly. Ενώ το Squarespace διαθέτει πολλές προηγμένες επιλογές που μας αρέσουν, δεν μπορεί να συγκριθεί με το πλήρες σύνολο δυνατοτήτων που διατίθεται από το Weebly. Η διεπαφή είναι διαισθητική, ευκρινής και κατανοητή. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την πλατφόρμα Weebly για τη δημιουργία του δικού σας προσωπικού ιστότοπου ή ιστολογίου.

Προτεινόμενη εικόνα: Εικόνα από ΕκκίνησηStockPhotos από Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map