Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου και γιατί χρειάζεστε ένα!

Εάν είστε ένας από τους πολλούς ιδιοκτήτες ιστότοπων που δημιουργούν τα αντίγραφα ασφαλείας σας στο διαδίκτυο, τότε γνωρίζετε ήδη ορισμένα από τα προφανή οφέλη, αν όχι όλα αυτά.


Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ακόμη εκτιμήσει τη σημασία ενός διαδικτυακού αντιγράφου ασφαλείας του ιστότοπού τους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ομάδες ατόμων, ας ρίξουμε μια ματιά στη σημασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο και γιατί χρειάζεστε απολύτως ένα.

αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων

Καταρχάς. Τι είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας διαδικτυακού ιστότοπου; Σύμφωνα με Βικιπαίδεια είναι:

ΕΝΑ απομακρυσμένη, διαδικτυακή ή διαχειριζόμενη εφεδρική υπηρεσία, μερικές φορές εμπορεύεται ως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ως υπηρεσία, είναι μια υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες ένα σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αποθήκευσης και ανάκτησης αρχείων.

Πλήρως αυτοματοποιημένο

Με ποιοτικό διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας, είστε πάντα προστατευμένο με αυτόματες ενημερώσεις.

Μια ποιοτική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δημιουργεί ένα πρόγραμμα αυτόματης ανάκτησης για τα πιο σημαντικά δεδομένα σας και τα αποθηκεύει σε απομακρυσμένη τοποθεσία, μακριά από την επιχείρηση / το σπίτι σας.

Καθημερινές απειλές για τον υπολογιστή, το γραφείο ή το σπίτι σας Φωτιά, διάρρηξη, πλημμύρες, κλοπή και ούτω καθεξής μην παρεμβαίνετε στα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και μπορείτε επαναφέρετε με ασφάλεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτελείται αθόρυβα και ομαλά στο παρασκήνιο και για τη δική σας ευκολία, λαμβάνετε ακριβή στατιστικά στοιχεία, εάν πρέπει να φτάσετε στην ταχύτητα με τυχόν αλλαγές που πραγματοποιούνται στον ιστότοπό σας και επομένως η εργασία σας δεν διακόπτεται.

Αυξημένη ασφάλεια

Η μη αυτόματη αποθήκευση των κρίσιμων δεδομένων σας μέσω παρωχημένης τεχνολογίας σας αφήνει ευάλωτους σε κάθε είδους απειλές και μη αναστρέψιμες φυσικές βλάβες.

Από αποτυχίες λογισμικού και υλικού, κλοπή, πειρατεία, μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές και κάθε μορφή συμβιβασμού, τα δεδομένα του ιστότοπού σας βασίζονται σε ποιοτικό αντίγραφο ασφαλείας για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, μια εξειδικευμένη διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διασφαλίζει τα πιο κρίσιμα δεδομένα σας πάντα ανακτήσιμο σε θέμα κλικ.

Άμεση, ταχύτερη ανάκαμψη

Η αξία μιας ποιοτικής εφεδρικής υπηρεσίας αποδεικνύεται όταν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει όλες ή οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες απειλές.

Μια ποιοτική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι ικανός να επαναφέρει τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό. Ο ρόλος οποιασδήποτε εφεδρικής υπηρεσίας είναι η δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σας αμέσως και με τέλειο χρόνο.

Αυτή η ταχύτητα και η απόδοση είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που μπορείτε να περιμένετε κατά τη μετάβαση από χειροκίνητο σε αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας.

Συγχρονισμός

Ο συγχρονισμός είναι σχεδόν αδύνατος μέσω μη αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας και είναι μία από τις άμεσα διαθέσιμες δυνατότητες σε μια ηλεκτρονική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να απολαύσετε δεδομένα συγχρονισμός με πολλές συσκευές όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και tablet. Αυτό είναι ένα παραγωγικό εργαλείο που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε έργα σε διαφορετικές συσκευές ομαλά και εύκολα.

Προσιτή και εξοικονόμηση χρόνου

Σε σύγκριση με το μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας που είναι ως επί το πλείστον ακριβό, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους φυσικούς σκληρούς δίσκους και τα μέσα που πρέπει να αγοράσετε, πέρα ​​από το κόστος συντήρησης και λειτουργίας, Το ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας είναι πιο προσιτό και εξοικονομεί χρόνο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Οι λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων στο cloud ξεκινούν από μόλις 5 $ το μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας και τις εκπληκτικές δυνατότητές του. Αυτή είναι μια λύση εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος για μικρές και μεγάλες εταιρείες.

Έχοντας δοκιμάσει ή δοκιμάσει πολλές επιλογές εκεί έξω, έχω έρθει να μάθω ότι κάθε λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι διαφορετική από την άλλη.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας, πώς λειτουργούν ή πώς μπορούν να σας ωφελήσουν ως κάτοχος ιστότοπου, μπορείτε εύκολα να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή από μια αξιόπιστη πηγή και να ασφαλίσετε αμέσως την επιχείρησή σας.

Ηρεμία με τον CodeGuard

Μια ποιοτική διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας CodeGuard σας επιτρέπει να συνεχίσετε την επιχείρησή σας με την πεποίθηση ότι τα πιο σημαντικά δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια σε απομακρυσμένη τοποθεσία.

κωδικοποιητής

CodeGuard είναι μια πλούσια σε λειτουργία υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρακολουθεί, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρει τον ιστότοπό σας. Είναι ηγέτης της αγοράς στο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας και προσφέρει μια επιλογή αυτόματης επαναφοράς με ένα κλικ όταν τη χρειάζεστε.

Είναι ένα από τα πιο απλά για να δουλέψετε καθώς λειτουργεί σιωπηλά στο παρασκήνιο καθώς συνεχίζετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Είστε στην αγορά για έναν εύκολο τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των προσωπικών σας εγγράφων και φωτογραφιών σε ασφαλή διαδικτυακή τοποθεσία; Στην κατηγορία των προσωπικών εφεδρικών υπηρεσιών με προσιτή τιμή, CodeGuard.com είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map