4 Εύκολες ηλεκτρονικές φορολογικές υπηρεσίες για εύκολη ηλεκτρονική αρχειοθέτηση

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Διαδικτυακές φορολογικές υπηρεσίεςΗ κατάθεση φόρων δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική, χρονοβόρα ή να προκαλεί οργή.

Η ψηφιακή εποχή έφερε κάποιες σύγχρονες ανέσεις όπως η κατάθεση των φόρων σας στο διαδίκτυο, αλλά τώρα με την έκρηξη της κινητής συσκευής, μπορείτε ακόμη και να υποβάλετε τους φόρους σας απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Αυτές οι τέσσερις διαδικτυακές φορολογικές υπηρεσίες καθιστούν απίστευτα εύκολο να υποβάλετε τους φόρους σας.

Αυτός ο οδηγός περνά από κάθε έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους για να υποβάλει φόρους στο διαδίκτυο το 2014 και πώς ο καθένας κάνει τη σωστή απόδοση τόσο απλή όσο ο έλεγχος του email σας.

Διαδικτυακές φορολογικές υπηρεσίες

Φοβάστε τους φόρους σας με ευκολία – TaxSlayer.com

Ο ανταγωνισμός για το κορυφαίο διαδικτυακό λογισμικό προετοιμασίας φόρων είναι αρκετά απότομος, αλλά το TaxSlayer ήταν πολύ επιθετικό και προσφέρει κάποια μεγαλοφυή κίνητρα σε πελάτες που θέλουν να υποβάλουν αυτήν τη φορολογική περίοδο 2014.

Το TaxSlayer παρέχει έναν τόνο πλεονεκτημάτων όπως eFiling χαμηλού κόστους, εύχρηστο φορολογικό λογισμικό και προσιτές επιλογές αρχειοθέτησης για όλα τα είδη εντύπων IRS που μπορεί να χρειαστείτε.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε πολιτειακές, ομοσπονδιακές, τροποποιημένες, στρατιωτικές και δηλώσεις πριν από το έτος μέσω του TaxSlayer.

Υπάρχουν τρεις εκδόσεις του TaxSlayer, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν στρατιωτικής έκδοσης, της κλασικής έκδοσης για 9,95 $ και της premium έκδοσης για 29,95 $.

Πλεονεκτήματα

– Το TaxSlayer παρέχει δωρεάν φορολογικές δηλώσεις πολιτειακών και ομοσπονδιακών για ενεργό στρατιωτικό προσωπικό και το λογισμικό είναι μόνο 9,95 $ εάν είστε πολίτης.
– Η διεπαφή είναι απλή και φωτεινή. Είναι εύκολο να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση και αρκετά γρήγορα.

Μειονεκτήματα

– Δεν υπάρχει ακόμη έκδοση για κινητά.

Η κλασική έκδοση του TaxSlayer σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα μέρη της φορολογικής σας δήλωσης, όπως τόκους ενυπόθηκων δανείων, φόρο ακινήτων, πιστώσεις φροντίδας παιδιών, αναλυτικές εκπτώσεις και πολλά άλλα.

Η κατάθεση 1040EZ είναι μια γρήγορη διαδικασία και είναι αρκετά ακριβής κατά τη δοκιμή.

Το λογισμικό ελέγχει για όλα τα είδη σφαλμάτων και καλύπτει όλα τα θέματα όπως το σπίτι σας, την εργασία σας, τα εξαρτώμενα άτομα και άλλα ζητήματα που θα επιτρέπουν πιστώσεις και παρακρατήσεις που έχετε κερδίσει.

Ο τελικός έλεγχος σφαλμάτων ολοκληρώθηκε προτού μπορέσετε να υποβάλετε αρχείο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τα πάντα σωστά.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα, μπορείτε να προσθέσετε ένα σύμβολο κράτησης θέσης και να επιστρέψετε αργότερα για να συμπληρώσετε τις πληροφορίες που λείπουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε κουτιά καθώς περνάτε από το λογισμικό.

Ο τύπος είναι ευανάγνωστος και μεγάλος και τα κουμπιά είναι εύκολα. Απλώς κάντε κλικ στο “Συνέχεια” όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην επόμενη σελίδα. Μπορείτε επίσης να επιταχύνετε τη διαδικασία εισάγοντας πληροφορίες από προηγούμενη δήλωση που έχει αποθηκευτεί στο TaxSlayer.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του TaxSlayer μέσω τηλεφώνου ή email.

Αυτό λειτουργεί ακόμη και για όσους υποβάλλουν μια δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, υπάρχει μια επιλογή προτεραιότητας υποστήριξης για premium χρήστες. Η εταιρεία είναι επίσης πολύ ενεργή στο Twitter.

Με τη χρήση Φορολόγος, μπορείτε να υποβάλετε σωστά τους φόρους σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σφάλματα κατά την τελική επιταγή. Η υποστήριξη πελατών είναι πάντα διαθέσιμη αν έχετε κάποια ερώτηση ή χρειάζεστε καθοδήγηση σχετικά με το τι πρέπει να υποβάλετε.

Αποκτήστε το «Er Done Turbo Style – TurboTax

Το Intuit’s TurboTax ήταν ανέκαθεν μια από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού προετοιμασίας φόρων στο διαδίκτυο.

Προσφέρουν δωρεάν δήλωση φορολογικής δήλωσης και τόνους χαρακτηριστικών για όσους αγοράζουν μια premium έκδοση. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε δεδομένα, τα οποία μειώνουν δραματικά τον χρόνο εισαγωγής δεδομένων εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ή εργάζεστε μόνοι σας κάτω των 1099.

Μπορείτε να έχετε σημαντικά δεδομένα από το ItsDeductible και το Mint, τα οποία και τα δύο ανήκουν στην Intuit.

Πλεονεκτήματα

– Απλό στη χρήση από την επιφάνεια εργασίας ή την κινητή συσκευή σας.
– Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το λογισμικό είτε γνωρίζετε τη φορολογική νομοθεσία είτε όχι.
– Οι ομοσπονδιακές επιστροφές είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα

– Δεν μπορείτε να εισαγάγετε δεδομένα, εκτός εάν πληρώσετε για premium υπηρεσία.

Το TurboTax είναι ένα οικιακό όνομα. Ακόμη και η γιαγιά σας πιθανώς σας μίλησε για τα οφέλη του TurboTax.

Κατατάσσεται στην κορυφή των περισσότερων λιστών λογισμικού προετοιμασίας φόρων για έναν λόγο. Κατά τη δοκιμή του λογισμικού φέτος, το TurboTax ήταν πιο εύκολο στη χρήση και ακόμη πιο ακριβές από πριν.

Ωστόσο, τα premium χαρακτηριστικά έχουν πολύ περισσότερα να προσφέρουν. Πληρώνοντας premium, μπορείτε εύκολα να εισάγετε δεδομένα από φόρμες W-2s και 1099.

Το λογισμικό έχει καθοδηγητικό στυλ συνέντευξης που καθιστά εύκολη την απάντηση σε ερωτήσεις και να δει ποιες πιστώσεις ή μειώσεις εφαρμόζονται καθώς εργάζεστε μέσω της δήλωσης φορολογικής δήλωσης.

Το TurboTax σας δείχνει επίσης ποια είναι η πιο ωφέλιμη απόδοση για τη φορολογική σας κατάσταση καθώς υποβάλλετε.

Ενώ το λογισμικό προετοιμασίας φόρου υπόκειται πάντα σε σφάλματα χρήστη, TurboTax προχωρεί ένα βήμα παραπέρα για να προσπαθήσει να εξαλείψει όλα τα ζητήματα με τις σωστές ερωτήσεις. Μπορεί επίσης να βρει αντικείμενα που παραβλέψατε.

Δεν απαιτούνται υπολογισμοί μαθηματικών. Το λογισμικό θα τα κάνει όλα για εσάς. Η διεπαφή είναι εξαιρετικά προσεκτική και απλή και μπορείτε ακόμη και να τη χρησιμοποιήσετε στην κινητή συσκευή σας.

Εάν έχετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το διαδικτυακό κέντρο υποστήριξης της Intuit, το οποίο παρέχει πολλές πληροφορίες όπως απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις και εξειδικευμένες ερωτήσεις, καθώς και οδηγίες φορολογικής νομοθεσίας και αριθμούς εξυπηρέτησης πελατών σε περίπτωση που χρειαστεί να μιλήσετε με κάποιον.

Λάβετε κάποια ενέργεια φορολογικής δήλωσης – TaxAct.com

Εάν γνωρίζετε αρκετά για το τι κάνετε ή έχετε μια απλή απόδοση που θέλετε να ολοκληρώσετε γρήγορα, το TaxAct είναι μια φθηνή και ακριβής εναλλακτική λύση.

Το State eFiling είναι επίσης προσιτό με το TaxAct. Μπορείτε να ετοιμάσετε, να eFile και να εκτυπώσετε ομοσπονδιακές φορολογικές δηλώσεις δωρεάν με το TaxAct. Το μόνο πράγμα που πρέπει να πληρώσετε είναι το eFile του κράτους ή εάν θέλετε να εισαγάγετε δεδομένα από προηγούμενη επιστροφή.

Πρέπει επίσης να πληρώσετε επιπλέον για να μιλήσετε με κάποιον στην υποστήριξη πελατών.

Πλεονεκτήματα

– Το δωρεάν ομοσπονδιακό eFiling είναι απλό.
– Το eFiling με χαμηλό κόστος είναι φθηνότερο από τους ανταγωνιστές.
– Η υποστήριξη ελέγχου διευκολύνει τις επιχειρήσεις να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αρχεία.

Μειονεκτήματα

– Η τηλεφωνική υποστήριξη δεν είναι δωρεάν.
– Η ηλεκτρονική φορολογική βοήθεια και υποστήριξη θα μπορούσε να είναι πιο εκτεταμένη.

Υπάρχουν τρεις εκδόσεις για το TaxAct, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν ομοσπονδιακής έκδοσης, της Deluxe έκδοσης για 9,95 $ και του Ultimate για 17,95 $.

Εάν θέλετε να δηλώσετε το αρχείο, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον τόσο για τις δωρεάν όσο και για τις εκδόσεις Deluxe. Το Ultimate περιλαμβάνει μία πολιτεία και μια ομοσπονδιακή κατάθεση.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε λογισμικό CD που κυμαίνεται έως και 21,95 $. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε επιστροφές πριν από το έτος που χρονολογούνται από το 2000.

Ο οδηγός TaxAct βοηθά τους υπερασπιστές να απαντήσουν σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τη φορολογική τους κατάσταση και διευκολύνουν με πάνω από 2.500 φορολογικές συμβουλές για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες έχουν κάποια βοήθεια κατά την προετοιμασία της φορολογικής δήλωσης στο διαδίκτυο.

Υπάρχει επίσης ένα στιλπνό φόρο που περιλαμβάνει ορισμούς για 300 φορολογικούς όρους. Οι ερωτήσεις επιτρέπουν TaxAct για μεγαλύτερη ακρίβεια και οι χρήστες λαμβάνουν έλεγχο σφάλματος, ειδοποιήσεις και μετρητή επιστροφής χρημάτων / οφειλόμενων που τους βοηθά να καταλάβουν τι θα λάβουν για τη φορολογική τους δήλωση.

Συνολικά, είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό προετοιμασίας φόρων, αλλά μπορεί να θέλετε περισσότερη βοήθεια εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την υποβολή φόρων μόνοι σας.

Κάντε το σωστά την πρώτη φορά – HRBlock.com

Όσον αφορά την κατάθεση φόρων, H&Το R Block είναι ένα άλλο όνομα νοικοκυριού.

Ωστόσο, η εταιρεία ήταν γνωστή περισσότερο για τις διαβουλεύσεις της στο γραφείο παρά για το διαδικτυακό λογισμικό προετοιμασίας φόρων στο παρελθόν. Το 2014, είναι ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά προγράμματα προετοιμασίας φόρων για χρήση.

Με πολλές επιλογές αρχειοθέτησης, εκτεταμένη καθοδήγηση και υψηλή ακρίβεια, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους μόλις ξεκινούν με την κατάθεση φόρου και μπορεί να μην γνωρίζουν όσο χρειάζονται για να λάβουν τη σωστή επιστροφή.

Πλεονεκτήματα

– Χ&Το R Block βοηθά τα άτομα και τις επιχειρήσεις να λάβουν τις πιο ακριβείς φορολογικές δηλώσεις.
– Ομοσπονδιακή και πολιτειακή κατάθεση, εξυπηρέτηση πελατών και πρόσθετα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην τιμή.

Μειονεκτήματα

– Το λογισμικό δεν είναι δωρεάν και έχει υψηλότερη τιμή από τους ανταγωνιστές στα 27,95 $ έως τα 34,95 $.

Οι φορολογούμενοι θα λατρέψουν το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που λαμβάνουν με αυτό το λογισμικό.

Παρά την τιμή, αξίζει τα χρήματα εάν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για να κατανοήσετε τους φόρους σας και θέλετε να έχετε την πιο ακριβή δυνατή απόδοση.

Έχουν επίσης χιλιάδες γραφεία λιανικής σε ολόκληρη τη χώρα, γεγονός που καθιστά εύκολο να λάβετε βοήθεια με κάποιο πρόβλημα, αν συναντήσετε ένα μπλοκ.

Όλοι οι τύποι αρχείων μπορούν να λάβουν βοήθεια με το H&R Block επίσης. Είτε είστε αυτοαπασχολούμενοι, ένας επενδυτής ή ένας μόνο γονέας που προσπαθεί να κατανοήσει τις πιστώσεις παιδικής μέριμνας, υπάρχουν πολλοί τρόποι&Το R Block το εξηγεί όλα για τους χρήστες του και παρέχει οδηγίες καθώς απαντάτε σε ερωτήσεις για να διασφαλίσετε ότι η επιστροφή σας είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη.

Είναι επίσης εύκολο να λάβετε την επιστροφή χρημάτων με Η&R Block, που παρέχει πολλές επιλογές εκταμίευσης, όπως άμεση κατάθεση, επιταγή ή προκαταβολή προπληρωμένης κάρτας.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε επιταγή κρατικής επιστροφής για χρέωση 13 $, το οποίο είναι σαν δάνειο.

Η υποστήριξη είναι επίσης η καλύτερη με το H&R Block, και είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Συγγραφέας και δημοσίευσης από τους Christopher Pontine και Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map