15 γεγονότα για το ηλεκτρονικό εμπόριο που θα σας κρατήσουν τη νύχτα (2020)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Στατιστικές ηλεκτρονικού εμπορίου

Όταν σκέφτεστε για το ηλεκτρονικό εμπόριο, πιθανότατα φαντάζεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προωθεί συνεχώς νέες προσφορές, προϊόντα, υπηρεσίες και ούτω καθεξής.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο περιλαμβάνει πολύ περισσότερη στρατηγική από την άποψη του εμπόρου.

Παρόλο που ορισμένοι έμποροι κοιτάζουν προς άλλες αγορές για μεγάλα κέρδη, η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου έχει πολλές δυνατότητες.

Οι επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο είναι εύκολο να ξεκινήσουν και εξακολουθούν να αναπτύσσονται σύμφωνα με αυτά τα γεγονότα και στατιστικά στοιχεία.

Αν και εξακολουθεί να είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία και μορφή πωλήσεων, το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να σας προσφέρει ένα σταθερό ποσό εισοδήματος και εάν είστε ένας μικρός ή μεγάλος λιανοπωλητής με μια φυσική τοποθεσία, μπορείτε να βελτιώσετε την αύξηση των πωλήσεών σας μόνο προσθέτοντας αυτό στο διαδίκτυο στοιχείο στη διοχέτευση πωλήσεων.

Τα ακόλουθα 15 γεγονότα θα σας κάνουν όχι μόνο να θέλετε να βελτιώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αλλά και να εμπνεύσετε μια ποικιλία άλλων καταστημάτων για διαδικτυακό εισόδημα.

Οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν να πραγματοποιούν αγορές μέσω Διαδικτύου για διάφορους λόγους.

Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Εξοικονόμηση χρόνου
 • Λιγότεροι φόροι
 • Εύκολη σύγκριση τιμών
 • Χωρίς πλήθη
 • Περισσότερη ποικιλία

Επιπλέον, πολλοί αγοραστές προτιμούν πρώτα να ερευνούν προϊόντα στο διαδίκτυο και να λαμβάνουν μια ιδέα για την τιμή πριν μεταβούν σε μια φυσική τοποθεσία.

Εάν προσφέρεται γρήγορη και δωρεάν αποστολή, πολλοί αγοραστές προτιμούν να αγοράζουν διαδικτυακά από το να πηγαίνουν στο κατάστημα για αντικείμενα που δεν απαιτούν από εσάς να δείτε από πρώτο χέρι τα εμπορεύματα.

Ωστόσο, οι αγοραστές είναι λιγότερο πιθανό να προχωρήσουν σε προσφορές για αντικείμενα στο διαδίκτυο που απαιτούν περισσότερη έρευνα προσωπικά.

Για παράδειγμα, οι αγοραστές μπορούν να πάνε στο κατάστημα για να δουν παπούτσια, αλλά μπορεί ακόμα να αγοράσουν στο διαδίκτυο αν βρουν καλύτερη προσφορά κατά την περιήγηση στα τηλέφωνά τους στο κατάστημα.

Μια σημείωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητά

Δεδομένα ηλεκτρονικού εμπορίου για κινητά για μελλοντική ανάπτυξη

Όπως θα σας δείξουν τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία, το ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητά είναι πολύ σημαντικό για τους λιανοπωλητές που αποφασίζουν να παρέχουν ηλεκτρονικά καταστήματα.

Εάν δεν διαθέτετε ένα κατάστημα που είναι προσβάσιμο μέσω τηλεφώνου ή έχει βελτιστοποιηθεί για μια κινητή συσκευή, θα έχετε πολύ πιο δύσκολο χρόνο να κάνετε τους ανθρώπους να αγοράσουν αντικείμενα από το κατάστημά σας, ειδικά εάν είναι ένα στοιχείο που μπορούν να βρουν από άλλο έμπορος λιανικής.

Τα διαδικτυακά καταστήματα που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητά διαθέτουν γρήγορες και εύκολες πληρωμές, πλοήγηση με ένα πάτημα, μεγαλύτερες εικόνες και διαισθητικές διεπαφές που ανταποκρίνονται στην κύλιση αφής.

Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από ένα tablet ή smartphone, πιθανότατα προσεγγίζετε χιλιάδες νέους πελάτες κάθε μήνα.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά

1. Το ηλεκτρονικό εμπόριο ξεκίνησε το 1979. Ο Μάικλ Άλντριχ συνέδεσε μια εγχώρια τηλεόραση με μια τηλεφωνική γραμμή για να δημιουργήσει διαδικτυακές αγορές, η οποία αναπτύχθηκε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 πριν από την απογείωση του Διαδικτύου.

2. Η Amazon ξεκίνησε το 1995. Ωστόσο, η Amazon δεν ξεκίνησε να κερδίζει κέρδος μέχρι το 2003. Η μέση τιμή παραγγελίας από το 2012 για το Amazon είναι 47,31 $ και, φυσικά, η Amazon είναι γνωστή ως ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς λιανοπωλητές.

3. Το Netflix δεν ήταν το πρώτο διαδικτυακό κατάστημα λιανικής πώλησης DVD. Το Blockbuster δημιούργησε το Blockbuster.com το 2004, αλλά δεν είναι σαφές πότε ξεκίνησε η υπηρεσία όπως το Netflix. Τελικά, το Redbox και το Netflix οδήγησαν στην πτώση αυτού που χρησιμοποιούσε το μεγαλύτερο όνομα στην οικιακή ψυχαγωγία βίντεο.

4. Από το τρίτο τρίμηνο του 2012, 4.423 $ συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω Paypal ανά δευτερόλεπτο. Το Paypal έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια και γίνεται ο πιο γνωστός τρόπος πληρωμής μέσω Διαδικτύου χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

5. Η Groupon απέρριψε μια συμφωνία από την Google για 6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010. Ο διαδικτυακός μεσίτης συναλλαγών έγινε IPO τον επόμενο χρόνο.

Πώς τα κοινωνικά μέσα επηρεάζουν το ηλεκτρονικό εμπόριο

6. Το Zappo βγάζει χρήματα από παραπομπές από κοινωνικά μέσα. Ο διαδικτυακός λιανοπωλητής λαμβάνει 0,75 $ από το Pinterest, 2,08 $ από το Facebook και 33,66 $ από το Twitter.

7. Το 46% των αγοραστών στο διαδίκτυο μετράνε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν αποφασίζει αν θα αγοράσει κάτι στο διαδίκτυο.

8. Το 47% των αγοραστών λένε ότι το Facebook έχει τη μεγαλύτερη επίδραση σε αυτά που αγοράζουν.

9. Το 54% των μελών του Facebook χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για περιήγηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητά έχει αναπτυχθεί ραγδαία και συνεχίζει να φέρνει δισεκατομμύρια δολάρια για εμπόρους λιανικής που διαθέτουν διαδικτυακά καταστήματα προσβάσιμα σε κινητά.

10. Η Polyvore έχει τη μεγαλύτερη μέση αξία παραγγελίας διατηρώντας 66,75 $ ανά παραγγελία.

Γεγονότα για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου

11. Πάνω από το 80 τοις εκατό του διαδικτυακού πληθυσμού έχει χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο για να αγοράσει αγαθά και υπηρεσίες.

12. Το 50 τοις εκατό του διαδικτυακού πληθυσμού έχει ψωνίσει σε λιανοπωλητές Διαδικτύου περισσότερες από μία φορές.

13. Οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνονται περισσότερο από 19 τοις εκατό ετησίως και θα φτάσουν σχεδόν τα 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2015.

14. Η χώρα με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη για το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η Ινδία ακολουθούμενη από τη Σαουδική Αραβία, την Ινδονησία, την Αυστραλία και τις Φιλιππίνες. Η λιγότερη αύξηση για online αγορές περιλαμβάνει τη Λετονία, την Ουκρανία και τη Γαλλία.

15. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του eMarketer, οι λιανικές πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ανήλθαν σε 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2017, αύξηση 23,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος

Μερικές άλλες στατιστικές για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι η σύνδεση κινητών και κοινωνικών μέσων μαζί με το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι απαραίτητη για την προβολή και την ανάπτυξη με οποιονδήποτε διαδικτυακό λιανοπωλητή.

Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε πολλά από τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία, καθώς και ποια είναι τα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, ποιες ηλικιακές ομάδες λατρεύουν τις αγορές τους στο διαδίκτυο και ποιοι τύποι πληρωμής το καθιστούν ευκολότερο για τους πελάτες να αγοράζουν διαδικτυακά.

Οι περισσότεροι αγοραστές στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν τραπεζικές μεταφορές ή πιστωτικές κάρτες για πληρωμή. Στην πραγματικότητα, το 40% των διαδικτυακών αγορών πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, το Paypal αυξάνεται γρήγορα στο 35%.

Οι αγοραστές της Βόρειας Ντακότας ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα στο διαδίκτυο. Συνήθως, οι κάτοικοι αυτής της πολιτείας ξοδεύουν το 16,17 τοις εκατό του εισοδήματός τους σε διαδικτυακές αγορές.

Το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου τώρα είναι το Amazon. Το δεύτερο είναι το eBay, ακολουθούμενο από Apple, Walmart και The Home Depot.

Οι αγοραστές στο διαδίκτυο στις ηλικιακές ομάδες ηλικίας 31 έως 44 και 55 έως 65 ετών ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για ψώνια στο διαδίκτυο στο 68%.

Οι αγοραστές στο διαδίκτυο ξοδεύουν μεταξύ 1.200 και 1.300 $ σε αγορές που πραγματοποιούνται μέσω Διαδικτύου κάθε χρόνο.

Η Pizza Hut ήταν η πρώτη αλυσίδα πίτσας που προσέφερε ηλεκτρονικές παραγγελίες το 1994.

Οι περισσότεροι αγοραστές στο 71% πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν καλύτερη προσφορά όταν κάνουν αγορές στο διαδίκτυο αντί να πάνε σε κατάστημα.

Αναμένεται ότι ο αριθμός των διαδικτυακών καταναλωτών θα αυξηθεί σε 201 εκατομμύρια έως το 2015.

Από τώρα, υπάρχουν 195 εκατομμύρια καταναλωτές στο διαδίκτυο που αγοράζουν πράγματα κάθε λεπτό μέσω καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Προβλέψεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο το 2019 και πέρα

Τα περισσότερα από αυτά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ήδη ο καλύτερος τρόπος για τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν το απόθεμά τους και την αύξηση των πωλήσεών τους.

Την επόμενη δεκαετία, είναι πιθανό ότι οι αγορές στο διαδίκτυο θα αυξηθούν δραματικά στο σημείο που οι περισσότερες αγορές πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο, ακόμη και για αντικείμενα που ενδέχεται να απαιτούσαν την πρώτη “προβολή”.

Αυτό οφείλεται στη νέα τεχνολογία, το ταχύτερο ταμείο και τις συγκρίσιμες τιμές των προϊόντων. Ωστόσο, περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν επίσης για την έλλειψη ασφάλειας για online αγορές.

Με αρκετές παραβιάσεις της ασφάλειας στο διαδίκτυο για μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης, όπως το Target, το Home Depot και το Neiman Marcus, οι άνθρωποι αναζητούν ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής στο διαδίκτυο που δεν απαιτούν από αυτούς να παρέχουν απευθείας αριθμό πιστωτικής κάρτας..

Τα επόμενα βήματα για το ηλεκτρονικό εμπόριο πρέπει να εξελιχθούν γύρω από τις ασφαλείς, γρήγορες και κινητές αγορές.

Εάν οι λιανοπωλητές μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι αγοραστές τους θα έχουν την πιο ευχάριστη εμπειρία μέσω αγορών στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους αγοραστές να πάνε στο κατάστημα.

Πηγές για έλεγχο

https://blog.paymill.com/social-media-ecommerce/
http://www.factbrowser.com/tags/ecommerce/
http://mashable.com/2012/11/06/ecommerce-statistics/
http://getlevelten.com/blog/julie-miller/10-shocking-e-commerce-facts
http://www.internetretailer.com/

Λοιπόν, ξεχωρίζει κάποιο από αυτά τα στατιστικά; Ή μήπως βλέπετε στατιστικά που ξεχωρίζουν πραγματικά; Για μένα, ήταν το γεγονός ότι «4.423 $ σε συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μέσω Paypal ανά δευτερόλεπτο”.  Αρκετά τρελό να το ακούσω.

Έτσι, μπορεί να αναρωτιέστε πάρα πολύ!!

Πώς ξεκινάτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου?

Θέλω να σας δώσω 2 πόρους.

1 είμαι εδώ που είναι οι 5 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Ή, α Μεγάλη αφετηρία της επιχείρησης Shopify εδώ

Πιστωτική εικόνα: Υπόμνημα δανεισμού 
Συντάχθηκε και δημοσιεύτηκε από τον Christopher Pontine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map