Αξιολόγηση Pixpa για το 2020 (Ας σπάσουμε αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Επισκόπηση Builde Website Website Pixpa

Έχετε συνδέσει φράσεις στο Google όπως ……

 • Αξιολόγηση Pixpa
 • Pixpa εναντίον Smugmug
 • Pixpa vs Wix

Εάν, έτσι έχει νόημα για μένα.

Εννοώ:

Τελικά:

Ένας ιστότοπος είναι ένα φυσικό μέρος για φωτογράφοι για να επιδείξουν τη δουλειά τους, να βρουν νέους πελάτες και ακόμη και να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε μαθήματα διδασκαλίας.

Η εύρεση του σωστού δημιουργού ιστοσελίδων, ωστόσο, είναι ένα άλλο θέμα, δεδομένου ότι πολλοί απαιτούν προηγμένες γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, κωδικοποίηση και παρόμοια.

Για τους φωτογράφους που πιστεύουν ότι η πρόσληψη ενός επαγγελματία σχεδιαστή Ιστού είναι η μόνη ασφαλής επιλογή, υπάρχει ένα δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων που μπορεί να είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας, Pixpa.

Δοκιμάστε το Pixpa εντελώς δωρεάν

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε με αυτήν την κριτική Pixpa:

Ευκολία χρήσης με το Pixpa

Αυτό που κάνει το Pixpa ένα εξαιρετικό μέρος για τους φωτογράφους να κατασκευάσουν τη δική τους ιστοσελίδα είναι η ευκολία στη χρήση.

Αυτό σημαίνει ότι το Pixpa σάς βοηθά βήμα προς βήμα στη διαδικασία δημιουργίας ενός εξαιρετικού ιστότοπου που είναι πραγματικά προσανατολισμένος για όσους εμπλέκονται στις εικαστικές τέχνες, όπως φωτογραφία, βίντεο και εικονογραφήσεις.

Για τους φωτογράφους, η ευκολία χρήσης είναι ζωτικής σημασίας. Όχι μόνο στη δημιουργία του ιστότοπού σας, αλλά και στην προσθήκη νέων φωτογραφιών που βοηθούν στην επέκταση του χαρτοφυλακίου σας.

Υπάρχουν πολλά θέματα για να διαλέξετε, αλλά το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε γρήγορα στις ανάγκες σας που διαχωρίζουν την επιχείρησή σας από άλλους φωτογράφους.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο από το μηδέν χωρίς να είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων. Και, μπορείτε να το κάνετε μοναδικό να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό.

Για φωτογράφους που πιέζονται για χρόνο στην οικοδόμηση της επιχείρησής τους, η πρόσβαση σε έναν απλό, κομψό δημιουργό ιστοσελίδων τους βοηθά να δημιουργήσουν ό, τι θέλουν με τρόπο που είναι μοναδικός χωρίς να σπάσει τον προϋπολογισμό.

Τι μοιάζει με την τιμή για το Pixpa

Υπάρχουν τέσσερα πακέτα που προσφέρει η Pixpa όσον αφορά το πρόγραμμα τιμολόγησης. Όσο πιο ακριβό είναι το σχέδιο, τόσο περισσότερες δυνατότητες θα λάβετε.

Βάση: 6 $ ανά μήνα

– Ιστοτόπους βελτιστοποιημένοι για κινητά
– 200 εικόνες γκαλερί
– Προσαρμόσιμα θέματα
– Απεριόριστα, σελίδες, γκαλερί, & Δημοσίευση ιστολογίου
– Συνδέστε τον τομέα σας
– Ασφάλεια SSL
– Προσαρμοσμένο HTML & Επεξεργασία CSS
– 1 GB αποθήκευσης

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε γκαλερί ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας, πωλήστε εικόνες είτε ως λήψεις ή εκτυπώσεις, ορίστε τη δική σας τιμή, μην ανησυχείτε για την προμήθεια πωλήσεων, προσφέρετε εκπτωτικά κουπόνια, ορίστε την αποστολή σας & φορολογικοί συντελεστές και προσφορά αυτόματης εκπλήρωσης με εργαστήρια εκτύπωσης.

Pro: 9 $ ανά μήνα

Το Pro προσφέρει όλα όσα προσφέρει η Βάση, αλλά προσθέτει τα εξής:
– Απεριόριστες εικόνες γκαλερί
– 5 GB αποθήκευσης
– Ανακοίνωση & Γραμμή πληροφοριών για κινητά

Biz: 15 $ ανά μήνα

Η Biz προσφέρει όλα όσα προσφέρει το πακέτο Pro και περιλαμβάνει τα εξής:
– Αυτόματη ανάκτηση στο εγκαταλελειμμένο καλάθι
– Ταμείο στον τομέα
– 25 GB αποθήκευσης

Τελικός: 25 $ ανά μήνα

Το Ultimate προσφέρει όλα όσα προσφέρει το πακέτο Biz και τα ακόλουθα.
– 1000 GB αποθήκευσης

Όλα τα πακέτα ελάτε με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επιπλέον, όλα τα πακέτα υποστηρίζονται από ένα σύστημα εξυπηρέτησης πελατών 24/7.

Δοκιμάστε το Pixpa εντελώς δωρεάν

Ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω Pixpa

Για όσους σκέφτονται να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, η Pixpa προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα.

Παρόλο που μπορεί να μην είναι το καλύτερο από όλους τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικά σε σύγκριση με μέρη όπως το Shopify, υπάρχουν ουσιαστικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Pixpa μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά για όσους θέλουν να πουλήσουν τις φωτογραφίες τους μαζί με άλλα ψηφιακά προϊόντα για να επεκτείνουν την επιχείρησή τους.

Πουλήστε ό, τι θέλετε: Ενώ το Pixpa προσανατολίζεται περισσότερο στην πώληση ψηφιακών προϊόντων, μπορείτε επίσης να προσφέρετε μουσική, λογισμικό, ηλεκτρονικά βιβλία και βίντεο μόνο για να αναφέρετε μερικά εκτός από τις φωτογραφίες σας.

Οτιδήποτε μπορεί να πωληθεί ψηφιακά κάνει το Pixpa να συνιστάται, αλλά υπάρχει επίσης υποστήριξη για φυσικά προϊόντα.

Εδώ έρχονται οι εξαιρετικές γκαλερί για να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας που με τη σειρά τους επηρεάζουν τους πελάτες να τα αγοράσουν.

Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να πουλήσετε εκτυπώσεις, όπως υπογεγραμμένες εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας.

Μια πτυχή του ηλεκτρονικού εμπορίου που η Pixpa είναι ιδιαίτερα ισχυρή είναι η πώληση μαθημάτων διδασκαλίας, μαθημάτων και εργασιών για φωτογραφία.

Αυτό κάνει είναι ένας εξαιρετικός πόρος για φωτογράφους που θέλουν να διδάξουν μαζί με την πώληση φωτογραφιών.

Η ευκολία χρήσης σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δυνατότητες πώλησης καθιστά το Pixpa ένα φυσικό από αυτή την άποψη.

Business Service: Εάν χρειάζεστε ένα μέρος για να συλλέξετε πληρωμές για την εργασία σας, το Pixpa μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Προσφέρει ένα σταθερό σύστημα είσπραξης πληρωμών μέσα σε έναν εύκολο στη δημιουργία ιστότοπου. Για ανεξάρτητους φωτογράφους, αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Γενικά χαρακτηριστικά

Ο κύριος σχεδιασμός για το Pixpa Website Builder προσανατολίζεται στις δημιουργικές τέχνες και τα επαγγέλματα, όπως η φωτογραφία.

Υπό αυτήν την έννοια, το Pixpa δεν μοιάζει με πολλούς άλλους κατασκευαστές ιστότοπων με την έννοια ότι είναι κάπως περιοριστικό για δημιουργικά άτομα, αλλά κυρίως με καλό τρόπο.

Ο συνολικός σχεδιασμός είναι για όσους έχουν προϋπολογισμό και πρέπει να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο για τη δουλειά τους.

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά θέματα, πολλά από τα οποία είναι κομψά και μοντέρνα, και να λάβετε τα εργαλεία που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ελκυστικού, λειτουργικού ιστότοπου.

Για φωτογράφους που είναι ειδικευμένοι στο web building, η Pixpa προσφέρει ένα εξαιρετικό μέσο για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα δημιουργώντας ιστότοπους για τους πελάτες σας.

Παρόλο που είναι περιορισμένο, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο που προσανατολίζεται προς το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εικαστικές τέχνες με τα εργαλεία που υπάρχουν.

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες γενικές δυνατότητες που προσφέρει η Pixpa περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

– Αποκριτική σχεδίαση: Τα θέματα λειτουργούν σε οποιαδήποτε οθόνη μεγέθους
– Μεγάλη ποικιλία θεμάτων
– Σύρετε & Drop Interface: Δεν απαιτείται κωδικοποίηση
Απεριόριστο εύρος ζώνης
– Συνδέστε τον προσαρμοσμένο τομέα σας
– Ολοκληρωμένο ιστολόγιο: Δημοσίευση άρθρων, φωτογραφιών και βίντεο γρήγορα και εύκολα
– Google Analytics: Εξετάστε την επισκεψιμότητα στον ιστό, τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα
– Ηλεκτρονικό εμπόριο w / Fotomoto

Μειονεκτήματα της χρήσης του Pixpa

Για όλα τα πλεονεκτήματα του δημιουργού ιστότοπων της Pixpa, υπάρχουν ορισμένα περίεργα ζητήματα με αυτό το προϊόν που είναι σχεδόν αντίθετο με τον σκοπό του ως εύκολο στην κατανόηση και αλληλεπίδραση.

Περιορισμοί στη φθηνότερη επιλογή

Η Pixpa έχει διαφορετικά επίπεδα επιλογών σε διαφορετικές τιμές.

Αν και θα πρέπει να αναμένεται ότι το φθηνότερο θα έχει τις λιγότερες δυνατότητες, είναι τόσο περιοριστικό να το κάνει σχεδόν άχρηστο για πολλούς δημιουργούς.

Για πολλούς, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί υπάρχει αυτή η επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη τους αυστηρούς περιορισμούς της.

Είστε απλά καλύτερα να πηγαίνετε με ένα από τα πιο ακριβά επίπεδα και να εργάζεστε από εκεί.

Χωρίς δημοσίευση κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου

Δεδομένου του πόσο σημαντική είναι η δυνατότητα δημοσίευσης για το σύστημα Pixpa, η αδυναμία δημοσίευσης κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου είναι μια άλλη ενόχληση.

Το γιατί δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε δεν είναι απολύτως σαφές, αλλά αυτός είναι ένας περιορισμός που πρέπει να διορθωθεί κάποια στιγμή.

Περιορισμός συλλογής φωτογραφιών

Εάν έχετε δημιουργήσει πολλές γκαλερί φωτογραφιών, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες φωτογραφίες, εκτός εάν τις φορτώσετε ξανά.

Αυτό δεν έχει νόημα καθώς θα πρέπει να μπορείτε να μετακινήσετε ή τουλάχιστον να αντιγράψετε και να επικολλήσετε φωτογραφίες που έχουν ήδη φορτωθεί και εξοικονομεί χρόνο.

Αντ ‘αυτού, όταν δημιουργείτε μια νέα συλλογή και θέλετε να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες που υπάρχουν σε άλλες γκαλερί, θα πρέπει να τις φορτώσετε ξανά σαν να μην ήταν ήδη στον ιστότοπο.

Για μερικούς, αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα, αλλά για πολλούς φωτογράφους ειδικότερα, η επαναφόρτωση επανειλημμένα μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα.

Ένα άλλο σχετικό ζήτημα είναι η δυσκολία στη διαγραφή δοκιμαστικών φωτογραφιών.

Το γιατί αυτό πρέπει να είναι περισσότερο πρόβλημα είναι μάλλον περίεργο, αλλά φαίνεται φαινομενικά ένα παράξενο στο σύστημα.

Μην εκπλαγείτε αν το Pixpa διορθώσει αυτό το ζήτημα, δεδομένης της απλότητας και της ενόχλησής του, αλλά είναι μάλλον ενδιαφέρον ότι υπάρχει.

Δοκιμάστε το Pixpa εντελώς δωρεάν

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Pixpa

Λαμβάνοντας υπόψη ορισμένα από τα προβλήματα με το Pixpa, υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη που αντισταθμίζουν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτόν τον δημιουργό ιστού.

Ευκολία στη χρήση

Αναμφισβήτητα το καλύτερο πλεονέκτημα για τη χρήση του Pixpa είναι το πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε.

Από την πρώτη φορά που αρχίζετε να συνδυάζετε τον ιστότοπό σας με τις τελευταίες πινελιές, αυτό είναι ένα διαισθητικό σύστημα σχεδιασμού ιστοσελίδων που σας καθοδηγεί σχεδόν στη διαδικασία.

Για αρχάριους, είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο. Ακόμα και οι έμπειροι σχεδιαστές ιστοσελίδων θα βρουν πλεονεκτήματα στη χρήση του Pixpa για ορισμένους από τους πελάτες τους.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η Pixpa έδωσε έμφαση στην παροχή σταθερής υποστήριξης πελατών, η οποία με τη σειρά της βοήθησε στην ενίσχυση της φήμης τους.

Τα πλεονεκτήματα ξεκινούν με τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την Pixpa με πολλαπλά μέσα και να αποκτήσετε γρήγορα έναν αντιπρόσωπο που μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Δεν είναι τέλειο και μερικές φορές πρέπει να περιμένετε, αλλά συνολικά το Pixpa προσφέρει ένα από τα καλύτερα συστήματα υποστήριξης πελατών για όσους χρησιμοποιούν μια υπηρεσία δημιουργίας ιστού.

Πρωτότυπες γκαλερί εφαρμογών

Οι γκαλερί εφαρμογών είναι σίγουρα εντυπωσιακές και βοηθούν στο διαχωρισμό ενός ιστότοπου που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Pixpa σε σύγκριση με τους περισσότερους άλλους.

Όταν συνδυάζεται με την ευκολία χρήσης, η δημιουργία νέων γκαλερί δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά και ευχάριστη.

Αυτό βοηθά τη δουλειά σας να ξεχωρίζει και να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία επισκεπτών επίσης.

Προσαρμογή μενού πλοήγησης

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετική προσαρμογή των μενού πλοήγησης που σημαίνει ότι μπορείτε να διαμορφώσετε την εμπειρία των επισκεπτών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων, αυτή η δυνατότητα είναι αρκετά ελκυστική καθώς μπορείτε να διαμορφώσετε διαφορετικούς ιστότοπους στις ανάγκες των πελατών σας.

Αλλά ακόμη και αν δημιουργείτε μόνο έναν ιστότοπο, η δυνατότητα προσαρμογής του μενού πλοήγησης είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το Pixpa

Μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου ανά πάσα στιγμή?

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς ερωτήσεις.

Το Pixpa παρέχει πιστοποιητικό SSL

Ναι, όλοι οι ιστότοποι της Pixpa είναι πλέον ασφαλείς με SSL.

Υπάρχουν μειωμένα σχέδια για φοιτητές?

Η Pixpa προσφέρει Flat έκπτωση 50% στα προγράμματα επί πληρωμή, σε μαθητές και καθηγητές που μελετούν αυτήν τη στιγμή οποιαδήποτε δημιουργική πειθαρχία.

Πού φιλοξενείται ο ιστότοπός μου?

Ο ιστότοπός σας Pixpa φιλοξενείται στην πλήρη διαχείριση cloud hosting. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε / συνεχίσετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας ξεχωριστά.

{
"@συμφραζόμενα": "https://schema.org",
"@τύπος": "Σελίδα FAQ",
"mainEntity": [
{
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου ανά πάσα στιγμή?",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς ερωτήσεις."
}
}
, {
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Το Pixpa παρέχει πιστοποιητικό SSL",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Ναι, όλοι οι ιστότοποι της Pixpa είναι πλέον ασφαλείς με SSL."
}
}
, {
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Υπάρχουν μειωμένα σχέδια για φοιτητές?",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Η Pixpa προσφέρει Flat έκπτωση 50% στα προγράμματα επί πληρωμή, σε μαθητές και καθηγητές που μελετούν αυτήν τη στιγμή οποιαδήποτε δημιουργική πειθαρχία."
}
}
, {
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Πού φιλοξενείται ο ιστότοπός μου?",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Ο ιστότοπός σας Pixpa φιλοξενείται στην πλήρη διαχείριση cloud hosting. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε / συνεχίσετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας ξεχωριστά."
}
}
]
}

Το συμπέρασμά μου για το Pixpa

Το συμπέρασμα είναι ένα απλό στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων φωτογραφίας.

Ευχάριστη και απλή στη χρήση που χρειάζονται πολλοί άνθρωποι γενικά.

Το κλειδί είναι να το δοκιμάσετε και να πάρετε μια αίσθηση του πώς είναι.

Αν έχετε απορίες, ρίξτε μου μια γραμμή.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map