Προτεινόμενοι πόροι

Προτεινόμενοι πόροι


Ακολουθεί μια σελίδα πόρων γεμάτη με εργαλεία, προϊόντα, υπηρεσίες, οδηγούς και άλλους πόρους που απευθύνονται σε κατόχους bloggers και ιστότοπων. Αυτοί είναι πόροι που χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή, έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ή εργαλεία και πόροι που συνιστώνται ιδιαίτερα από φίλους, συμμαθητές και άτομα στη βιομηχανία.

Πηδάω σε: CMS & Πλατφόρμες Blogging Φιλοξενία Ιστού & Ονόματα τομέα Σχεδιασμός Ιστού, Θέματα & Πρόσθετα Εργαλεία & Παραγωγικότητα Εμπορία & Νομισματοποίηση Άλλα εργαλεία Ιστολόγια που μου αρέσουν

Πόροι και εργαλεία Blogging & Webmaster

Αποκάλυψη: Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι από τους παρακάτω συνδέσμους είναι σύνδεσμοι συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, τότε θα κερδίσω προμήθεια (δεν υπάρχει ποτέ επιπλέον κόστος για εσάς). Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την αποκάλυψη συνεργατών.

CMS & Πλατφόρμες Blogging

WordPress.org είναι η πρώτη πλατφόρμα επιλογής ιστοτόπων και blogging. Στην πραγματικότητα, σχεδόν το 20% όλων των ιστοτόπων και ιστολογίων στο Διαδίκτυο λειτουργεί σε WP, συμπεριλαμβανομένου του ιστολογίου εδώ στο Hosting Kingdom.

WordPress.com είναι μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα blogging που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο ή να δημιουργήσετε εύκολα ένα blog. Έρχεται με πολλά δωρεάν, προσαρμόσιμα, έτοιμα για κινητά σχέδια και θέματα.

Μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα blog WordPress και ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του WordPress.org και του WordPress.com

Ghost.org είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα δημοσίευσης πλατφόρμας η οποία κερδίζει δυναμική, είναι εύκολο να αποκτήσετε γνώση και εντελώς δωρεάν στη χρήση.

Blogger.com είναι η δωρεάν πλατφόρμα δημοσίευσης ιστολογίων της Google, η οποία είναι απλή στη μάθηση και τη χρήση, αλλά στοχεύει περισσότερο σε προσωπικά και χόμπι έργα ιστολογίων.

Φιλοξενία Ιστού & Ονόματα τομέα

Bluehost.com είναι ένα ροκ στέρεο web host που προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα φιλοξενίας. Επιπλέον, σας δίνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Bluehost.

WebHostingHub.com είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που πετά λίγο κάτω από το ραντάρ και είναι άγνωστος σε πολλούς. Είναι κρίμα γιατί έρχονται συσκευασμένα με υπέροχα χαρακτηριστικά και σε πολύ λογικές τιμές. Πρέπει να τους ρίξεις μια ματιά.

GreenGeeks.com είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που λαμβάνει σοβαρά υπόψη την αλλαγή του κλίματος Για κάθε μονάδα ισχύος 1x που παίρνουν από το δίκτυο, αγοράζουν 3x μονάδες αιολικής ενέργειας και την στέλνουν πίσω στο δίκτυο για να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Θέλετε να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους οικοδεσπότες Ιστού; Τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κριτική του Bluehost, αυτού του Web Hosting Hub και αυτού του GreenGeeks

NameCheap.com είναι ο καλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα στην αγορά, hands-down. Προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές και το δωρεάν απόρρητο τομέα περιλαμβάνεται στις περισσότερες επεκτάσεις τομέα.

Σχεδιασμός Ιστού, Θέματα & Πρόσθετα

ThemeForest είναι η κορυφαία αγορά για πρότυπα ιστότοπων και θέματα WordPress. Εδώ μπορείτε να βρείτε εκπληκτικά και προσαρμοσμένα θέματα για το WordPress από περίπου 50 $.

Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο γάμου χρησιμοποιώντας εκπληκτικά και έτοιμα θέματα από το ThemeForest.

Περιτύλιγμα είναι μια αγορά για θέματα και πρότυπα που βασίζονται στο πλαίσιο Bootstrap (το HTML, CSS και το JS framework Hosting Kingdom βασίζεται).

CodeCanyon είναι μια αδελφή τοποθεσία στο ThemeForest και είναι μια αγορά για προσθήκες, σενάρια και αποσπάσματα.

Fiverr είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες από μόλις $ 5. Είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε λογότυπα, πανό και μικρές εργασίες σχεδιασμού ιστοσελίδων για εσάς φθηνά.

Εργαλεία & Παραγωγικότητα

IFTTT "Αν αυτό τότε αυτό" είναι μια έξυπνη υπηρεσία αυτοματισμού που συνδέει εφαρμογές και gadget μέσω συνταγών, για παράδειγμα "αν ανεβάσετε ένα βίντεο στο YouTube, τότε δημοσιεύεται απευθείας στο ιστολόγιό σας στο WordPress" και "αν η πρόγνωση καιρού λέει βροχή αύριο, τότε στείλτε μου sms".

Κάναβα είναι ένα δωρεάν εργαλείο σχεδιασμού γραφικών και ιστότοπος όπου μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια όπως γραφικά ιστολογίου, πανό ιστοτόπων, εξώφυλλα Facebook, φόντα Twitter και πολλά άλλα.

Εργαλεία για Webmasters Google είναι μια δωρεάν υπηρεσία από την Google που σας βοηθά να διαγνώσετε, να παρακολουθήσετε και να διατηρήσετε την παρουσία του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Google Analytics είναι μια δωρεάν υπηρεσία από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την κυκλοφορία ιστοτόπων και είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη υπηρεσία ανάλυσης ιστού στο Διαδίκτυο.

Εμπορία & Νομισματοποίηση

SumoMe είναι μια δέσμη εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Τα εργαλεία περιλαμβάνουν: εργαλείο δημιουργίας λιστών email, κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, χάρτης θερμότητας, επισήμανση κειμένου, κοινή χρήση εικόνων και άλλα

Δείτε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό για το SumoMe.

Ρυθμιστής είναι ένα εργαλείο κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κάνει την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων εξαιρετικά εύκολη και είναι εντελώς δωρεάν για δημοσίευση στο Twitter, το Facebook, το Google+ και το LinkedIn.

Google AdSense είναι μια δωρεάν πλατφόρμα δημοσίευσης διαφημίσεων που επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να κερδίζουν χρήματα προβάλλοντας στοχευμένες διαφημίσεις Google στον ιστότοπό σας.

Skimlinks είναι ένα δίκτυο μάρκετινγκ συνεργατών που βοηθά τους διαδικτυακούς εκδότες να κερδίζουν χρήματα, βρίσκοντας αυτόματα συνδέσμους στον ιστότοπό σας και μετατρέποντάς τους σε συνδέσμους συνεργατών.

Mailchimp είναι μια δωρεάν διαδικτυακή λύση μάρκετινγκ email που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε, να στέλνετε και να παρακολουθείτε καμπάνιες email και ενημερωτικών δελτίων.

Άλλα εργαλεία

BuzzSumo είναι ένα εργαλείο εύρεσης περιεχομένου και επιρροής που σας επιτρέπει να αναλύσετε ποιο περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα για οποιοδήποτε θέμα ή ανταγωνιστή.

Φρέσκα βιβλία είναι μια λογιστική υπηρεσία λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ώστε να διαχειρίζονται εύκολα τις λογιστικές σας ανάγκες.

Αχρεφς είναι ένα εργαλείο SEO που σας επιτρέπει να αναλύετε ιστότοπους και τα προφίλ τους πίσω συνδέσμων και μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε περιεχόμενο και να παρακολουθείτε κοινωνικά μέσα.

SerpStat είναι ένα δωρεάν εργαλείο πρότασης λέξεων-κλειδιών που σας επιτρέπει να μαζέψετε δημοφιλείς και να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά στο Google.

Βαθμολογία είναι ένα εργαλείο ελέγχου κατάταξης μηχανών αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο που είναι προσιτό, εύκολο στη χρήση και ένα εργαλείο που κάνει τη δουλειά.

Ιστολόγια που μου αρέσουν

Ας ξεκινήσουμε με τον Brian Dean, διαχειρίζεται το εξαιρετικά δημοφιλές blog SEO Backlinko.com . Εδώ δεν θα βρείτε τη συνηθισμένη λειτουργία του μύλου SEO fluff, αντί να λαμβάνετε πρακτικές συμβουλές και πρακτικές.

Ένα άλλο blog που προσφέρει πρακτικές και εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είναι ο Bryan Harris’s VideoFruit.com .

Ο Pat Flynn είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής και επιτυχημένος επιχειρηματίας στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπός του SmartPassiveIncome.com είναι γεμάτο με συμβουλές και συμβουλές.

Όσον αφορά τους οδηγούς WordPress και τον απίστευτο τρόπο του Syed Balkhi WPBeginner.com είναι ο αδιαμφισβήτητος πόρος μετάβασης σε.

Ο Ντάρεν Ρόουσε (συντροφικός Μελβούρνιος) δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή και το δικό του ProBlogger.net έχει να κάνει με τους άλλους bloggers να βελτιώσουν τα blog τους και να κερδίσουν χρήματα.

Για να τελειώσω τα πράγματα, εδώ είναι ένα ντροπιαστικό βύσμα για το δικό μου ιστολόγιο εδώ στο Hosting Kingdom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map