Δώστε μου 5 λεπτά για να κάνετε τον τίτλο του ιστολογίου σας ένα Wee Stickier

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Word με κόλλα και βρύση

Σκέφτεσαι τι σκέφτομαι?

Χρειάζομαι έναν ελκυστικό τίτλο για την ανάρτηση του ιστολογίου μου αλλά δεν έχω ιδέα για το τι να χρησιμοποιήσω.

Ναι:

Αυτό είναι φυσιολογικό:

Σε αυτό το άρθρο θέλω να αναλύσω μερικές ισχυρές ιδέες που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε τους τίτλους του ιστολογίου σας για να αυξήσετε τα κλικ σας.

Ας το κάνουμε:

1. Γράψτε πρώτα τον τίτλο

Ενώ μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να περιμένετε και να γράψετε τον τίτλο μετά το περιεχόμενο, μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας μια σαφή εστίαση και στρατηγική γράφοντας πρώτα τον τίτλο.

Αυτό λειτουργεί καλύτερα αν έχετε καλή ιδέα για το θέμα σας, αλλά δεν θέλετε να γράψετε συγκεκριμένα.

Μπορείτε να περιστρέψετε με σαφήνεια το περιεχόμενό σας προς μια κατεύθυνση, γνωρίζοντας ποια είναι και η πρώτη επικεφαλίδα Ο τίτλος οδηγεί επίσης το θέμα της ανάρτησης, οπότε έχετε πάντα κάτι να συνδέσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα σας που ταιριάζει με τον τίτλο.

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ακριβώς ποιος θα πρέπει να είναι ο τίτλος σας, απλώς ρίξτε μερικές ιδέες σε χαρτί και δουλέψτε μαζί του. Θα αρχίσετε να διαμορφώνετε το περιεχόμενό σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να το αλλάξετε καθώς πηγαίνετε.

2. Ο γρήγορος τρόπος για να γράψετε πρωτοσέλιδα

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε έναν τίτλο γρήγορα. Πρώτον, πρέπει πάντα να γράφετε έναν τίτλο που στοχεύει το 30 τοις εκατό των αναγνωστών σας που πραγματικά ενδιαφέρονται και ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.

Αυτοί οι αναγνώστες είναι πιο πιθανό να απολαμβάνουν αυτό που διαβάζουν και θα σας δώσουν επίσης μια πιο συγκεκριμένη εστίαση. Αυτό το 30 τοις εκατό περιλαμβάνει:

– Οι άνθρωποι προσελκύονται εύκολα στον ιστότοπό σας
– Άτομα που είναι πιθανό να μοιραστούν το προϊόν σας
– Επισκέπτες που βρίσκουν ήδη αξία στο προϊόν σας

Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε την πιο επιθυμητή δυνατότητα του προϊόντος σας σε έναν τίτλο. Αυτό κάνει το προϊόν μοναδικό και ξεχωρίζει για τους αναγνώστες σας. Εάν μπορείτε από το σημείο αξίας του προϊόντος σας, τότε γνωρίζετε ακριβώς τι να γράψετε για έναν τίτλο.

Καθώς αρχίζετε να σκέφτεστε διαφορετικούς τίτλους, γράψτε τα όλα ένα προς ένα. Μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε τις λέξεις-κλειδιά που σας αρέσουν και να περιγράψετε τις σωστές δυνατότητες, ενώ ταυτόχρονα περιορίζετε το περιεχόμενο του περιεχομένου σας.

3. Οι λέξεις-κλειδιά έχουν σημασία στους τίτλους?

Κάθε SEO θα σας πει ότι οι λέξεις-κλειδιά στον τίτλο είναι το πιο σημαντικό μέρος του μάρκετινγκ περιεχομένου, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Πολλοί άνθρωποι έκαναν ένα επιχείρημα ότι πρόκειται για γράψιμο για ανθρώπους και έξοδο από την «ομιλία μάρκετινγκ» που φαίνεται να είναι παντού.

Ωστόσο, οι λέξεις-κλειδιά εξακολουθούν να έχουν σημασία. Κάνοντας έρευνα λέξεων-κλειδιών και συμπεριλαμβάνοντας ένα μέρος μιας φράσης λέξεων-κλειδιών στον τίτλο σας, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό για να προσελκύσετε τους αναγνώστες σας.

Η έρευνα με λέξεις-κλειδιά είναι επίσης χρήσιμη για την κατανόηση του τι ψάχνουν οι άνθρωποι και για τον εντοπισμό αυτών των σπάνιων λέξεων-κλειδιών που σας δίνουν ιδέες για μια ολόκληρη σειρά περιεχομένου.

4. Πώς να πρωτοσέλιδα και γιατί λειτουργούν

Τι πραγματικά θέλουν οι άνθρωποι όταν αναζητούν καθοδήγηση στο διαδίκτυο; Σίγουρα δεν αναζητούν γενικούς οδηγούς οδηγιών. Θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν ότι γνωρίζετε τα πράγματά σας. Αν θέλετε να γράψετε μια επικεφαλίδα πώς να το κάνετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε συγκεκριμένοι και να συμπεριλάβετε κάτι ενδιαφέρον ώστε το άρθρο σας να μην μπερδευτεί με τα 30.000 άλλα άρθρα «Πώς να φτιάξετε μια πίτσα». Μερικοί τρόποι για να το αλλάξετε περιλαμβάνουν:

– «Πώς να φτιάξετε την πιο πικάντικη πίτσα με πεπερόνι»
– «Πώς να ρίξετε μια πίτσα στον αέρα σαν πραγματικός Ιταλός σεφ»
– «Πώς να φτιάξετε μια σπιτική πίτσα παντός κρέατος που είναι υγιεινή»

Αυτοί είναι μόνο μερικοί τίτλοι που ξεφεύγουν από το πρωτότυπο και δίνουν στους αναγνώστες σας κάτι ενδιαφέρον να σκεφτούν πριν καν κάνουν κλικ στον τίτλο.

5. Λίστα αναρτήσεων πάντα ξεχωρίζουν

Το περιεχόμενο της λίστας θα είναι πάντα ευγενικό. Γιατί αυτό; Οι άνθρωποι είναι τεμπέλης. Λοιπόν, είναι η αλήθεια. Οι άνθρωποι θέλουν να καταναλώνουν δεδομένα στο διαδίκτυο, είτε τα γνωρίζουν είτε όχι. Η ανάγνωση μιας λίστας είναι πολύ πιο εύκολη από τη διαλογή λέξεων σε μια ενοχλητική παράγραφο. Γι ‘αυτό πρέπει:

– Να αλλάζετε πάντα τους τίτλους της λίστας σας με διαφορετικούς αριθμούς. Δεν θα υπάρχει πάντα «5 τρόποι να κάνετε αυτό ή αυτό». Θα μπορούσατε, ξέρετε, να είναι «Τέσσερις τρόποι να κάνετε αυτό ή αυτό».

– Δοκιμάστε διαφορετική γλώσσα για αυτό που ακολουθεί τον αριθμό. Για παράδειγμα, αντί για βήματα ή τρόπους, δοκιμάστε λάθη, μυστικά, μέρη, συνταγές ή άλλη διασκεδαστική γλώσσα που θα φέρει κάποια ζωή στον τίτλο σας.

– Μετατρέψτε τη λίστα σας σε ερώτηση. Για παράδειγμα, “Μπορείς να μαντέψεις 7 πράγματα για τους Pizza Chefs Love;” ή “Γνωρίζετε τους τρεις τύπους θανατηφόρων καρκίνων;”

– Μπορείτε ακόμα να κάνετε απλές λίστες. Προσθέστε ένα στρίψιμο για να το κάνετε δικό σας, όπως “Πέντε τύποι αποχυμωτών – τι κάνει τον χυμό Juiciest; ή “Έξι βασικές βιταμίνες – Γιατί χρειάζεστε μόνο μία.”

– Σε περίπτωση αμφιβολίας, δώστε τους κάτι για το τίποτα. Για παράδειγμα, “Δωρεάν εφαρμογή προσφέρει 10 κουπόνια κάθε ώρα” ή “Δωρεάν λήψεις από 6 διαφορετικές δημοφιλείς μπάντες”.

– Δωσ’τα ολα ή μην το προσπαθείς καν. Οι άνθρωποι λατρεύουν πραγματικά τις μεγάλες λίστες επειδή περιλαμβάνουν κάτι για όλους, οπότε πρόκληση στον εαυτό σας να βρει “! 01 τρόποι για να φάτε το σπανάκι χωρίς να γίνετε πράσινοι”

6. Δοκιμάστε αυτούς τους τύπους επικεφαλίδων εάν όλα τα άλλα αποτύχουν

Εάν δεν είστε σίγουροι τι να γράψετε για τον τίτλο σας, αυτοί οι τύποι φαίνεται να έχουν πάντα επιτυχίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε ό, τι υπάρχει στις αγκύλες με το δικό σας θέμα.

– Ποιος άλλος θέλει [Κάτι ενδιαφέρον εδώ]?
– Τα μυστικά των [επιτυχημένων καλλιτεχνών συλλογής ή κάτι λιγότερο κακό]
– Ακολουθεί μια μέθοδος [Εντυπωσιακή] σε [Άτομα που δεν μπορούν να σοκαριστούν]
– Λίγοι γνωστοί τρόποι για να [Κάντε γατάκια Purr]
– Απαλλαγείτε από το [Zombies] Μία για πάντα
– Εδώ είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κάνετε [το σκυλί σας να κατουρήσει έξω]
– Τώρα μπορείτε να έχετε πάρα πολύ [το κέικ σας] και [να το μετακινήσετε στο πρόσωπο κάποιου]
* Τώρα μπορείτε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας και να κερδίσετε χρήματα
* Πώς μπορείτε να κάνετε μια γάτα να γουργουρίζει χωρίς να κάνετε κάτι
– [Κάνε κάτι] σαν [κάποιος ή κάτι απίστευτο]
* Βρυχηθμός σαν πραγματικό λιοντάρι
* Blog Όπως η Charlie Sheen είναι στο σπίτι σας
– Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι για την [Μυστική φόρμουλα της KFC]

Αυτά δουλεύουν σχεδόν όλη την ώρα. Δεν θέλατε να διαβάσετε το περιεχόμενο κάτω από αυτούς τους τίτλους?

7. Λίγα σίγουρα πράγματα για πρωτοσέλιδα

Αυτές οι φόρμουλες ήταν τόσο καλές που επέστρεψες για περισσότερα. Ακολουθούν μερικά ακόμη πρότυπα για να κάνετε τους τίτλους σας να ξεχωρίζουν.

– Δώσε μου [Πέντε λεπτά] και θα σου δώσω [το Path to Mordor]
– Εάν δεν [Πηγαίνετε στο Da Choppa] Τώρα, θα [Πιθανότατα να εκπλαγείτε στο Smithereens]
– Ο Lazy [Shopper’s] Way to [Break Into Stores τη Μαύρη Παρασκευή]
– Αναγνωρίζετε τα [Αριθμός] πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια του [Cronkhite-Canada Syndrome]
– Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε [Κάντε τη διαφορά στη ζωή της γάτας σας Τροφοδοτώντας τον κάθε φορά που σας δείχνει]
– Δεν χρειάζεται να είστε [Morpheus] για να [Βρείτε το χαρτί αληθινής τουαλέτας]
– Κάνατε κάποιο από αυτά τα λάθη;?

Προφανώς, αυτοί οι τίτλοι είναι λίγο αριστερό πεδίο, αλλά μπορείτε να τους κάνετε σωστούς προσθέτοντας τις δικές σας λέξεις-κλειδιά και θέματα μεταξύ των παρενθέσεων.

8. Γίνετε επικίνδυνοι και δοκιμάστε αυτούς τους τίτλους

Οι τύποι τίτλων σάς προσφέρουν μερικά πολύ καλά μέρη για να ξεκινήσετε και ακόμη και να σταθείτε μόνα τους σε μια θάλασσα βαρετών τίτλων. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές επικεφαλίδες που ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο και μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνες. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση?

ένα. Προειδοποίηση: [Κάτι για να προσελκύσουν την προσοχή τους]

Οι προειδοποιήσεις κάνουν τους ανθρώπους να σταματούν και να σκέφτονται. Θέλουν να μάθουν τι είναι αυτό που πρέπει να προσέχουν ειδικά αν διαβάζουν ήδη τις άλλες δημοσιεύσεις σας που τους έχουν δώσει μερικές εξαιρετικές συμβουλές και πράγματα που πρέπει να σκεφτούν. Μερικά παραδείγματα με αυτόν τον τύπο τίτλου περιλαμβάνουν:

– Προειδοποίηση: Εάν εξαρτάται από το οξυγόνο για να ζήσει, ξεκινήστε να οδηγείτε ένα έξυπνο αυτοκίνητο
– Προειδοποίηση: Δύο στους τρεις ανθρώπους έχουν STD, είστε ένας από αυτούς?
– Προειδοποίηση: Αναγνωρίζετε 3 πρώιμα σημάδια που έχετε καρκίνο?

σι. Πώς [Κάτι] με άλλαξε / με έκανε / μου έδωσε [Κάτι καλό / κακό]

Εάν θέλετε να εργαστείτε σε μια προσωπική ιστορία στην ανάρτησή σας, χρησιμοποιήστε αυτόν τον τίτλο. Αυτά είναι μερικά παραδείγματα:

– Πώς μια φάρσα με έκανε να σκεφτώ δύο φορές για το χαρτί υγείας
– Πώς το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής μου ανέλαβε τη ζωή μου
– Πώς η μετάβαση στη Νέα Υόρκη με έκανε να μυρίζω καλύτερα

ντο. Είστε [Κάτι]?

Ο τίτλος της ερώτησης θα φέρει πάντα ορισμένες προβολές. Αυτά είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του τύπου:

– Είστε ενθουσιασμένοι για την επόμενη έκδοση iPhone?
– Περιμένετε αύξηση που δεν θα έρθει ποτέ?

9. Γράψιμο τίτλου για το Twitter Noobs

Το Twitter έχει γίνει χώρος για πρωτοσέλιδα. Είναι σύντομο και γλυκό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι παίρνουν τις ειδήσεις τους χωρίς να προχωρούν ακόμη περισσότερο για να διαβάσουν πραγματικά τις ειδήσεις. Ωστόσο, ένας υπέροχος τίτλος Twitter θα τους κάνει να θέλουν να διαβάσουν. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε αυτήν την ανταμοιβή?

– Κάντε τον τίτλο χρήσιμο
– Κάντε επείγον να διαβάσουν το περιεχόμενό σας
– Δώστε ένα μοναδικό όφελος στον τίτλο
– Να είστε συγκεκριμένοι στην επικεφαλής προσέγγισή σας
– Χρησιμοποιήστε hashtag που θα τραβήξουν την προσοχή, αλλά # don #overdo #it.

Πάνω απ ‘όλα, οι άνθρωποι αρέσει να γελούν ακόμη και όταν ψάχνουν για κάτι σοβαρό. Εάν το σκεφτείτε, υπάρχουν “5 μυστικά για να κάνετε το #Cats να γουργουρίζει όταν τραγουδάτε.”

Τι θεωρείτε ως το πιο δύσκολο κομμάτι κατά τη δημιουργία του τίτλου σας?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map