Μια αναθεώρηση Zenfolio για το 2020 (Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, τιμές και δυνατότητες)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Αναθεώρηση Zenfolio

Σκέφτεστε το Zenfolio να δημιουργήσει τον ιστότοπο φωτογραφίας σας?

Το παίρνω:

Είναι μια εξαιρετική γενική κατασκευή με πολλές δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Καλύτερο από ολα:

Δεν έχει σημασία το επίπεδο δεξιότητάς σας, διότι το καθιστούν απλό για οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο φωτογραφίας που πραγματικά ξεχωρίζει.

Διαβάστε αυτήν την κριτική Zenfolio για να δείτε πώς μπορεί να λειτουργήσει για εσάς.

Λίγο για το Zenfolio

Το Zenfolio είναι ιδανικό για φωτογράφους με και χωρίς γνώση κωδικοποίησης.

Οι αρχάριοι και οι επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων βλέπουν την αξία στην υπηρεσία φωτογραφίας, επειδή τα υπάρχοντα πρότυπα είναι εύκολο να προσαρμοστούν ακόμη και χωρίς κανένα γνώση της HTML.

Υπάρχει επίσης μια προσαρμοσμένη επιλογή προτύπου για πιο προηγμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Η εγγραφή στον ιστότοπο χρειάζεται λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί και μετά την επιλογή ενός προτύπου και τη μεταφόρτωση φωτογραφιών, τα μέλη μπορούν να ξεκινήσουν τους ιστότοπούς τους και να αρχίσουν να πωλούν τις φωτογραφίες τους..

Λεπτομερέστερες πληροφορίες διατίθενται στα μέλη μέσω του πίνακα ελέγχου λογαριασμού που χρησιμεύει ως πολύτιμο εργαλείο για την ενημέρωση πληροφοριών, την προβολή δεδομένων και την προσθήκη επιπλέον φωτογραφιών προς πώληση.

Η διεπαφή είναι καθαρή, απλή στην κατανόηση και προσφέρει στα μέλη επιλογές ενός κλικ που τους εξοικονομούν χρόνο.

Οι πιο σημαντικές δυνατότητες της Zenfolio εξηγούνται λεπτομερώς μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών όπου περιλαμβάνονται επιπλέον πληροφορίες.

Εκτός από τη δυνατότητα πρόσβασης σε κείμενο και σεμινάρια, τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν βίντεο και να παρακολουθούν εκπαιδευτικές συνεδρίες μέσω αυτής της περιοχής του ιστότοπου.

Αυτό τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του ιστότοπου και να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους μέσω του Zenfolio.

Ο χρόνος απόκρισης είναι γρήγορος καθώς κάνετε κλικ στο επιλεγμένο εικονίδιο στον πίνακα ελέγχου που θέλετε να δείτε.

Η μεταφόρτωση φωτογραφιών και τιμοκαταλόγων διαρκεί λίγα λεπτά και σας δίνει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης περιγραφών χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά. Αυτό κάνει τη δουλειά που δημοσιεύετε με δυνατότητα αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης και σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Οι πελάτες που αναζητούν ένα συγκεκριμένο στυλ ενός φωτογράφου μπορούν να το κάνουν εύκολα καθιστώντας το Zenfolio ιδανικό για φωτογράφους και άτομα που θέλουν να αγοράσουν όμορφες φωτογραφίες.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας με το Zenfolio

Τιμολόγηση χαρτοφυλακίου

Υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής για να επιλέξετε με το Zenfolio.

Η πρώτη είναι η επιλογή Starter.

Κοστίζει 7 $ το μήνα, αλλά μειώνεται σε 5 $ το μήνα όταν επιλέγεται και πληρώνεται μια ετήσια συνδρομή.

Προσφέρει μια πολύ βασική λίστα δυνατοτήτων, όπως προσαρμόσιμο ιστότοπο και ιστολόγιο, απεριόριστες επιλογές αποθήκευσης, χειριστήρια πρόσβασης με δυνατότητες κωδικού πρόσβασης και φιλοξενία βίντεο HD.

Η δεύτερη επιλογή μέλους είναι Υπέρ.

Είναι 28 $ το μήνα και μειώνεται σε 20 $ το μήνα όταν πληρώνεται ετησίως και όχι σε δόσεις.

Προσφέρει τις ίδιες βασικές δυνατότητες που προσφέρει η επιλογή Starter εκτός από υδατογραφήματα και επωνυμίες, πρόσβαση πελάτη, δοκιμασία και αποθηκευμένα αγαπημένα, ελευθερία στην τιμολόγηση των δικών σας προϊόντων και πολλά ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ.

Η τελευταία επιλογή ιδιότητας μέλους που προσφέρεται από το Zenfolio ονομάζεται Advanced.

Προσφέρει τις ίδιες εξαιρετικές δυνατότητες των μελών Starter και Pro.

Κοστίζει 40 $ το μήνα όταν πληρώνεται σε δόσεις και μειώνεται σε 30 $ το μήνα όταν πληρώνεται πλήρως κάθε χρόνο.

Ορισμένες δυνατότητες που πρέπει να σημειώσετε περιλαμβάνουν πολλούς λογαριασμούς χρηστών, επεξεργασία παραγγελιών, δωρεάν καταχώριση στο Central Photographer, και πολύτιμη ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη που είναι άμεσα διαθέσιμη.

Μια δωρεάν δοκιμή χωρίς την ανάγκη εισαγωγής στοιχείων πιστωτικής κάρτας είναι διαθέσιμη για όλους τους νέους χρήστες.

Για να δοκιμάσετε τον ιστότοπο, θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα του φωτογράφου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την επιλογή του κωδικού πρόσβασης, τη χώρα διαμονής και να αποδεχτείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική απορρήτου που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο διάγραμμα τιμολόγησης Zenfolio

Πακέτα τιμολόγησης αναθεώρησης Zenfolio

Το Zenfolio Πλεονεκτήματα θα σας αρέσει

Οι φωτογράφοι χρειάζονται μεγάλο εύρος ζώνης για να εμφανίσουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους στο πιο κατάλληλο μέγεθος.

Απεριόριστο ποσό

Πολλοί ιστότοποι περιορίζουν τους χρήστες, δίνοντάς τους περιορισμένο χώρο αποθήκευσης για να στεγάσουν και να εμφανίσουν την εργασία τους.

Το Zenfolio προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης ακόμη και για τον πιο βασικό χρήστη. Αυτό είναι ένα τεράστιο σημείο πώλησης για τον ιστότοπο.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να θυσιάζουν την ποιότητα για να πληρούν τις οδηγίες του ιστότοπου.

Στην πραγματικότητα, έχουν καλύτερες ευκαιρίες πώλησης, επειδή μπορούν να συμπεριλάβουν τα καλύτερα παραδείγματα της δουλειάς τους και όχι μόνο αυτό που θα μπορούσαν να μειώσουν σε μέγεθος για να πουλήσουν σε έναν ιστότοπο.

Τα πρότυπα σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητα των φωτογράφων με έμφαση στις εικόνες (φωτογραφίες και βίντεο HD).

Το Photographer Central βοηθά τους πελάτες να ανακαλύψουν φωτογράφους. Η λειτουργία είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο το Zenfolio δεν είναι απλώς ένας ιστότοπος φιλοξενίας φωτογραφιών.

Είναι μια εντυπωσιακή επιλογή πολυμέσων για τους φωτογράφους όλων των επιπέδων δεξιοτήτων να επιδεικνύουν τη δουλειά τους, να χτίζουν την επιχείρησή τους και να κερδίζουν τα προς το ζην.

Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο HD, τραβάτε την προσοχή των ανθρώπων και τους ενδιαφέρεστε για το σώμα εργασίας σας, είτε πρόκειται για πορτρέτα, τοπία είτε για τη φωτογραφία της φύσης που ειδικεύεστε..

Πάντα οπαδός αυτού

Μια άλλη εντυπωσιακή επιλογή που προσφέρει το Zenfolio είναι η δωρεάν δοκιμή. Αποτελούμενη από 14 ημέρες, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες του ιστότοπου χωρίς να παραιτηθείτε από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Μετά τη λήξη της δοκιμής, θα σας δοθεί η επιλογή να αγοράσετε συνδρομή επί πληρωμή.

Η επιλογή του προγράμματος συμμετοχής που ακολουθείτε εξαρτάται από το πόσο νομίζετε ότι θα χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Ακόμα πιο σημαντικό, εάν πληρώνετε ετησίως, εξοικονομείτε σημαντικό χρηματικό ποσό σε όποιο πρόγραμμα συμμετοχής έχετε επιλέξει για τον εαυτό σας.

Μειονεκτήματα Zenfolio

Τα μειονεκτήματα του Zenfolio είναι λίγα σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους με παρόμοιες ιδέες.

Ένα, ωστόσο, ξεχωρίζει και είναι η έλλειψη άμεσης υποστήριξης πελατών που προσφέρει.

Εκτός αν ένα μέλος έχει μια Προχωρημένη ιδιότητα μέλους, θα είναι αδύνατο να προσεγγίσει ένα ζωντανό άτομο.

Η συνομιλία και η τηλεφωνική βοήθεια περιορίζονται σε όσους έχουν την υψηλότερη πληρωμένη συνδρομή και περιορίζονται σε email για μέλη Starter και Pro.

Για να επωφεληθούν από την εξοικονόμηση μέλους, τα μέλη πρέπει να αγοράσουν την υπηρεσία αξίας ενός έτους εκ των προτέρων.

Δεν έχουν όλοι επιθυμία ή μέσα να το κάνουν αυτό.

Συνδρομή από μήνα σε μήνα Οι υπηρεσίες καθιστούν δυνατή ακόμη και τους αρχάριους φωτογράφους να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο Zenfolio χωρίς να χάνουν πολλά χρήματα.

Αν και το πρόσθετο κόστος είναι ελάχιστο, μπορεί να είναι λόγος για ορισμένους φωτογράφους να πάνε με μια άλλη εταιρεία για την πώληση των φωτογραφιών τους.

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μειονεκτήματα για ορισμένους φωτογράφους.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας με το Zenfolio

Πρότυπα Zenfolio

Υπάρχουν δώδεκα διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξετε και να προσαρμόσετε.

Κάθε ένα είναι υψηλής ποιότητας και εύκολο να φτιάξετε το δικό σας.

Υπάρχει μια επιλογή αρχικής σελίδας και επιλογή συλλογής για κάθε πρότυπο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης και διάταξης των φωτογραφιών σας στη σελίδα.

Τα ονόματα των προτύπων που αναφέρονται στον ιστότοπο περιλαμβάνουν:

•Αρης
• Ημέρα
•Αύρα
•Περσεφόνη
• Εστία
• Veritas
• Κονκόρντια
• Invidia
• Νοχ
•Εστία
• Πομόνα
• Νέσοι

Αφού επιλέξετε το πρότυπο που σας ταιριάζει ως φωτογράφος, σας ζητείται να ανεβάσετε μία έως πέντε φωτογραφίες για να ξεκινήσετε.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μπορείτε στη συνέχεια να προσθέσετε έναν τίτλο ιστοσελίδας, μια γεωγραφική τοποθεσία και μια περιγραφή του ιστότοπού σας.

Αυτό βοηθά τους άλλους να βρουν τη φωτογραφία σας.

Εδώ είναι μερικοί ιστότοποι που χρησιμοποιούν το Zenfolio:

Παραδείγματα ιστότοπου Zenfolio

Τέλη Zenfolio

Τα τέλη Zenfolio ήταν πολύ υψηλότερα από ό, τι σήμερα. Στο παρελθόν, κυμαίνονταν σε τιμή ανά πρόγραμμα και νόμισμα.

Από τον Νοέμβριο του 2017, μια σταθερή χρέωση υπηρεσιών 7% για όλους τους τύπους προϊόντων, τα σχέδια και τα νομίσματα χρεώνεται από την εταιρεία.

Αυτό επιτρέπει στα μέλη να λογοδοτούν για τις χρεώσεις του Zenfolio κατά τον υπολογισμό των δικών τους τιμών για φωτογραφίες.

Τα προϊόντα Vendor Fulfilled, Digital Download και Self Fulfilled πληρούν τις προϋποθέσεις για την κατ ‘αποκοπή χρέωση υπηρεσίας.

Η χρέωση υπηρεσιών βασίζεται στη συνολική τιμή πώλησης του προϊόντος και όχι στη σήμανση που προστέθηκε από τον φωτογράφο.

Η νέα αμοιβή, φυσικά, είναι μείον εκπτώσεις έκδοσης φωτογράφου.

Εξυπηρέτηση πελατών Zenfolio

Όπως και με τους περισσότερους ιστότοπους αυτές τις μέρες, το Zenfolio προσφέρει ένα Κέντρο Υποστήριξης Πελατών γεμάτο με πληροφορίες που βοηθούν τους χρήστες με τις πιο πιεστικές ερωτήσεις και ανησυχίες τους.

Τα θέματα που εξετάζονται στο κέντρο περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά βίντεο, διαδικτυακή εκπαίδευση, φόρουμ χρηστών, το Ιστολόγιο Zenfolio, Δώστε ιδέες και επικοινωνήστε μαζί μας.

Μερικά από τα πιο πιεστικά θέματα για να επιλέξουν τα μέλη περιλαμβάνουν Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις), Ξεκινώντας, Διαχείριση του λογαριασμού σας, Οργάνωση φωτογραφιών και βίντεο, Προσαρμογή του ιστότοπού σας, Προστασία της εργασίας σας και Πώληση της εργασίας σας.

Οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών της Zenfolio είναι διαθέσιμοι για βοήθεια μέσω email. Οι χρόνοι παρακολούθησης είναι συνήθως τέσσερις ώρες από τη στιγμή της αποστολής του μηνύματος, 365 ημέρες το χρόνο.

Συνιστάται να επικοινωνήσετε απευθείας με τους φωτογράφους μέσω της αρχικής τους σελίδας ή της σελίδας επικοινωνίας με ερωτήσεις που δεν αναφέρονται στο Κέντρο υποστήριξης πελατών.

Τα μέλη του Paid Advance έχουν πρόσβαση σε ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη. Άλλα μέλη, ωστόσο, δεν έχουν αυτήν την επιλογή χωρίς αναβάθμιση της υπηρεσίας τους. Ζητήματα που απαιτούν άμεση προσοχή δεν λαμβάνουν προσοχή για ώρες εάν ένας χρήστης πληρώνει για λογαριασμό Starter ή Pro.

Η εταιρεία διαθέτει λογαριασμό Facebook, Twitter, Google+ και Instagram στους οποίους μπορούν επίσης να αναφέρονται τα μέλη.

Παρόλο που δεν αναφέρεται στον ιστότοπο ότι η υποστήριξη μπορεί να δοθεί μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις πιθανότατα θα εμφανιστούν σε δημοσιεύσεις Facebook και Twitter.

Τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και μέσω αυτών των πλατφορμών.

Πώς να ξεκινήσετε με το Zenfolio βήμα προς βήμα

Μπορείς Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εγγραφείτε πολύ γρήγορα.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις το κάνετε αυτό ��

Πώς να ξεκινήσετε την πώληση με το Zenfolio

Η πώληση με το Zenfolio είναι ευκολότερη από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Όλα γίνονται μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.

Από εκεί, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

• Προβολή αναφορών
• Ζητήστε πληρωμές
• Δημιουργία νέων σχεδίων προτύπων
• Διαχείριση υφιστάμενων σχεδίων προτύπων
• Προσθήκη και διαχείριση νέων κουπονιών και καμπανιών
• Προσθήκη και διαχείριση νέων πιστοποιητικών δώρων

Το Zenfolio σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και να πουλάτε φωτογραφίες, να δέχεστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα, να δίνετε στους πελάτες πρόσβαση στις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό κλειδί και να δημιουργείτε πακέτα.

Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας τιμές και να πληρώσετε ένα χαμηλό τέλος συναλλαγής 7% που είναι μικρότερο από ό, τι στο παρελθόν.

Για να ξεκινήσετε την πώληση στον ιστότοπο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Έτσι προσθέτετε προϊόντα προμηθευτών:

1. Πρώτα, συμπληρώστε τα στοιχεία του προφίλ πληρωμών. Αυτό επιτρέπει στο Zenfolio να γνωρίζει πώς θέλετε να λαμβάνετε τα χρήματα που κερδίζετε από τις πωλήσεις φωτογραφίας σας.
2. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τιμοκατάλογο.
3. Συμπεριλάβετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε στον τιμοκατάλογο.
4. Προσδιορίστε τις τιμές για τα προϊόντα.
5. Αντιστοιχίστε τον τιμοκατάλογο στις γκαλερί της επιλογής σας.

Η ίδια διαδικασία ισχύει και για τις αυτόματες λήψεις και τις ψηφιακές λήψεις, αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε τα προϊόντα πριν από τον τιμοκατάλογο και όχι το αντίστροφο.

Τα μέλη εκκίνησης πρέπει να χρησιμοποιούν βασικές τιμές εργαστηρίου για να πουλήσουν την εργασία τους. Οι συνδρομητές Pro και Advanced έχουν μεγαλύτερη ελευθερία με το να μπορούν να ορίζουν τις δικές τους τιμές και να πωλούν περισσότερα προϊόντα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Πώληση, επιλέξτε Πώληση.

Το Selling Overview είναι μια ματιά στον πίνακα ελέγχου σε όλες τις δυνατότητες πώλησης που προσφέρονται μέσω του ιστότοπου Zenfolio.

Επιτρέπει στα μέλη να διαχειρίζονται παραγγελίες, να παρακολουθούν τις πληρωμές και να δημιουργούν προσφορές.

Συγκρίνετε το Zenfolio με άλλους δημιουργούς ιστότοπων φωτογραφίας πριν από τη χρήση

Εάν θέλετε πραγματικά να συγκρίνετε και να αναλύσετε τους άλλους κατασκευαστές φωτογραφιών στο Zenfolio, ακολουθούν δύο σημεία για να το κάνετε αυτό.

Κορυφαίοι δημιουργοί ιστότοπων φωτογραφίας

Διάγραμμα σύγκρισης οικοδόμων ιστοτόπου φωτογραφίας

Συμπέρασμα αναθεώρησης Zenfolio

Οπως βλέπεις Προσφορές Zenfolio ένας τόνος δυνατοτήτων που μπορούν να αναπτυχθούν και να αναδείξουν τη φωτογραφική σας επιχείρηση.

Και, όλα τα εργαλεία για να μπορείτε να προβάλλετε την εργασία σας και να πουλάτε εύκολα στο διαδίκτυο.

Σκεφτείτε:

Προχωρήστε και δοκιμάστε το για να δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει.

Γρήγορη ερώτηση για εσάς?

Είχατε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το Zenfolio ακόμα; Ή σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω?

Επίσης, ποιες είναι οι σκέψεις σας σε αυτήν την κριτική Zenfolio, οτιδήποτε άλλο θέλετε να δείτε?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map