Οδηγός φιλοξενίας εφαρμογών (App)

Οδηγός φιλοξενίας εφαρμογών (App)


Ένας από τους πιο ευπροσάρμοστους και ευέλικτους τρόπους για την ενεργοποίηση και την εφαρμογή μιας εφαρμογής ιστού είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών ιστού με ένα κλικ. Μαλακό είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ που συνοδεύει 250 δωρεάν εφαρμογή λογισμικό για να διαλέξετε. Η Softaculous κάνει όλη τη βαριά ανύψωση όσον αφορά την ενεργοποίηση της εφαρμογής, την εκτέλεση όλων των τεχνικών πίσω από τα παρασκήνια, όπως τη διαμόρφωση αρχείων, τη δημιουργία βάσεων δεδομένων και την προετοιμασία της εφαρμογής για χρήση.

Η Softaculous προσφέρει πολλές διαφορετικές εφαρμογές ιστού που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας, όπως πλατφόρμες blog (π.χ. WordPress) και συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (π.χ. Joomla), μετωπικά πλαίσια (π.χ. Bootstrap), κάρρα ηλεκτρονικού εμπορίου και αγορών (π.χ. Magento), wikis (π.χ. MediaWiki), φόρουμ (π.χ. phpBB) και άλλα. Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που μπορείτε να δημιουργήσετε με το Softaculous, για την πλήρη λίστα Πήγαινε εδώ.

Οι περισσότεροι Όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού στις μέρες μας όπως GreenGeeks έρχεται με εγκατεστημένο το Softaculous. Γι ‘αυτό, συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και εγγραφείτε με έναν οικοδεσπότη Ιστού σήμερα για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή σας.

Παω σε: WordPress Ματζέντο Τζούμλα Drupal PrestaShop Λάραβελ OpenCart Τύπο3 MediaWiki phpBB

Λογότυπο WordPress

Φιλοξενία WordPress

WordPress είναι μια από τις πιο γνωστές λύσεις φιλοξενίας εφαρμογών. Στην πραγματικότητα, σχεδόν το 20% όλων των ιστοτόπων και ιστολογίων στο Διαδίκτυο τροφοδοτούνται από το WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και να του δώσετε μια καθαρή, καθαρή και επαγγελματική εμφάνιση. Το WordPress είναι εύκολο στην πλοήγηση για αρχάριους.

Ο αριθμός των δωρεάν προσθηκών και θεμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι αξεπέραστοι και υποστηρίζεται από μια παγκόσμια κοινότητα χρηστών. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας blog είτε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο, το WordPress είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες από τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο σας.

Λογότυπο Magento

Φιλοξενία Magento

Ματζέντο μπορεί να είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για όσους σε οποιαδήποτε επιχείρηση που σχετίζεται με το διαδικτυακό λιανικό εμπόριο. Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ταιριάζει με τον τρόπο που διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας και προσφέρει το είδος της σταθερότητας που χρειάζεστε για καθημερινές λειτουργίες. Πάνω από 200.000 διαδικτυακοί λιανοπωλητές χρησιμοποιούν το Magento. Αυτή είναι μια σταθερή απόδειξη της ευκολίας χρήσης και της επεκτασιμότητας της εφαρμογής.

Εάν είστε νέος επιχειρηματίας, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα. Εάν είστε πιο έμπειροι, τότε θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τα οφέλη από τη χρήση του Magento hosting.

Λογότυπο Joomla

Φιλοξενία Joomla

Τζούμλα είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (CMS). Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σχεδόν οποιονδήποτε αριθμό δωρεάν προσθηκών και θεμάτων. Το Joomla διαθέτει σχεδόν 2,7% των ιστότοπων στο Διαδίκτυο, οπότε είναι αρκετά δημοφιλής.

Αν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι προσβάσιμος από έξυπνα τηλέφωνα, το Joomla είναι ένας καλός τρόπος να πάτε γιατί είναι έτοιμο για κινητά. Αυτή η εφαρμογή είναι προσβάσιμη, δυναμική και εύχρηστη.

Drupal λογότυπο

Φιλοξενία Drupal

Η εύρεση της σωστής λύσης για τις ανάγκες σας στον ιστό σημαίνει συνεργασία με μια εφαρμογή που ανταποκρίνεται στις λειτουργίες που θέλετε να αναλάβετε. Drupal Η φιλοξενία είναι ένα CMS που υποστηρίζεται από την κοινότητα και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες και προγραμματιστές.

Επαγγελματίες που διαχειρίζονται τοπικές και παγκόσμιες εταιρείες χρησιμοποιούν το Drupal hosting για διάφορους σκοπούς. Η εφαρμογή διαθέτει μια ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων ασφαλείας και περιέχει πάρα πολλά θέματα, ενότητες και επεκτάσεις.

Λογότυπο PrestaShop

Φιλοξενία PrestaShop

Η κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος απαιτεί χρόνο, ενέργεια και αφοσίωση. Παίρνει επίσης τα σωστά διαδικτυακά εργαλεία. PrestaShop Η φιλοξενία σας δίνει τα μέσα για να παρέχετε στους πελάτες σας αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία.

Διαθέτει προηγμένες επιλογές προσωρινής αποθήκευσης και μοναδική απομόνωση λογαριασμού για ασφάλεια. Η υποστήριξη σέρβις για το PrestaShop περιλαμβάνει συνεχή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

Λογότυπο Laravel

Φιλοξενία Laravel

Λάραβελ είναι μια εφαρμογή ιστού PHP ανοιχτού κώδικα. Είναι δωρεάν και έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη εφαρμογών web-view-controller. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ιστού μεταξύ τεχνιτών ιστού.

Εάν συμμετέχετε σε ένα σόλο ή ομαδικό έργο που ασχολείται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, τότε το Laravel μπορεί να είναι μια κατάλληλη εφαρμογή cloud για χρήση.

Λογότυπο OpenCart

Φιλοξενία OpenCart

Ο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός. Οι καταναλωτές δεν αναζητούν μόνο τις καλύτερες προσφορές όσον αφορά τα προϊόντα, αλλά γίνονται επίσης πιο απαιτητικοί στην υπηρεσία που περιμένουν. OpenCart Η φιλοξενία είναι ένα καλάθι PHP ανοιχτού κώδικα που είναι κατάλληλο για μια σειρά προσαρμογών.

Η χρήση αυτής της εφαρμογής θα σας δώσει επίσης πρόσβαση σε μια εκτεταμένη διαδικτυακή κοινότητα που είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα. Η φιλοξενία OpenCart περιέχει μια δομή που προωθεί τη χρήση και την ανάπτυξη μιας ποικιλίας προσθηκών, επεκτάσεων και προτύπων.

Λογότυπο Typo3

Φιλοξενία Typo3

Τύπο3 Η φιλοξενία είναι ένας διακομιστής cloud που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία σχεδόν οποιουδήποτε είδους λειτουργίας ιστού. Είτε το ενδιαφέρον μας αφορά το παγκόσμιο εμπόριο είτε μια πιο τοπική δραστηριότητα, η φιλοξενία Typo3 έχει μεγάλη αξία να προσφέρει.

Το κέντρο υποστήριξης του γραφείου βοήθειας είναι σταθερό, με χρόνο αναμονής λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά για απάντηση στο εισιτήριο. Θα προστατεύεστε επίσης από αποτυχίες με ένα δωρεάν καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας.

Λογότυπο MediaWiki

Φιλοξενία MediaWiki

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα χρησιμεύσει ως πηγή πληροφοριών, γνώσεων και ενημερωμένης ανάλυσης, τότε MediaWiki μπορεί να είναι μια καλή εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό που τροφοδοτεί την κυρίαρχη και πάντα δημοφιλή Wikipedia.

Το MediaWiki σάς επιτρέπει να αναθεωρείτε και να επεκτείνετε συνεχώς το περιεχόμενο που το τοποθετείτε. Το λογισμικό είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να αναβαθμιστεί και είναι ήδη η επιλογή χιλιάδων ατόμων που εκτελούν μεμονωμένους ιστότοπους Wiki.

λογότυπο phpBB

Φιλοξενία phpBB

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού ανοικτού κώδικα ενημερωτικών δελτίων. Εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή κοινότητα ή να συντονιστείτε για ένα συγκεκριμένο έργο, phpBB Η φιλοξενία μπορεί να σας προσφέρει μια εξαιρετική αρχή. Αυτή η εφαρμογή είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη στο είδος της.

Διαθέτει μια πολύ λεπτομερή επιτροπή διαχείρισης που προσφέρει μεγάλη ευκολία στην ικανότητά σας να προσαρμόζετε και να ελέγχετε τον πίνακα. Θα βρείτε επίσης απλό να αυξάνεται καθώς όλο και περισσότερα μέλη συμμετέχουν στην κοινότητά σας.

Πηγαίνετε και αποκτήστε την εφαρμογή ιστού σας στο διαδίκτυο, εγγραφείτε με έναν οικοδεσπότη ιστού και ενεργοποιήστε την εφαρμογή σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map