5 καλύτερες πλατφόρμες ιστοτόπων για δημιουργούς ιστοτόπων για το 2020

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Έτοιμοι να γίνεις blogger?

Πρέπει να πω:

Υπέροχη ιδέα!

Δεν είναι εύκολο, αλλά αποδίδει μακροπρόθεσμα.

Φυσικά, η εύρεση της τέλειας πλατφόρμας ιστολογίων δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα καταστήσει λίγο πιο εύκολο να βρείτε το τέλειο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο blogging

WordPress.org – Self Hosted – Αυτό που χρησιμοποιώ κυρίως

Για όσους είναι κάπως καταλαβαίνοντας στη δημιουργία ιστολογίων, το WordPress.org είναι για εσάς.

Έχει συγκεντρώσει μια τόσο ισχυρή φήμη που σχεδόν το ένα τέταρτο όλων των ιστότοπων τροφοδοτείται με χρήση αυτού του αξιόλογου προγράμματος λογισμικού.

Είναι από τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων για ιστολόγια

Τιμολόγηση

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο μέρος για το WordPress.org στο ότι είναι δωρεάν και ένα πρόγραμμα λογισμικού ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι για τη δημιουργία ιστολογίων.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να πληρώσετε για το όνομα τομέα μαζί με τη φιλοξενία (κατά μέσο όρο 6 δολάρια και άνω μηνιαίως).

Επιπλέον, τυχόν premium θέματα ή προσθήκες (αλλά, τόνοι δωρεάν) έχουν επίσης τιμή.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Αρκετά ισχυρό: Όταν εξετάζετε τα 54.000 διαθέσιμα πρόσθετα και αυξάνονται, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Από συστήματα ενημερωτικών δελτίων έως εργαλεία σχεδίασης, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ.

Προσαρμογή: Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο εάν γνωρίζετε κάποια κωδικοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν βρίσκεστε σε μια πολύ ανταγωνιστική θέση ή πεδίο όπου το να ξεχωρίζετε είναι σημαντικό.

Παρά όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το WordPress.org, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα λογισμικού.

Δύσκολο να μάθεις: Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι αυτό το λογισμικό δεν είναι για αρχάριους.

Πρέπει να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως βάση για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ο λόγος για τη δημοτικότητά του είναι ότι οι σχεδιαστές ιστοσελίδων το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν τόσους τόπους.

Ωστόσο, εάν το κάνετε μόνοι σας, θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια.

Αυτοδιαχείριση: Με άλλα λόγια, οι τομείς, τα πρόσθετα και η φιλοξενία θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας.

Κάποιοι μπορεί να είναι εντάξει με αυτήν την επιλογή, αλλά για τους περισσότερους bloggers και ιδιοκτήτες ιστότοπων προτιμούν να μην χρειάζεται να κάνουν τη συντήρηση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το WordPress.org είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα πλατφόρμας blogging στην αγορά.

Ωστόσο, δεν είναι το καλύτερο για αρχάριους. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να μάθετε για την κωδικοποίηση, ίσως είναι καλύτερο να επιλέξετε μια άλλη πλατφόρμα ιστολογίου για τις ανάγκες σας.

Ξεκινώντας με το WordPress

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τους βασικούς δημιουργούς ιστότοπων

Επειδή

Χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη για το ιστολόγιό σας.

Σαν, Μπλε οικοδεσπότης

Θα σας βοηθήσουν από εδώ

Αν θέλετε περισσότερη βοήθεια

Δείτε αυτό το άρθρο

Wix

Δοκιμάστε το Wix για Blogging τώρα

Χάρη στην εκτεταμένη καμπάνια μάρκετινγκ, το Wix έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα λογισμικού κατασκευής ιστότοπων στον κόσμο.

Τιμολόγηση

Μπορείτε να πάτε με δωρεάν λογαριασμό, αλλά είναι τόσο περιορισμένο που δεν αξίζει την τιμή.

Αντ ‘αυτού, συνιστάται να ξεκινήσετε με το πακέτο $ 5 ανά μήνα που παρέχει 500 MB αποθηκευτικού χώρου, 1 GB εύρους ζώνης και έναν προσαρμοσμένο τομέα.

Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, το πακέτο 25 $ ανά μήνα περιλαμβάνει υποστήριξη VIP 24/7, οπότε αυτή είναι μια επιλογή.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Ευκολία χρήσης: Αναμφισβήτητα ο καλύτερος λόγος για να επιλέξετε το Wix είναι ότι το λογισμικό έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους αρχάριους. Ακόμα κι αν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ ιστότοπο, είναι γρήγορο και εύκολο όταν χρησιμοποιείτε το Wix.

Ενσωμάτωση: Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του Wix είναι η ενοποίηση με τον ιστότοπο που το καθιστά ιδανικό για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει απλώς να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας όταν επεκτείνεται η διαδικτυακή σας επιχείρηση.

Περιορισμένος χώρος αποθήκευσης: Αυτό μπορεί να είναι πραγματικό ζήτημα για ορισμένους, καθώς ο διαθέσιμος χώρος για αποθήκευση είναι περιορισμένος, ειδικά εάν επιλέξετε το πρόγραμμα προϋπολογισμού.

Λιγότερα χαρακτηριστικά: Επειδή είναι κατασκευασμένο για ευκολία και ευκολία στη χρήση, δεν θα βρείτε τόσες πολλές δυνατότητες blogging σε σύγκριση με παρόμοιες πλατφόρμες όπως το WordPress.com και το Weebly.

Για εκείνους που μόλις ξεκινούν, ειδικά αν είστε δημιουργικός τύπος, τότε το Wix είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας στο web building. Ωστόσο, εάν εσείς

σχεδιάζετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας με την πάροδο του χρόνου, τότε ίσως θελήσετε να σκεφτείτε έναν άλλο δημιουργό ιστολογίου.

Squarespace

Δοκιμάστε το Squarespace για το Blogging

Η Squarespace έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή τα τελευταία χρόνια χάρη στη σημαντική διαδικτυακή της διαφήμιση.

Έχει επίσης τη φήμη ότι είναι τέλειο για εκείνους που μόλις ξεκινούν να χτίζουν το δικό τους blog.

Τιμολόγηση

Δεν υπάρχουν δωρεάν επιλογές, αλλά υπάρχει ένα σχέδιο $ 12 ανά μήνα για προσωπική χρήση. Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε και να δημιουργήσετε έσοδα από τις προσπάθειές σας, υπάρχει επιχειρηματικό σχέδιο 18 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Creative Freedom: Σε σύγκριση με πολλούς άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, έχετε σημαντική ευελιξία με το Squarespace. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν θέλετε να προσθέσετε τις δικές σας δυνατότητες στον ιστότοπο.

Εξαιρετικά πρότυπα: Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ο τεράστιος αριθμός προτύπων υψηλής ποιότητας που κάνουν τη δημιουργία ενός ιστολογίου γρήγορη. Μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε ή να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Ωστόσο, δεν είναι τα πάντα για το Squarespace τέλειο, υπάρχουν μερικά ζητήματα που έχουν συγκρίνει με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων.

Δύσκολο να δημιουργηθεί: Αν και δεν είναι τόσο δύσκολο, είναι πιο δύσκολο σε σύγκριση με τους Weebly και Wix όσον αφορά τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Αυτό συμβαίνει επειδή το Squarespace έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν τουλάχιστον κάποια εμπειρία, αν και δεν είναι τόσο δύσκολο να μάθουν.

Προγράμματα περιορισμένης τιμολόγησης: Υπάρχει λιγότερη ευελιξία στα προγράμματα τιμολόγησης που προσφέρει το Squarespace, οπότε ενδέχεται να μην βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Συνολικά, το Squarespace είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων για ιστολόγια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν εκτελείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, μια μεγάλη επιχείρηση ή εάν θέλετε να εμφανίσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Σίγουρα βοηθά αν μπορείτε να βρείτε μια έκπτωση στην τιμή, καθώς είναι κάπως πιο ακριβά, αλλά αυτό μπορεί να αξίζει τον κόπο.

WordPress.com

Δοκιμάστε το WordPress.com για το ιστολόγιό σας

Το WordPress.com δεν πρέπει να συγχέεται με το WordPress.org καθώς είναι δύο διαφορετικές πλατφόρμες. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε εκατομμύρια άτομα να χρησιμοποιούν το WordPress.com ως υπηρεσία μετάβασης στο blogging.

Τιμολόγηση

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δωρεάν έκδοση, αλλά αυτό είναι αρκετά περιοριστικό και είναι γεμάτο με την επωνυμία του WordPress. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προγράμματα επί πληρωμή που κυμαίνονται από 4 $ έως 25 $ ανά μήνα και πληρώνετε ετησίως εάν το επιθυμείτε.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Εύκολο στη χρήση: Από τη δημιουργία του ιστότοπου έως τον οδηγό εγκατάστασης έως τις ενσωματωμένες δυνατότητες κοινότητας, το WordPress.com είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων για ιστολόγια που μπορείτε να βρείτε. Βοηθά ότι η φιλοξενία περιλαμβάνεται στην αγορά σας.

Υποστήριξη: Έχετε ειδική υποστήριξη όταν χρησιμοποιείτε το WordPress.com. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο κατά τη δημιουργία του ιστολογίου σας για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές του. Επιπλέον, μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, παρά όλα τα πλεονεκτήματα, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα κατά τη χρήση του WordPress.com ως πλατφόρμας δημιουργίας ιστολογίων.

Περιορισμένη προσαρμογή: Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε το ιστολόγιό σας τόσο μοναδικό όσο θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι προβληματικό εάν βρίσκεστε σε μια πολύ ανταγωνιστική θέση ή βιομηχανία όπου ο διαχωρισμός από τον ανταγωνισμό είναι ζωτικής σημασίας.

Απαίτηση επιχειρηματικού σχεδίου: Με άλλα λόγια, εάν θέλετε πρόσβαση σε όλα τα θέματα και προσθήκες τρίτων που κάνουν το WordPress.com αξίζει τον κόπο, θα πρέπει να επενδύσετε στο πιο ακριβό επιχειρηματικό σχέδιο.

Ενώ το WordPress.com έχει τα πλεονεκτήματά του, μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς εάν σκοπεύετε να έχετε έναν φθηνό προσωπικό ή επαγγελματικό ιστότοπο.

Γουέμπλι

Έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή με το Weebly

Η Weebly προσφέρει μερικές εξαιρετικές επιλογές για τον αρχάριο, ειδικά αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ή προσωπικό ιστότοπο. Από ισχυρές δυνατότητες SEO έως την ενσωμάτωση με το Google Analytics, μπορείτε σίγουρα να αναπτύξετε μια μικρή επιχείρηση με το Weebly.

Τιμολόγηση

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το Weebly δωρεάν, αλλά αυτό περιλαμβάνει μόνο περίπου 500 MB αποθηκευτικού χώρου και είστε υποτομέας του Weebly μαζί με την επωνυμία. Για 4 $ ανά μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα, ο οποίος είναι αρκετά φθηνός.

Προγράμματα τιμολόγησης άνω των βασικών τιμών κυμαίνονται από 8 $ έως 25 $ ανά μήνα, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Για εκείνους που ξεκινούν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Γρήγορα & Φιλικό: Με άλλα λόγια, το Weebly έχει σχεδιαστεί για αρχάριους που δεν έχουν σχεδόν καθόλου εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η Weebly σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας γρήγορα και εύκολα.

Χαρακτηριστικά: Εκτός από το πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας, ο αριθμός των δυνατοτήτων που προσφέρει η Weebly είναι σημαντικός για την τιμή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε προγραμματισμένη κοινή χρήση και διαχείριση σχολίων, τα οποία είναι αρκετά χρήσιμα ως μέρος των δυνατοτήτων που προσφέρει η Weebly.

Παρά τα πλεονεκτήματα, η Weebly έχει μερικά ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα σχέδιο.

Περιορισμένη ανάπτυξη: Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα με το drag-and-drop blog ή τους δημιουργούς ιστότοπων είναι η περιορισμένη ικανότητά τους για ανάπτυξη μακροπρόθεσμα. Αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα για ορισμένους αν σκοπεύετε να διατηρήσετε τον ιστότοπο περιορισμένο. Αλλά για άλλους που έχουν μεγάλα σχέδια, το Weebly μπορεί να μην είναι ο τρόπος να πάει.

Λιγότερα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό ιστότοπο, δεν μπορείτε να το προσαρμόσετε στο βαθμό που μπορούν να κάνουν οι άλλοι κατασκευαστές αυτής της λίστας.

Αυτό σημαίνει ότι είστε περιορισμένοι στην ικανότητα να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται μοναδικός, κάτι που είναι σημαντικό ειδικά εάν είστε σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο.

Το Weebly είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα λογισμικού πλατφόρμας για αρχάριους, χωρίς αμφιβολία. Για προσωπικούς ή επαγγελματικούς ιστότοπους, είναι μια εξαιρετική επιλογή χάρη στην εύχρηστη πλατφόρμα της. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε μια μεγάλη επιχείρηση, ίσως θέλετε να επιλέξετε έναν άλλο ιστότοπο.

Συμπέρασμα σε αυτές τις πλατφόρμες Blogging

Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά για το blogging

Χέρια κάτω, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την πρώτη μου επιλογή WordPress

Θυμηθείτε, γενικά, καλύπτω μόνο τους δημιουργούς ιστότοπων

Αλλά:

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να καλύψουμε το WordPress.org

Η καμπύλη μάθησης είναι υψηλότερη, αλλά αξίζει τον κόπο.

Εάν ο γενικός κύριος σκοπός σας δεν είναι το blogging

Όπως, είσαι και τοπική εταιρεία

Τότε

Αξίζει να δοκιμάσετε και τις άλλες 4 επιλογές

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map