Ένας οδηγός για αρχάριους για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Ενώ έχετε δει πιθανώς διαχείριση φιλοξενίας WordPress Θεωρείται ως απαραίτητη αναβάθμιση για όσους ενδιαφέρονται για τον ιστότοπό τους, μπορεί να έχετε μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων.


Οδηγός για αρχάριους για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Πρώτον, ίσως αναρωτιέστε ποια είναι τα οφέλη αυτού του τύπου φιλοξενίας και, δεύτερον, πιθανώς είστε περίεργοι γιατί η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress κοστίζει συχνά πολύ περισσότερο από το επίπεδο εισόδου, κοινόχρηστη φιλοξενία που είναι ευρέως διαθέσιμη.

>> Κατεβάστε την εκτυπώσιμη έκδοση PDF αυτής της ανάρτησης εδώ <<

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα αυτήν την ολοένα και πιο δημοφιλή μορφή φιλοξενίας ιστοσελίδων, αυτός ο οδηγός για αρχάριους για τη διαχείριση φιλοξενίας ιστού για το WordPress στοχεύει να απαντήστε σε μερικές από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτόν τον τύπο υπηρεσίας.

Πώς να έρθετε σε επαφή με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων εστιάζεται αποκλειστικά σε χρήστες του WordPress και στους ιστότοπούς τους. Εάν αναζητάτε χώρο στο Web για να εγκαταστήσετε έναν άλλο τύπο λογισμικού ή να φιλοξενήσετε τον χειροποίητο ιστότοπο HTML, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Ωστόσο, εάν ψάχνετε ένα σπίτι για τον ιστότοπό σας στο WordPress, τότε αυτός ο τύπος φιλοξενίας προσφέρει ένα περιβάλλον που είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για το αγαπημένο λογισμικό διαδικτυακών εκδόσεων στον κόσμο.

Επίσης, καθώς η υπηρεσία διαχειρίζεται, πολλές καθημερινές εργασίες για τις οποίες διαφορετικά θα ήσασταν υπεύθυνοι αφαιρέθηκαν από τα χέρια σας και διαχειρίζονται από το προσωπικό υποστήριξης που φροντίζει τον ιστότοπό σας.

Τα οφέλη της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress

Μόλις αγγίξαμε μερικά από τα βασικά σημεία πώλησης αυτού του τύπου φιλοξενίας, αλλά είναι σημαντικό να τα εξετάσουμε με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα πώς μπορούν πραγματικά να ωφελήσουν εσάς και τον ιστότοπό σας στο WordPress για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν αυτή η αναβαθμισμένη υπηρεσία αξίζει την επένδυση ή όχι.

Για να σας δώσουμε μια γρήγορη ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε από μια ποιοτική διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, εδώ είναι μερικά από τα κύρια οφέλη:

 • Ένας γρήγορος ιστότοπος φόρτωσης και αυξημένη ταχύτητα σελίδας
 • Διαχείριση συντήρησης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του WordPress
 • Βελτιωμένη υποστήριξη ιστότοπων και χρηστών

Τώρα που γνωρίζετε τα βασικά σημεία πώλησης αυτού του τύπου φιλοξενίας ιστοσελίδων, ας ρίξουμε μια ματιά σε καθένα από αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

Γιατί έχει σημασία η ταχύτητα του ιστότοπου

Καθώς οι διαχειριζόμενοι διακομιστές φιλοξενίας WordPress και οι υποστηρικτικές υποδομές υλικού καλύπτουν μόνο έναν τύπο λογισμικού, μπορούν να τροποποιηθούν και να διαμορφωθούν ώστε να καλύπτουν μόνο τις ανάγκες αυτού του λογισμικού..

Αυτό επιτρέπει το καλύτερο από αυτούς τους οικοδεσπότες προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση όσον αφορά τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπου.

Ως κάτοχος ιστότοπου, η ταχύτητα σελίδας και οι χρόνοι φόρτωσης ιστότοπου πρέπει να είναι κάτι που σκέφτεστε. Ένας ιστότοπος με αργή φόρτωση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις η χρηστικότητα και ποσοστά μετατροπής του περιεχομένου σας.

Επομένως, εάν πουλάτε αντικείμενα από τον ιστότοπό σας ή ελπίζετε να προκαλέσετε κάποια ανταπόκριση από τους επισκέπτες σας, είτε εγγραφείτε ως συνδρομητής είτε δημιουργείτε ερώτημα σχετικά με τις υπηρεσίες σας, Η ταχύτητα του ιστότοπου πρέπει να προκαλεί ανησυχία σε εσένα.

Επιπλέον, πιστεύεται ότι Το Google εξετάζει την ταχύτητα ενός ιστότοπου για να προσδιορίσουν πόσο άξιος είναι να κατατάσσεται σε εξέχοντα αποτελέσματα στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, με τους αργούς ιστότοπους να ωθούνται προς τα κάτω.

Ένας ιστότοπος με αργή φόρτωση δεν θα δυσκολευτεί μόνο να προσελκύσει επισκέπτες στην πρώτη θέση, αλλά και η αρνητική εμπειρία χρήστη θα έχει επίσης επιζήμια επίδραση στην ικανότητα του ιστότοπου να λειτουργεί όπως προβλεπόταν..

Διαχείριση ιστότοπων WordPress

Μέρος της ελκυστικότητας της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι ότι η υπηρεσία περιλαμβάνει διαχείριση του ιστότοπού σας. Το επίπεδο υπηρεσίας ποικίλλει από οικοδεσπότη σε κεντρικό υπολογιστή, αλλά συχνά περιλαμβάνει φροντίζοντας τις ενημερώσεις του βασικού λογισμικού WordPress και τυχόν προσθήκες που χρησιμοποιείτε.

Εάν διαθέτετε περισσότερα από λίγα πρόσθετα στον ιστότοπό σας, τότε θα ξέρετε πόσο συχνά χρειάζονται ενημέρωση.

Ενώ αυτό είναι ένα σχετικά απλό καθήκον, γνωρίζοντας ότι κάποιος κρατά τα παξιμάδια και τα μπουλόνια του ιστότοπού σας ενημερωμένα για λογαριασμό σας, και επομένως πολλά πιο ανθεκτικό σε hacks και επιθέσεις, είναι πολύ καθησυχαστικό – για να μην αναφέρουμε ότι έχετε ένα λιγότερο έργο στη λίστα υποχρεώσεων.

Ένας καλός πάροχος φιλοξενίας που διαχειρίζεται το WordPress θα φροντίσει επίσης για τη διατήρηση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, και το πιο σημαντικό, η επαναφορά αυτών των αντιγράφων ασφαλείας σε περίπτωση που πάει στραβά.

Σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας έχει ποτέ συσταθεί, ή εσείς ή ένας συν-συγγραφέας πατήσετε κατά λάθος το λάθος κουμπί, γνωρίζοντας ότι η αποκατάσταση απέχει μόνο μερικά κλικ μπορεί να είναι μια μεγάλη ανακούφιση.

Μια ομάδα ειδικών στο WordPress

Καθώς πολλοί διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress ασχολούνται μόνο με το WordPress, είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του WordPress.

Το γεγονός ότι αυτές οι ομάδες επικεντρώνονται εξ ολοκλήρου σε αυτό το λογισμικό, ενώ αποκτούν επίσης εντυπωσιακά επίπεδα έκθεσης σε αμέτρητες ιστοσελίδες WordPress, την ικανότητά τους προ-εκκένωση ζητήματα και επίλυση προβλημάτων όταν προκύψουν μπορεί να είναι δύσκολο να νικήσει.

Για εσάς, τον τελικό χρήστη, αυτό σημαίνει ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να πέσει ο ιστότοπός σας σε μια νέα μορφή επίθεσης ή ζητήματος ασφαλείας, αλλά έχετε επίσης μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του WordPress για να απευθυνθείτε σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες.

Το WordPress Managed Web Hosting δεν είναι για όλους

Αφού διαβάσετε τα παραπάνω, ίσως είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στη διακεκομμένη γραμμή και να αναβαθμίσετε τη φιλοξενία του ιστότοπού σας σε μια πιο γρήγορη, πιο ασφαλή, διαχειριζόμενη και υποστηριζόμενη από μια ομάδα ειδικών του WordPress.

Ωστόσο, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress δεν είναι για όλους. Το κόστος μπορεί να είναι ένας απαγορευτικός παράγοντας για πολλούς χρήστες. Ενώ αυτή η επιπλέον επένδυση, σε σύγκριση με την κοινή φιλοξενία σε επίπεδο εισόδου, φέρνει πολλά οφέλη στο τραπέζι, τα υψηλότερα μηνιαία τιμολόγια μπορεί να είναι εκτός εμβέλειας για ορισμένους νέους ιδιοκτήτες ιστότοπων.

Τα καλά νέα σε αυτό το τμήμα είναι ότι καθώς αυτός ο χώρος γίνεται πιο ανταγωνιστικός, οι τιμές σίγουρα πέφτουν. Ωστόσο, λόγω του αυξημένου κόστους για την παροχή αυτού του τύπου φιλοξενίας, είναι απίθανο να φτάσουν ποτέ στα βασικά επίπεδα βασικής φιλοξενίας.

Τα κοινά πακέτα φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου προσφέρουν επίσης συχνά εντυπωσιακά πακέτα, όπως απεριόριστο χώρο διακομιστή, απεριόριστο εύρος ζώνης, δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστου αριθμού ιστότοπων και αμέτρητες άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Ένα καλό πακέτο φιλοξενίας από την άλλη πλευρά, θα προσφέρει πολύ πιο ρεαλιστικά πακέτα και δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί με αυτούς τους όρους.

Ωστόσο, αυτά τα εντυπωσιακά πρόσθετα κοινόχρηστης φιλοξενίας είναι συχνά μια απάτη, αποδεικνύοντας το παλιό ρητό ότι αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι.

Ένα άλλο πιθανό ζήτημα που πρέπει να εξεταστεί είναι το σχετική έλλειψη ελευθερίας μπορείτε να αποκτήσετε με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress.

Σε αντίθεση με περισσότερα γενικά πακέτα φιλοξενίας, δεν είστε ελεύθεροι να εγκαταστήσετε άλλες εφαρμογές και λογισμικό στον ιστότοπό σας και με ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές υπάρχουν ορισμένα πρόσθετα που απαγορεύονται.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν διαμορφωθεί με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και ασφάλειας σε ιστότοπους WordPress.

Επομένως, δεν επιτρέπονται άλλα σενάρια που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση.

Εάν χρειάζεστε την ελευθερία να μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό ή προσαρμοσμένα σενάρια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, τότε η διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Είναι το WordPress Managed Hosting για εσάς?

Τώρα που έχετε καλύτερη κατανόηση του τι διαχειρίζεται το WordPress, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων, καθώς και μερικά από τα μειονεκτήματα, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε εάν είναι ο σωστός τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων για εσάς.

Προσωπικά, αν χρησιμοποιείτε μόνο WordPress και διαθέτετε τον προϋπολογισμό για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress, αξίζει να ψωνίσετε για έναν κατάλληλο κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει αυτόν τον τύπο υπηρεσίας.

Τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ των αρνητικών και εάν ο προϋπολογισμός σας μπορεί να φτάσει σε αυτό, η διαχειριζόμενη φιλοξενία έχει τη δυνατότητα να είναι μια μεγάλη επένδυση.

Διαχειριζόμενες εταιρείες φιλοξενίας WP

Μπλε Χοστ

Μπλε Χοστ προσφέρει γρήγορη, ασφαλή και απλή διαχείριση φιλοξενίας WordPress σε πολύ προσιτή τιμή.
Bluehost Managed WordPress Hosting

 • Από 12,49 $ ανά μήνα
 • Χτισμένο σε πλατφόρμα VPS
 • Ενσωματωμένο με το ManageWP και το MOJO Marketplace
 • Περιλαμβάνει SiteLock, προηγμένο CDN και SiteLock WAF
 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις, εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

SiteGround

SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα σε ακριβούς παρόχους φιλοξενίας. Το SiteGround παρέχει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress σε πολύ προσιτή τιμή.
SiteGround Managed WordPress Hosting

 • Από 3,95 $ ανά μήνα (έκπτωση 60% σε κανονική τιμή)
 • Δωρεάν εγκατάσταση του WordPress & Δωρεάν τομέας
 • Πιο ασφαλές με τις Αυτόματες ενημερώσεις
 • Δωρεάν μεταφορά WordPress
 • Ταχύτερο WordPress με CDN & Κρύπτη

MediaTemple

MediaTemple είναι ένας δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας premium που προσφέρει γρήγορη, ασφαλή και premium διαχείριση WP.
Media Temple Managed WordPress Hosting

 • Από 29 $ ανά μήνα
 • Γρήγορα & απλή φιλοξενία WordPress
 • Αυτόματος πυρήνας WordPress & ενημερώσεις ασφαλείας
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Περιβάλλον σταδιοποίησης 1 κλικ
 • Πίνακας ελέγχου όλα σε ένα
 • Περιλαμβάνει 3 εγκαταστάσεις WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map