Γνωριμία με τις βασικές σας επεκτάσεις τομέα

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Επεκτάσεις τομέα
Γνωρίστε τις επεκτάσεις τομέα

Πολλοί από εμάς πηγαίνουμε σε ιστότοπους στο WWW (World Wide Web) και στο τέλος συνήθως εισάγουμε ένα .com στο τέλος, την πιο γνωστή επέκταση εκεί έξω. Όμως, είμαι βέβαιος ότι συναντάτε άλλα όπως το .org ή το .net και σκέφτηκα γιατί υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω. Λοιπόν, νόμιζα ότι θα ήταν ωραίο να κάνουμε μια ανάλυση για το τι σημαίνουν, ώστε να έχετε καλύτερη κατανόηση για το πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καθένα.

Το Μεγάλο Τυρί – .COM

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι θέλουν μια γεύση της έκρηξης .COM. Αν έχετε επέκταση .COM, πιθανότατα θα έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Η επέκταση .COM είναι η πιο ευρέως γνωστή. Ακόμα και άτομα που δεν είναι πολύ εξοικειωμένα με τις επεκτάσεις Διαδικτύου θα καταλάβουν τι σημαίνει .COM. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πληρώσουν πολλά για να έχουν ένα φανταχτερό όνομα .COM, αλλά τι σημαίνει πραγματικά; Η επέκταση .COM είναι στην πραγματικότητα εμπορική. Οι περισσότερες επιχειρήσεις θέλουν ένα .COM για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Είναι μέρος της παρουσίας σας στον ιστό και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε άτομα απευθείας στον ιστότοπό σας. Φυσικά, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, αλλά οι άνθρωποι θα αλλάξουν ακόμη και το όνομα της επιχείρησής τους για να έχουν έναν καλό τομέα .COM.

Το Μικρό Τυρί – .NET

Μία από τις πιο κοινές εναλλακτικές λύσεις για το .COM είναι το .NET, που σημαίνει δίκτυο. Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου χρησιμοποιούν το .NET ως εναλλακτική λύση. Θα βρείτε επίσης πολλές εταιρείες φιλοξενίας και Διαδικτύου που χρησιμοποιούν το .NET. Ωστόσο, το .COM εξακολουθεί να προτιμάται επειδή είναι η πιο γνωστή επέκταση. Ωστόσο, εάν έχετε μια επιχείρηση που συνδέεται άμεσα με μια υπηρεσία Διαδικτύου, το .NET είναι μια πολύτιμη επιλογή.

Η αγαπημένη εναλλακτική λύση – .ORG

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το .ORG είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για χρήση, εάν δεν μπορείτε να λάβετε ένα .COM. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας είναι για μια επιχείρηση, το .ORG φαίνεται κάπως ενοχλητικό. Αυτό συμβαίνει επειδή το .ORG είναι σύντομο για την οργάνωση. Οι περισσότεροι ιστότοποι που χρησιμοποιούν το .ORG είναι για μη κερδοσκοπικούς και εμπορικούς ομίλους, αλλά αυτός ο τομέας μπορεί επίσης να λειτουργήσει για προσωπικούς ιστότοπους, ενημερωτικούς ιστότοπους, κλαμπ και αθλητικές ομάδες.

Μια έγκυρη πηγή – .EDU

Για να λάβετε επέκταση .EDU, πρέπει να είστε διαπιστευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το .EDU είναι ένα περιορισμένο όνομα τομέα. Οι άλλες επεκτάσεις όπως .COM, .NET, .ORG και .BIZ είναι μη υποστηριζόμενα και απεριόριστα ονόματα τομέα, που σημαίνει μοιραστείτε την εφαρμογή ότι ακόμα κι αν είστε μια κερδοσκοπική επιχείρηση, μπορείτε να έχετε ένα όνομα τομέα .ORG. Δεν ισχύει για την επέκταση .EDU. Επιπλέον, το .EDU προορίζεται κυρίως για εκπαιδευτικά ιδρύματα μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως κολέγια και πανεπιστήμια. Οι περισσότεροι ιστότοποι .EDU θεωρούνται έγκυροι πόροι.

Τίποτα λάθος με αυτό – .BIZ

Με τα περισσότερα καλά ονόματα τομέα .COM που έχουν ήδη ληφθεί, το .BIZ αναπτύχθηκε ως μια άλλη εμπορική επέκταση για τις επιχειρήσεις. Ωστόσο, συσχετίζεται με πλαστούς ή ανόητους ιστότοπους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν εξαιρετικοί ιστότοποι .BIZ εκεί έξω που προσφέρουν νόμιμες υπηρεσίες και προϊόντα χωρίς συνημμένους ιούς. Τα περισσότερα άτομα θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας εάν έχει επέκταση .BIZ, αλλά ιδανικά, χρειάζεστε .COM για μια επιχείρηση.

Ο Διοικητής – .GOV

Η επέκταση .GOV χρησιμοποιείται μόνο από κυβερνητικές οντότητες των Ηνωμένων Πολιτειών. Κανείς δεν μπορεί να εγγράψει μια επέκταση .GOV εκτός εάν πληροί τις προϋποθέσεις ως κρατική οντότητα των ΗΠΑ. Το .GOV θεωρείται επίσης ένας έγκυρος πόρος και πολύτιμος για να αναφέρει άρθρα και περιοδικά που βρίσκονται σε ολόκληρο τον Ιστό.

Τι είναι αυτό – .MOBI

Οι περισσότερες επιχειρήσεις διαθέτουν ιστότοπο .MOBI. Αυτή η επέκταση προορίζεται ειδικά για ιστότοπους που έχουν βελτιστοποιηθεί για πρόσβαση σε κινητές συσκευές. Όταν τα έξυπνα τηλέφωνα δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα προγράμματα περιήγησης ιστού, η επιχείρησή σας χρειαζόταν απολύτως μια επέκταση .MOBI για να έχουν πρόσβαση τα τηλέφωνα στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, το Διαδίκτυο έχει υπερβεί την ανάγκη για .MOBI στις περισσότερες περιπτώσεις. Εάν έχετε μια μεγάλη επιχείρηση, δεν θα ήταν κακό να έχετε έναν ξεχωριστό ιστότοπο .MOBI.

Σύντομη, γλυκιά και ζωντανή – .TV

Παρόλο που η επέκταση μπορεί να είναι .TV, στην πραγματικότητα προορίζεται για περιεχόμενο πλούσιο σε πολυμέσα ή ψυχαγωγικό περιεχόμενο που περιέχει πολλές εικόνες, βίντεο και ζωντανές ροές. Οι περισσότερες επιχειρήσεις στη βιομηχανία ψυχαγωγίας και μουσικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια επέκταση .TV και εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς. Στην πραγματικότητα, είναι προτιμότερο να βρίσκεστε σε αυτήν την επιχείρηση να έχετε επέκταση .TV αντί για .COM επειδή σημαίνει ότι προσφέρετε περισσότερα βίντεο και ζωντανές ροές.

Καμία ιδέα?

Σενάριο Christopher Pontine και Cynthia Adams
Πιστωτική εικόνα: ivanpw

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map