Η Ομορφιά του Drag and Drop: Ομοιογενής σχεδιασμός ιστοσελίδων με δύο κλικ

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Λαβύρινθος

Ο σχεδιασμός του διαδικτύου έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα όσο το επιτρέπει το Διαδίκτυο. Η νέα τεχνολογία σε συνδυασμό με τις έξυπνες ομάδες ανάπτυξης ιστοσελίδων οδήγησε σε εύκολους και οικονομικούς, μερικές φορές ακόμη και δωρεάν, τρόπους δημιουργίας ενός ιστότοπου σε λίγα λεπτά.

Οι νέοι κάτοχοι ιστότοπων ή οι πολυάσχολες ομάδες ανάπτυξης δεν χρειάζεται να είναι ικανοί στον προγραμματισμό ή ακόμη και να γνωρίζουν πολλά σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων για να δημιουργήσουν όμορφους ιστότοπους με τεχνολογία όπως μεταφορά και απόθεση κατασκευαστών ιστότοπων.

Ως εργαλείο σχεδιασμού ιστοσελίδων που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, η μεταφορά και απόθεση δημιουργίας ιστότοπων λειτουργεί όπως δομικά στοιχεία, όπου μπορείτε να οργανώσετε, να τοποθετήσετε και να προσαρμόσετε εύκολα τον δικό σας ιστότοπο.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί δημιουργοί ιστότοπων εκεί έξω, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνονται στο πακέτο φιλοξενίας σας, αλλά η μέθοδος μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπει στους χρήστες να δουν τι τους αρέσει και να συνθέσουν μια αρχική σελίδα και δευτερεύουσες σελίδες σε δευτερόλεπτα.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία απρόσκοπτων ιστοσελίδων.

Είναι φιλικό προς τον χρήστη

Ανεξάρτητα από την εμπειρία σας με το σχεδιασμό ιστοσελίδων, το drag and drop web builders επιτρέπει στους χρήστες να φορτώσουν έναν κενό καμβά και, στη συνέχεια, να μεταφέρουν πράγματα όπως widget, γραφικά, ημερολόγια, χώρο στο blog, κεφαλίδες και υποσέλιδα ακριβώς εκεί που θέλουν να είναι.

Αυτό δίνει στον σχεδιαστή πλήρη έλεγχο του διαδικτυακού σχεδιασμού χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει ούτε ένα πράγμα για τον τρόπο κωδικοποίησης αυτών των widget. Θέλετε ένα widget Twitter στο blog σας στο WordPress; Απλώς σύρετέ το στην πλευρική γραμμή σας.

Οι δημιουργοί ιστότοπων, όπως το Wix και το Weebly, επιτρέπουν πραγματικά στους χρήστες να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο και να έχουν μια ποικιλία επιλογών όσον αφορά τα χρωματικά σχήματα, τις εικόνες, το κείμενο και τα εικονίδια.

Μια σειρά από επιλογές

Ένα πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα drag and drop builder είναι οι επιλογές. Τα περισσότερα άτομα που χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο θέλουν κάτι γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη που δεν απαιτεί πολλές γνώσεις σχετικά με το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, γνωστός ως προγραμματισμός.

Οι καλοί κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης θα έχουν widget και plugins για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μεταφέρετε στην αρχική σελίδα και στις υποσελίδες σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ενσωματώσετε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, εμφανίζοντας τα tweets σας ακριβώς στην πρώτη σελίδα του ιστότοπού σας ή ίσως θέλετε να έχετε ένα γραφικό οθόνης στην κορυφή που αλλάζει με το ποντίκι.

Εκτός από αυτές τις προηγμένες επιλογές, οι δημιουργοί ιστότοπων πρέπει να έχουν μια τεράστια επιλογή χρωμάτων, φόντων, εικόνων, εικονιδίων και θεμάτων.

Ξεκινώντας

Αν δεν έχετε πάρα πολύ εμπειρία με το σχεδιασμό ιστοσελίδων ή μεταφορά και απόθεση, ξεκινήστε με ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που χρησιμοποιεί μεθόδους μεταφοράς και απόθεσης. Το WordPress, το Wix, οι Ιστότοποι Google, το Weebly και το Yola είναι μόνο μερικά από τα δωρεάν προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης εκεί έξω.

Εάν θέλετε να αγοράσετε τον δικό σας τομέα και να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο, επιλέξτε έναν οικοδεσπότη που έχει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων όπως το GoDaddy.

Πριν σχεδιάσετε τον δικό σας ιστότοπο, κοιτάξτε άλλους ιστότοπους με το ίδιο πνεύμα με την ιδέα σας για να δείτε ποια χρώματα, μορφή και τοποθέτηση κειμένου είναι δημοφιλής αυτήν τη στιγμή.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ακολουθήσετε την ίδια μορφή, αλλά είναι καλή ιδέα να έχετε μερικά από τα ίδια στοιχεία.

Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα σχέδιο σε ένα φύλλο χαρτιού που περιλαμβάνει κουτιά όπου θέλετε να τοποθετήσετε εικόνες, συνδέσμους, κείμενο και άλλα.

Συνδυάστε το δικό σας περιεχόμενο

Μόλις έχετε μια ιδέα για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης και βρείτε κάποιες εμπνευσμένες ιδέες σχεδιασμού, μπορείτε να μεταβείτε στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και να αρχίσετε να σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας.

Το πρόγραμμα δημιουργίας θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε κείμενο και εικόνες οπουδήποτε θέλετε στην αρχική σας σελίδα και στις δευτερεύουσες σελίδες, αλλά θέλετε επίσης να συνδυάσετε τις δικές σας εικόνες και κείμενο.

Για παράδειγμα, μπορεί να μπορείτε να σύρετε ένα μεταβαλλόμενο πλαίσιο εικόνας στην κορυφή της αρχικής σελίδας σας, αλλά ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε εικόνες 800 έως 600 pixel για προσθήκη. Επιπλέον, εάν ο ιστότοπος προορίζεται για την επιχείρησή σας, μπορεί να χρειαστείτε το δικό σας λογότυπο.

Αρχικά, δοκιμάστε μια απλούστερη διάταξη δύο ή τριών στηλών με κείμενο στη μέση και συνδέσμους στην πλευρική γραμμή.

Ενημέρωση του περιεχομένου σας

Μεταφορά και απόθεση διευκολύνετε την αναδιάταξη ή την αλλαγή του σχεδιασμού ιστού σας εντελώς.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας, απλώς μεταβείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, αφαιρέστε παλαιότερα στοιχεία και προσθέστε νέα, διαμορφώνοντας τις αρχικές εικόνες και το κείμενό σας στη νέα έκδοση.

Οι ιστότοποι μεταφοράς και απόθεσης είναι πολύ ευέλικτοι με την επεξεργασία και μπορείτε να το κάνετε από οπουδήποτε, καθώς το πρόγραμμα δημιουργίας φιλοξενείται πραγματικά στο διαδίκτυο και δεν γίνεται λήψη του στον υπολογιστή σας.

Ας ελπίσουμε ότι απολαύσατε αυτό το άρθρο και δείτε ότι υπάρχει κάποια ελπίδα για οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να διαχειριστεί έναν ιστότοπο πολύ εύκολα. Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να ψάχνετε γύρω από τον ιστότοπο για ορισμένες εταιρείες που ενδέχεται να σας βοηθήσουν να ΣΗΜΕΡΑ στον Ιστό.

Πιστωτική εικόνα: Cyberslayer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map