Κριτικές φιλοξενίας A2 – Η πιο γρήγορη και μοναδική μεταξύ άλλων

Ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων A2 Hosting υπόσχεται γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων – έως και 20 φορές γρηγορότερος από άλλες εταιρείες.


Είναι μια τολμηρή αξίωση και η ταχύτητα του ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ιστό. Η γρήγορη ταχύτητα ιστότοπου θα βελτιώσει την κατάταξη SEO, θα μειώσει το ποσοστό εγκατάλειψης, θα αυξήσει το ποσοστό μετατροπών και θα κρατήσει τους πελάτες σας ευχαριστημένους. 20 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα ιστότοπου είναι μια τολμηρή αξίωση. Θα σκάψουμε λίγο βαθύτερα σε αυτό.

Το A2 Hosting ξεκίνησε το 2002 από τον CEO Bryan Muthig. Ήταν διαχειριστής συστήματος UNIX που ξεκίνησε την εταιρεία που αρχικά ήταν γνωστή ως Iniquinet στο Ann Arbor του Μίσιγκαν. Το ιστορικό του UNIX εξακολουθεί να εμφανίζεται σε ισχυρά εργαλεία για προγραμματιστές και εστίαση στην τεχνολογία της εταιρείας.

Με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω για εταιρείες που αναζητούν παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, η εύρεση της σωστής εταιρείας μπορεί να είναι δύσκολη. Ανεξάρτητα από την ανάγκη σας, εξαρτάται από χαρακτηριστικά, υποστήριξη και αξία.

Με έμφαση στην τεχνολογία και την ταχύτητα, το A2 Hosting συνοδεύεται από πληθώρα δυνατοτήτων και επιλογών. Θα διερευνήσουμε τι κάνει την εταιρεία μοναδική στην αγορά και θα δούμε τι λένε άλλοι για την εταιρεία. Ας ελπίσουμε ότι, με αυτές τις κριτικές φιλοξενίας A2, θα σας δώσουμε ό, τι χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Ας δούμε τι έχει να προσφέρει το A2 Hosting.

Τι κάνει το A2 Hosting μοναδικό?

Το επίκεντρο των υπηρεσιών φιλοξενίας A2 είναι η τεχνολογία και η ταχύτητα, και αυτό δείχνει. Ακόμα και με τα χαμηλότερα επίπεδα, το A2 Hosting προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων και λειτουργιών. Οι υψηλότερες ταχύτητες και η πιο εντυπωσιακή τεχνολογία διατίθενται μόνο με τα πιο ακριβά σχέδια.

Ας δούμε μερικές από τις λειτουργίες που προσφέρονται σε αυτές τις κριτικές φιλοξενίας A2.

1. Απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθήκευση με φιλοξενία A2

Ιστοσελίδα φιλοξενίας Α2

Με απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθηκευτικό χώρο μέσω της φιλοξενίας A2, ακόμη και για πελάτες που χρησιμοποιούν κοινόχρηστη φιλοξενία, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα φτάσετε ή θα υπερβείτε τα αυθαίρετα μηνιαία όρια. Αυτό σας δίνει ηρεμία και εγγυημένη τιμή ακόμη και κατά τη διάρκεια πολλών μηνών για τον ιστότοπό σας.

Λάβετε υπόψη ότι το A2 Hosting θα παρακολουθεί τη χρήση για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη απόδοση. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουν με τους πελάτες με υπερβολική χρήση του ιστότοπου. Η υπερβολική χρήση θα επηρεάσει την ταχύτητα για άλλους πελάτες που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Τις περισσότερες φορές, αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά μπορεί να σας ζητήσουν να κάνετε αναβάθμιση εάν συνεχιστούν τα προβλήματα.

2. Κριτικές φιλοξενίας A2 – Δωρεάν μετεγκατάσταση και ρύθμιση ιστότοπου

Ιστοσελίδα φιλοξενίας ιστοσελίδων

Η A2 Hosting προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου από τον παλιό σας πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων στην A2 Hosting Για να μάθετε περισσότερα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το GuruCrew (υποστήριξη πελατών A2 Hosting) και ενδέχεται να υπάρχει χρέωση ανάλογα με τις λεπτομέρειες της μετεγκατάστασης.

Το A2 Hosting προσφέρει επίσης πολλά εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για σχεδιαστές και προγραμματιστές. Αυτό περιλαμβάνει το εσωτερικό, A2 Website Builder. Το A2 Website Builder περιλαμβάνει πρότυπα, πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, φόρμες επαφών και προσαρμόσιμες εικόνες.

Άλλα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων που προσφέρονται από την A2 περιλαμβάνουν τα RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage και άλλα. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μια επιπλέον μηνιαία χρέωση για τα εργαλεία σχεδιασμού ιστοσελίδων που προσφέρονται από την A2 Hosting.

3. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου

Το A2 Hosting προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας με το Dropmysite, μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μέσω διαδικτύου. Οι πελάτες Swift και Turbo, οι ανώτερες βαθμίδες στο A2 Hosting, έχουν πρόσβαση σε μια υπηρεσία επαναφοράς μέσω του cPanel, μιας γραφικής διεπαφής για τον έλεγχο της ιστοσελίδας τους. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για στιγμές κατά τις οποίες διαγράφετε κατά λάθος ένα αρχείο ή πρέπει να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας.

4. Εγκατάσταση εφαρμογής με φιλοξενία A2

Εγκατάσταση εφαρμογής με φιλοξενία A2

Η φιλοξενία A2 διευκολύνει τη φόρτωση εφαρμογών και widget στον ιστότοπό σας με πολλά εργαλεία, όλα προσβάσιμα με τον έλεγχο cPanel. Αυτά περιλαμβάνουν εργαλεία όπως το Softaculous, ένα εργαλείο φόρτωσης εφαρμογών με ένα κλικ, το Easy Google Setup και το Cloudflare, ένα εργαλείο παράδοσης περιεχομένου.

5. Εργαλεία προγραμματιστή με φιλοξενία A2

Το A2 Hosting υποστηρίζει διάφορα εργαλεία προγραμματιστών και διευκολύνει τους διαχειριστές συστήματος και τους προγραμματιστές να προσαρμόσουν τον ιστότοπο στις ανάγκες τους. Αυτές περιλαμβάνουν βάσεις δεδομένων MySQL, προεγκατεστημένα phpMyAdmin και phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 και άλλα.

6. Ασφάλεια ιστότοπου

Ασφάλεια ιστότοπου

Το A2 Hosting προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια ιστότοπου μέσω της διαρκούς πρωτοβουλίας ασφαλείας τους. Αυτό ξεκινά με την προστασία κακόβουλου λογισμικού HackScan με εκτελέσεις 24/7 για την προστασία του ιστότοπου. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν μόνο καθημερινή σάρωση του ιστότοπου για κακόβουλο λογισμικό.

Εκτός από το HackScan, το A2 Hosting χρησιμοποιεί την υπηρεσία Patchman για την απομόνωση και την καραντίνα μολυσμένων αρχείων. Το Patchman παρακολουθεί επίσης τις εφαρμογές σας για να διασφαλίσει ότι είναι ενημερωμένες με την τελευταία έκδοση και τις δυνατότητες ασφαλείας. Το σύστημα θα σας ειδοποιήσει για τυχόν ευπάθειες στις εφαρμογές σας.

7. Άλλα χαρακτηριστικά

WordPress

Η Α2 ισχυρίζεται ότι προσφέρει 20 φορές περισσότερη ταχύτητα από συγκρίσιμες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχουν μερικά εργαλεία και δυνατότητες για να αυξήσουν την ταχύτητα των ιστότοπων που φιλοξενούν.

Πρώτον είναι η επιλογή Turbo Server που προσφέρουν. Με τον διακομιστή Turbo, το A2 Hosting διασφαλίζει λιγότερους χρήστες σε κάθε διακομιστή. Όλοι οι διακομιστές βελτιστοποιούνται χρησιμοποιώντας APC / OPcache και Turbo Cache, οι οποίοι χρησιμοποιούν λιγότερη CPU και μνήμη για να παρέχουν τα ίδια αποτελέσματα με έναν διακομιστή Apache. Το A2 Hosting χρησιμοποιεί μόνο Solid State Drives (SSD) για διακομιστές, βελτιώνοντας επιπλέον την ταχύτητα.

Τέλος, το A2 Hosting θα βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο για τους πελάτες υψηλότερης βαθμίδας, γεγονός που επιτρέπει στους ιστότοπους να φορτώνουν γρηγορότερα. Σε μέγιστους χρόνους κυκλοφορίας, το A2 θα διπλασιάσει τους πυρήνες της CPU και θα προσθέσει RAM για ιστότοπους για περαιτέρω αύξηση.

Αυτό σημαίνει 20x περισσότερη ταχύτητα; Όχι κάθε φορά, αλλά θα αυξήσει δραστικά τον μέσο χρόνο φόρτωσης για τον ιστότοπό σας.

Τιμολόγηση για φιλοξενία Α2

Υπάρχουν τρία επίπεδα με κοινόχρηστη φιλοξενία A2 Hosting. Όλα τα επίπεδα διαθέτουν βασικές υπηρεσίες και δυνατότητες, αλλά με τις υψηλότερες βαθμίδες έχετε πρόσβαση σε γρηγορότερες ταχύτητες και περισσότερη τεχνολογία.

Το A2 Hosting προσφέρει επίσης διαφορετικές τιμές για διακομιστές που βασίζονται σε Linux και Windows. Έχουμε συμπεριλάβει την τιμή και για τους δύο εδώ.

 • Lite: 9,99 $ / μήνα (7,99 $ / μήνα για Linux) για έναν ιστότοπο, 5 βάσεις δεδομένων και 25 email. Έρχεται με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.

 • Ταχύς: 11,99 $ / μήνα (9,99 $ / μήνα για Linux) για απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Swift παρέχει επίσης πρόσθετους πυρήνες (2 στα 2,1 ghz) και φυσική μνήμη (1 GB), καθώς και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάσταση ιστότοπου.

 • Turbo: 21,99 $ / μήνα (18,99 $ / μήνα για Linux) για απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Turbo παρέχει επιπλέον πυρήνες (2 στα 2,1 ghz) και φυσική μνήμη (2 GB), καθώς και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά. Το Turbo αυξάνει την ταχύτητα ιστού για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη απόδοση για τον ιστότοπο.

Κριτικές φιλοξενίας Α2

Για ιστότοπους που απαιτούν περισσότερη απόδοση και ισχύ, η A2 Hosting προσφέρει μια ποικιλία αποκλειστικών διακομιστών. Τα παρακάτω σχέδια αφορούν διακομιστές που βασίζονται σε Linux.

 • Ημι-αφιερωμένος διακομιστής: 18,99 $ / μήνα με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Με χαμηλότερες απαιτήσεις στον διακομιστή, αυτή η επιλογή παρέχει έως και 20 φορές υψηλότερες ταχύτητες από τις κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας.

 • Μη διαχειριζόμενος διακομιστής Flex: 119,99 $ / μήνα με χώρο αποθήκευσης 2×500 GB, εύρος ζώνης 10 TB, Ram 8 GB και 2 πυρήνες. Αυτή η επιλογή είναι για τους προγραμματιστές ή τους διαχειριστές συστήματος άνετα να εργάζονται με τη γραμμή εντολών του διακομιστή και παρέχει πρόσβαση root στο σύστημα.

 • Διαχειρισμένος διακομιστής Flex: 169,99 $ / μήνα με χώρο αποθήκευσης 2×500 GB, εύρος ζώνης 10 TB, Ram 8 GB και 2 πυρήνες. Αυτή η επιλογή παρέχει αποκλειστικά καθήκοντα διακομιστή και φιλοξενίας που διαχειρίζονται η A2 Hosting.

 • Διακομιστής Core Flex: 169,99 $ / μήνα με χώρο αποθήκευσης 2×500 GB, εύρος ζώνης 10 TB, Ram 8 GB και 2 πυρήνες. Αυτή η επιλογή είναι για επιχειρήσεις που θέλουν μια διαχειριζόμενη αποκλειστική λύση διακομιστή, αλλά θα ήθελαν επίσης πρόσβαση root στο σύστημα.

Για ιστότοπους που απαιτούν περισσότερη απόδοση και ισχύ, η A2 Hosting προσφέρει μια ποικιλία αποκλειστικών διακομιστών. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν cPanel και δωρεάν SSL. Τα παρακάτω σχέδια αφορούν διακομιστές που βασίζονται σε Windows.

 • Ισχύς +: 54,99 $ / μήνα. Περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 75 GB, μνήμη RAM 4 GB, εύρος ζώνης 2 TB και 4 CPU.

 • Prestige +: 74,99 $ / μήνα. Περιλαμβάνει 100 GB αποθηκευτικού χώρου, 6 GB μνήμης RAM, 3 TB εύρους ζώνης και 6 CPU.

 • Pinnacle +: 104,99 $ / μήνα. Περιλαμβάνει 150 GB χώρου αποθήκευσης, 8 GB μνήμης RAM, 4 TB εύρους ζώνης και 8 vCPU.

 • Η A2 Hosting προσφέρει τρία προϊόντα εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS) για τους πελάτες.
 • Μη διαχειριζόμενο VPS: 5,00 $ / μήνα και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 20 GB, μεταφορά 2 TB, Ram 512 MB και 1 πυρήνα. Αυτό το προϊόν προορίζεται για προγραμματιστή ή διαχειριστή συστήματος που αναζητά μια προσαρμοσμένη εγκατάσταση VPS barebones.
 • Διαχειριζόμενο VPS: 32,99 $ / μήνα και περιλαμβάνει 75 GB αποθηκευτικού χώρου, μεταφορά 2 TB, Ram 4 GB και 4 vCPU, καθώς και έλεγχο cPanel και διαχείριση Hostguard. Αυτό βασίζεται στην πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά με την ικανότητα ενός VPS.
 • Πυρήνας VPS: 32,99 $ / μήνα και περιλαμβάνει 75 GB αποθηκευτικού χώρου, μεταφορά 2 TB, Ram 4 GB και 4 vCPU, καθώς και έλεγχο cPanel και διαχείριση Hostguard. Προσφέρει επίσης πρόσβαση root, παρέχοντας τις προσαρμόσιμες επιλογές που είναι διαθέσιμες στο Unmanaged VPS με την πλατφόρμα του Managed VPS.
 • Το A2Hosting περιλαμβάνει διάφορα επίπεδα τιμών μεταπωλητή. Οι μεταπωλητές θα χρησιμοποιούν το A2Hosting για να φιλοξενήσουν έναν ιστότοπο που πωλείται σε άλλον πελάτη μέσω του μεταπωλητή. Όλοι οι λογαριασμοί μεταπωλητών περιλαμβάνουν ένα cPanel. Έχουμε συμπεριλάβει τόσο την τιμολόγηση του Linux όσο και των Windows εδώ.
 • Μπρούντζος: 21,99 $ / μήνα (19,99 $ / μήνα για Linux) για χώρο αποθήκευσης 30 GB, 40 λογαριασμούς email και εύρος ζώνης 400 GB ανά μήνα.
 • Ασήμι: 29,99 $ / μήνα (27,99 $ / μήνα για Linux) για αποθήκευση 75 GB, 60 λογαριασμούς email και εύρος ζώνης 600 GB ανά μήνα.
 • Χρυσός: 38,99 $ / μήνα (36,99 $ / μήνα για Linux) για αποθήκευση 150 GB, 80 λογαριασμούς email και εύρος ζώνης 1 TB ανά μήνα.
 • Πλατίνα: 63,99 $ / μήνα (61,99 $ / μήνα για Linux) για 200 GB αποθηκευτικών χώρων, 100 λογαριασμούς email και εύρος ζώνης 2 TB ανά μήνα.
 • Εκτός από αυτές τις τυπικές υπηρεσίες, η A2 Hosting προσφέρει επίσης προϊόντα προσθήκης με επιπλέον χρέωση. Αυτό περιλαμβάνει τη φιλοξενία SiteBuilder για σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές που επιθυμούν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο, έναν βελτιστοποιητή για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης HTML και μια αποκλειστική διεύθυνση IP.
 • Όλες οι βαθμίδες των προϊόντων A2Hosting περιλαμβάνουν εκπτώσεις για ετήσιες αγορές.

Δημόσια αντίληψη για φιλοξενία Α2

Για τους περισσότερους πελάτες και κριτικούς, η εντυπωσιακή τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά, τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων και η εστίαση στην ταχύτητα και την απόδοση βοηθούν το A2 Hosting να ξεχωρίζει από το πλήθος. Οι κριτικές για το A2 Hosting είναι εξαιρετικά θετικές.

Πολλοί αναθεωρητές επισημαίνουν τον πλούτο των βελτιστοποιημένων επιλογών για τον ιστότοπό σας με το A2 Hosting, ειδικά για προγραμματιστές και διαχειριστές συστήματος. Οι επιλογές και τα χαρακτηριστικά του A2 Hosting είναι ένα όνειρο για όσους θέλουν να εργαστούν και να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο. Παίρνετε την κορυφαία τεχνολογία με έμφαση στο τι θα χρειαστεί ο προγραμματιστής.

Τα χαρακτηριστικά είναι ωραία, αλλά είναι πραγματικά τόσο γρήγορο; Οι περισσότεροι πελάτες διασκεδάζουν για τις ταχύτητες φόρτωσης και την αξιοπιστία της φιλοξενίας A2.

Ο μόνος τομέας όπου οι κριτικοί και το κοινό επικρίνουν το A2 Hosting είναι η εστίασή τους στο Linux. Υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες (και χαμηλότερες τιμές) διαθέσιμες μόνο σε χρήστες Linux. Αυτή είναι μια μικρή κριτική, δεδομένου ότι το A2 Hosting απολαμβάνει βαθμολογία A + από το BBB.

Κριτικές φιλοξενίας A2 – Πώς συγκρίνεται με την υπόλοιπη αγορά

Άνδρας και γυναίκα σκέφτεται

Θα πληρώσετε μια premium τιμή για το A2 Hosting, αλλά έχετε πρόσβαση σε μια premium υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για το κόστος. Είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά.

Είναι το γρηγορότερο; Ίσως όχι, αλλά είναι σημαντικά ταχύτερο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δοκιμές που έγιναν από άλλους κριτικούς.

Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης μια δύναμη του A2 Hosting. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, το GuruCrew είναι διαθέσιμο 24/7/365 μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας, email ή συστήματος εισιτηρίων. Οι εκπρόσωποι υποστήριξης είναι πολύ πεπειραμένοι και μπορούν να απαντήσουν στις περισσότερες ερωτήσεις γρήγορα και εύκολα. Όταν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούν να απαντήσουν, συνήθως μπορούν να σας στείλουν σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει.

Πληρώνετε μια premium τιμή για το A2 Hosting, αλλά παρέχεται premium υπηρεσία.

Τι πιστεύουμε για το A2 Hosting

Ο άνθρωπος δείχνει το δάχτυλό του

Το A2 Hosting εστιάζεται στον πελάτη υψηλού επιπέδου για φιλοξενία ιστοσελίδων. Προγραμματιστές, διαχειριστές συστήματος ή επιχειρήσεις που βασίζονται στην ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού τους, θα βρουν σχεδόν όλα όσα χρειάζονται με το A2 Hosting.

Για άλλους, η τιμή μπορεί να είναι πρόβλημα. Έχετε πολλά χαρακτηριστικά, λειτουργικότητα και τεχνολογία για τα χρήματα. Το ερώτημα είναι – πόσο θα χρησιμοποιήσετε; Υπάρχει απόδοση για γρήγορη ταχύτητα στον ιστότοπό σας ή θα λειτουργήσουν και άλλες επιλογές υψηλής αξίας και χαμηλού κόστους?

Εάν χρειάζεστε αυτήν την ταχύτητα και την τεχνολογία, τότε το A2 Hosting είναι η τέλεια επιλογή. Εάν όχι, άλλοι πάροχοι ενδέχεται να παραδώσουν ό, τι χρειάζεστε για λιγότερα χρήματα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map