Συγκρίνοντας οικοδεσπότες Ιστού; Αυτά είναι τα κορυφαία 5 χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη

Έχετε διαβάσει ποτέ κάτι τόσες φορές που σας έδωσε περιστροφές; Έτσι αισθανθήκαμε όταν πρωτοπαθήκαμε στη συχνά άγνωστη έρημο που είναι η φιλοξενία Ιστού.


>> Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο PDF <<

σημαντικές δυνατότητες φιλοξενίας ιστοσελίδωνΤο μόνο που θέλαμε ήταν μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που έκανε ό, τι χρειαζόταν για να διατηρήσει τους ιστότοπούς μας σε σύνδεση και να λειτουργεί. Όταν συγκρίναμε τους οικοδεσπότες, υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγνωση για το τι προσέφερε ο καθένας και γιατί αυτή η εταιρεία ήταν καλύτερη για εμάς από την επόμενη, και έτσι πήγε μέχρι, σωστά ή λάθος, εγκαταλείψαμε και μόλις επιλέξαμε ένα.

Ότι υπάρχει μια άσκηση με λάθος τρόπο να το κάνουμε. Έκτοτε, έχουμε ξυπνήσει κάπως για τη φιλοξενία και τώρα γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσετε όταν αποφασίζετε. Όλοι τους έχουν μια στοίβα συστατικών, αλλά έχουμε βρει (εκτός από την τιμή) τις κορυφαίες 5 δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός web host.

Το πρώτο βήμα πριν ξεκινήσετε ένα κυνήγι φιλοξενίας είναι να μάθετε ποιες είναι οι προθέσεις σας για τον ιστότοπο ή την επιχείρησή σας. Εάν δημιουργείτε μικρούς ιστότοπους με λίγες σελίδες, ή ακόμα μεγαλύτερους ιστότοπους με περισσότερες εξουσίες, σκοπεύετε να αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή σε ένα σημείο πέρα ​​από αυτό που μπορούν να σας προσφέρουν οι κανονικές προσφορές φιλοξενίας; Οι περισσότερες από τις δυνατότητες που παρέχονται από δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας, όπως hostgator.com, bluehost.com ή webhostinghub.com ισχύουν για όλους τους ιστότοπους, αλλά μια μεγάλη επιχείρηση θα απαιτήσει μεγαλύτερες δυνατότητες από τον τυπικό υπάλληλο οικιακού γραφείου ή τον δημιουργό ιστότοπων..

Τούτου λεχθέντος, η επεκτασιμότητα ενός παρόχου μπορεί να μην έχει καμία συνέπεια για εσάς, αλλά θέλαμε να φυτέψουμε το σπόρο στο μυαλό σας επειδή, ανάλογα με το μέγεθός σας τώρα ή κάτω από την πίστα, θα μπορούσε να είναι ένας πιο πειστικός παράγοντας από τα πέντε χαρακτηριστικά που είναι παρατίθενται παρακάτω. Εάν είστε σαφείς σχετικά με τις προθέσεις σας για το χόμπι ή την επιχείρησή σας στον ιστότοπό σας, τότε αυτές οι λειτουργίες θα ισχύουν για εσάς, καθώς και για την πλειονότητα του ιστοτόπου του διαδικτύου που διαθέτει πληθυσμό.

1. Πελάτης και τεχνική υποστήριξη

Πολλοί από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε που ξεκινήσαμε από την πύλη με αυτό το χαρακτηριστικό, αντί να μιλάμε για κάτι πιο τεχνικό. Λοιπόν, σίγουρα θα φτάσουμε σε αυτό, αλλά στην πρώτη περίπτωση, εάν σκέφτεστε να πληρώσετε έναν πάροχο φιλοξενίας που δεν προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστήριξη, τότε κάνετε τον εαυτό σας πολύ μεγάλο μειονέκτημα.

Εάν ο ιστότοπός σας αποφασίσει να σας προκαλέσει θλίψη σε μια δημόσια αργία, είναι απίθανο να αισθανθείτε ευτυχείς να περιμένετε μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα για να διερευνηθεί το πρόβλημα. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τυχόν «δυνητικούς» οικοδεσπότες από κάθε σημείο επαφής που προσφέρουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κρίνετε τους χρόνους απόκρισης καθώς και τις γνώσεις των χειριστών τους. Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε για κριτικές άλλων χρηστών. Εάν κάποιος είχε κακή εμπειρία με την υπηρεσία του παρόχου του, οι πιθανότητες είναι ότι ενημερώνουν τους άλλους για αυτό.

2. Διάρκεια / Αξιοπιστία

Πολλές από τις μεγαλύτερες, γνωστές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι ο χρόνος που μπορείτε να περιμένετε ο ιστότοπός σας να είναι ορατός στο διαδίκτυο. Ακόμα και σε αυτό το ρυθμό λειτουργίας, οι πάροχοι φιλοξενίας θα επιτρέπουν περίπου 100 λεπτά διακοπής λειτουργίας κάθε εβδομάδα, είτε το καθιστούν προφανές είτε όχι.

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους τους για να κατανοήσετε ακριβώς σε ποιο βαθμό θεωρούνται υπεύθυνοι για τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας. Οποιοσδήποτε οικοδεσπότης που δεν μπορεί να σας κάνει διαδικτυακά «όλη την ώρα», χάνει το χρόνο σας και σας κοστίζει χρήματα. Μάθετε για το ιστορικό τους με διακοπές ρεύματος και αστοχίες εξοπλισμού. Προσδιορίστε πότε ξεκινούν τις προγραμματισμένες διακοπές τους για συντήρηση και ρωτήστε αν αυτό περιλαμβάνεται στη συμφωνία χρόνου λειτουργίας τους.

3. Χώρος δίσκου

Ο οικοδεσπότης σας πρέπει να έχει αρκετό χώρο στον διακομιστή του για να μπορεί να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας, ειδικά αν ο ιστότοπός σας ξεπερνά και πέρα ​​από όλα τα «κουδούνια και σφυρίχτρες». Εάν ο ιστότοπός σας είναι γεμάτος βίντεο, κινούμενα σχέδια, ήχους και γραφικά, ή σκοπεύετε να γίνει έτσι, ο πάροχος φιλοξενίας πρέπει να είναι σε θέση να φιλοξενήσει τον επιπλέον χώρο που ο ιστότοπός σας θα χρειαστεί να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτές τις δυνατότητες.

Προσοχή στις αξιώσεις απεριόριστου χώρου, καθώς μπορεί να εκπλαγείτε με απροσδόκητες κρυφές συνθήκες. Γενικά, θα έχετε περισσότερο χώρο στο δίσκο από ό, τι χρειάζεστε, αλλά είναι συνετό να διασφαλίσετε ότι έχετε αυτό το μυαλό από την αρχή.

4. Εύρος ζώνης

Δεν θέλετε ο ιστότοπός σας να αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας ή ο λογαριασμός σας να επιβαρύνεται με επιπλέον χρεώσεις ως πρόστιμο για τη λήψη πάρα πολλών μηνιαίων επισκεπτών. Το εύρος ζώνης που προσφέρει η εταιρεία φιλοξενίας σας πρέπει να επιτρέπει περισσότερο από επαρκή μεταφορά ή λήψη δεδομένων από τον ιστότοπό σας σε όσους επισκέπτονται. Το εύρος ζώνης σας επηρεάζεται επίσης από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε, ειδικά εάν έχουν συνημμένα.

Επιβεβαιώστε το επιτρεπόμενο επίπεδο gigabyte προτού συνδεθείτε. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε περισσότερο από το εκχωρημένο εύρος ζώνης και παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, η προκύπτουσα πιο αργή ικανότητα εύρους ζώνης θα βλέπει τους χρήστες σας να εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορα.

5. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Οι ιστότοποι μπορούν να χάσουν δεδομένα από αστοχία δίσκου, σφάλματα λογισμικού και ακόμη και χάκερ, για να αναφέρουμε μερικά. Είναι πάντα σημαντικό να κάνετε λάθος από την πλευρά της προσοχής και να διασφαλίζετε ότι όλα τα δεδομένα για τον ιστότοπό σας έχουν αντίγραφα ασφαλείας. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας θα εκτελούν τακτικά αντίγραφα ασφαλείας, είτε μία φορά ανά 24 ώρες ή ακόμα και αρκετές φορές κάθε μέρα, ενώ άλλες θα το κάνουν σε εβδομαδιαία βάση.

Μάθετε εάν η εγκατάσταση του πίνακα ελέγχου του παρόχου σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη των δικών σας αντιγράφων δεδομένων περιεχομένου και, σε περίπτωση απώλειας δεδομένων για οποιονδήποτε λόγο, πόσο ικανός είναι ο κεντρικός υπολογιστής να ανακτά χαμένες πληροφορίες. Όπως συμβαίνει με τα πάντα, θα πρέπει να διευκρινίσετε εάν υπάρχουν τυχόν κόστη για τη χρήση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Κατά την έρευνα παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων για τους ιστότοπούς σας, λίγο κέρδος τώρα μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ πόνο στο δρόμο. Αφιερώστε λίγο χρόνο διαβάζοντας κριτικές και επικοινωνώντας με τη σύντομη λίστα των φιλοξενουμένων. Ο καθένας θα διαφημίσει μια ολόκληρη γκάμα υπηρεσιών και πλεονεκτημάτων, ωστόσο, λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται εδώ ως σταθερός οδηγός για τη λήψη της τελικής σας απόφασης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map