Χρειάζεστε χρηματοδότηση ιστότοπου; Δείτε το Peer To Peer Lending

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Δανεισμός Peer To Peer

Τον περασμένο χρόνο, υπήρξε πολλή φήμη για το πώς ο δανεισμός peer-to-peer (P2P) είναι ένας από τους καλύτερους εναλλακτικούς τρόπους για να επενδύσετε.

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί ιδιαίτερα εάν είστε απατηλοί του τρέχοντος χρηματιστηρίου.

Εκείνοι που υποθέτουν ότι το P2P δανείζουν λένε ότι είναι ένας καλύτερος τρόπος για να έχετε μια καλή απόδοση της επένδυσης χωρίς να μπείτε βαθύτερα σε μια αποτυχημένη οικονομία.

Προτού αποφασίσετε να τοποθετήσετε ένα μερίδιο στα κεφάλαια του δείκτη σας και να κατευθυνθείτε στον πλησιέστερο ιστότοπο δανεισμού peer-to-peer, θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα βασικά και να μελετήσετε τους δύο κύριους ιστότοπους για επενδύσεις P2P.

Τι είναι το Peer-To-Peer Lending

Στον πυρήνα του, ο δανεισμός peer-to-peer είναι όταν ένα άτομο δανείζει χρήματα σε άλλο άτομο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση ή ακόμα και όταν δανείζεστε από έναν φίλο για να πληρώσετε προκαταβολή σε ένα νέο αυτοκίνητο.

Είτε δημιουργείτε είτε παίρνετε το δάνειο με βάση μια σχέση με το άλλο άτομο, το οποίο μετράει τόσο ως μια καλή βαθμολογία πιστοληπτικής ικανότητας.

Μερικές φορές αυτά τα δάνεια σε φίλους, μέλη της οικογένειας ή σε άλλα άτομα λειτουργούν καλά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν το κάνουν.

Ο δανεισμός peer-to-peer έχει χρηματοδοτήσει πολλά όνειρα, αλλά είναι επίσης διάσημοι για τη διάσπαση προσωπικών σχέσεων.

Ωστόσο, οι σύγχρονοι δανεισμοί ομότιμων προς εκκρεμότητα συνδέονται με διαδικτυακές επενδύσεις. Είναι στην πραγματικότητα μια σημαντική επιχείρηση.

Οι ιστότοποι τρίτων επιτρέπουν την αντιστοίχιση μεταξύ δανειστών και δανειστών χωρίς το πρόβλημα των προσωπικών δεσμών. Αυτοί οι ιστότοποι σκοπεύουν να το κάνουν μια εύκολη συναλλαγή και για τα δύο μέρη που μπορούν να εμπιστευθούν.

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη με ομότιμους δανεισμούς.

– Οι δανειολήπτες σε ιστότοπους δανεισμού P2P τυπικά λαμβάνουν καλύτερα επιτόκια και πιο δίκαιους όρους δανείου από ό, τι εάν πήραν δάνειο από εμπορική τράπεζα.

Οι ιστότοποι δανεισμού λειτουργούν μόνο με δανειολήπτες εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά του είναι υψηλότερο ή άνω των 630. Οι όροι εξακολουθούν να είναι καλύτεροι από αυτούς που προσφέρονται στις περισσότερες τράπεζες και ιδιωτικές εταιρείες επενδύσεων.

– Οι δανειστές συχνά γνωρίζουν κάτι για τον οφειλέτη πριν δανείσουν χρήματα, κάτι που δημιουργεί περισσότερη εμπιστοσύνη στη σχέση. Εάν το δάνειο δεν έχει αποτέλεσμα και οι επενδυτές χάνουν χρήματα για τη συμφωνία, δεν είναι τόσο προσωπικό όσο το δανεισμό σε μέλος της οικογένειας.

Δεν θα χρειαστεί να δείτε τη θεία σας στο Thanksgiving και να ζητήσετε την κατάθεση στο κομμωτήριο πίσω.

Υπάρχουν επίσης οδηγίες και κανόνες για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε την επένδυσή σας σε δάνεια που είναι ξινά.

Ποιοι ιστότοποι προσφέρουν δάνειο Peer-to-Peer

Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους δανεισμού P2P τρίτων, αλλά μόνο δύο από αυτούς έχουν περάσει αρκετά καιρό για να έχουν ένα βιώσιμο, αξιόπιστο μοντέλο.

– Prosper.com
– LendingClub.com

Συμβουλές για Prosper

Το Prosper είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους δανεισμού peer-to-peer στον ιστό. Παρόλο που δεν ήταν πάντα επιτυχημένοι, έχουν δημιουργήσει ένα πρωτότυπο μοντέλο και δημιούργησαν μια απίστευτη λεωφόρο για τους επενδυτές και τους δανειολήπτες για τη χρηματοδότηση έργων και επιχειρήσεων.

Έχουν επίσης επιτύχει ρεκόρ στην έκδοση δανείων από το 2013 έως το 2014. Αυτή η επιτυχία ήρθε μετά από λάθη που έγιναν το 2012, αλλά τοποθέτησαν 20 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση και είδαν απίστευτη ανάπτυξη για να διορθώσουν αυτές τις ατυχίες.

Εάν μόλις ξεκινήσετε με το δανεισμό peer-to-peer, το Prosper είναι πολύ εύκολο στη χρήση, είτε είστε δανειολήπτης είτε δανειστής.

Η συνολική πλατφόρμα βασίζεται στην εμπειρία του χρήστη. Θα μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να δείτε τη σύνοψη του λογαριασμού σας, να επενδύσετε ή να δανειστείτε χρήματα με λίγα μόνο κλικ.

Επιπλέον, εργαλεία όπως το Automated Quick Invest σάς επιτρέπουν να δανείζετε παθητικά. Ρυθμίζετε φίλτρα για αυτόματη επένδυση και αφήνετε τον ιστότοπο να λειτουργεί τα υπόλοιπα.

Εάν είστε δανειολήπτης, η Prosper έχει χαμηλότερη απαίτηση πιστωτικού αποτελέσματος 640 για να πάρει ένα δάνειο.

Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι ορισμένοι δανειστές ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με πιο ριψοκίνδυνους δανειολήπτες.

Το Prosper επιτρέπει στην πραγματικότητα ορισμένα δάνεια να έχουν επιτόκιο μεγαλύτερο από 30 τοις εκατό, το οποίο είναι σχεδόν πέντε εκατοστιαίες μονάδες υψηλότερο από αυτά που θα βρείτε στο Lending Club.

Συνολικά, εάν θέλετε να μεταβείτε σε δανεισμό peer-to-peer και θέλετε μια απλή απάντηση, το Prosper είναι η καλύτερη πλατφόρμα.

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει περισσότερα φίλτρα που σας επιτρέπουν να επιλέξετε και να επιλέξετε δανειολήπτες ως επενδυτή. Οι οφειλέτες θα απολαύσουν την απλότητα της αίτησης για δάνεια και την εύρεση επενδυτών.

Έτοιμοι να δοκιμάσετε το Prosper.com? 

Συμβουλές για το Lending Club

Το Lending Club έχει κάνει πολύ καλά σε όλη την ιστορία του στον δανεισμό peer-to-peer. Εάν δείτε το ιστορικό των εκδοθέντων δανείων για τον ιστότοπο, το Lending Club σημείωσε απίστευτη ανάπτυξη το 2013 και το 2014.

Επιπλέον, ο ιστότοπος ήταν ο δεύτερος μετά την έναρξη του Prosper και γνώρισε μεγάλες αποδόσεις. Τον Νοέμβριο του 2012, το Lending Club είχε εκδώσει δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια και διπλασίασε αυτό το ποσό σε εκδοθέντα δάνεια οκτώ μήνες αργότερα.

Για την επιτυχία του, το Lending Club έχει κάποια μικρά μειονεκτήματα. Η διαδικασία εύρεσης δανειοληπτών ή επενδυτών δεν είναι τόσο απλή όσο με την Prosper. Ο ιστότοπος σίγουρα χρειάζεται μια νέα εφεύρεση.

Το Lending Club δεν διαθέτει τόσα φίλτρα όσο το Prosper, γεγονός που καθιστά λιγότερο απλή την εύρεση επενδυτών ή δανειστών. Ο ιστότοπος εστιάζει κυρίως σε θεσμικούς συνεργάτες και δεν διαθέτει αρκετές επιλογές για επενδυτές λιανικής.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιώτες επενδυτές δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Lending Club τόσο εύκολα όσο το Prosper για παθητικό δανεισμό.

Ωστόσο, το Lending Club έχει καλύτερο ιστορικό για αυστηρές απαιτήσεις δανείου, το οποίο μειώνει τον κίνδυνο για τους επενδυτές.

Απαιτείται ελάχιστο πιστωτικό αποτέλεσμα 660 για να δανειστείτε χρήματα στον ιστότοπο. Υπάρχει επίσης μια αυστηρότερη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, που σημαίνει ότι το 90% των δανείων δεν εγκρίνονται.

Ωστόσο, τα δάνεια είναι επίσης καλύτερης ποιότητας. Τα επιτόκια είναι χαμηλότερα και οι επενδυτές είναι πιο χαρούμενοι επειδή δεν λαμβάνουν πολλά δάνεια υπερημερίας.

Συνολικά, εάν θέλετε να μειώσετε τον αριθμό των προεπιλεγμένων δανείων σας, τότε είναι καλύτερα να πάτε με το Lending Club.

Εάν είστε δανειολήπτης με καλό πιστωτικό σκορ και ιστορία, τότε μπορείτε να απολαύσετε τους όρους δανείου που βρείτε από τους επενδυτές στο Lending Club, καθώς δεν θα έχουν υψηλότερα επιτόκια.

Έτοιμοι να δείτε το δανεισμό Λέσχη?

Ετυμηγορία: Ποιος ιστότοπος θα χρησιμοποιηθεί για δανεισμό από ομοτίμους

Για εκείνους τους δανειολήπτες και τους επενδυτές που πιστεύουν ότι ο διαδικτυακός δανεισμός P2P είναι το επόμενο πράγμα, το Lending Club και το Prosper θα είναι το καλύτερο να ξεκινήσετε με.

Και οι δύο έχουν μακρύτερο ιστορικό εταιρείας από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο δανεισμού peer-to-peer, και έχουν επίσης πολλά εργαλεία για χρήση που θα κάνουν τις επενδύσεις στο διαδίκτυο πολύ απλές στην κατανόηση.

Και οι δύο πλατφόρμες λειτουργούν υπέροχα αν θέλετε να αυξήσετε το χαρτοφυλάκιό σας ή εάν είστε δανειολήπτης που προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση.

Ένας τρόπος για να αποφασίσετε για μια πλατφόρμα είναι απλά να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Lending Club ή το Prosper για να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πώς λειτουργεί. Δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξετε λογαριασμό και να βραχεί τα πόδια σας.

Είναι το επόμενο βήμα για τη διαφοροποίηση των επενδύσεών σας ή τη διασφάλιση της επιτυχίας της μικρής επιχείρησής σας.

Συμπερασματικά:

Ο δανεισμός από ομοτίμους είναι αρκετά νέος για μένα, τυχαία το σκοντάφτηκα, επειδή μπορείτε να επενδύσετε τα δικά σας κεφάλαια σε δάνεια ανθρώπων και νόμιζα ότι αυτό ήταν συνολικά μια πολύ γλυκιά ιδέα.  

Νομίζω ότι οι τιμές είναι υπέροχες και έτσι είναι οι όροι, οπότε είναι πραγματικά αποτελεσματικό να το ελέγξουμε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map