3 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων εστιατορίων το 2020 (Προσθήκη μενού και άλλα)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστοτόπων εστιατορίων

Ένας ιστότοπος για το εστιατόριό σας είναι ζωτικής σημασίας για να ανταγωνιστείτε με άλλα εστιατόρια.

Σε τελική ανάλυση, ο πελάτης σας πιθανότατα αναζητά ιδέες εστιατορίων στην πόλη σας.

Ή ακόμη και:

Σύντομα θα γίνετε επισκέπτες στην πόλη σας.

Πρέπει να βλέπετε και να εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης.

Αυτά τα 3 καλύτεροι κατασκευαστές ιστοτόπων εστιατορίων Το βρήκα πολύ απλό και σας έχω τα εργαλεία που χρειάζεστε για να τους δείξετε σημαντικές πληροφορίες όπως:

 • Το μενού 
 • Οι ώρες σας
 • Ποιός είσαι
 • Κατευθύνσεις
 • Τηλεφωνικό νούμερο

Ακόμη καλύτερα:

Μπορείτε να το θέσετε σε λειτουργία σήμερα.

Ας ξεκινήσουμε και ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους 3 εξαιρετικά απλούς δημιουργούς ιστότοπων εστιατορίων.

Contents

Flavour Plate – Αφιερωμένο στο να φέρει το εστιατόριό σας στο Διαδίκτυο

Ιστοσελίδα Builder Website Flavour Plate

Το Flavour Plate είναι δωρεάν για εγγραφή και έχει σχέδια τιμολόγησης που κυμαίνονται από 9 έως 35 $ το μήνα, πληρώνετε όσο πηγαίνετε.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών χωρίς πιστωτική κάρτα.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τις δυνατότητες του ιστότοπου χωρίς να δεσμευτείτε πλήρως να τον χρησιμοποιήσετε κάθε μήνα.

Τιμολόγηση πιάτων γεύσης:

Τιμές Builder Website Flavour Plate Restaurant

Ο διαχειριστής ιστότοπου του Flavour Plate είναι εύχρηστος και σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα το περιεχόμενο του ιστότοπού σας και από μία τοποθεσία.

Το σύνολο των εργαλείων είναι τα πιο χρήσιμα στα οποία θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κερδίσετε έσοδα για το εστιατόριό σας με επιτυχία, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράσουν δωροκάρτες ή πιστοποιητικά δώρων στο διαδίκτυο.

Το καλύτερο από όλα, δεν απαιτείται χρέωση ρύθμισης και δεν προστίθεται επιπλέον κόστος στις μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής.

Άλλα εργαλεία που θα σας κάνουν να πιστέψετε στη δύναμη του Flavour Plate περιλαμβάνουν τον διαχειριστή μενού του δημιουργού ιστότοπων εστιατορίων που σας επιτρέπει να συνθέσετε, να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε όσα μενού θέλετε.

Αυτό σας επιτρέπει να ενημερώσετε εποχιακά τις προσφορές και να εισαγάγετε εύκολα νέα στοιχεία μενού.

Το πιάτο γεύσης ανταποκρίνεται

Μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για κινητές συσκευές.

Οι πελάτες που το βλέπουν από tablet ή smartphone θα έχουν παρόμοια εμπειρία όπως θα βλέπουν τον ιστότοπο του εστιατορίου από φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή.

Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός το καθιστά δυνατό.

Κοινωνικά μέσα και SEO

Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα άτομο που έχει να πει για το εστιατόριό σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις ως τρόπος προσέγγισης των θαυμαστών του Facebook και των οπαδών σας στο Twitter. Εκεί προσελκύετε πραγματικά αυτά τα άτομα και τους παρακινείτε να μοιράζονται τις αναρτήσεις σας με άλλους.

Η βελτιστοποίηση SEO είναι μια προεπιλεγμένη επιλογή που περιλαμβάνεται σε κάθε ιστότοπο Flavour Plate. Μπορείτε να ορίσετε τίτλους σελίδων, διευθύνσεις URL και μετα-περιγραφές με σκοπό την καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Εάν δεν ξέρετε πώς να κάνετε αυτά τα πράγματα, ο ιστότοπος δημιουργίας ιστότοπων το κάνει για εσάς.

Μερικά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά

Υπάρχει μια συλλογή φωτογραφιών όπου μπορείτε να δείξετε τα καλύτερα πιάτα σας και ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να προωθήσετε ειδικές περιστάσεις στο ημερολόγιο του εστιατορίου σας.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτό για να το δουν και να δουν αν προσφέρετε κάτι που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν.

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια των διακοπών όταν οι άνθρωποι αναζητούν κάτι ξεχωριστό να κάνουν με τους αγαπημένους και τους φίλους τους.

Το μάρκετινγκ μέσω email σάς επιτρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό MailChimp στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο email για χρήση.

Έχει επωνυμία για να ταιριάζει με τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε συνεπή επωνυμία καθ ‘όλη τη διαδικασία μάρκετινγκ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ανακοινώσετε τις αλλαγές στο μενού σας, τους υπαλλήλους με αστέρια και τα σχόλια των πελατών.

Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσφέρετε κωδικούς έκπτωσης και κουπόνια. Εάν έχετε ένα νέο πιάτο που θέλετε να δοκιμάσετε, μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα να έρθουν και να το δοκιμάσετε δίνοντάς τους μια μειωμένη τιμή από μια μελλοντική επίσκεψη.

Μερικές επιλογές προτύπων πινακίδας γεύσης

Το Flavour Plate προσφέρει 10 διαφορετικά πρότυπα που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Το ωραίο είναι ότι είναι απλοί και κατευθείαν στο σημείο που μου αρέσει πολύ, και νομίζω ότι θα το κάνετε επίσης.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε μια επίδειξη

Πρότυπα ιστότοπου Flavour Plate

Δοκιμάστε το Flavour Plate

Wix – Υπέροχα χαρακτηριστικά για να φτιάξετε έναν ανερχόμενο ιστότοπο εστιατορίων

Wix Restaurant Ιστοσελίδα Builder Ιστοσελίδα

Το Wix είναι δωρεάν για εγγραφή και προσφέρει πολλές επιλογές προγράμματος τιμολόγησης για να διαλέξετε.

Η τιμή κυμαίνεται από δωρεάν έως 25 $ το μήνα και όλοι οι πληρωμένοι λογαριασμοί προσφέρουν απεριόριστες σελίδες και δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων.

Οι λογαριασμοί VIP και Απεριόριστα προσφέρουν επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης.

Τιμές εστιατορίων Wix & Όλες οι επιλογές τιμολόγησης γενικά για το Wix

Διάγραμμα τιμολόγησης Wix

Προσαρμογή του ιστότοπου του εστιατορίου σας

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων λατρεύουν αυτό που έχει να προσφέρει το Wix με όμορφα, ανταποκρινόμενα πρότυπα ιστότοπων, διαδικτυακά μενού και μοναδικές γκαλερί εικόνων.

Εδώ είναι μερικά από τα πρότυπα εστιατορίων Wix που προσφέρουν.

πρότυπα εστιατορίων wix

Σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων όπως το OpenTable Restaurant Reservations που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κρατήσεις ενώ εν κινήσει χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο και τους χάρτες Google που καθιστούν την εύρεση του εστιατορίου γρήγορη και εύκολη.

Κοίτα αυτό

Εδώ είναι το πώς φαίνεται η κράτηση τραπεζιού….

Επιτραπέζιες κρατήσεις στο Διαδίκτυο

Όταν πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία, το Wix κάνει το ρόλο του κάνοντας τον ιστότοπό σας έναν που οι άνθρωποι επανέρχονται ξανά και ξανά.

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε τον ιστότοπο του εστιατορίου σας μέσω του Wix, σας δίνονται επιλογές σχετικά με το πρότυπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Από εκεί, μπορείτε να προσαρμόσετε τις λεπτομέρειες και ακόμη και να δημιουργήσετε μια βιτρίνα που σας επιτρέπει να πουλάτε τα σπιτικά σας αναλώσιμα.

Τα Wix Stores, Shopify, Ecwid Store και Etsy υποστηρίζονται από το Wix.

Προώθηση του εστιατορίου σας με το Wix

Το Wix διευκολύνει την προώθηση της επιχείρησής σας στο εστιατόριο μέσω δικτύων κοινωνικών μέσων.

Εκτός από την παροχή αναδυόμενου τύπου Facebook στον ιστότοπό σας, υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσετε εικονίδια κοινωνικών μέσων στην αρχική σας σελίδα.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τους λογαριασμούς σας, να δημοσιεύουν στον τοίχο σας και να σχολιάζουν το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε κουπόνια ως δελεαστικά για να βγείτε οι πελάτες σας από τον καναπέ και στο εστιατόριο σας.

Μπορείτε να προσφέρετε εκπτώσεις σε αντάλλαγμα για τις επισημάνσεις “μου αρέσει” στο Facebook, τα tweets και άλλες κοινοποιήσεις κοινωνικών μέσων. Αυτό σας βοηθά να διαβάσετε τη λέξη για εσάς και την επιχείρησή σας.

Η ηλεκτρονική παραγγελία έγινε απλή

Αυτή είναι μια εξαιρετική πινελιά για να αυξήσετε πραγματικά την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Ηλεκτρονικές παραγγελίες με Wix

Ένα ωραίο άγγιγμα εστιατορίου

Το Wix σάς επιτρέπει να ανακοινώνετε ειδικά γεγονότα και να δημιουργείτε buzz με χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.

Μπορείτε επίσης να κάνετε άτομα να εγγραφούν μέσω Eventbrite για ειδικές περιπτώσεις, όπως δειγματοληψίες μενού και φιλανθρωπικά δείπνα.

Ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων Google ενημερώνει όλους για τα επερχόμενα συμβάντα, ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτά.

Ανάλυση & SEO

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε πόσο καλά λειτουργούν οι προσπάθειες μάρκετινγκ και προώθησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το analytics για να λάβετε στατιστικά στοιχεία ιστού σε πραγματικό χρόνο.

Έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλά εργαλεία SEO που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει στις μηχανές αναζήτησης.

Εάν θέλετε οι άλλοι να γνωρίζουν πόσοι επισκέπτες είχατε στον ιστότοπό σας, προσθέστε το Wix Hit Counter και παρακολουθήστε τους αριθμούς.

Το Wix σας διευκολύνει να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε στοχευμένες καμπάνιες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Το να μπορείτε να μετρήσετε την πρόοδό σας και να κάνετε προσαρμογές στην πορεία σας δίνει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα ως ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε τον ιστότοπο του εστιατορίου σας με το Wix τώρα

Squarespace – Μια υπέροχη λύση εστιατορίου

Αρχική σελίδα του Squarespace Restaurant Builder

Όπως το Wix, το Squarespace είναι δωρεάν για εγγραφή. Παίρνετε μια δωρεάν δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα που απαιτείται για να απολαύσετε τα οφέλη του ιστότοπου.

Οι επιχειρήσεις πληρώνουν 18 $ το μήνα εάν πληρώνονται ένα χρόνο εκ των προτέρων ή 26 $ σε μήνα, ανάλογα με ό, τι είναι πιο βολικό για αυτούς.

Τιμές Squarespace

Τιμές Squarespace

Ξεκινώντας

Η δημιουργία ενός ιστότοπου εστιατορίου είναι εύκολη με τον Squarespace, ο οποίος αναφέρει λεπτομερώς τα βήματα που απαιτούνται για να ξεκινήσει στην περιοχή υποστήριξης του ιστότοπου της εταιρείας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό και να επιλέξετε το πρόγραμμα συμμετοχής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα πρότυπο που κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει σε μια θάλασσα ανταγωνιστών, παρουσιάζοντας έγχρωμες φωτογραφίες με τα καλύτερα ορεκτικά, σαλάτες, ορεκτικά και επιδόρπια.

Πρότυπα Squarespace για εστιατόρια

squarespace-εστιατόριο-πρότυπα

Χρησιμοποιήστε το Marquee για να δελεάσετε τους προστάτες με τα λαχταριστά πιάτα σας. Η επιλογή καρουζέλ συνεχίζει να περπατά ενώ ένας πελάτης διαβάζει άλλες πληροφορίες στον ιστότοπό σας.

Ένα υποσέλιδο σε ολόκληρο τον ιστότοπο σάς επιτρέπει να διατηρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και την τοποθεσία σε κάθε σελίδα.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Pacific που σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε ώρες, τοποθεσία, μενού και εικόνες με απρόσκοπτο τρόπο στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υποσέλιδο σε ολόκληρο τον ιστότοπο για οτιδήποτε άλλο θέλετε οι πελάτες σας να γνωρίζουν για το εστιατόριό σας.

Είναι ένα πολύτιμο κομμάτι εικονικής ακίνητης περιουσίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας σε κάθε σελίδα που έχετε δημιουργήσει.

Τα πρότυπα είναι δείγματα του τι μπορείτε να κάνετε με το Squarespace. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε ώρες και την τοποθεσία της επιχείρησής σας, καθώς και μια σελίδα επικοινωνίας μαζί μας.

Αυτό είναι σημαντικό σε περίπτωση που οι άνθρωποι έχουν ερωτήσεις σχετικά με την κουζίνα σας.

Κάντε online κρατήσεις

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OpenTable για να κάνουν κρατήσεις και μπορείτε επίσης να αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου και το email του εστιατορίου σας για αυτόν τον σκοπό. Αυτό είναι ένα από τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα του Squarespace.

Σας βοηθά να προσελκύσετε επισκέπτες στον ιστότοπό σας και να διατηρείτε το ενδιαφέρον τους με περιγραφικά πανό, γκαλερί και μπλοκ εικόνων, ώστε να μπορούν να δουν την εμφάνιση του φαγητού και του εστιατορίου σας πριν σας επισκεφτούν την πρώτη φορά.

Ελάτε σε επαφή με τους πελάτες σας

Όπως το Wix, η κοινή χρήση πληροφοριών μέσω λογαριασμού κοινωνικών μέσων είναι εύκολη μόλις τα συνδέσετε.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με άτομα μέσω Facebook, Twitter, Yelp και άλλων πλατφορμών κοινωνικών μέσων.

Προσθέστε προσφορές, απαντήστε σε ερωτήσεις και προωθήστε τις πιο πρόσφατες προσφορές μενού όπου οι πελάτες σας περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους, σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Squarespace για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας για το εστιατόριό σας

Συμπέρασμα για τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων εστιατορίων

Απλώς για να ανακεφαλαιώσετε:

Οι 3 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων εστιατορίων είναι:

 • Πιάτο γεύσης
 • Wix
 • Squarespace

Και οι τρεις προσφέρουν μια εύκολη μέθοδο δημιουργίας του τέλειου ιστότοπου εστιατορίου με επιλογές μενού, επιλογές επικοινωνίας και όμορφα πρότυπα.

Επίσης, κατά τη δοκιμή τους, το έκαναν το πιο εύκολο να ξεκινήσετε με το οποίο είμαι τεράστιος όταν πρόκειται για τη δημιουργία του ιστότοπού σας σήμερα.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα από αυτά?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map