Φιλοξενία Ιστού 101: Γνωρίστε τα γεγονότα

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Web Hosting και διακομιστές

Η φιλοξενία Ιστού είναι η ραχοκοκαλιά κάθε ιστότοπου.

Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου και την ανάπτυξη της εστίασης και του περιεχομένου ενός ιστότοπου, ο οικοδεσπότης Ιστού έχει πολύ βάρος ως προς το τι μπορείτε να κάνετε και να επιτύχετε με τον τομέα σας.

Πριν επιλέξετε έναν οικοδεσπότη ιστού, είναι σημαντικό να αποφασίσετε τι σκοπεύετε να κάνετε με τον ιστότοπό σας.

Αν θέλετε απλώς να διαβάσετε ένα φιλικό blog για φίλους και συγγενείς ή θέλετε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση με λειτουργικό κατάστημα, υποστήριξη πελατών και επιλογές ανάπτυξης, θα θέλετε διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας για το σκοπό σας.

Υπάρχουν δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού εκτός από εκατοντάδες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω που θα χρεώνουν οπουδήποτε από $ 4 έως πάνω από $ 500 το μήνα για τη φιλοξενία.

Το ξεκίνημα με τη φιλοξενία είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου σημείου στον Ιστό.

Web Hosting Εικόνα

Ξεκινώντας

Οι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν μια υπηρεσία σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν και να δημιουργήσουν ένα σημείο στον Ιστό. Κάνουν τον ιστότοπό σας διαθέσιμο στα μάτια σε όλο τον κόσμο και παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο για τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Οι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν πολλές υπηρεσίες από απλή φιλοξενία έως δημιουργία ιστοσελίδων και διαχείριση διαδικτυακών καταστημάτων.

Στο μικρότερο επίπεδο, ένας οικοδεσπότης Ιστού θα προσφέρει μια ιστοσελίδα και μια μικρή φιλοξενία αρχείων, όπου μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στον Ιστό για προβολή και χρήση για τον ιστότοπό σας.

Τύποι Hosts Web

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού. Αυτοί οι τύποι κεντρικών υπολογιστών συνήθως δεν χρεώνουν τίποτα για να σας προσφέρουν χώρο στον ιστό, αλλά ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τομέα που θέλετε και πρέπει επίσης να συμφωνήσετε να φιλοξενείτε τις διαφημίσεις τους στην ιστοσελίδα σας.

Αυτό μπορεί να είναι καλή ιδέα για όποιον μόλις ξεκινήσει με ένα διαδικτυακό ιστολόγιο ή έναν προσωπικό ιστότοπο, αλλά δεν είναι ιδανικό για όποιον θέλει να ξεκινήσει μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση ή προτιμά να έχει περισσότερο έλεγχο στον τρόπο εμφάνισης και αλληλεπίδρασης του ιστότοπού του επισκέπτες.

Ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού περιλαμβάνουν τα εξής:

* Διαθέτουν σύστημα δημιουργίας τοποθεσιών με πρότυπα ή μεταφορά και απόθεση κτιρίου?

* Παρέχουν οποιοδήποτε είδος υποστήριξης?

* Χρησιμοποιούν cPanel, ispCP ή ISPConfig για να βοηθήσουν στη ρύθμιση του ιστότοπου?

* Ποια είναι τα πακέτα φιλοξενίας και τα σχέδια τιμολόγησης; Περιλαμβάνονται δωρεάν?

* Πόσο εύρος ζώνης ή χώρο αποθήκευσης προσφέρει ο οικοδεσπότης?

* Μπορείτε να ρυθμίσετε το δικό σας email μέσω του ονόματος τομέα του ιστότοπού σας?

Εύκολα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων

Πολλοί σύγχρονοι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν εργαλεία δημιουργίας τοποθεσιών. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν έχετε εμπειρία στη δημιουργία ιστότοπου, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με τα εργαλεία ή τα πρότυπα δημιουργίας drag-n-drop του κεντρικού υπολογιστή.

Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, πλευρικές γραμμές, κείμενο, εφαρμογές, γραφικά στοιχεία, λειτουργίες και πολλά άλλα στον ιστότοπό σας μέσω αυτών των εργαλείων δημιουργίας ιστότοπων.

Ορισμένοι οικοδεσπότες απαιτούν επιπλέον χρέωση για τα εργαλεία τους, ενώ άλλοι οικοδεσπότες περιλαμβάνουν δωρεάν εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων με εγγραφή και αγορά φιλοξενίας.

Θέλετε επίσης να αναζητήσετε συγκεκριμένους τύπους εργαλείων εγκατάστασης, όπως cPanel, ispCP ή ISPConfig.

Αυτά είναι στάνταρ μεταξύ των σύγχρονων δημιουργών ιστότοπων και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε δυναμικούς ιστότοπους.

Υποστήριξη πελατών

Όπως πάντα, οι οικοδεσπότες Ιστού πρέπει να παρέχουν έναν αριθμό εξυπηρέτησης πελατών και μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να έρθετε σε επαφή με το προσωπικό υποστήριξης.

Εάν έχετε ερωτήσεις, χρειάζεστε βοήθεια με εργαλεία ή απλά δεν καταλαβαίνετε τις επιλογές του πακέτου, θα πρέπει να είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με ένα μέλος υποστήριξης για να σας καθοδηγήσει σε τυχόν ερωτήσεις.

Επιπλέον, θέλετε οικοδεσπότες με ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών που έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν τους πελάτες να προστατεύουν τους ιστότοπούς τους και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα και για αυτούς τους ιστότοπους.

Πακέτα και επιλογές φιλοξενίας

Θα υπάρχουν πάντα πολλές επιλογές όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας και αποφασίζετε για το εύρος ζώνης που χρειάζεστε για να εκτελέσετε έναν ιστότοπο.

Εάν ξεκινάτε μικρά και θέλετε απλώς να κάνετε κάτι προσωπικό, θα πρέπει να πάτε με ένα βασικό πακέτο φιλοξενίας και μικρό χώρο αποθήκευσης εύρους ζώνης.

Για όσους προγραμματίζουν μεγάλα πράγματα ή που είναι ήδη εγκατεστημένοι, θα πρέπει να προγραμματίσετε μεγαλύτερες απαιτήσεις αποθήκευσης και φιλοξενίας.

Επιπλέον, είναι καλύτερο εάν ρυθμίσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται απευθείας με το όνομα τομέα σας.

Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν έναν συγκεκριμένο αριθμό διεύθυνσης email με κάθε πακέτο τιμολόγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον διευθύνσεις email, εάν χρειάζεται.

Δοκιμάστε πριν αγοράσετε

Πολλοί οικοδεσπότες θα προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή για να ελέγξουν τα εργαλεία τους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να δείτε τα εργαλεία μεταφόρτωσης που είναι διαθέσιμα για τον οικοδεσπότη Ιστού.

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο καθώς και να τον διαχειριστείτε αργότερα.

Επιπλέον, αυτό σας δίνει μια προσεκτική ματιά στον τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε με το προσωπικό υποστήριξης με τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Σε γενικές γραμμές, οι οικοδεσπότες Ιστού πρέπει να παρέχουν ένα FTP διευθυντής για να διευκολύνει τη μεταφόρτωση δεδομένων και να παρέχει εκπαιδευτικά εργαλεία για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε το σύστημα FTP.

Παρακολούθηση δραστηριότητας ιστότοπου

Υπάρχουν μερικά επιπλέον πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε με τους οικοδεσπότες Ιστού, όπως η παρακολούθηση της κυκλοφορίας και της δραστηριότητας του ιστότοπου.

Θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό διαχειριστή σας και να λαμβάνετε αναφορές για το πόσο καλά λειτουργεί ο ιστότοπός σας, καθώς και για αυτόν Κατάταξη Alexa και κυκλοφορία γεωγραφία.

Αυτά είναι εξαιρετικά εργαλεία για το σχεδιασμό περιεχομένου και το σχεδιασμό ιστότοπου.

Εκτός από αυτές τις συμβουλές φιλοξενίας ιστού, είναι επίσης σημαντικό να εγγραφείτε σε έναν κεντρικό υπολογιστή που είναι ασφαλής και αξιόπιστος.

Πρέπει πάντα να εξετάζετε κριτικές για οποιαδήποτε υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων πριν από την αγορά και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επαληθεύσετε ότι υπάρχουν λειτουργίες που θέλετε σε έναν ιστότοπο πριν βάλετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε κοιτάζοντας τα αγαπημένα σας ιστολόγια και ιστότοπους, ελέγξτε τους παρόχους φιλοξενίας τους και δείτε ποιες από αυτές τις εταιρείες παρέχουν τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map