5 καλύτερες επιλογές φιλοξενίας WordPress για αρχάριους (Σύγκριση 2020)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Καλύτερη φιλοξενία WordPress για αρχάριους

Θα βγω εδώ σε μια προεξοχή και θα πω ότι σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας ή να πληκτρολογήσετε με όρους όπως

 • Καλύτερη φιλοξενία WordPress για αρχάριους
 • Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress
 • Καλύτερη φιλοξενία WordPress

Αλλά:

Ίσως είναι η πρώτη φορά που ετοιμάζεστε να τη χρησιμοποιήσετε ή την πρώτη φορά που είστε έτοιμοι να γίνετε σοβαροί.

Γεια, αυτό είναι δίκαιο και όλοι ήμασταν εκεί.

Το σπουδαίο είναι όμως ότι δεν είναι τόσο κακό.

Ο στόχος είναι να βρείτε έναν ωραίο πάροχο φιλοξενίας που μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας WordPress

Και:

Θα σας βοηθήσουμε από την άποψη της φιλοξενίας.

Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα αυτά τα 5 είναι ότι είτε τα χρησιμοποίησα, είδα εκπληκτικά σχόλια είτε έκανα δοκιμή.

Σε γενικές γραμμές, κάθε πάροχος φιλοξενίας θέλει να σας διευκολύνει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress.

Τελικά,

Έχουν τελειώσει 76 εκατομμύρια ιστολόγια συν τη χρήση του.

Όμως, νομίζω ότι αυτά τα 5 ταιριάζουν σε αυτό που θα αναζητήσετε και είναι εύκολο να ξεκινήσετε.

Ή, έχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Επιπλέον, εάν αποφασίσετε για ένα από αυτά, θα σας δείξω ένα βήμα προς βήμα βίντεο για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας WordPress με κάθε επιλογή φιλοξενίας WordPress.

Ας ρίξουμε μια βουτιά και να τα ελέγξουμε.

Contents

Bluehost – Αυτό είναι ένα που χρησιμοποιώ

Τιμολόγηση

Όπως και οι ανταγωνιστές του, το Bluehost προσφέρει προσιτές επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων. Συνήθως ξεκινούν από 7,99 $ ανά μήνα, αλλά πωλούνται για 2,75 $ ανά μήνα.

Στους νέους χρήστες παρέχεται ειδική εισαγωγική προσφορά καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν τα πράγματα και να δουν αν τους αρέσουν.

Η βελτιστοποιημένη φιλοξενία για WordPress ξεκινά από 19,99 $ ανά μήνα με το WP Standard. Στη συνέχεια, υπάρχει WP Enhanced που κοστίζει 29,99 $ ανά μήνα.

Το WP Premium είναι 39,99 $ το μήνα και το WP Ultimate είναι 49,99 $ το μήνα.

Οι τιμές βασίζονται στην πληρωμή για ένα έτος υπηρεσίας εκ των προτέρων. Υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση σε αυτό. Το WP Ultimate είναι συνήθως 129,99 $ το μήνα, προσφέροντας στους χρήστες εκπτώσεις 80 $ πληρώνοντας την υπηρεσία ετησίως.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με το Bluehost, είναι η “# 1 συνιστώμενη φιλοξενία ιστοσελίδων από το WordPress.org.” Η υπηρεσία διαθέτει εγκατάσταση WordPress 1 κλικ, υποστήριξη 24/7, καθώς και ένα κέντρο βοήθειας γεμάτο οδηγούς, εκπαιδευτικά βίντεο και άλλους πόρους, εγγύηση επιστροφής χρημάτων και προσφορές άνω των 150 $ από την Google.

Κάθε πρόγραμμα συμμετοχής προσφέρει τη δική του λίστα χαρακτηριστικών.

Για παράδειγμα, Το WP Standard φιλοξενεί 100 εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα, 30 GB ή αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και 2 GB μνήμης RAM. Το WP Ultimate, από την άλλη πλευρά, προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις, 240 GB αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και 8 GB μνήμης RAM.

Κάθε σχέδιο συνοδεύεται από βελτιωμένο cPanel. Το WP Standard έρχεται με το SiteLock CDN, ενώ τα άλλα τρία σχέδια τιμολόγησης έρχονται με το SiteLock CDN / WAF Pro.

Το WP Premium έρχεται με το Positive SSL και το WP Ultimate έρχεται με το Positive Wildcard SSL.

Ευκολία ρύθμισης του WordPress

Η εγκατάσταση του WordPress με το Bluehost είναι στιγμιαία. Με ένα μόνο κλικ, όλες οι εγκαταστάσεις σας είναι έτοιμες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας αμέσως καθιστώντας την πραγματική ευκολία για τους χρήστες.

Αντί να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας σε φάσεις, θα το έχετε κάνει ταυτόχρονα.

Αυτό σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπηρεσίες που προσφέρει η Bluehost.

Η επεκτασιμότητα είναι ένα πράγμα που φιλοξενεί, οπότε αν ο ιστότοπός σας ξεκινά μικρός και μεγαλώνει είναι μέγεθος, η υπηρεσία μπορεί να το χειριστεί.

Δοκιμάστε το BlueHost

GreenGeeks – Το χρησιμοποιώ για κάποιους από τους ιστότοπούς μου

Green Geeks - Μια από τις καλύτερες φιλοξενίες WordPress για αρχάριους

Τιμολόγηση – Ένα κλιμακούμενο μοντέλο τιμολόγησης καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός σας

Η φιλοξενία WordPress με το GreenGeeks κοστίζει συνήθως 9,95 $ το μήνα. Αυτήν τη στιγμή, πωλείται για 3,96 $ το μήνα. Αυτό είναι μια σημαντική εξοικονόμηση και πιθανότατα έχει να κάνει με τις διακοπές.

Η GreenGeeks προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στις υπηρεσίες της. Αυτό σας δίνει χρόνο για να δείτε εάν η υπηρεσία ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Αν όχι, δεν έχετε χρήματα.

Η υπηρεσία δέχεται Visa, MasterCard, Discover και American Express ως τρόπους πληρωμής. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες του PayPal να πληρώνουν μέσω των λογαριασμών τους.

Η διαδικασία εγγραφής προσφέρει δύο επιλογές για τους χρήστες, μία για άτομα που πρέπει να εγγράψουν έναν τομέα και μία για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν έναν υπάρχοντα τομέα.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Το GreenGeeks Managed WordPress Hosting περιλαμβάνει μια σειρά από δυνατότητες. Λέγεται ότι προορίζεται τόσο για “WordPress blogger” όσο και για “βετεράνο προγραμματιστή WordPress” επειδή η υπηρεσία είναι “πλήρως φορτωμένη”.

Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες δυνατότητες που προσφέρονται με πληρωμένες υπηρεσίες GreenGeeks περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο στο Web και μεταφορά δεδομένων και 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το γεγονός ότι η υπηρεσία είναι πολύ μεγάλη και διαταράσσει τη ροή της κυκλοφορίας στον ιστότοπό σας. Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, υπάρχει 24/7 υποστήριξη πελατών 365 ημέρες το χρόνο.

Άλλα πράγματα που αξίζει να αναφερθούν σχετικά με τη φιλοξενία του GreenGeeks WordPress είναι ότι περιλαμβάνει:

 • Μετεγκατάσταση WordPress
 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές WordPress
 • Βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας
 • Εύκολη εγκατάσταση WordPress με 1 κλικ
 • Δωρεάν μεταφορές και εγγραφές ονομάτων τομέα
 • Γρήγορη αποθήκευση SSD RAID-10

Η φιλοξενία GreenGeeks WordPress περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας που θεωρούνται ιδανικά για πολλούς χρήστες. Πρώτον, προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις. Στη συνέχεια, σαρώνει και αποκλείει ζητήματα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο.

Η υπηρεσία διατηρεί επίσης τον ιστότοπό σας ξεχωριστό από άλλους πελάτες στο διακομιστή για να διατηρήσει το απόρρητό σας.

Το GreenGeeks διαθέτει επίσης ενσωματωμένο Κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας (DDoS) προστασία που λειτουργεί σε επίπεδο επιχείρησης.

Εάν αυτός ο τύπος επίθεσης συμβαίνει λόγω ενός Trojan ή άλλου ιού, θα προστατευτείτε.

Ευκολία ρύθμισης του WordPress

Η εγκατάσταση του GreenGeeks στο WordPress απαιτεί πολύ λίγο χρόνο.

Η υπηρεσία παρέχει οδηγίες μέσω βίντεο και κειμένου.

Αν θέλετε να το κάνετε χειροκίνητα, ακολουθούν τα βήματα που θα ακολουθήσετε:

 1. Κατεβάστε το WordPress. Μεταβείτε στη σελίδα λήψης του WordPress. Κατεβάστε και αποθηκεύστε το αρχείο zip. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε ποιο φάκελο τοποθετήσατε το αρχείο, ώστε να μπορείτε να το ανακτήσετε εύκολα όταν το χρειάζεστε.
 2. Ανεβάστε αρχεία WordPress στον λογαριασμό φιλοξενίας GreenGeeks. Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα-πελάτη FTP ή cPanel File Manager για να ανεβάσετε τα αρχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές και να λάβετε το ίδιο αποτέλεσμα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το cPanel σάς επιτρέπει να ανεβάσετε και να εξαγάγετε άμεσα τα περιεχόμενα του αρχείου. Κάνει αυτό το βήμα πιο γρήγορα.
 3. Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων για το ιστολόγιό σας. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων MySQL στο cPanel, θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων και, στη συνέχεια, να εκχωρήσετε έναν χρήστη. Παρακολουθήστε το όνομα της βάσης δεδομένων, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργείτε για εσάς.
 4. Βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας WordPress έχει ρυθμιστεί σωστά. Επίσκεψη http://wwww.yourdomain.com/wp-admin/install.php. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας. Εάν βρίσκεται σε έναν υποκατάλογο, θα πρέπει να μεταβείτε http://www.yourdomain.com/subdirectory/wp-admin/install.php. Θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το όνομα της βάσης δεδομένων, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν το localhost δεν λειτουργεί για το “Database Host”, θα πρέπει να ζητήσετε από τον οικοδεσπότη ιστού σας αυτές τις πληροφορίες. Αφήστε το “Πρόθεμα πίνακα” μόνο και πατήστε υποβολή. Θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας προτού πατήσετε “Εγκατάσταση WordPress”.

Παρόλο που φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, δεν υπάρχει.

Απλώς κατεβάζετε το WordPress, ανεβάζετε τα αρχεία στον λογαριασμό φιλοξενίας σας, δίνετε σε αυτά τα αρχεία ένα μέρος για να διαμείνετε και εγκαταστήστε το WordPress για να βεβαιωθείτε ότι όλα ελέγχουν εντάξει.

Δείτε αυτό το βίντεο για να σας δείξει τη ρύθμιση του WordPress:

Λάβετε υπόψη, ο λογαριασμός έχει ήδη ρυθμιστεί.

Εγγραφείτε λοιπόν, ακολουθήστε το ��

Εάν δυσκολευτείτε, η υποστήριξη πελατών μέσω συνομιλίας είναι απίστευτη.

Δοκιμάστε το Green Geeks

Φιλοξενία InMotion

Τιμολόγηση

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης διαθέσιμες με το InMotion. Είναι Launch, Power ή Pro. Μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή επιλογή για εσάς με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Η εκκίνηση είναι συνήθως 7,99 $ το μήνα. Πωλείται για 5,99 $ το μήνα. Περιλαμβάνει έναν δωρεάν τομέα, δύο ιστότοπους, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο email.

Η ισχύς είναι 9,99 $ το μήνα και στην πώληση για 7,99 $ το μήνα. Περιλαμβάνει έναν δωρεάν τομέα, έξι ιστότοπους, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο email. Προσφέρει επίσης 2 φορές την απόδοση.

Το Pro είναι 15,99 $ το μήνα. Προς το παρόν πωλείται με έκπτωση 12%, λιανικά 13,99 $ το μήνα. Περιλαμβάνει έναν δωρεάν τομέα, απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο email. Προσφέρει επίσης 4 φορές την απόδοση και υποστήριξη Pro Level.

Ξεκινήστε να χτίζετε τον ιστότοπό σας με InMotion Hosting

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Η φιλοξενία InMotion προσφέρει συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Οι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τα ακόλουθα να προσβλέπουν:

 • Το WordPress είναι προεγκατεστημένο και έτοιμο. Θα ξεκινήσετε σε λίγα λεπτά.
 • Δωρεάν τομέας. Μην ανησυχείτε για την αγορά ενός νέου ή για την καταχώριση ενός υπάρχοντος, επειδή ξεκινάτε με έναν ολοκαίνουργιο τομέα.
 • Απεριόριστη φιλοξενία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πληρώνετε περισσότερα ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε περισσότερο εύρος ζώνης.
 • Χρησιμοποιήστε τυχόν προσθήκες που σας αρέσουν. Είναι ο ιστότοπός σας και πρέπει να είναι ακριβώς ο τρόπος που θέλετε.
 • Δωρεάν θέματα. Επιλέξτε ένα που βοηθά στη μετάδοση του μηνύματός σας στον κόσμο.
 • Αναβαθμίστε εύκολα και με ασφάλεια. Εγκαταστήστε ενημερώσεις με ευκολία και χωρίς φόβο ότι θα αντικαταστήσουν ή θα χάσουν τα καλά πράγματα που έχετε συμβεί στον ιστότοπό σας.
 • Υποστηρίζεται πλήρως. Λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε με το σχεδιασμό και τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

Άλλες λειτουργίες που ξεχωρίζουν πραγματικά περιλαμβάνουν αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, υποστήριξη προσθήκης προσωρινής αποθήκευσης, SSH, GIT, FTP και PhpMyAdmin Access και χωρίς μεταφορά ιστοτόπου εκτός λειτουργίας δωρεάν.

Εάν σκοπεύετε να μετακινήσετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο στο InMotion, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι έχετε. Χωρίς διακοπή σημαίνει περισσότερους επισκέπτες και τελικά περισσότερες πωλήσεις και εγγραφές.

Ευκολία δημιουργίας ιστότοπου WordPress

Με το InMotion, το WordPress είναι προεγκατεστημένο και έτοιμο. Μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό είναι ιδανικό εάν διαθέτετε λίγες γνώσεις σχετικά με τα FTP.

Εάν έχετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο που θέλετε να μεταβείτε στην υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, μπορείτε. Δεν θα αντιμετωπίσετε χρόνο διακοπής που είναι ιδανικό.

Όταν ο ιστότοπός σας δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, οι χρήστες δεν μπορούν να τον επισκεφτούν και δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτόν.

Ρύθμιση του ιστότοπού σας WordPress στο InMotion

Γιατί το κάνετε αυτό και έχετε μια ερώτηση, απλώς συζητήστε το InMotion και θα σας καθοδηγήσουν.

Ξεκινήστε να χτίζετε τον ιστότοπό σας με InMotion Hosting

SiteGround

Siteground WordPress Ιστοσελίδα φιλοξενίας

Τιμολόγηση

Το SiteGround προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης. Είναι StartUp, GrowBig και GoGeek. Η εκκίνηση κοστίζει τακτικά 9,95 $ ανά μήνα, αλλά αυτή τη στιγμή έχει έκπτωση στα 3,95 $ ανά μήνα.

Το GrowBig διατίθεται τακτικά στα 14,95 $ το μήνα, αλλά τώρα έχει έκπτωση στα 7,95 $ το μήνα. Το GoGeek διατίθεται τακτικά στα 2995 $ ανά μήνα, αλλά έχει έκπτωση στα 14,95 $ / μήνα.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης προσφέρει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, το StartUp φιλοξενεί έναν ιστότοπο όπου το GoGeek, η τιμή των δύο, φιλοξενεί πολλούς ιστότοπους. Το StartUp προσφέρει 10 GB χώρου στο Web, όπου το GoGeek προσφέρει 30 GB χώρου στο Web.

Η εκκίνηση επιτρέπει 10.000 επισκέψεις μηνιαίως και το GoGeek επιτρέπει 100.000 επισκέψεις μηνιαίως.

Κάθε σχέδιο προσφέρει βασικές δυνατότητες WordPress, όπως δωρεάν τομέα, δωρεάν μεταφορά WP, δωρεάν εγκατάσταση WP και αυτόματο φορτωτή WP.

Οι premium δυνατότητες WordPress περιλαμβάνουν το WordPress SuperCacher, 30 αντίγραφα ασφαλείας, τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας και δωρεάν Wildcard SSL ενός έτους.

Ευκολία ρύθμισης του WordPress

Υπάρχουν τέσσερα βήματα για τη μη αυτόματη ρύθμιση του WordPress.

Αυτοί είναι:

 • Κατεβάστε το πακέτο για εγκατάσταση του WordPress. Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα λήψης του WordPress. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη και επιλέξτε μια τοποθεσία για να αποθηκεύσετε το αρχείο. Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε το φάκελο που τον έχετε τοποθετήσει, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτόν.
 • Ανεβάστε τα απαραίτητα αρχεία WordPress στο διακομιστή. Ανεβάστε τα αρχεία χρησιμοποιώντας FTP. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό. Το Filezilla και το cPanel είναι από τα πιο αξιόπιστα.
 • Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων MySQL για WordPress. Εκχωρήστε έναν χρήστη και εκχωρήστε πλήρη δικαιώματα. Σημειώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για μελλοντική αναφορά.
 • Περπατήστε στα βήματα της διαδικασίας εγκατάστασης. Εάν το WordPress έχει μεταφορτωθεί στον κατάλογο public_html, μεταβείτε στη διεύθυνση http://yourdomain.com. Εάν δεν έχετε αρχείο με το όνομα wp-config.php, δημιουργήστε ένα. Αυτό το κάνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Δημιουργία αρχείου διαμόρφωσης. Θα σας ζητήσει να προετοιμάσετε τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας δώσει την επιλογή να προχωρήσετε στη διαδικασία κάνοντας κλικ στο “Ας πάμε!” κουμπί. Η επόμενη οθόνη θα σας ζητήσει τις πληροφορίες της βάσης δεδομένων MySQL. Κάντε κλικ στο “Υποβολή” για να ολοκληρώσετε τα πάντα.

Εάν προτιμάτε να λάβετε τη δωρεάν εγκατάσταση WordPress του SiteGround, μπορείτε. Υπάρχει ένας Οδηγός εγκατάστασης που χρησιμοποιείτε.

Εγκαθιστάτε αυτόματα το WordPress μέσω του Softaculous. Έχετε επίσης μια δωρεάν μη αυτόματη εγκατάσταση από την ομάδα υποστήριξης του SiteGround ως επιλογή.

Εδώ είναι ένα βήμα προς βήμα βίντεο για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας WordPress με το Site Ground

Ξεκινήστε να χτίζετε τον ιστότοπό σας με το Siteground

DreamHost

Τιμολόγηση

Το DreamHost προσφέρει δύο επιλογές για την τιμολόγηση. Το Shared Hosting ξεκινά από 7,96 $ το μήνα και περιλαμβάνει εγκατάσταση με ένα κλικ στο WordPress. Υποστηρίζει πολλούς ιστότοπους WordPress καθώς και τομείς. Προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών.

Το DreamPress διαχειρίζεται πλήρως. Δημιουργείτε περιεχόμενο και το DreamHost φροντίζει τα υπόλοιπα. Είναι προ-διαμορφωμένο καθιστώντας εύκολο να ξεκινήσετε αμέσως. Είναι επίσης επεκτάσιμο, καθιστώντας το ικανό να χειρίζεται επιπλέον κίνηση χωρίς όρια εύρους ζώνης.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του DreamHost περιλαμβάνουν:

 • Πολλαπλοί λογαριασμοί email. Έχετε όσους λογαριασμούς email χρειάζεστε. Αποκτήστε πρόσβαση στον πελάτη web atmail όποτε θέλετε να διαβάσετε και να δημιουργήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε θέματος ή προσθήκης που θέλετε. Δεν υπάρχουν περιορισμοί με το DreamPress. Δημιουργήστε την ταυτότητα που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
 • Αυτόματες ενημερώσεις. Αυτή η δυνατότητα διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή. Φροντίζει για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε χωρίς βοήθεια από εσάς.
 • Ρύθμιση για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτή η επιλογή συνοδεύεται από SEO με SSL. Έχει ένα προεγκατεστημένο πιστοποιητικό Let’s Encrypt TLS / SSL. Σας δίνει επίσης μια ιδιωτική διεύθυνση IP.
 • Δεν υπάρχουν όρια επισκεπτών ή όρια στο εύρος ζώνης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για σφάλματα στον ιστότοπο επειδή είχατε αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο ιστότοπός σας είναι καλός να πάει ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το να ακολουθείτε.
 • Μπλοκ τείχους προστασίας WordPress. Διατηρήστε τον ιστότοπό σας προστατευμένο από επιθέσεις. Η ασφάλεια είναι υψηλή προτεραιότητα τόσο για το DreamPress όσο και για εσάς.

Παρόμοια με τους ανταγωνιστές της, το DreamHost διαθέτει πρωτόκολλα ασφαλείας.

Σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε όσους λογαριασμούς email χρειάζεστε για να λειτουργείτε βέλτιστα.

Χρησιμοποιεί επίσης την επιλογή θέματος και προσθηκών, οπότε ο ιστότοπος είναι πραγματικά δικός σας.

Ευκολία ρύθμισης του WordPress

Η εγκατάσταση του DreamHost απαιτεί λίγο χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα Εγκαταστάσεων με ένα κλικ κάτω από το Panel and Goodies.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε να εγκαταστήσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι το WordPress.

Επιλέξτε τον επιθυμητό τομέα κάνοντας κλικ στο “Εγκατάσταση σε” στο αναπτυσσόμενο μενού.

Στη συνέχεια, θα δείτε ένα κουμπί που λέει, “Εγκαταστήστε το για μένα τώρα!” Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα λάβετε μια ειδοποίηση που δηλώνει ότι ήταν επιτυχής.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με το Dream Host

https://www.youtube.com/watch?v=WEUGgBLb-zc

Ξεκινήστε να χτίζετε τον ιστότοπό σας με το Dream Host

Συμπέρασμα για τις 5 καλύτερες φιλοξενίες WordPress για αρχάριους

Απλώς για να ανακεφαλαιώσετε τις 5 καλύτερες φιλοξενίες WordPress για αρχάριες επιλογές

 • Πράσινοι Geeks
 • Σε κίνηση
 • Μπλε Χοστ
 • Site Ground
 • Host Dream

Και τα 5 από αυτά είναι εξαιρετικοί πάροχοι φιλοξενίας για τον σύντομο ιστότοπό σας στο WordPress.

Προσφέρουν εύκολη ρύθμιση και μια τιμή με την οποία θα νιώσετε άνετα αν ξεκινήσετε.

Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική, γιατί σας βοηθάει και παίρνει το παιχνίδι εικασίας και δεν το ξέρει επίσης.

Απολαύστε τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου WordPress.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ακόμα?

Εάν ναι, ποιο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map