5 εναλλακτικές λύσεις Wix: (ανταγωνιστές Wix για το 2020 για σύγκριση με το Wix)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Εναλλακτικές λύσεις Wix

Είμαι τεράστιος θαυμαστής του Wix

Γιατί?

Επειδή έχει προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό ατόμων που θέλουν να δημιουργήσουν έναν καταπληκτικό ιστότοπο έναν εύκολο τρόπο για να το κάνουν αυτό.

(89+ εκατομμύρια ακριβείς)

Ή υπάρχει μια καλή πιθανότητα για την αναζήτηση όρων όπως:

 • Εναλλακτικές λύσεις Wix
 • Ανταγωνιστές Wix
 • Wix ή Squarespace
 • Weebly ή Wix

Αλλά:

Πρέπει να συμφωνήσουμε, ότι δεν είναι για όλους εκεί έξω στον κόσμο

Γι ‘αυτό σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να σας δείξω κάποιες εναλλακτικές λύσεις Wix που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον λόγο που χρειάζεστε έναν ιστότοπο.

Ας δούμε αυτές τις 5 επιλογές:

Contents

Αγοράστε – Το # 1 Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου σε σύγκριση με το Wix A TON

Shopify - μια εναλλακτική λύση Wix για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδιασμένη να σας βοηθά να πουλάτε οπουδήποτε είναι βολικό για εσάς.

Εάν έχετε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών ή μέσω κοινωνικών μέσων, μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με αυτόν τον τρόπο.

Εάν είστε περισσότερο παραδοσιακός τύπος ιδιοκτήτη επιχείρησης και διαθέτετε κατάστημα με τούβλα και κονίαμα, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από μια διαδικτυακή βιτρίνα.

Μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών χωρίς απαίτηση πιστωτικής κάρτας σας επιτρέπει να κοιτάξετε γύρω, να δοκιμάσετε τα πράγματα και να δείτε αν το Shopify είναι κατάλληλο για εσάς.

Δημιουργήστε μια ηλεκτρονική βιτρίνα που σας επιτρέπει να εκτελείτε την επιχείρησή σας σε λεπτά

Αντί να περιμένετε να δημιουργήσει κάποιος άλλος την ηλεκτρονική σας βιτρίνα για εσάς, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τη δική σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Shopify προσφέρει μια ενοποιημένη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη γλώσσα του ιστότοπου, να προσθέσετε τα κανάλια πωλήσεων που εμπιστεύεστε περισσότερο, ακόμη και να διαχειριστείτε εύκολα προϊόντα και αποθέματα.

Μπορείτε να εκπληρώσετε παραγγελίες που έρχονται και να λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε προσαρμογές που ωφελούν την εταιρεία σας στην πορεία.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν πάνω από 100 επαγγελματικά θέματα

Ορισμένες από τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει το Shopify περιλαμβάνουν πάνω από 100+ επαγγελματικά θέματα για να διαλέξετε, τη δυνατότητα επεξεργασίας HTML και CSS καθώς και να προσαρμόσετε τη δική σας βιτρίνα χωρίς γνώση κωδικοποίησης, ένα καλάθι αγορών για κινητά που είναι ενσωματωμένο και το δικό σας δικό σας όνομα τομέα.

Φιλοξενία, ιστολόγιο και αποδοχή πληρωμών με το Shopify

Μπορείτε να κάνετε blog στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, να προσελκύσετε τους πελάτες σας με συζήτηση, ακόμη και να μετριάσετε τα σχόλια που αφήνουν οι επισκέπτες.

Η φιλοξενία μέσω του Shopify είναι εύκολη επειδή ολόκληρος ο ιστότοπος προσφέρει ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου γεμάτο premium λειτουργίες.

Η αποδοχή πιστωτικών καρτών και πληρωμών είναι επίσης εύκολη με το Shopify, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε περισσότερες από 70 διαφορετικές πύλες πληρωμής ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο.

Οι εφαρμογές για κινητά σάς συνδέουν με πελάτες εν κινήσει

Μια εφαρμογή για κινητά διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα συγχρονίζονται με τον ιστότοπο Shopify.

Μπορείτε να αναζητήσετε πελάτες μέσω email ή αριθμού τηλεφώνου και να επικοινωνήσετε μαζί τους όποτε χρειάζεται.

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το απόθεμά σας προσθέτοντας εικόνες, αλλάζοντας τις τιμές και ακόμη και διαχειρίζεστε ό, τι έχετε στο απόθεμα, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Η εξυπηρέτηση πελατών απαντά στις ερωτήσεις σας

Η υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο βοηθά στην απάντηση στις πιο πιεστικές ερωτήσεις σας.

Υπάρχει Κέντρο Βοήθειας, Φόρουμ Συζήτησης, Πανεπιστήμιο ηλεκτρονικού εμπορίου και ακόμη Εμπειρογνώμονες Shopify που αποτελούνται από εγκεκριμένους επαγγελματίες μάρκετινγκ, σχεδιαστές και προγραμματιστές αφιερωμένους στο να σας βοηθήσουν να επιτύχετε επιχειρηματική επιτυχία.

Η διαθέσιμη υποστήριξη είναι για λήψη, καθώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, όπως μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας.

Τα σχέδια τιμών κυμαίνονται στο κόστος και τις δυνατότητες

Τα προγράμματα τιμολόγησης του Shopify περιλαμβάνουν το Lite το οποίο κοστίζει 9 $ / μήνα και περιλαμβάνει ένα κουμπί Αγορά.

Το βασικό κόστος 29 $ / μήνα και χρεώνει 2,9% και 30 σεντ ανά χρέωση συναλλαγής.

Ο επαγγελματίας είναι 79 $ / μήνα και χρεώνει 2,6% και 30 σεντς ανά χρέωση συναλλαγής. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Advanced κοστίζει 299 $ / μήνα και χρεώνει 2,25 και 30 σεντ ανά χρέωση συναλλαγής.

Μπορείς να πάρεις ξεκίνησε εδώ με τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με το Shopify.

Ο Def θα σας ενημερώσει πώς αισθάνεστε γι ‘αυτό ��

Γιατί θα επιλέξετε το Shopify over Wix για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου?

Το Shopify είναι μια αποκλειστική πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Wix προσφέρει μια εξαιρετική λύση για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου μικρών επιχειρήσεων με 20 προϊόντα περίπου.

Αλλά το κλειδί είναι ότι, όταν πρόκειται για την ανάπτυξη, το Shopify είναι έτοιμο να κλιμακώσει μαζί σας

Δεν θα έχετε την ίδια βοήθεια ανάπτυξης με το Wix

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή Shopify 14 ημερών  – Η # 1 επιλογή μου για το ηλεκτρονικό εμπόριο στο Wix, συν το νούμερο ένα συνολικό πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Γουέμπλι – Μια πολύ δημοφιλής εναλλακτική λύση Wix για μια επιχείρηση ή έναν βασικό δημιουργό ιστότοπων

Weebly - Μια εναλλακτική λύση Wix

Το Weebly σας βοηθά να βγάζετε τις ιδέες από το μυαλό σας και σας βοηθά να τις μοιραστείτε με τη μορφή ιστότοπου, ιστολογίου ή διαδικτυακής βιτρίνας.

Η κοινή χρήση όσων γνωρίζετε ή πρέπει να προσφέρετε είναι εύκολη με αυτόν τον πάροχο καθώς προσφέρει εργαλεία και υποστήριξη που κάνουν την εμπειρία χρήστη βολική και αβίαστη.

Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται καν να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφες, διαδραστικές ιστοσελίδες, ιστολόγια ή διαδικτυακά καταστήματα λιανικής.

Τα επαγγελματικά θέματα και ένας επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης σάς βοηθούν να μεταδώσετε το μήνυμά σας γρήγορα και καθαρά.

Λειτουργίες που καθιστούν το Branding και το μάρκετινγκ εύκολο

Ορισμένες δυνατότητες που προσφέρει η Weebly περιλαμβάνουν ένα κέντρο εφαρμογών που σας επιτρέπει να εμπορεύεστε και να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια τρίτων.

Ένας προσαρμοσμένος τομέας και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διατηρείται η επωνυμία σταθερή. Αξιόπιστη και δωρεάν φιλοξενία για να ξεκινήσετε αμέσως.

Προσαρμόσιμα πρότυπα που σας επιτρέπουν να αναδείξετε τα δικά σας HTML/ CSS δεξιότητες εάν τις έχετε.

Προσελκύστε τους πελάτες σας μέσω ενός αριθμού εργαλείων

Παίρνετε επίσης διάφορα εργαλεία που διευκολύνουν την αφοσίωση.

Για παράδειγμα, έχετε την επιλογή να συμπεριλάβετε RSS, κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων και υποστήριξη κοινότητας, ώστε να μετατρέπετε τους επισκέπτες σε θαυμαστές ή / και πελάτες ανάλογα με τον σκοπό του ιστότοπού σας.

Λάβετε επίσης 24ωρη υποστήριξη, καθώς και πρόσβαση σε εκτεταμένη βιβλιοθήκη άρθρων που σχετίζονται με τη βοήθεια, σεμινάρια βίντεο, ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές και άλλες πληροφορίες που δημιουργήθηκαν για να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε επιτυχώς το Weebly.

Η απλή διαδικασία εγγραφής διαρκεί λίγα λεπτά

Αναφέρθηκε 30 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Weebly για τις ανάγκες του ιστότοπου, του ιστολογίου και του διαδικτυακού καταστήματος.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στην εύκολη διαδικασία εγγραφής που απαιτεί το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση email και την επιλογή κωδικού πρόσβασης.

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου που κοινοποιούνται από την εταιρεία.

Έχετε επίσης την επιλογή να εγγραφείτε με έναν υπάρχοντα λογαριασμό Facebook ή Google+.

Σχέδια τιμολόγησης για όλους

Τα προγράμματα τιμολόγησης της Weebly κυμαίνονται από 0 $ για λογαριασμό δωρεάν βασικής χρήσης έως 49 $ / μήνα για τους πωλητές απόδοσης.

Οι λογαριασμοί επί πληρωμή συνοδεύονται από έναν δωρεάν τομέα που έχει αξία 20 $, καθώς και πίστωση 100 $ Google Ads και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Οι λογαριασμοί απόδοσης συνοδεύονται επίσης από το Email Marketing, το οποίο εκτιμάται στα 96 $.

Πρόσθετες δυνατότητες ιστότοπου

Οι δυνατότητες του ιστότοπου περιλαμβάνουν τη δυνατότητα σύνδεσης ενός τομέα, στατιστικών για προχωρημένους ιστότοπους, προστασίας με κωδικό πρόσβασης, ακόμη και φόντου βίντεο με λογαριασμούς Pro, Business και Performance.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα απεριόριστων μελών τόσο σε λογαριασμούς επιχειρήσεων όσο και σε επιδόσεις που είναι ιδανική αν πουλάτε υπηρεσίες συνδρομής ή συνδρομής.

Εδώ είναι ένα Weebly φροντιστήριο για να το δείτε περισσότερα

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ακολουθήσετε και να αρχίσετε να χτίζετε τη δική σας παρακολουθώντας αυτό.

Οι σκέψεις μου σχετικά με το Weebly

Νομίζω ότι το Weebly μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη δημιουργία ενός βασικού ιστότοπου για μια επιχείρηση.

Προσφέρει μια απλή λύση και εναλλακτική λύση στο Wix.

Μερικά πράγματα που βρήκα ότι ήταν ωραία ήταν

 • Ανατολική εγκατάσταση
 • Γρήγορη βοήθεια για ερωτήσεις
 • Απλά πρότυπα μεταφοράς και απόθεσης
 • Δίκαιες τιμές

Δοκιμάστε το Weebly Free  – Μία από τις αγαπημένες μου βασικές εναλλακτικές λύσεις για το Wix

JIMDO – Μια άλλη απλή εναλλακτική λύση Wix για έναν βασικό ιστότοπο

Jimdo Αξιολογήστε την εικόνα του Website Builder

Ο δωρεάν λογαριασμός και το εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της JIMDO είναι αυτό που το καθιστά μία από τις πιο περιζήτητες διαθέσιμες υπηρεσίες.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να το βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης και να λάβετε περισσότερη κίνηση από ό, τι φανταζόσασταν ποτέ.

Προσαρμοσμένα πρότυπα για την κάλυψη των αναγκών σας

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε ένα πρότυπο και αρχίστε να το προσαρμόζετε. Προσθέστε κείμενο, φωτογραφίες, περιγραφές προϊόντων και ακόμη και συνδέστε τα με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανοίξτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, προσθέστε προϊόντα και καταχωρίστε αποδεκτούς τρόπους πληρωμής, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση αμέσως.

Το πρότυπο JIMDO φαίνεται υπέροχο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται σε υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε εν κινήσει

Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας όπου κι αν πάτε. Υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή JIMDO διαθέσιμη στο Apple App Store καθώς και στο Google Play store.

Η λήψη και η εξερεύνηση των χαρακτηριστικών της είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του.

Επιλογές τιμολόγησης για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι καλλιτέχνες και οι μπλόγκερ απολαμβάνουν τη χρήση του JimdoPro που κοστίζει 7,50 $ / μήνα και χρεώνεται ετησίως.

Τα διαδικτυακά καταστήματα και οι επιχειρήσεις με ιστότοπους προτιμούν το JimdoBusiness που κοστίζει $ 20 / μήνα και χρεώνεται ετησίως. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που εξυπηρετούν 15 εκατομμύρια ιστοσελίδες καλά.

Υπάρχει επίσης ένα κέντρο υποστήριξης γεμάτο πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό, το blogging, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ακόμη και μια σελίδα συχνών ερωτήσεων για γρήγορη αναφορά.

Υποστήριξη πελατών μέσω φόρμας επικοινωνίας

Η επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης γίνεται μέσω φόρμας επικοινωνίας. Διαχωρίζεται ανά τύπο λογαριασμού.

Υπάρχει ακόμη και μια φόρμα για την παράδοση ακατάλληλου περιεχομένου.

Οι απαντήσεις δεν είναι στιγμιαίες που θα μπορούσαν να είναι μειονέκτημα εάν ένα ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τον Jimdo

BigCommerce – Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το ηλεκτρονικό εμπόριο στο Wix

Αναθεώρηση Bigcommerce.com

Οι έμποροι BigCommerce αυξάνονται διπλασιάζοντας το ποσοστό του κλάδου που είναι 28%.

Αυτό προτείνει η έρευνα της Ipsos και οι τράπεζες επιτυχίας της εταιρείας σε δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι ο χρόνος λειτουργίας του. Οι βιτρίνες είναι διαδικτυακές χωρίς 99,99% του χρόνου.

Ένα τέταρτο του κόστους του ανταγωνισμού του

Ο πάροχος λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι επίσης το ένα τέταρτο του κόστους πολλών από τους ανταγωνιστές του.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για φιλοξενία, συντήρηση ή αναβαθμίσεις. Το BigCommerce προσφέρει λύσεις για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Δημιουργήθηκε με τρόπο που βοηθά όλα τα μεγέθη εταιρειών να πωλούν περισσότερα και να είναι πιο επιτυχημένα.

Δύο τύποι λογαριασμών για να διαλέξετε

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι λογαριασμών για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των Small Business και Enterprise.

Μερικές από τις πιο περιζήτητες δυνατότητες που προσφέρει το BigCommerce περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας συνεπούς επωνυμίας και την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών μέσω της πλατφόρμας σχεδιασμού που προσφέρει το BigCommerce, εργαλεία μάρκετινγκ και μετατροπής που λειτουργούν για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις στο βιτρίνα σας και μεγάλη απόδοση επένδυσης επειδή δεν είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσετε δεκάδες διαφορετικά λογισμικά εταιρειών για να κάνετε τη δουλειά σωστά.

Οι επιχειρήσεις μεγάλου όγκου είναι ευπρόσδεκτες στο BigCommerce

Οι επωνυμίες που συνήθως δεν υποστηρίζονται μέσω ορισμένων παρόχων λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ευπρόσδεκτες στο BigCommerce.

Διαθέτει λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις μεγάλου όγκου να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο και να επιτύχουν. Αυτό είναι κάτι που πολλοί από τους ανταγωνιστές του δεν προσφέρουν.

Μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών και υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο

Πρόσθετες δυνατότητες που ξεχωρίζουν με το BigCommerce περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ασφαλούς φιλοξενίας ενός ιστότοπου, τη δυνατότητα αποδοχής διαφορετικών μεθόδων πληρωμής, την ευκαιρία να πωληθούν αυτοπροσώπως, σε αγορές, μέσω κοινωνικών μέσων και σε παγκόσμιο επίπεδο και ολοκλήρωση εφαρμογών.

Η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες της 24ωρη υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω συνομιλίας, email και τηλεφώνου.

Η μέση κλήση διαρκεί 2 λεπτά για να απαντήσει και προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τα προβλήματα των περισσότερων ατόμων το 90% του χρόνου, οπότε δεν χρειάζεται να τηλεφωνήσουν ξανά.

Η φροντίδα των πελατών της αποτελεί προτεραιότητα για το BigCommerce που έχει περιγραφεί στις μαρτυρίες ως «φαινομενικό».

Σχέδια τιμολόγησης με πολλά για συζήτηση

Τα τυπικά πακέτα κοστίζουν 29,95 $ / μήνα και προσφέρουν ένα πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα προγράμματα Plus κοστίζουν 79,95 $ / μήνα και προσφέρουν βελτιστοποιημένη μετατροπή, καθώς και διαχείριση ομάδας για πελάτες.

Το Pro κοστίζει 199,95 $ / μήνα και προσφέρει υψηλού όγκου ασφάλεια και αναλυτικά στοιχεία. Το Enterprise έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της επιχείρησής σας και απαιτεί ένα τηλεφώνημα για μια προσφορά τιμών.

Χωρίς τέλη συναλλαγής και απεριόριστα προϊόντα, αποθήκευση αρχείων και εύρος ζώνης

Δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής σε κανένα λογαριασμό και διατίθενται απεριόριστα προϊόντα, αποθήκευση αρχείων, εύρος ζώνης και λογαριασμοί προσωπικού.

Μερικά από τα διαφορετικά κανάλια πωλήσεων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι λογαριασμοί οι χρήστες είναι το δικό τους επώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα από, Amazon, Facebook, Pinterest, Google Shopping και Square.

Άλλες λειτουργίες που πρέπει να σημειωθούν είναι ιστολόγια, προσφορές αποστολής σε πραγματικό χρόνο, εκπτώσεις ετικέτας αποστολής και κουπόνια, εκπτώσεις και επιλογές δωροκάρτας.

Δοκιμάστε το Bigcommerce

Squarespace – Μια πολύ γνωστή εναλλακτική λύση Wix για φωτογραφία & Βασικός ιστότοπος

Squarespace - Μια εναλλακτική λύση Wix

Το Squarespace προσφέρει βραβευμένα σχέδια που επιτρέπουν στους χρήστες του να παρουσιάζουν το χαρτοφυλάκιό τους, να δημοσιεύουν ένα blog ή να διευθύνουν μια επιχείρηση.

Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα που απαιτείται για να δώσει στους πιθανούς χρήστες την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον ιστότοπο.

Η πλατφόρμα στην οποία λειτουργεί το Squarespace δίνει στους χρήστες ό, τι χρειάζονται σε ένα μέρος αντί να παρέχουν υπηρεσίες από άλλες εταιρείες.

Αποκτήστε την ασφάλεια και την κατάταξη που πρέπει να παραμείνετε στην κορυφή

Η αγορά και η σύνδεση ενός προσωπικού τομέα σάς βοηθά να διατηρήσετε τη συνέπεια της επωνυμίας.

Η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα του Squarespace που προσφέρει ενσωματωμένο δωρεάν SSL 2048-bit που εξασφαλίζει τις ευαίσθητες πληροφορίες του πελάτη σας.

Η κατάταξή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google είναι επίσης υψηλότερη ως αποτέλεσμα αυτού.

Τα πρότυπα που προσφέρει η Squarespace διαθέτουν γκαλερί προϊόντων, αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων και άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες που βοηθούν την επιχείρησή σας να είναι πιο επιτυχημένη.

Διατηρήστε τη συνέπεια της επωνυμίας

Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπο για συνέπεια μάρκας. Υπάρχουν επιλογές για γραμματοσειρές, χρώματα και διατάξεις για να διαλέξετε.

Το Squarespace διαθέτει επίσης τη δική του φιλοξενία, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να εγκαταστήσετε, να διορθώσετε ή να αναβαθμίσετε τις επικοινωνίες σας.

Η κοινή χρήση του ιστότοπού σας με τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εύκολη με αυτόν τον πάροχο λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μάθετε από πού προέρχονται οι πελάτες σας με το Analytics

Μπορείτε να απευθυνθείτε στους πελάτες σας όπου κι αν είναι συνδεδεμένοι.

Το καλύτερο από όλα, σας δίνεται επίσης πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία, ώστε να μπορείτε να δείτε από πού προέρχεται η επισκεψιμότητά σας, τι τους φέρνει και τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν για να βρουν τον ιστότοπό σας.

Αυτό σας επιτρέπει να τελειοποιήσετε το πρόγραμμα μάρκετινγκ για να καλύψετε τις ανάγκες και να τραβήξετε την προσοχή των πελατών σας. Η περισσότερη επισκεψιμότητα ισοδυναμεί με περισσότερες επιχειρήσεις που σημαίνει περισσότερα κέρδη για εσάς.

Πηγαίνετε όπου οι πελάτες σας πηγαίνουν με εφαρμογές για κινητά

Οι εφαρμογές για κινητά που έχουν σχεδιαστεί για iOS και Android σάς βοηθούν να διαχειρίζεστε καλύτερα την επιχείρησή σας.

Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στο ιστολόγιό σας, στα αναλυτικά στοιχεία, στο χαρτοφυλάκιο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Σημειώστε τις μεγαλύτερες και καλύτερες ιδέες σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εν κινήσει χάρη στις εφαρμογές για κινητά.

Analytics με τις αγαπημένες σας συσκευές iOS

Το Analytics είναι διαθέσιμο μέσω iPhone, iPad και Apple Watch. Δεν έχει σημασία ποια συσκευή χρησιμοποιείτε πιο άνετα. Θα λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πετύχετε όπου κι αν πάτε.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο σπίτι και μπροστά από έναν υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα που βοηθούν στην προώθηση της επιχείρησής σας.

Επιλογές χρέωσης από μήνα σε μήνα ή ετήσια

Η τιμολόγηση χρεώνεται ανά μήνα στα 12 $ ετησίως για έναν προσωπικό λογαριασμό ή 16 $ σε μήνα για τους προσωπικούς λογαριασμούς.

Οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί χρεώνονται 18 $ ανά μήνα ετησίως ή 26 $ σε μήνα.

Κάθε ένα διαθέτει μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν προσαρμοσμένου τομέα με ετήσια αγορά, 24/7 υποστήριξη πελατών και τη δυνατότητα πώλησης απεριόριστων προϊόντων και ακόμη και αποδοχής δωρεών.

Συμπέρασμα για τη χρήση των εναλλακτικών λύσεων Wix

Απλώς για να ανακεφαλαιώσετε:

Οι 5 εναλλακτικές λύσεις Wix που προτείνω είναι:

 • Αγοράστε
 • Γουέμπλι
 • Τζιμντό
 • Μεγάλο εμπόριο
 • Squarespace

Αυτά τα 5 προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς που προσφέρει το Wix, όπως ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα πρόγραμμα δημιουργίας φωτογραφιών, ένα βασικό πρόγραμμα κατασκευής και πολλά άλλα.

Θυμηθείτε, αυτές είναι διαφορετικές επιλογές για το Wix.

Έτσι, ορισμένες δυνατότητες θα είναι καλύτερες και πιθανώς υποβάθμιση.

Πάντα δοκιμάστε επίσης, για να βεβαιωθείτε ότι χρειάζεστε μια εναλλακτική λύση.

Το Wix μπορεί να είναι τέλειο.

Σας ενθαρρύνω να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Θα χαρώ να σας δώσω τη γνώμη μου αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω

Ή στη σελίδα επικοινωνίας μου.

Επιτρέψτε μου να το πετάξω.

Έχετε σκέψεις για αυτές τις εναλλακτικές λύσεις 5 Wix?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map