16 τύποι ιστότοπων που μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το WordPress

Εάν έχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, είτε για διασκέδαση είτε για την επιχείρησή σας, τότε πιθανότατα έχετε ακούσει πολλή φήμη γύρω από το λογισμικό WordPress. Γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι λένε υπέροχα πράγματα για αυτό, αλλά απομένει να αναρωτιέστε αν το WordPress είναι κατάλληλο για εσάς.


Ενώ το λογισμικό είναι δημοφιλές στους bloggers, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Θέλετε περισσότερα από μια πλατφόρμα blogging; Σκεφτείτε μια επιλογή φιλοξενούμενου WordPress και θα προχωρήσετε στη δημιουργία του ιστότοπου των ονείρων σας. Δείτε παρακάτω τους διάφορους τύπους ιστότοπων που μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το WordPress.

ιστοσελίδες που μπορείτε να δημιουργήσετε με wordpress

1. Ιστολόγιο

Όπως αναφέρθηκε, το WordPress είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα blogging, οπότε είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα blog για επαγγελματικούς λόγους είτε για ευχαρίστηση, είναι εύκολο να το κάνετε χρησιμοποιώντας το WordPress. Όλο το λογισμικό blogging υπάρχει ήδη εκεί, οπότε απλά πρέπει να επιλέξετε ένα από τα χιλιάδες θέματα (ή να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο) και στη συνέχεια να αρχίσετε να συμπληρώνετε τον ιστότοπό σας με περιεχόμενο.

2. Ιστότοπος κουπονιού

Εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα με έναν ιστότοπο κουπονιών χρησιμοποιώντας συνδέσμους συνεργατών, το WordPress είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για χρήση. Με πολλά θέματα κουπονιών όπως Ψαλίδι, και πρόσθετα πρόσθετα διαθέσιμα στη διάθεσή σας, θα βρείτε εύκολα τα εργαλεία που χρειάζεστε για την εκκίνηση του ιστότοπου κουπονιών σας.

3. Διοικητικό Συμβούλιο

Όπως και με το παράδειγμα του ιστότοπου κουπονιών, υπάρχουν πολλά θέματα και προσθήκες για να δημιουργήσετε τη δική σας επιτροπή εργασίας, είτε αποφασίσετε να το κάνετε αυτό το κύριο επίκεντρο του ιστότοπού σας είτε απλώς θέλετε να δημοσιεύσετε εργασίες στη θέση σας. ο Θέμα JobEngine είναι μια μόνο επιλογή για να ξεκινήσετε ή μπορείτε να εκτελέσετε ένα πρόσθετο όπως το Πρόσθετο Εργαλείου Εργασίας WordPress. Ένα παράδειγμα ενός πίνακα εργασίας είναι το ProBlogger, το οποίο χρησιμοποιεί το WordPress και διαθέτει μια ενότητα εργασίας.

4. Φόρουμ

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα φόρουμ στον ιστότοπό σας για να κάνετε τους ανθρώπους να μιλούν και να αλληλεπιδρούν; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα πρόσθετο BB Press, και μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία σε χρόνο μηδέν! Προσαρμόστε τις κατηγορίες σας και διαχειριστείτε τους χρήστες σας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αν ψάχνετε περισσότερα από ένα Q&Μια μορφή, θέματα όπως Ρωτήστε κάντε το απλό.

5. Κατάλογος άρθρων

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ειδικό κατάλογο άρθρων; Το WordPress σας επιτρέπει να κάνετε τους χρήστες να εγγραφούν και να υποβάλλουν περιεχόμενο από το μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας. Θέματα όπως το Θέμα καταλόγου άρθρου θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

6. Εταιρικός / Επιχειρηματικός ιστότοπος

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την εταιρεία, την επιχείρηση ή το μη κερδοσκοπικό σας έργο, το WordPress το καθιστά εξαιρετικά εύκολο. Υπάρχουν χιλιάδες επιχειρηματικά θέματα για να εργαστείτε και θα μπορείτε να ενσωματώσετε σχεδόν οποιαδήποτε λειτουργία θέλετε, από την κοινή χρήση των απλούστερων πληροφοριών σχετικά με την επιχείρησή σας έως τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, τη συλλογή εισιτηρίων υποστήριξης, επιτρέποντας στους πελάτες να κλείνουν ραντεβού στο διαδίκτυο, κι αλλα. Αυτό είναι ιδανικό για σχεδόν οποιαδήποτε επιχείρηση, από εταιρείες ακινήτων σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε μαμά και ποπ καταστήματα και άλλα.

7. Ιστοσελίδα κρατήσεων

Είτε διαθέτετε ξενοδοχείο, εστιατόριο, σαλόνι ή οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης που απαιτεί ραντεβού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να επιτρέψετε στους πελάτες σας να κάνουν κράτηση online. Σύστημα κρατήσεων Pro είναι ένα παράδειγμα μιας premium προσθήκης WordPress που κάνει την κράτηση online εύκολη.

8. Ιστότοπος μέλους

Θέλετε να προσφέρετε περιεχόμενο βάσει συνδρομής στους χρήστες; Το WordPress σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό βοηθώντας σας να προστατεύσετε το περιεχόμενό σας από το ευρύ κοινό. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να χρεώσετε μια χρέωση ή να προσφέρετε δωρεάν συνδρομή προτού οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο.

9. Κοινωνικός ιστότοπος

Παρόλο που δεν μπορείτε να δείτε τόσο μεγάλη επιτυχία όσο το Facebook ή το Twitter, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με το λογισμικό του WordPress. BuddyPress είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα για τη δημιουργία κοινωνικών ιστότοπων.

10. Χαρτοφυλάκιο

Θέλετε να δείξετε τα ταλέντα σας στον δικό σας τομέα; Είτε είστε φωτογράφος, συγγραφέας, αρχιτέκτονας, κωμικός ή σχεδιαστής ιστοσελίδων, υπάρχουν χιλιάδες θέματα που προσφέρουν αμέτρητους τρόπους εμφάνισης του χαρτοφυλακίου σας. ThemeForest.net παραθέτει πάνω από 870 θέματα χαρτοφυλακίου για το WordPress.

11. Ιστοσελίδα ειδήσεων

Θέλετε να αξιοποιήσετε τα δημοσιογραφικά σας ταλέντα; Ξεκινήστε τη δική σας ιστοσελίδα ειδήσεων! Αίθουσα τύπου είναι ένα μόνο παράδειγμα ενός θέματος ιστότοπου ειδήσεων, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι ειδήσεων και διατάξεων σε στυλ περιοδικού. Ακόμη και ιστότοποι όπως το CNN, το Time και το BBC America χρησιμοποιούν το WordPress, οπότε είναι σίγουρα δυνατό να δημιουργήσετε διατάξεις και λειτουργίες όπως μερικά από τα πιο δημοφιλή καταστήματα ειδήσεων.

12. Ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου

Αναζητάτε μια πλατφόρμα που θα σας επιτρέπει να πουλάτε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο; Το WordPress μπορεί να βοηθήσει με αυτό. Ξεκινήστε με ένα θέμα όπως Ηλεκτρονικό εμπόριο eStore, ή περιηγηθείτε στα αμέτρητα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως WooCommerce για να ξεκινήσετε την καταχώριση των προϊόντων σας και τη συλλογή παραγγελιών σήμερα. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα Amazon με τον λογαριασμό σας στο Amazon Associates σε συνδυασμό με μερικές εξαιρετικές προσθήκες, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση προϊόντων χωρίς να χρειάζεστε το δικό σας απόθεμα. Το Best Buy είναι ένα μόνο παράδειγμα ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζεται από το WordPress.

13. Διαβαθμισμένος ιστότοπος

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το Craigslist; Πρόσθετα όπως Μαθήτρια θα ξεκινήσετε να καταχωρίζετε τις αγγελίες σας. Με αυτό, μπορείτε να πουλήσετε τον διαφημιστικό χώρο και ακόμη και να ρυθμίσετε πακέτα μελών.

14. Wiki

Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως η Wikipedia όπου όλοι οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν σε μορφή wiki, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Είναι πολύ απλό να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας στο wiki του WordPress με θέματα όπως Επίπεδη βάση.

15. Επανεξέταση ιστότοπου

Με τις προσθήκες μετά την αξιολόγηση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπου οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν και να αξιολογούν προϊόντα. Δωρεάν προσθήκες όπως WP-PostRatings θα σε ξεκινήσει.

16. Ιστότοπος σχολίων / υποστήριξης πελατών

Εάν η επιχείρησή σας επιθυμεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο που έχει σχεδιαστεί για να συλλέγει σχόλια πελατών ή να προσφέρει υποστήριξη πελατών, μην ψάχνετε άλλο από το WordPress. Θέματα όπως Ιδέες είναι ιδανικά για τη συλλογή προτάσεων πελατών και την ανταπόκριση στις ιδέες τους. Διαφορετικά, δοκιμάστε κάτι σαν το Θέμα γραφείου υποστήριξης για να ξεκινήσετε τη συλλογή εισιτηρίων υποστήριξης.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με το WordPress από το απλό blogging εάν έχετε τα σωστά θέματα και τις κατάλληλες προσθήκες. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή του ιστότοπού σας; Ξεκινήστε συγκρίνοντας τους οικοδεσπότες Ιστού για να ακολουθήσετε την κυκλοφορία του ιστότοπού σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map