Δημιουργήστε έναν ιστότοπο WordPress εύκολα σε χρόνο μηδέν

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Δημιουργήστε έναν ιστότοπο wordpress
Αναβαθμίστε αυτόν τον ιστότοπο!!!!!

Όπως έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί προγραμματιστές ιστότοπων και σχεδιαστές, το WordPress μπορεί να είναι το καλύτερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που είναι διαθέσιμο σήμερα. Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών διεπαφών CMS εκεί έξω, αλλά στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ιστότοποι ξεκίνησαν σήμερα λόγω του WordPress λόγω του εύχρηστου Χρησιμοποιήστε διεπαφή, αξιοπιστία και ασφάλεια. Πάνω από 100 εκατομμύρια ιστότοποι χρησιμοποιούν σήμερα το WordPress και αυτός ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα που μπορεί να φαίνεται συντριπτικός για να ξεκινήσετε. Ένα από τα σημαντικότερα μέρη για τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress υψηλής ποιότητας είναι ο κεντρικός υπολογιστής που χρησιμοποιείτε. Το BlueHost είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης WordPress επειδή είναι γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Τώρα μπορείτε να κυριαρχήσετε στην τέχνη του WordPress και να σχεδιάσετε έναν άψογο ιστότοπο με το BlueHost που είναι σχετικά φθηνό.

Γιατί επιλέξτε BlueHost για WordPress

Το WordPress.org έχει προτείνει το BlueHost ως οικοδεσπότη από το 2005. Είναι ένας αφοσιωμένος κεντρικός υπολογιστής WordPress και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν δυναμικό ιστότοπο με μερικά καταπληκτικά εργαλεία. Επιπλέον, το BlueHost προσφέρει μια εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ.

Παίρνετε απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης, απεριόριστους λογαριασμούς email, δωρεάν όνομα τομέα και ακόμη και 100 $ για τη διαφήμιση Google. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα για 4,95 $ το μήνα με την τελευταία ειδική BlueHost.

Εάν δεν σας αρέσει, μπορείτε πάντα να λάβετε επιστροφή χρημάτων με την “Εγγύηση επιστροφής χρημάτων οποτεδήποτε” που παρέχεται από την BlueHost.

Επιπλέον, η BlueHost έχει υποστήριξη πελατών με έδρα τις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι όταν καλείτε, το πρόβλημά σας διαγιγνώσκεται και επιλύεται από ένα αγγλόφωνο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών που εδρεύει στα γραφεία της BlueHost στη Γιούτα.

Έχουν επίσης το δικό τους κέντρο δεδομένων, διακομιστές, δίκτυο ινών και προσαρμοσμένες ενημερώσεις κώδικα πυρήνα linux. Έχουν επίσης αρκετές γεννήτριες για να τροφοδοτήσουν μια πόλη, πράγμα που σημαίνει ότι η σύνδεση και ο χρόνος λειτουργίας σας θα είναι πάντα σταθερές.

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε με θέματα WordPress

Μόλις εγγραφείτε, θα εγκαταστήσετε το WordPress στον λογαριασμό σας στο BlueHost. Θα μεταβείτε στην “Σύνδεση πίνακα ελέγχου” που βρίσκεται στην κύρια σελίδα και θα πληκτρολογήσετε τον τομέα και τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “σύνδεση” για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Μόλις μπείτε στον πίνακα ελέγχου, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το μπλε εικονίδιο για το εργαλείο “Simple Scripts” και κάντε κλικ σε αυτό για να το ανοίξετε.

Μόλις φορτωθεί η σελίδα, μετακινηθείτε προς τα κάτω στις πλατφόρμες blogging και κάντε κλικ στο “WordPress”. BlueHost θα δημιουργήσει το WordPress για εσάς βάσει των επιλογών σας στην επόμενη σελίδα. Η σελίδα έχει χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές για να σας ενημερώσει για το τι σημαίνουν οι επιλογές σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε σύνθετες επιλογές όπως διαμορφώσεις βάσης δεδομένων για περαιτέρω προσαρμογή.

Μόλις ολοκληρώσετε τις επιλογές σας, απλώς κάντε κλικ στο “Ολοκλήρωση” για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του WordPress. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για την εγκατάσταση. Το BlueHost θα σας δώσει τη διεύθυνση URL του ιστότοπου, τη διεύθυνση URL σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Δημιουργία ενός δυναμικού ιστότοπου WordPress με το BlueHost

Μόλις συνδεθείτε στο WordPress, θα μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας έτσι ώστε να μοιάζει με τον τρόπο που θέλετε. Είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν καινοτόμο επιχειρηματικό ιστότοπο είτε θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας βιοτεχνικό ιστολόγιο, όλα ξεκινούν με ένα θέμα.

Τα θέματα WordPress είναι η βάση για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Υπάρχουν όλα τα είδη δωρεάν και premium θεμάτων εκεί έξω, και μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα προσαρμοσμένο για τον ιστότοπό σας. Θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα θέματα είναι προσαρμοσμένα στον κλάδο. Για παράδειγμα, τα θέματα φωτογραφίας WordPress αφορούν όλες τις εικόνες, ενώ ένα επιχειρηματικό θέμα μπορεί να έχει περισσότερο χώρο για περιγραφές κειμένου και καταχωρίσεις προϊόντων.

Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός θέματος περιλαμβάνουν:

 * Πτυχές μοντέρνου σχεδιασμού * Έγκυρα HTML και CSS * Κωδικός ασφαλείας * Υψηλή ορατότητα και αναγνωσιμότητα * Συμβατό με την τελευταία έκδοση του WordPress * Συμβατότητα με δημοφιλή πρόσθετα * Υποστήριξη τεκμηρίωσης και οδηγίες βίντεο

Όταν βρείτε ένα θέμα που σας αρέσει πραγματικά, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς θα επηρεάσει το περιεχόμενο και τους επισκέπτες σας. Αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

    * Πληροί τις απαιτήσεις σας για να δημιουργήσετε τον ιστότοπο των ονείρων σας?
    * Πόσο εύκολο είναι να προσαρμόσετε?
    * Πόσο γρήγορα θα το ξεπεράσετε?
    * Ταιριάζουν τα χρώματα με το εμπορικό σήμα μου?

Ορισμένα μέρη για αγορά ή εύρεση δωρεάν απίστευτων θεμάτων WordPress περιλαμβάνουν ThemeForest, StudioPress και WooThemes.

Αποκτήστε τα σωστά πρόσθετα και γραφικά στοιχεία
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να διαμορφώσετε χειροκίνητα για τον ιστότοπό σας στο WordPress ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και να εξαλείφονται τα προβλήματα ασφαλείας. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να εγκαταστήσετε ενώ είστε συνδεδεμένοι στον νέο σας ιστότοπο WordPress.

1. Akismet: Αυτό είναι απαραίτητο για να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητα σχόλια. Έρχεται με το WordPress, αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσετε και να δημιουργήσετε ένα κλειδί API για να λειτουργεί σωστά. Εάν δεν θέλετε να επιτρέψετε σχόλια στα άρθρα σας, τότε δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε.

2. Απενεργοποίηση σχολίων: Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” και, στη συνέχεια, “Συζήτηση” και καταργήστε την επιλογή “Να επιτρέπεται στους χρήστες να δημοσιεύουν σχόλια σε νέα άρθρα.” Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε σχόλια σε μεμονωμένες αναρτήσεις σε περίπτωση που σκοπεύετε να επιτρέψετε σχόλια στο μέλλον.

3. Gravatar: αυτή η εικόνα συνδέεται με τη διεύθυνση email σας. Όταν σχολιάζετε τους επισκέπτες σας, θα θέλετε να έχετε μια εικόνα που να λέει περισσότερα σχετικά με το ποιοι είστε και ποιος είναι ο ιστότοπός σας.

Διατηρήστε την ασφάλεια του WordPress

Μόλις ετοιμάσετε το θέμα σας και εγκαταστήσετε μερικά από τα απαραίτητα πρόσθετα, ήρθε η ώρα να βεβαιωθείτε ότι το WordPress σας είναι ενημερωμένο. Θα πρέπει επίσης να κάνετε τις ακόλουθες αλλαγές για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή.

Μην χρησιμοποιείτε wp_

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το wp_ ως πρόθεμα του πίνακα βάσης δεδομένων, επειδή οι εισβολείς αναζητούν συγκεκριμένα αυτό όταν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν έναν ιστότοπο. Πρέπει να το αλλάξετε σε κάτι μοναδικό για την προστασία της βάσης δεδομένων σας.

Μην δηλώνετε την έκδοση WordPress

Θα πρέπει να καταργήσετε την έκδοση WordPress από την κεφαλίδα του ιστότοπου, η οποία υπάρχει από προεπιλογή. Αυτό λέει στους hackers ξανά ποια έκδοση χρησιμοποιείτε, γεγονός που καθιστά εύκολη την εκμετάλλευση του ιστότοπού σας, ιδίως εάν το WordPress σας είναι ξεπερασμένο.

Αλλάξτε το όνομα χρήστη διαχειριστή

Χρειάζεστε τα δικά σας ασφαλή διαπιστευτήρια σύνδεσης. Το όνομα “διαχειριστής” είναι προεπιλεγμένο κατά τη ρύθμιση του WordPress, αλλά θα πρέπει να το αλλάξετε σε κάτι πιο ασφαλές και μοναδικό για να αποτρέψετε τις προσπάθειες εισβολής.

Ρύθμιση σελίδων και άλλων

Θα χρειαστείτε μερικές βασικές σελίδες για να ξεκινήσετε με τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης μιας αρχικής σελίδας, σχετικά με τη σελίδα, τη σελίδα επικοινωνίας και τη σελίδα προϊόντων ή υπηρεσιών. Αυτές οι σελίδες θα παρέχουν στους επισκέπτες σας όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την επιχείρηση ή το ιστολόγιό σας. Θα πρέπει να κοιτάξετε τα αγαπημένα σας ιστολόγια ή επιχειρηματικούς ιστότοπους για να δείτε πώς δημιουργούνται οι σελίδες τους και να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

Είναι επίσης σημαντικό ο ιστότοπός σας να βελτιστοποιηθεί για μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χάρτη ιστότοπου XML, να χρησιμοποιήσετε έλεγχο σε επίπεδο ιστότοπου και μετα-επιπέδου για μεταδεδομένα και να ορίσετε συγκεκριμένες σελίδες σε noindex ή nofollow εάν δεν θέλετε να είναι διαθέσιμες για αναζήτηση.

Ένα από τα καλύτερα πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε για SEO είναι το WordPress SEO από Yoast. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σωστό SEO για καθεμία από τις σελίδες και τις αναρτήσεις σας.

Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε τη χρήση του WordPress BlueHost, που είναι ένας απίστευτος οικοδεσπότης για οποιονδήποτε ιστότοπο. Θα έχετε έναν γρήγορο χρόνο αναβάθμισης και μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα τον ιστότοπό σας WordPress με τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις ασφαλείας και ενημερώσεις κώδικα λογισμικού. Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών σεμιναρίων για τη δημιουργία ιστότοπων WordPress για κάθε τύπο βιομηχανίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι επιλέγετε ένα θέμα με υψηλή αναγνωσιμότητα, ασφάλεια και δυνατότητες πλοήγησης που θα διευκολύνει τους χρήστες σας να χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας ως πόρο.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας; Κάντε κλικ και πηγαίνετε.

Πιστωτική εικόνα: Celestine Chua

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map