Weebly Website Builder Review για το 2020 (Πλεονεκτήματα, Μειονεκτήματα, Προγράμματα Τιμολόγησης)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Αξιολόγηση Weebly

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Weebly για τη δημιουργία του ιστότοπού σας?

Και μάλλον

αναζήτηση όρων όπως….

 • Αξιολόγηση Weebly
 • Αναθεώρηση δημιουργού ιστοτόπου Weebly
 • Είναι πολύ καλό να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο?
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Weebly

Φωτογραφίστε, είστε έξυπνοι αν αυτό κάνετε.

Αιτία,

Κάνεις την έρευνά σου. Εκτός αυτού…

Ακούτε πολύ για αυτά, και συνήθως, συγκρίνονται με το Wix όταν πρόκειται για την οικοδόμηση…..

Ένας μικρός και βασικός ιστότοπος μικρών επιχειρήσεων ή ένας απλός ιστότοπος για τις ανάγκες σας γενικά.

Αλλά:

Πρέπει να κάνετε λίγο από τη δική σας εργασία όπως ανέφερα πριν απλώς τραβήξετε τη σκανδάλη και χρησιμοποιήστε το Weebly δεξιά?

Φυσικά, πρέπει να το κάνετε αυτό.

Ας προχωρήσουμε και να σπάσουμε το Weebly λίγο περισσότερο για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

Καλώς ορίσατε στο βίντεο εισαγωγής Weebly

Ευκολία χρήσης του Weebly Website Builder

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, Weebly, ιδρύθηκε το 2007 και έκτοτε, έχει αναπτυχθεί ραγδαία.

Με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μοναδικούς ιστότοπους, ιστολόγια και διαδικτυακά καταστήματα.

Εκτός από την προσφορά πλήρων ιστότοπων, Η Weebly λειτουργεί επίσης σε κινητές συσκευές, παρέχοντας σε άτομα και επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ.

Το ξεκίνημα με το Weebly δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από μια ιδέα και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέτετε διαφορετικά στοιχεία στον ιστότοπό σας καθιστώντας την προσαρμογή γρήγορη και εύκολη.

Δεν χρειάζεστε πτυχίο στο σχεδιασμό ούτε χρειάζεται να προσλάβετε μια εταιρεία σχεδιασμού για να κάνετε τη δουλειά για εσάς.

Προσθέστε κείμενο, φωτογραφίες, χάρτες και βίντεο σύροντάς τα και ρίχνοντάς τα στο πρότυπο της επιλογής σας.

Παίξτε με στυλ γραμματοσειράς, χρώματα και μεγέθη για να κάνετε τις λέξεις και τις περιγραφές να ξεχωρίζουν.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας. Το κάνετε από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Τριάντα εκατομμύρια επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις βεβαιώνουν τη δύναμη του Weebly που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ότι λειτουργεί ο ιστότοπος.

Εάν θέλετε κάτι προσιτό, φιλικό προς το χρήστη και μοναδικό, είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Το πιο σημαντικό, εάν έχετε δημιουργήσει έναν ιστότοπο και θέλετε να τον μετακινήσετε για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του Weebly, μπορείτε.

Σχέδια τιμολόγησης Weebly

Η Weebly προσφέρει 4 πακέτα με μειωμένη τιμή καθώς πληρώνετε εκ των προτέρων:

Σχέδια τιμολόγησης Weebly

 • Συνδέστε έναν τομέα – $ 4 από μήνα σε μήνα – 1 έτος που καταβάλλεται προκαταβολικά κατά μέσο όρο 4 $ μηνιαία εξοικονόμηση 42%
 • Μίζα – $ 14 από μήνα σε μήνα – 1 έτος που καταβάλλεται εκ των προτέρων κατά μέσο όρο 8 $ μηνιαία εξοικονόμηση 42%
 • Υπέρ – $ 18 από μήνα σε μήνα – 1 έτος που καταβάλλεται προκαταβολικά κατά μέσο όρο 12 $ μηνιαία εξοικονόμηση 33%
 • Επιχείρηση – $ 4 από μήνα σε μήνα – 1 έτος που καταβάλλεται προκαταβολικά κατά μέσο όρο 4 $ μηνιαίως, εξοικονομώντας 42%

Ξεκινήστε το Weebly δωρεάν σήμερα

Προσφέρονται πρότυπα Weebly

Υπάρχουν θέματα που ανταποκρίνονται στον ιστότοπό σας, στο ιστολόγιο ή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό σας δίνει μεγάλη ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας.

Μεταξύ των πιο δημοφιλών επιλογών είναι Slick, Paper, Impact, Oasis και Highlighter.

Άλλα δωρεάν θέματα ιστότοπου για το Weebly:

•Ψιλικά
•Αυθάδης
•Ζωηρός
• Μπράντλεϊ
•Ταξίδι
• Redux
•Εις το τετραγωνο

Κάθε ιστότοπος σάς επιτρέπει να προσθέσετε το μοναδικό όραμά σας σε αυτό. Αλλάζοντας τα χρώματα, τα μεγέθη και τα στυλ γραμματοσειράς, μεταμορφώνετε αμέσως ένα απλό πρότυπο σε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο.

Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε και να αφαιρέσετε σελίδες, να συμπεριλάβετε widget και εικονίδια κοινωνικών μέσων και να αλλάξετε φωτογραφίες και κείμενο με τη δική σας για να δώσετε στο πρότυπο μια προσωπική αίσθηση.

Η προσαρμογή των φωτογραφιών φόντου απαιτεί λίγο χρόνο και βοηθά στην εξατομίκευση του σχεδιασμού.

Η Weebly παρέχει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για να διαλέξετε ή σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας.

Υπάρχουν διάφορα φίλτρα που επιτρέπουν τη θόλωση, την ακρίβεια και τη σκοτεινή εικόνα που σας αρέσει.

Χαρακτηριστικά Weebly SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι αυτό που βάζει τον ιστότοπό σας στο χάρτη.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι σας βρίσκουν μέσω των αναζητήσεων ιστού που πραγματοποιούν σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το BING και το Yahoo.

Χωρίς SEO, είναι δύσκολο να ξεχωρίζεις σε μια θάλασσα ανταγωνισμού.

Η Weebly κατανοεί τη σημασία αυτής της δυνατότητας και προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές με την εγγραφή του ιστότοπού σας:

• Ένας χάρτης ιστότοπου που διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης να βρουν τον ιστότοπό σας.
• Αυτοματοποιημένο ping όλων των νέων περιεχομένων.
• Διαμόρφωση HTML με τον σωστό τρόπο.
• Λεπτομερείς μετα-περιγραφές.
• Alt ετικέτες στις εικόνες.
• Περιγραφές συγκεκριμένων σελίδων.

Εάν δεν έχετε ακόμη ιδέα τι σημαίνει αυτό, μην ανησυχείτε.

Ο Weebly καταλαβαίνει ότι δεν είναι όλοι γνώστες του SEO.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχει έναν εύχρηστο οδηγό που ακολουθεί και εξηγεί τα βήματα που κάνει για να κάνει έναν ιστότοπο ορατό και ελκυστικό για το κοινό.

Βελτιώστε τις δεξιότητες SEO Weebly με αυτό το βίντεο

Χαρακτηριστικά μάρκετινγκ Weebly

Οι δυνατότητες μάρκετινγκ που προσφέρει η Weebly περιλαμβάνουν ενσωματωμένα εργαλεία δημιουργίας φορμών και εργαλεία προγραμματισμού. Η κοινή χρήση περιεχομένου με τη μορφή ιστολογίων είναι εύκολη.

Δεν χρειάζεται καν να το δημοσιεύσετε αργότερα. Απλώς προγραμματίστε την ώρα και την ημερομηνία που θέλετε να δημοσιεύσει η ανάρτηση ιστολογίου σας και αφιερώστε χρόνο κάνοντας άλλα πράγματα για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε κουμπιά κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση με τους πελάτες όπου κι αν κάνουν παρέα.

Οι χρήστες θα δουν τη συνέπεια της επωνυμίας σας μέσω των σελίδων Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest και YouTube και θέλουν να συμμετάσχουν στη συνομιλία.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τα νερά και να δείτε ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στο επιχειρηματικό σας μοντέλο.

Δεν χρειάζεται να κάνετε έρευνα στους πελάτες για να μάθετε τι τους αρέσει και δεν τους αρέσει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Πρέπει να ακούσετε, να διαβάσετε τα σχόλιά τους και να απαντήσετε εγκαίρως. Το Weebly σας δίνει τη δυνατότητα στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας χωρίς κόπο.

Ξεκινήστε το Weebly δωρεάν σήμερα

Υποστήριξη πελατών Weebly

Η Weebly παρέχει έναν πλήρως εφοδιασμένο ιστότοπο υποστήριξης που απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις του. Οι πληροφορίες χωρίζονται σε ξεχωριστές κατηγορίες.

Θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε σχετικά με τα βασικά στοιχεία, το blogging, το κτίριο, το εμπόριο, τα ονόματα τομέα, τις εφαρμογές για κινητά και άλλα.

Κάθε άρθρο απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και το κάνει έτσι ώστε οι χρήστες του Weebly να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται αμέσως χωρίς να περιμένουν έναν ειδικό υποστήριξης να επικοινωνήσει μαζί τους.

Υπάρχει επίσης η επιλογή υποβολής επίσημου αιτήματος μέσω μιας φόρμας που διατίθεται μέσω του Κέντρου βοήθειας.

Ζητά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μια περιγραφή της βοήθειας που απαιτείται, ένα πεδίο για να πληκτρολογήσετε το θέμα και ένα άλλο για λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Σας δίνει επίσης την επιλογή να ανεβάσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή μια φωτογραφία πριν από την υποβολή του αιτήματος.

Η Weebly δεν αποκαλύπτει πόσο καιρό χρειάζεται για να πάρει μια απάντηση μετά την υποβολή επίσημου αιτήματος για βοήθεια.

Οι πληροφορίες ενδέχεται να βρίσκονται στο ίδιο το Κέντρο βοήθειας, αλλά δεν αναφέρουν αυτές τις πληροφορίες στη σελίδα με τη φόρμα αιτήματος. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί ο χρόνος που απαιτείται για τη λήψη βοήθειας σε θέματα ιστότοπου.

Πρόσθετοι τρόποι για να προσεγγίσετε την υποστήριξη πελατών Weebly είναι μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Η φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο κέντρο υποστήριξης δηλώνει τις ώρες που είναι διαθέσιμη η υποστήριξη πελατών και πόσο θα περιμένετε να ακούσετε κάποιον μέσω email μόλις υποβάλετε το αίτημά σας.

Προσφέρονται δωρεάν συνεδρίες προπόνησης και σας βοηθούν να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε, να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου Weebly

Για πολλές εταιρείες, η πώληση αγαθών και υπηρεσιών στο διαδίκτυο είναι αναπόφευκτη. Είναι λογικό οικονομικά λόγω των χαμηλότερων γενικών εξόδων και των εντυπωσιακών εργαλείων που δημιουργήθηκαν για την προώθηση της επιχείρησης.

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις απαιτούν συχνά λιγότερους ανθρώπους για να τα εκτελέσουν, κάτι που είναι σπουδαίο νέο για νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις μπουτίκ και καταστήματα με λίγα χρήματα για να ξεκινήσουν οι εταιρείες τους αρχικά.

Οι λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου της Weebly είναι συγκρίσιμες με το Shopify με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, προσφέρει ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βιτρίνα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Προσαρμόστε

Μπορείτε να το προσαρμόσετε όσο θέλετε ή όσο λίγα θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να έχετε πλήρη έλεγχο και επεξεργασία CSS / HTML για έναν μοναδικό ιστότοπο που εντυπωσιάζει κάθε φορά που εμφανίζεται.

Καλάθι αγορών

Η Weebly προσφέρει ένα πλήρως ενσωματωμένο καλάθι αγορών για αγορές. Το check out είναι ασφαλές, επιτρέποντας στους πελάτες σας να αγοράζουν με αυτοπεποίθηση.

Κινητό

Η πλήρης εμπειρία του καταστήματος και του ταμείου για κινητά λειτουργεί σε κάθε συσκευή όλες τις ώρες της ημέρας ή της νύχτας. Δεν θα χάσετε τις πωλήσεις επειδή ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας ή υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Το φιλτράρισμα προϊόντων έγινε εύκολο

Οι πελάτες ψωνίζουν στο Διαδίκτυο επειδή θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο μειώνοντας το ποσό της προσπάθειας που απαιτείται για να βρουν αυτό που χρειάζονται. Εκεί έρχεται η ισχυρή φιλτραρισμένη αναζήτηση προϊόντων της Weebly.

Επιτρέπει στους πελάτες σας να αναζητούν ανά τιμή, χρώμα και μέγεθος. Σας επιτρέπει επίσης να επισημάνετε σχετικά προϊόντα που βοηθούν στο κλείσιμο της πώλησης και κερδίζουν την επιχείρησή σας περισσότερα χρήματα.

Πώληση φυσικών προϊόντων?

Ως πελάτης της Weebly’s, δεν περιορίζεστε στην πώληση μόνο φυσικών αγαθών. Μπορείτε να πουλήσετε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών αγαθών, όπως ηλεκτρονικά βιβλία, μοτίβα, συνταγές, ακόμη και εκτυπώσιμα, όπως προσκλήσεις, ένθετα σχεδιασμού και βιβλία εργασίας.

Εάν επιλέξετε να πουλήσετε φυσικά αντικείμενα, δεν περιορίζεστε σε έναν μεταφορέα.

Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε UPS, USPS, FedEx κ.λπ. και να ορίσετε τιμές αποστολής με βάση την τιμή ή το βάρος.

Μπορείτε επίσης να χρεώνετε φόρο οπουδήποτε ισχύει, επειδή η Weebly παρέχει και διατηρεί φόρους σε επίπεδο πόλης, πολιτείας και επαρχίας στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι άλλοι εθνικοί φόροι καθορίζονται από τον πωλητή και αναφέρονται στον ιστότοπο καθιστώντας εύκολη την πώληση σε πελάτες οπουδήποτε παγκοσμίως. Δεν περιορίζεστε στην πώληση σε ανθρώπους μιας χώρας και όχι σε άλλη.

Καταγραφή εμπορευμάτων

Μόλις το φυσικό σας απόθεμα μειωθεί, θα ξέρετε. Μπορείτε να διατηρήσετε τα πιο καυτά αντικείμενα πώλησης και ακόμη να δημιουργήσετε προσφορά και ζήτηση δείχνοντας στους πελάτες πόσο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει για αγορά.

Μόλις τα προϊόντα εξαντληθούν, επισημαίνονται ως “μη διαθέσιμο”, καθιστώντας εύκολο για εσάς να διαχειριστείτε τη βιτρίνα σας και να ειδοποιήσετε τους πελάτες για αντικείμενα που είναι περιορισμένα ή δημοφιλή.

Φιλοξενία

Η φιλοξενία είναι δωρεάν και αξιόπιστη. Το κατάστημά σας είναι ανοιχτό 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο.

Δεν θα χάσετε πελάτες που θέλουν να ξοδέψουν χρήματα μαζί σας, επειδή ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση ή δεν είναι εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσει την εισροή επισκεψιμότητας. Η αξιοπιστία είναι κάτι για το οποίο είναι γνωστό το Weebly.

Αλλα χαρακτηριστικά

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το περιεχόμενο, να εκτελέσετε προσφορές και προσφορές και να αποδεχτείτε όλες τις σημαντικές πιστωτικές κάρτες από το δικό σας όνομα τομέα.

Αν θέλετε να διαλέξετε πρόσθετες επιλογές πληρωμής, το Stripe, το PayPal, το Authorize.net και το Square είναι μερικές μόνο επιλογές που λειτουργούν καλά σε ιστότοπους Weebly.

Όταν ένας πελάτης αγοράζει από εσάς, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε τις παραγγελίες αμέσως.

Στείλτε email επιβεβαίωσης, πληροφορίες παρακολούθησης αποστολής και χειριστείτε επιστροφές χρημάτων και επιστροφές σε πραγματικό χρόνο. Θα λάβετε επίσης αναφορές για παραγγελίες και πωλήσεις.

Το καλύτερο από όλα, εάν έχετε ήδη κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να το εισαγάγετε από το Etsy, το Shopify ή οποιοδήποτε αρχείο CSV. Κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές και είστε έτοιμοι.

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν για να έχετε το κατάστημά σας σε διαφορετική τοποθεσία στο διαδίκτυο.

Ξεκινήστε το Weebly δωρεάν σήμερα

Εφαρμογές Weebly

Εφαρμογές Weebly

Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας μέσω των εφαρμογών της Weebly για iOS και Android. Διατίθενται δωρεάν μέσω του Apple App Store και του Google Play Store.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iPhone, iPad, Apple Watch, τηλέφωνο Android και tablet Android.

Οι χρήστες των εφαρμογών μπορούν να πωλούν προϊόντα, να πληρούν παραγγελίες, να ελέγχουν το απόθεμα και να δέχονται πληρωμές οπουδήποτε πηγαίνουν στις προαναφερθείσες συσκευές. Εξίσου εξίσου σημαντική είναι η ικανότητα δημιουργίας νέων ιστότοπων όποτε υπάρχει ανάγκη.

Το Drag and Drop Editor με δυνατότητες οθόνης αφής καθιστά εύκολη τη δημιουργία ενός ιστότοπου από μια κινητή συσκευή.

Οδηγός βίντεο για αρχάριους δημιουργίας ιστότοπων Weebly

Αυτό θα σας βοηθήσει πραγματικά να ξεκινήσετε.

Κάντε κλικ εδώ αν θέλετε να ακολουθήσετε.

Weebly Review Top 2 Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Μειονεκτήματα του Weebly:

Το Weebly είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και επιτρέπει σε άτομα που δεν γνωρίζουν να δημιουργούν έναν ιστότοπο επιλογές για τη δημιουργία, δημοσίευση και προώθηση ενός πλήρως ενσωματωμένου ιστότοπου για την επιχείρησή τους.

Δεν έχει καν σημασία τι είδους προϊόντα ή υπηρεσίες που πωλούν οι επιχειρήσεις.

Υπάρχει μια ποικιλία θεμάτων διαθέσιμων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται παραπάνω που καθιστούν τους ιστότοπους προσωπικούς και πρακτικούς.

Το κόστος συντήρησης ενός ιστότοπου Weebly είναι συγκρίσιμο με τους ανταγωνιστές του και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία χρήσιμων δυνατοτήτων και εργαλείων που καθιστούν εύκολη την πώληση και την επικοινωνία..

Πλεονεκτήματα του Weebly

Το μειονέκτημα του Weebly, ωστόσο, είναι λιγότερα θέματα από το WordPress και το Shopify, καθώς και την επωνυμία Weebly σε δωρεάν λογαριασμούς.

Άτομα χωρίς προϋπολογισμό για έναν αναβαθμισμένο λογαριασμό δεν έχουν την πολυτέλεια της εξατομίκευσης διευθύνσεων URL και ουσιαστικά έχουν κολλήσει, ενημερώνοντας τους πελάτες ή τους οπαδούς τους ότι χρησιμοποιούν έναν δωρεάν λογαριασμό.

Είναι επίσης δύσκολο να βρείτε πληροφορίες εξυπηρέτησης πελατών, παρόλο που η Weebly προσφέρει ένα ειδικό κέντρο υποστήριξης και ευκαιρίες ηλεκτρονικής μάθησης.

Μετά από προσεκτική εξέταση του ιστότοπου, βρέθηκε μια φόρμα επικοινωνίας, αλλά η επιλογή ζωντανής συνομιλίας που αναφέρθηκε προηγουμένως ήταν ανύπαρκτη τουλάχιστον όσο μπορούσαμε να δούμε κατά τη μελέτη του ιστότοπου.

Αυτό είναι πολύ αρνητικό για ορισμένα άτομα που χρειάζονται βοήθεια με τους λογαριασμούς τους με τρόπους που δεν προτείνει το κέντρο υποστήριξης.

Έχοντας τηλεφωνική υποστήριξη ή παράθυρο συνομιλίας ιστού στην αρχική σελίδα του ιστότοπου θα εξαλείφεται η απογοήτευση ότι δεν θα μπορείτε να λάβετε έγκαιρη υποστήριξη.

Ξεκινήστε το Weebly δωρεάν σήμερα

Wix Vs Weebly

Εντελώς μια δημοφιλής ερώτηση που πολλοί αναρωτιούνται.

Ευτυχώς προχώρησα και έγραψα μια ωραία λεπτομερή και δυνατή…..

Το άρθρο Wix Vs Weebly πρέπει να δείτε.

Απολαμβάνω!!

Συμπέρασμα επισκόπησης Weebly Website Builder

Η Weebly προσφέρει μια απλή λύση για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ανεξάρτητα από τις γνώσεις κάποιου σχετικά με τη δημιουργία ιστότοπων.

Αυτή η κριτική θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε διαφορετικές περιοχές σχετικά με το Weebly για να βεβαιωθείτε ότι σας προσφέρει αυτό που ψάχνετε.

Είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε?

Ή μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με το Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map