Επιστροφή στο σχολείο: Γιατί πρέπει να συγκρίνετε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων

Οι περισσότεροι από εμάς θυμούνται τις παλιές καλές μέρες στο σχολείο όταν μας δόθηκε ένα δοκίμιο ή μια εργασία για να γράψουμε ή να παρουσιάσουμε στην τάξη. Το πρώτο πράγμα που θα κάναμε είναι να μάθουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Ήταν σημαντικό να καταλάβουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το θέμα προτού προχωρήσουμε περαιτέρω στην εργασία μας. Ήταν βασική έρευνα που είχε σημασία.


>> Κατεβάστε την εκτυπώσιμη έκδοση PDF αυτής της ανάρτησης εδώ << [/ κοινωνιολόγο]

Πίσω στο σχολείοΠαρόλο που η ίδια αρχή ισχύει για οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαδικτυακές μας υποθέσεις, είναι εκπληκτικό το να ακούμε για τον αριθμό των ιστοριών τρόμου σχετικά με κακές εταιρείες φιλοξενίας που πλημμυρίζουν το Διαδίκτυο, όπου τα προβλήματα προέκυψαν από ανθρώπους που απλά δεν διεξήγαγαν καμία μελέτη ως αφετηρία τους.

Ντο! Επιμέλεια

Δεν υπάρχει εξαίρεση σε αυτό στον πολύ ανταγωνιστικό τομέα της φιλοξενία ιστοσελίδων, το πιο σημαντικό τρίτο μέρος που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο. Εάν δεν έχετε ακόμη επιλέξει έναν οικοδεσπότη Ιστού ή θέλετε να αλλάξετε πάροχους, διαβάστε για να ανακαλύψετε ένα λίστα ερωτήσεων που πρέπει να κάνετε πριν από την εγγραφή στη διακεκομμένη γραμμή. Πηγαίνοντας πρώτα στα δύο πόδια για να εγγραφείτε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού μπορεί να σας πάρει πολύ γρήγορα.

Οι ιστορίες της λύπης αφθονούν στο Διαδίκτυο από άτομα που έχουν μπει σε ζεστό νερό απλώς επιλέγοντας οποιαδήποτε εταιρεία φιλοξενίας, απλώς και μόνο επειδή ήταν ένας δημοφιλής πάροχος, είχε μια ωραία αρχική σελίδα, ήταν η φθηνότερη (ughh) ή επειδή, λοιπόν, κάποιος θα να είναι το ίδιο με τους άλλους.

Σε αυτό το παιχνίδι, λίγη έρευνα μπορεί να συμβάλει πολύ στην εξασφάλιση ότι η διαδικτυακή σας εμπειρία είναι ασφαλής και επιβραβευτική. Όταν πολλοί νέοι μπλόγκερ και εκκολαπτόμενοι webpreneurs κάνουν λάθος είναι στην αρχή του διαδικτυακού τους ταξιδιού.

Γρήγορα καταλήγουν σε μια ιδέα για έναν ιστότοπο ή ιστολόγιο χωρίς καμία σκέψη ή σχέδιο για το μέλλον του ιστότοπού τους και στη συνέχεια προχωρούν τυφλά με την εγγραφή ενός λογαριασμού φιλοξενίας που είναι εντελώς ανεπαρκής για τις πιθανές ανάγκες τους.

Με αυτό κατά νου, το δικό σας Η πρώτη πηγή σύγκρισης της έρευνας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι «εσείς». Πριν δεσμευτείτε χωρίς προσοχή, λάβετε υπόψη οποιαδήποτε μελλοντική ανάπτυξη ή τουλάχιστον μια αλλαγή στην κατεύθυνση των απαιτήσεων του ιστότοπού σας.

Με πιθανώς την πιο σημαντική ερώτηση που έχει αντιμετωπιστεί, θα πρέπει τώρα να στρέψετε την προσοχή σας στην έρευνα στην οποία πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο, προτού πληρώσετε σε μια εταιρεία φιλοξενίας μηνιαίο ή ετήσιο τέλος ενοικίασης που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς.

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι με την εξάλειψη εκείνων που έχουν τρομερές κριτικές από τους σημερινούς και πρώην χρήστες αυτής της εταιρείας. Μια απλή αναζήτηση για «Συγκρίνετε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων» θα αποκαλύψει μια λίστα με τους «καλύτερους και χειρότερους» παρόχους και τους λόγους για τα ευρήματα.

Στη συνέχεια, μόλις δημιουργηθεί η σύντομη λίστα σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάθε πιθανό κεντρικό υπολογιστή με μια λίστα κριτηρίων που θα πρέπει να οδηγήσουν σε θετικές κλήσεις κρίσης από την ακόλουθη λίστα ελέγχου.

Όροι σύμβασης

Διερευνήστε τη λεπτή εκτύπωση με τη μορφή “όρων και προϋποθέσεων” που σας λένε σε κείμενο τι πιθανότατα δεν θα σας πει κάποιος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μάθετε για τα κενά που θα μπορούσαν να ευνοήσουν την εταιρεία όταν διαπιστώσετε ότι η “απεριόριστη φιλοξενία” δεν σημαίνει στην πραγματικότητα αυτό που δηλώνει. Η ανάγνωση αυτής της ενότητας του ιστότοπου μιας εταιρείας θα σας παράσχει επίσης περαιτέρω ερωτήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, τις οποίες διαφορετικά δεν θα σκεφτόσασταν ή είχατε δει εγγραφεί αλλού.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή

Ερώτηση σχετικά με την κανονικότητα των αντιγράφων ασφαλείας και το σχέδιο απόκρισης της εταιρείας εάν κάτι συνέβαινε που προκάλεσε σφάλματα διακομιστή και απώλεια δεδομένων. Οτιδήποτε καταγράφεται σε αντίγραφα ασφαλείας θα πρέπει επίσης να είναι προσβάσιμο μέσω του cPanel.

Ώρα λειτουργίας διακομιστή

Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας διακομιστή μπορεί να καταστρέψει την επιχείρησή σας. Πρέπει να δοθεί προσοχή στον χειρισμό των ζητημάτων διακοπής λειτουργίας του παρόχου και ποιες, εάν υπάρχουν, εφεδρικές επιλογές για ισχύ που έχουν στη διάθεσή τους.

Σχέδια φιλοξενίας

Μάθετε πόσα αρχεία μπορεί να υποστηρίξει ο κεντρικός υπολογιστής (χώρος στο δίσκο) και πόση κίνηση μπορεί να προσελκύσει ο ιστότοπός σας (εύρος ζώνης), ώστε να μπορείτε να επιτρέψετε επιπλέον λειτουργίες, εάν απαιτείται.

Πελάτης και τεχνική υποστήριξη

Εάν ο οικοδεσπότης που σκέφτεστε δεν προσφέρει 24ωρη υποστήριξη, προχωρήστε γρήγορα.

Πίνακας Ελέγχου

Εάν η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα πρότυπα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να διατηρήσετε προσωπικά τον ιστότοπό σας, τότε τους χάστε.

Επεκτασιμότητα

Αυτό το αγγίξαμε σε πρώτη φάση, πράγμα που σημαίνει ότι εάν έχετε σχέδια για ανάπτυξη, τότε ο λογαριασμός φιλοξενίας σας πρέπει να είναι σε θέση να αναπτυχθεί μαζί σας. Για παράδειγμα, το Bluehost ή το HostGator σάς επιτρέπει να κάνετε αναβάθμιση από κοινόχρηστο σε vps ή ειδικό πρόγραμμα διακομιστή

Τελικές λέξεις

Σε καμία περίπτωση δεν έχω δώσει μια εξαντλητική λίστα εδώ, αλλά μάλλον ορισμένα σημαντικά στοιχεία φιλοξενίας που θα πρέπει να χρησιμεύουν περισσότερο από ένα σημείο εκκίνησης για τους ερευνητικούς σας σκοπούς. Κάνετε την εργασία σας, αναζητήστε στο Διαδίκτυο, ερευνήστε είδη ειδήσεων έναντι φιλοξενίας ονομάτων, ελέγξτε φόρουμ, κάντε ερωτήσεις και μιλήστε σε μεμονωμένες εταιρείες φιλοξενίας.

Αφού το έχετε ολοκληρώσει, οι πιθανότητές σας να αποκτήσετε ένα “A +” από την επιμέλεια σας θα ελπίζουμε ότι θα αντικατοπτρίζονται σε μια μακροχρόνια εμπειρία φιλοξενίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map