Είναι το “Unlimited” Web Hosting πραγματικά απεριόριστο;

Η λέξη «απεριόριστο» είναι υπέροχη. Στην ακατέργαστη μορφή του προτείνει ότι όποτε κάποιος προσφέρει απεριόριστα ποσά ό, τι είναι αυτό που θέλω, τότε πρόκειται να ξεκινήσω μια πολύ γλυκιά βόλτα.


>> Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο PDF <<

είναι απεριόριστη φιλοξενία πραγματικά απεριόριστηΉ έτσι σκέφτηκα κάποτε. Συγκεντρώθηκε από απεριόριστα μερίδες, σερβίρεται ενώπιον του αφεντικού για κατάχρηση απεριόριστων κανονισμών άδειας ασθενείας και απαγορεύτηκε στον πάγκο για να αλλάξω τον εαυτό μου στο γήπεδο ποδοσφαίρου απεριόριστες φορές, ένιωθα όλο και περισσότερο σαν να ασχολούμαι με κάτι που στάθηκε απεριόριστες προσφορές, κατάφερα πάντα να τελειώσω. Στη συνέχεια, όταν μπήκα στον διαδικτυακό κόσμο της δημιουργίας ιστοσελίδων, παρατήρησα ότι πολλές από τις εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν «απεριόριστο» αυτό, αυτό και κάτι άλλο. Οι προηγούμενες εμπειρίες μου έθεσαν αμέσως μερικές κόκκινες σημαίες με αυτό… καλά, ίσως όχι αμέσως, ακόμα ενθουσιάστηκα! Ευτυχώς, σήμερα, έχω καταλάβει πολύ τη χρήση αυτής της λέξης και συγκεκριμένα, αυτό που ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας μπορούν «πραγματικά» να προσφέρουν αφού σας παρασύρουν με τις απεριόριστες λύσεις τους.

Εάν είστε αρκετά νέοι στην έννοια της φιλοξενίας ιστότοπων, αλλά γνωρίζετε ότι πρέπει να έχετε φιλοξενία για να έχετε τον ιστότοπό σας ζωντανά στο διαδίκτυο, τότε μπορεί να είστε ακόμα στα στάδια προσπαθώντας να αποφασίσετε ποια εταιρεία φιλοξενίας έχει το καλύτερο σχέδιο για σενα. Στα ταξίδια φιλοξενίας σας, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να συναντήσετε ιστότοπους που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Για να βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα εδώ, ας ανακεφαλαιώσουμε γρήγορα ποιες είναι αυτές οι δύο εγκαταστάσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε μια καλύτερη προοπτική ως τελικός χρήστης ως προς το τι προσπαθούν να μας πουλήσουν οι εταιρείες φιλοξενίας. Το εύρος ζώνης είναι ο όγκος των δεδομένων που μπορούν να μεταφερθούν από τον ιστότοπό σας στο πρόγραμμα περιήγησης των ερευνητών που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Όσο περισσότερα γραφικά και βίντεο στον ιστότοπό σας, τόσο μεγαλύτερο εύρος ζώνης θα χρειαστεί να λειτουργεί σωστά ο ιστότοπός σας. Ο χώρος στο δίσκο, από την άλλη πλευρά, είναι ο χώρος που έχετε διαθέσει για την αποθήκευση του ιστότοπού σας στον διακομιστή της εταιρείας φιλοξενίας.

Αυτή τη στιγμή ίσως σκέφτεστε «λοιπόν» για το εύρος ζώνης και το χώρο στο δίσκο, επειδή ο «κεντρικός υπολογιστής με το μεγαλύτερο» διαφημίζει απεριόριστη χωρητικότητα για αυτές τις εγκαταστάσεις ούτως ή άλλως. Σωστή παρατήρηση! Ωστόσο, σκεφτείτε το. Εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε κοινόχρηστο διακομιστή με χιλιάδες άλλους ιστότοπους, κάποια στιγμή η ικανότητα αυτού του διακομιστή να συνεχίσει να προσθέτει όλο και περισσότερο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο πρέπει να επηρεαστεί. Ο διακομιστής είναι μια φυσική μονάδα, το μέγεθός του δεν μπορεί να είναι πεπερασμένο. Πρέπει να υπάρχει ένα σκληρό όριο στον πόρο κάπου. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τον περιορισμό του διακομιστή αποθήκευσης. Όταν βλέπετε επίσης απεριόριστες προσφορές σε τομείς, υποτομείς, λογαριασμούς email και οτιδήποτε άλλο που η εταιρεία φιλοξενίας ρίχνει στη δέσμη δελεαστικών, θα υπάρξει κόστος για τον πάροχο που θα χρειαστεί να ξεπεράσει τους πελάτες του κάπου στη γραμμή.

Πώς λοιπόν, μπορούν οι εταιρείες φιλοξενίας να διαφημίσουν νόμιμα ότι θα σας δώσουν «απεριόριστο» τίποτα; Λοιπόν, μπορούν επειδή όταν συνδεθήκατε μαζί τους, τους είπατε ότι θα μπορούσαν (ίσως τυφλά) να συμφωνήσουν με τους όρους υπηρεσίας τους χωρίς να ελέγξουν για να δουν τι σημαίνει πίσω από τους όρους της φιλοξενίας σας. Η λεπτή εκτύπωση θα δείξει κάπου ότι η αναφορά στην προσφορά του “απεριόριστου” είναι πραγματικά μια προσφορά που δεν θα θέσει όριο στο επίπεδο της δραστηριότητας του ιστότοπού σας. Δηλαδή, εκτός εάν ο ιστότοπός σας γίνει τόσο μεγάλος από τα πρόσθετα σε αυτόν, ή τόσο δημοφιλής, που δημιουργεί πίεση στους πόρους του διακομιστή. Εάν συμβεί αυτό, ο ιστότοπός σας μπορεί να αποσυρθεί εκτός σύνδεσης. Έχετε αναζητήσει ποτέ έναν ιστότοπο μόνο για να βρείτε στη θέση του μια λευκή σελίδα με έντονη μαύρη εκτύπωση που φωνάζει “Υπέρβαση ορίου εύρους ζώνης”?

Τώρα, σε αυτό το σημείο, μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτό ακούγεται εντελώς άδικο για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που μοιάζουν να βρίσκονται στο έλεος αυτών των μεγάλων τυραννικών τυραννικών ομίλων φιλοξενίας. Αυτό συμβαίνει σπάνια. Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε μια καλή κατανόηση του τι σκοπεύετε να δημιουργήσετε από τον ιστότοπό σας και πόσο μεγάλο αναμένεται να γίνει, οι πιθανότητες είναι ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί καν να σκεφτείτε τυχόν πιθανά ζητήματα με τον πάροχο φιλοξενίας σας. Στην πραγματικότητα, ο λογαριασμός σας πιθανότατα δεν θα πλησιάσει ακόμη και το εξαντλημένο εύρος ζώνης που έχει εκχωρηθεί. Ούτε ο λογαριασμός άλλων χρηστών με τους οποίους μοιράζεστε τον διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι το εύρος ζώνης και άλλες ποσοστώσεις που εφαρμόζονται σε λογαριασμούς στον διακομιστή μπορούν να διατηρηθούν σε ένα λογικό ποσό για μια πολύ δίκαιη και ελκυστική τιμή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αποδεικνύεται ότι κερδίζει και τα δύο μέρη.

Τα απεριόριστα προγράμματα φιλοξενίας παρέχουν μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά το κόστος και την εξυπηρέτηση, υπό την προϋπόθεση ότι είστε άνετοι ότι δεν θα προσθέσετε υπερβολές στον ιστότοπό σας για να ξεπεράσετε τα όρια χρήσης σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι, κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για εργαλεία σύγκρισης φιλοξενίας που σας επιτρέπουν να εισαγάγετε τις αναμενόμενες λεπτομέρειες χρήσης και να βρείτε τον κεντρικό υπολογιστή που να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Διαβάστε επίσης τα TOS ενός οικοδεσπότη πριν συνδεθείτε και, εάν έχετε αμφιβολίες, μιλήστε με τους πιθανούς παρόχους σας για να λάβετε επιβεβαίωση σχετικά με τυχόν ανησυχίες σχετικά με τα «απεριόριστα» οφέλη που σας προσφέρουν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map