Τι να προσέξετε κατά την επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπό σας στο WordPress

Πότε επιλέγοντας έναν οικοδεσπότη Ιστού για έναν ιστότοπο WordPress Αξίζει να διερευνήσετε ποιες επιπλέον δυνατότητες του WordPress προσφέρονται για χρήστες του WordPress. Γνωρίζοντας αυτό μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη όταν πρόκειται να λάβετε τη σωστή απόφαση για το ποιος θα φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας.


Με πολλούς τρόπους, το Ο σωστός τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Εάν γίνει σωστά, μπορεί βοήθεια με το SEO και οδηγούν σε αυξημένες πωλήσεις και μετατροπές.

τι να ψάξετε στη φιλοξενία wordpress

Ωστόσο, περισσότερο από αυτό μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων θα πρέπει να παρέχει καλή υποστήριξη πελατών, να αυξάνει την ταχύτητα του ιστότοπου, να διαχειρίζεται ενημερώσεις και ασφάλεια, καθώς και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας WordPress πλούσια σε λειτουργίες εκεί έξω και είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που θα ωφελήσει περισσότερο τον ιστότοπό σας. Λοιπόν, τι πρέπει πραγματικά να ψάχνετε?

Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα καλύψουμε ορισμένες από τις δυνατότητες που μπορούν πραγματικά να ωφελήσουν τους χρήστες του WordPress, καθώς και να προτείνουμε κάποιους οικοδεσπότες Ιστού WP που μπορούν να παρέχουν αυτό το επίπεδο υπηρεσίας.

Εγκατάσταση με ένα κλικ του WordPress

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπό σας στο WordPress είναι το «Εγκατάσταση με ένα κλικ“. Αυτό σημαίνει κυριολεκτικά ότι το WordPress μπορεί να εγκατασταθεί με ένα μόνο κλικ, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Το WordPress Hosting διαθέτει WP Engine

Μηχανή WP είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας για χρήστες WordPress, καθώς είναι αφιερωμένη ειδικά στη φιλοξενία WordPress.

Μεταξύ πολλών άλλων, το WP Engine προσφέρει μια υπηρεσία εγκατάστασης με ένα κλικ και εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει έναν ιστότοπο WordPress αλλού, θα τον μεταφέρει στους διακομιστές τους δωρεάν.

Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας για να επιλέξετε εάν θέλετε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό πάροχο φιλοξενίας.

Υποστήριξη χρηστών WordPress

Με την ανάπτυξη του λογισμικού, πολλοί οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν πλέον συγκεκριμένα το WordPress υποστήριξη πελατών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις λεπτομέρειες υποστήριξης για να δείτε αν αναφέρονται συγκεκριμένα στο WordPress. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να αποδείξει ότι είναι πεπειραμένοι να το υποστηρίξουν. Αυτό είναι σημαντικό για την ειρήνη του μυαλού, ώστε να γνωρίζετε ότι εάν προκύψουν προβλήματα, τότε μπορούν να επιλυθούν γρήγορα.

Χαρακτηριστικά WordPress Pagely

Δυστυχώς είναι μια υπηρεσία που προσφέρει αποκλειστική φιλοξενία WordPress και έχουν σε βάθος αυτού του λογισμικού. Με το Pagely, έχετε πρόσβαση στο προσωπικό υποστήριξης του γραφείου βοήθειας 24/7 σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Διακομιστές βελτιστοποιημένοι για WordPress

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε είναι διακομιστές ιστού που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για το WordPress. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας φορτώνεται γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς σφάλματα ή καθυστέρηση. Ένας βασικός λόγος για τα υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης είναι ένας αργός ιστότοπος. Η επιλογή μιας φιλοξενίας με διακομιστές διαμορφωμένους για το WordPress μπορεί πραγματικά να κάνει τεράστια διαφορά στους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Κατά συνέπεια, οι επισκέπτες σας παραμένουν αφοσιωμένοι στο περιεχόμενο και παραμένουν στον ιστότοπό σας, ενδεχομένως αγοράζοντας ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Χαρακτηριστικά WordPress SiteGround

SiteGround προσφέρει γρήγορη φόρτωση φιλοξενίας σε διακομιστές βελτιστοποιημένους για WordPress. Με τρεις ξεχωριστές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ο ιστότοπός σας θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Διαχειριζόμενες ενημερώσεις και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Μια πλούσια σε λειτουργία υπηρεσία φιλοξενίας WordPress διαχείριση ενημερώσεων, εγκαθιστά αυτόματα την πιο πρόσφατη έκδοση του WordPress για εσάς και προσφέρει επίσης την επιλογή ενημέρωσης προσθηκών και θεμάτων εάν το επιθυμείτε. Αυτό θα διατηρήσει τον ιστότοπό σας αποτελεσματικό, προστατευμένο από την ασφάλεια και ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και λειτουργίες.

Εάν επιλέξατε μια υπηρεσία φιλοξενίας που ενημερώνει το WordPress για λογαριασμό σας, σας εξοικονομεί χρόνο και σας δίνει την ηρεμία ότι ο ιστότοπός σας είναι σε καλή κατάσταση.

Χαρακτηριστικά WordPress Pagely

Δυστυχώς πάλι έχει εξαιρετικές προβλέψεις για διαχειριζόμενες ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας. Εφαρμόζουν βασικές ενημερώσεις WordPress και plugin. Η Pagely δημιουργεί επίσης αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας καθημερινά, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας, εάν χρειάζεται, με ελάχιστη αναστάτωση στην εμπειρία των επισκεπτών σας.

Διακομιστές σταδιοποίησης

ΕΝΑ διακομιστής σταδιοποίησης είναι μια περιοχή εκτός σύνδεσης όπου μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες ανάπτυξης στον ιστότοπό σας χωρίς να είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές, μπορείτε στη συνέχεια να τις μεταφέρετε στον ιστότοπό σας, χωρίς να διακινδυνεύσετε να σπάσει ο ζωντανός ιστότοπός σας από σφάλμα κωδικοποίησης ή διαδοχικές γρήγορες αλλαγές που προκαλούν σύγχυση στους επισκέπτες σας.

Χαρακτηριστικά WordPress GoDaddy

Πάμε μπαμπά είναι ένας γνωστός οικοδεσπότης Ιστού που πρόσφατα άρχισε να κάνει πραγματικές προβλέψεις για την κάλυψη χρηστών του WordPress. Μέσα από τα σχέδιά τους, έχετε πρόσβαση σε ένα περιβάλλον σταδιοποίησης όπου μπορείτε να εργαστείτε στον ιστότοπό σας μεμονωμένα χωρίς να διακόψετε την εμπειρία του χρήστη. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός πόρος καθώς μπορείτε να παίξετε με τον ιστότοπό σας και να δημιουργήσετε το σχέδιο και τη διάταξη πριν το μοιραστείτε με το κοινό σας.

Τιμολόγηση

Τα πακέτα φιλοξενίας Ιστού διαφέρουν τιμή και πρέπει να βρείτε έναν πάροχο που μπορεί να διαχειριστεί τις ανάγκες των ιστότοπών σας, ενώ ταυτόχρονα αντιστοιχεί στον προϋπολογισμό σας. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ειδικά για το WordPress τείνουν να είναι πιο ακριβές από τα τυπικά σχέδια, αλλά έχουν τις πρόσθετες δυνατότητες και τη βελτιωμένη απόδοση που μπορεί να χρειαστείτε.

Θυμηθείτε, μπορείτε να αλλάξετε τους παρόχους φιλοξενίας, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσετε με ένα φτηνό πακέτο, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα όταν ο ιστότοπός σας και το κοινό σας αυξηθούν και τα χρήματα εισέρχονται.

Αξίζει επίσης να διερευνηθούν εκπτώσεις από οικοδεσπότες και άλλους παρόχους υπηρεσιών WordPress, καθώς μπορούν να σας εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Αυτό είναι πάντα ένα πλεονέκτημα όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά έναν ιστότοπο. Μερικές φορές τα θέματα ή τα πρόσθετα προσφέρονται με έκπτωση ή μερικές φορές ο πάροχος φιλοξενίας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε φθηνότερη τιμή, ανάλογα με τη συμφωνία.

Τελικές σκέψεις

Κάθε ένας από τους διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές ιστού που αναφέρεται παραπάνω μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας στο WordPress. Δημιουργήστε μια λίστα με αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από τον πάροχο φιλοξενίας και, στη συνέχεια, ελέγξτε ποιος είναι ο καλύτερος αγώνας. Ωστόσο, μην ξοδεύετε πολύ καιρό σε αυτό. Η επιλογή μιας φιλοξενίας είναι μόνο η αρχή, έχετε ακόμη έναν ολόκληρο ιστότοπο για να δημιουργήσετε.

Ποιες δυνατότητες αναζητάτε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού; Ποιες συγκεκριμένες λειτουργίες του WordPress θα σας κάνουν να αλλάζετε οικοδεσπότες Ιστού; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map