Απαιτήσεις Web Hosting

Απαιτήσεις Web Hosting

Όταν ερευνάτε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχετε. Η τιμή είναι προφανώς ένα σημαντικό αποφασιστικό στοιχείο όσον αφορά την επιλογή μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ξέρετε ποιες δυνατότητες χρειάζεστε πραγματικά?


Οι απαιτήσεις φιλοξενίας Ιστού πρέπει να έχουν

Μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να λάβετε όταν ξεκινάτε έναν ιστότοπο είναι να επιλέξετε μια εταιρεία φιλοξενίας. Μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας και η καθεμία διαφημίζει ότι είναι οι καλύτερες. Το καθένα υπόσχεται απεριόριστο χώρο, απεριόριστο εύρος ζώνης, 0% χρόνο διακοπής λειτουργίας, ευκολία χρήσης και 24/7 τεχνική υποστήριξη.

Πώς στον κόσμο υποτίθεται ότι ξέρετε ποιο να πιστέψετε; Πώς μπορείτε να κατανοήσετε όλα τα τεχνικά mumbo-jumbo σε όλες αυτές τις διαφημίσεις?

Δέκα πρέπει να έχουν χαρακτηριστικά Web Hosting εταιρείες θα πρέπει να σας προσφέρουν

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από έναν οικοδεσπότη Ιστού. Μόλις το ξέρετε αυτό, η επιλογή της καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων για να ταιριάζει στις ανάγκες σας θα είναι ένα αεράκι.

Πίνακας ελέγχου cPanel

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αξιολογηθεί είναι το Πίνακας Ελέγχου. Θα ελέγχετε τους ιστότοπούς σας από εδώ. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, όπως η δημιουργία λογαριασμού email, η εγκατάσταση του WordPress, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ιστότοπών σας και πολλά άλλα. Για να τα κάνετε εύκολα, ακόμα κι αν δεν έχετε τεχνικό οστό στο σώμα σας, χρειάζεστε έναν εύκολο στην κατανόηση και εύχρηστο πίνακα ελέγχου. Ένα από τα καλύτερα είναι το cPanel.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του cPanel. Το να μπορείτε να χειριστείτε το μεγαλύτερο μέρος της συντήρησης που χρειάζεται ο ιστότοπός σας αντί να περιμένετε τεχνική υποστήριξη, θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας. Σκέψου το. Θέλετε πραγματικά να περιμένετε 24 ώρες για να δημιουργηθεί ένας νέος λογαριασμός email, όταν μπορείτε να τον ρυθμίσετε μόνοι σας σε λιγότερο από 5 λεπτά?
Η εταιρεία φιλοξενίας ιστού σας πρέπει να παρέχει έναν απλό και εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου, όπως το cPanel. Επιτρέπει σε όλες τις συνήθεις εργασίες συντήρησης που χρειάζεται ο ιστότοπός σας να πραγματοποιείται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εγκατάσταση σεναρίου 1-κλικ

Μια καλή εταιρεία φιλοξενίας θα προσφέρει ένα Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ για πολλά δημοφιλή προγράμματα. Ορισμένες πλατφόρμες ιστού όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal μπορεί να είναι περίπλοκες στην εγκατάσταση, ειδικά για αρχάριους. Για παράδειγμα, για να εγκαταστήσετε το WordPress, πρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό ιστολογίου, στη συνέχεια να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων και, στη συνέχεια, να συνδέσετε τη βάση δεδομένων με το λογισμικό ιστολογίου κ.λπ..

Με ένα πρόγραμμα όπως το Fantastico δεν χρειάζεται να κάνετε όλα αυτά. Απλώς ανοίγετε το Fantastico, απαντάτε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις και κάντε κλικ στην εγκατάσταση. Σε λίγα λεπτά το WordPress είναι εγκατεστημένο στον ιστότοπό σας και είναι έτοιμο να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.
Πριν εγγραφείτε σε μια εταιρεία φιλοξενίας, ελέγξτε για να δείτε εάν προσφέρουν Fantastico, Softaculous ή κάποιο άλλο πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ. Αν δεν το κάνουν, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να βρείτε μια άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

24/7 Υποστήριξη πελατών

Δεν έχει σημασία ποιος είστε ή πόσο ξέρετε, κάποια στιγμή ο καθένας θα χρειαστεί τεχνική υποστήριξη. Καθώς δημιουργείτε και λειτουργείτε ιστότοπους, θα προκύψουν ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν αμέσως. Όταν εμφανιστούν αυτές οι καταστάσεις, πρέπει να έχετε τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι καλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων θα έχουν πολλούς τρόπους για να λάβουν υποστήριξη. Συνήθως θα προσφέρουν έναν αριθμό χωρίς χρέωση, υποστήριξη μέσω email, σύστημα εισιτηρίων και ζωντανή συνομιλία. Πολλές εταιρείες διαθέτουν μια βάση δεδομένων γνώσης που μπορείτε να αναζητήσετε για να δείτε εάν υπάρχει ένα σεμινάριο για το πώς να λύσετε το πρόβλημά σας.

Επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων

Χρειάζεται μόνο μία φορά για να καταρρεύσει ο ιστότοπός σας χωρίς να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας για να ανοίξετε τα μάτια σας για το πώς είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας. Ένας χάκερ μπορεί να πάρει χρόνια δουλειάς. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας δεν είναι προαιρετική, είναι απαραίτητη.
Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν κάποια μορφή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ορισμένα, όπως το Bluehost, προσφέρουν ακόμη και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Ελέγξτε αν η εταιρεία φιλοξενίας εκτελεί τακτικά αντίγραφο ασφαλείας των ιστότοπών σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας εάν συμβεί το αδιανόητο.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας εύκολα μέσω του πίνακα ελέγχου. Ελέγξτε επίσης για να βεβαιωθείτε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να αποκατασταθούν εύκολα μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να το κάνει το προσωπικό υποστήριξης για εσάς.

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν ανοίγετε μια επιχείρηση Ιστού, πιθανότατα θέλετε να συσχετίσετε μια διεύθυνση email με τον ιστότοπό σας σαν [προστασία μέσω email] Πρέπει να μάθετε εάν η εταιρεία φιλοξενίας σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

Μάθετε αν υπάρχει όριο στον αριθμό των λογαριασμών email που επιτρέπονται από την εταιρεία φιλοξενίας. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ο χώρος που διατίθεται για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ορισμένες εταιρείες θα παρέχουν ένα μικρό χώρο χωρίς χρέωση και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν περισσότερο χώρο όταν το χρειάζεστε. Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε πολύ χώρο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναζητήστε το όταν αποφασίζετε για το ποιος οικοδεσπότης θα διαλέξει.
Υπάρχουν κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μπορεί να θέλετε να ρυθμίσετε μια αυτόματη απάντηση ή να προωθήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλον λογαριασμό. Είναι καλή ιδέα να μάθετε εάν η εταιρεία φιλοξενίας σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

Πρόσβαση FTP

Για να είναι ο ιστότοπός σας ορατός στο Διαδίκτυο, πρέπει να το κάνετε ανεβάστε τα αρχεία και τα δεδομένα σας στην εταιρεία φιλοξενίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μεταφόρτωσης που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου των εταιρειών φιλοξενίας, αλλά συνήθως είναι χρονοβόρα αφού πρέπει να ανεβάσετε ένα αρχείο τη φορά. Ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να ανεβάσετε αρχεία είναι να χρησιμοποιήσετε το FTP.

Η χρήση ενός λογαριασμού FTP είναι ίσως η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος. Αυτό σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας και του κεντρικού υπολογιστή ιστού σας εύκολα. Αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να τον ανεβάσετε ταυτόχρονα στον κεντρικό υπολογιστή σας.
Ελέγξτε αν η εταιρεία φιλοξενίας ιστού σας έχει πρόσβαση FTP. Ίσως να μην νομίζετε ότι το χρειάζεστε τώρα, αλλά σε κάποιο σημείο στο εγγύς μέλλον, εάν δεν έχετε FTP θα σας προκαλέσει προβλήματα. Είναι πολύ καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι η νέα εταιρεία φιλοξενίας σας επιτρέπει να ανεβάζετε χρησιμοποιώντας FTP.

Πολιτική επιστροφής

Δείτε το εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρει η εταιρεία φιλοξενίας. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε με σαφήνεια πότε λήγει η δοκιμαστική περίοδος. Μάθετε τι θα συμβεί αν ακυρώσετε τη δοκιμαστική περίοδο. Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή υπάρχει χρέωση ακύρωσης?

Μάθετε τι συμβαίνει μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Ο οικοδεσπότης προσφέρει αναλογική επιστροφή χρημάτων ή χρεώνει τέλος ακύρωσης; Προσπαθήστε να βρείτε μια εταιρεία φιλοξενίας που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου χωρίς χρέωση ακύρωσης. Εάν μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία που προσφέρει μια προνομιακή επιστροφή χρημάτων μετά τη δοκιμαστική περίοδο που είναι ένα μεγάλο μπόνους.

Πολλαπλοί τομείς

Αυτές τις μέρες πολλοί άνθρωποι κατέχουν περισσότερους από έναν τομείς. Ακόμα κι αν δεν έχετε ήδη πολλούς τομείς, πιθανότατα στο μέλλον. Πριν εγγραφείτε για φιλοξενία, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν τομείς. Πολλές εταιρείες επιτρέπουν απεριόριστους τομείς. Ορισμένες εταιρείες, ιδίως οι μικρότερες και φθηνότερες, θα περιορίσουν τον αριθμό των τομέων.

Εγγραφείτε για μια εταιρεία που επιτρέπει απεριόριστους τομείς. Κάνοντας αυτό τώρα, θα αποφευχθεί η αλλαγή εταιρειών φιλοξενίας αργότερα.

Επιλογές αναβάθμισης διακομιστή

Ανεξάρτητα από το τι λέει η διαφήμιση σχετικά με τον απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης για τους ιστότοπούς σας, μην το πιστεύετε. Με την κοινή φιλοξενία, μοιράζεστε εύρος ζώνης με άλλους ιστότοπους. Εάν κάποιος από αυτούς τους ιστότοπους αρχίσει να έχει πολλή κίνηση, θα καταλάβει περισσότερο εύρος ζώνης. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα έχετε μικρότερο εύρος ζώνης και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον ιστότοπό σας.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι αρκετά καλή και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μεγάλο ιστότοπο και να έχετε καλή επισκεψιμότητα χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο, όταν σας Ο ιστότοπος μεγαλώνει πολύ για κοινή χρήση φιλοξενίας που θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε έναν αποκλειστικό διακομιστή ή VPS. Αυτές οι αναβαθμίσεις παρέχουν περισσότερη μνήμη, χώρο αποθήκευσης και ισχύ. Πριν επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού, ελέγξτε για να δείτε εάν προσφέρουν αναβαθμίσεις. Εάν δεν διαθέτουν αποκλειστικούς διακομιστές, συνεχίστε τις αγορές σας και βρείτε μια άλλη εταιρεία που το κάνει όταν έρθει η ώρα, θα είναι εύκολο να αναβαθμίσετε.

Εγγύηση Uptime Server

Αυτό είναι που πολλοί άνθρωποι αγνοούν. Εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, κανείς δεν μπορεί να τον δει. Όταν ένα άτομο βρίσκει τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μια μηχανή αναζήτησης όπως το Google αλλά δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας, φεύγει και μεταβαίνει σε έναν άλλο ιστότοπο.

Σήμερα το το πρότυπο για το χρόνο λειτουργίας είναι 99,9%. Βρείτε μια εταιρεία που προσφέρει αυτήν την εγγύηση.

συμπέρασμα

Όταν ξεκινάτε τις αγορές σας για web hosting, λάβετε υπόψη αυτές τις 10 δυνατότητες. Κάνοντας λίγο χρόνο στις αγορές για τον οικοδεσπότη Ιστού που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας τώρα θα εξοικονομήσετε χρόνο και απογοήτευση αργότερα στο δρόμο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map