Ανασκόπηση Bigcommerce για το 2020 (Ας καλύψουμε 10 διαφορετικά θέματα)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Ανασκόπηση Bigcommerce

Θέλετε μια κριτική Bigcommerce που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν είναι σωστή για εσάς, σωστά?

Πολύ καλα:

Εννοώ, τελικά …

Ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει εξελιχθεί από έναν σχετικά μικρό τομέα χρηστών του Διαδικτύου σε μια βιομηχανία 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ οι παραδοσιακές βιτρίνες εξακολουθούν να αποτελούν πρωταρχικό σημείο πώλησης για εκατομμύρια, η έγχυση ψηφιακών προσφορών και η απλότητα των διαδικτυακών αγορών οδήγησαν σε στατιστικά σημαντική αύξηση των ψηφιακών αγοραστών.

Στην πραγματικότητα:

Η τελευταία έρευνα δείχνει ότι έως το 2018 σχεδόν το 47,3% όλων των χρηστών του Διαδικτύου θα αγοράσουν προϊόντα στο διαδίκτυο.

Λόγω της έντονης ανταγωνιστικότητας, οι λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να διατηρούν εξαιρετικές εμπειρίες χρηστών για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν την προσοχή των χρηστών.

Ενώ το θεμέλιο της διαδικτυακής επιτυχίας περιλαμβάνει την απόδοση και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι ο απόλυτος αποφασιστικός παράγοντας.

Η σύγχρονη βιομηχανία καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι γεμάτη με διάφορες επιλογές και προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για «αύξηση των πωλήσεών σας» και «προστασία της επωνυμίας σας».

Παρόλο που πολλές από αυτές τις ψηφιακές βιτρίνες παρέχουν σταθερές υπηρεσίες, λίγοι προσφέρουν την ευελιξία, την απλότητα και τις δυνατότητες επωνυμίας ως Bigcommerce.

Με πωλήσεις άνω των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων από περισσότερους από 55.000 ψηφιακούς λιανοπωλητές, το Bigcommerce γίνεται γρήγορα μια από τις κορυφαίες επιλογές για σοβαρές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αν και τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης είναι εντυπωσιακά, πώς διαφέρει το Bigcommerce από άλλες εφαρμογές καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου; Επιπλέον, πώς μπορεί το Bigcommerce να ενισχύσει τις πωλήσεις και την επωνυμία σας?

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε σε αυτήν την κριτική Bigcommerce:

Contents

Bigcommerce – Πλήρως εξοπλισμένο για επιτυχία

Με την πρώτη ματιά, το Bigcommerce μοιάζει αρκετά με άλλες εφαρμογές καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ωστόσο, καθώς εξετάζετε τις δυνατότητες και τις προσφορές της, καθίσταται σαφές το δυναμικό του να ανεβάσει στα ύψη τις πωλήσεις και να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας φήμη.

Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται προσφέροντας σε μια ψηφιακή επιχείρηση πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή του διαδικτυακού τους καταστήματος.

Επιπλέον, οι δυνατότητές του είναι πολύ βαθύτερες από μια ασφαλή πύλη αγορών. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, το Bigcommerce επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν, να εμπορεύονται και να αναλύουν την απόδοση του καταστήματος μέσω των τελευταίων τεχνολογιών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Stary Η δωρεάν δοκιμή μου

Δημιουργήστε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που θα σας συναρπάσει

Οι χρήστες του Διαδικτύου καθοδηγούνται όχι μόνο από την απόδοση αλλά και από την αισθητική. Ένα καλά σχεδιασμένο κατάστημα όχι μόνο προσελκύει αλλά και διατηρεί την προσοχή των χρηστών. Δεν είναι μυστικό οι χρήστες του Διαδικτύου είναι άστατοι.

Ένα μόνο ελάττωμα σχεδιασμού θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή απώλεια εσόδων. Το Bigcommerce κατανοεί την πραγματική αξία μιας προσεκτικά σχεδιασμένης βιτρίνας.

Ως εκ τούτου, προσφέρει στους χρήστες σχεδόν 15 μεμονωμένες δυνατότητες που έχουν δημιουργηθεί για την προώθηση καταστημάτων οπτικής σύλληψης και βελτιωμένης πλοήγησης. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Προ-σχεδιασμένα θέματα

Το Bigcommerce προσφέρει μια πληθώρα επαγγελματικών σχεδιασμένων θεμάτων καταστήματος για όλους τους χρήστες.

Όλα τα θέματα παρέχουν εκπληκτικά γραφικά, πλοήγηση προηγμένης τεχνολογίας και γρήγορες ταχύτητες απόδοσης για τις περισσότερες πλατφόρμες χρηστών.

Εάν έχετε πολύ λίγη εμπειρία σχεδίασης, αλλά θέλετε να αποφύγετε να ξοδέψετε εκατοντάδες σε έναν επαγγελματία γραφίστα, αυτά τα θέματα μπορεί να είναι η σωτηρία σας.

Πρόγραμμα επεξεργασίας χωρίς κώδικα

Αντί να εφαρμόζει ένα προεγκατεστημένο θέμα, το Bigcommerce προσφέρει ένα Style Editor για προσαρμοσμένα στοιχεία καταστήματος.

Βελτιστοποιημένη ολοκλήρωση

Οι χρήστες που διαθέτουν ένα υπάρχον κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν το σχέδιό τους στη διεπαφή Bigcommerce.

Με μερικά κλικ ενός κουμπιού, μια ολόκληρη επιχείρηση εισάγεται απρόσκοπτα και ρυθμίζεται για χρήση με άλλες δυνατότητες Bigcommerce.

Επαγγελματικές δυνατότητες μάρκετινγκ

Παρόλο που μπορεί να έχετε ένα οπτικά ελκυστικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, εάν δεν έχετε επισκέπτες, τότε ο σχεδιασμός του είναι άσκοπος.

Το Bigcommerce κατανοεί ότι η επιτυχία συνδέεται στενά με το μάρκετινγκ.

Επομένως, σε όλους τους χρήστες προσφέρονται πάνω από 30 δυνατότητες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να βοηθήσουν στις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ.

Τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Εξοικονόμηση καλαθιού αγορών

Γνωρίζατε ότι πάνω από το 70 τοις εκατό των καλαθιών αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου εγκαταλείπονται πριν ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς?

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους αυτή η στατιστική είναι τόσο υψηλή. Ωστόσο, τα πιο επιτυχημένα ψηφιακά καταστήματα είναι εκείνα που βοηθούν τους αγοραστές, ακόμη και αν το καλάθι αγορών έχει εγκαταλειφθεί.

Με τη δυνατότητα Abandoned Cart Saver, τα καλάθια αγορών χρήστη αποθηκεύονται αυτόματα για μελλοντική χρήση.

Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους διαχειριστές επιχειρήσεων να στέλνουν προσαρμόσιμα email σε χρήστες σε μια προσπάθεια να τους προσελκύσουν.

Αυξήστε τα ποσοστά μετατροπής σας συμπεριλαμβάνοντας έναν μοναδικό κωδικό κουπονιού για να ενθαρρύνετε τους χρήστες να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Προσαρμόσιμοι κωδικοί κουπονιών

Παρέχετε εκπτώσεις και ειδικές προσφορές σε επιλεγμένους χρήστες με πλήρως προσαρμόσιμους κωδικούς κουπονιών.

Τα ψηφιακά κουπόνια επιτρέπουν την πλήρη προσαρμογή, όπως ο περιορισμός της χρήσης κώδικα, ο καθορισμός ημερομηνίας λήξης και η προσφορά ειδικού προϊόντος ή έκπτωσης αποστολής.

Ιστότοποι σύγκρισης αγορών

Δείξτε τις ειδικές τιμές ή τις εξαιρετικές προσφορές σας ενσωματώνοντας αυτόματα συγκεκριμένα προϊόντα σε διάφορους ιστότοπους σύγκρισης.

Κάτι τέτοιο όχι μόνο ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν check out λόγω των ανταγωνιστικών τιμών σας, αλλά δείχνουν την αίσθηση της πίστης στους πελάτες.

Θέλετε να τους προσφέρετε την καλύτερη προσφορά, όχι μόνο να πραγματοποιήσετε πώληση. Αυτό το στοιχείο «προσωπικότητας» προάγει την αφοσίωση των πελατών και την ελκυστικότητα της επωνυμίας.

Το Bigcommerce προσφέρει άλλες δυνατότητες μάρκετινγκ, όπως:

 • Δωροεπιταγές
 • Προσαρμοσμένα διαφημιστικά πανό
 • Ενσωμάτωση του Google Analytics
 • Μαζικές εκπτώσεις παραγγελίας
 • Διαφημιστικές καμπάνιες
 • Ενσωμάτωση λογισμικού ζωντανής συνομιλίας

Ενισχύστε την κατάταξη σελίδας μηχανών αναζήτησης για μεγαλύτερη οργανική επισκεψιμότητα

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από Alexa, από τους κορυφαίους ένα εκατομμύριο ιστότοπους στον κόσμο, περίπου το 10 τοις εκατό, ή 110.000, από αυτούς τους ιστότοπους ήταν το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αν και αυτό είναι μόνο ένα μικρό στιγμιότυπο του αριθμού των ψηφιακών λιανοπωλητών, είναι σαφές ότι για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, η επιχείρησή σας πρέπει να κατατάσσεται καλά στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Το Bigcommerce προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες προηγμένου επιπέδου με στόχο τη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης, κάτι που είναι απαραίτητο για την αύξηση της οργανικής και υψηλής στόχευσης επισκεψιμότητας. Τα ειδικά χαρακτηριστικά SEO περιλαμβάνουν:

Προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL

Αυξήστε την επισκεψιμότητα σε συγκεκριμένες σελίδες μέσω προσαρμοσμένων διευθύνσεων URL σελίδας.

Το Bigcommerce επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν: σελίδες προϊόντων, σελίδες κατηγοριών, ιστοσελίδες, προσαρμοσμένες σελίδες και μαζικές ενημερώσεις URL.

Αυτόματες ανακατευθύνσεις

Αποτρέψτε τους χρήστες να προσεγγίσουν μη διαθέσιμες σελίδες με αυτόματες ανακατευθύνσεις. Αυτές περιλαμβάνουν ανακατευθύνσεις 301 και εσφαλμένες ανακατευθύνσεις διευθύνσεων URL.

Βελτιστοποίηση προσαρμοσμένης σελίδας

Προσδιορίστε συγκεκριμένες σελίδες και ενισχύστε την κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησης, με προσαρμοσμένες επιλογές βελτιστοποίησης στη σελίδα. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν τίτλους σελίδων, μετα-περιγραφή, περιγραφές προϊόντων και περιγραφές σελίδων κατηγορίας.

Αυτόματη δημιουργία χάρτη ιστότοπου HTML

Προωθήστε υψηλότερες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης με έναν ιστότοπο HTML που δημιουργήθηκε επαγγελματικά. Αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη για τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης για τον εντοπισμό και την τοποθέτηση του ιστότοπού σας μεταξύ των σχετικών αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πρότυπα Bigcommerce

Προς το παρόν, το Bigcommerce προσφέρει 67 πρότυπα που κυμαίνονται από δωρεάν έως 195 $.

7 συνολικά είναι τα δωρεάν, τα οποία θα ήθελα εντελώς να δω υψηλότερα.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα για να πάρετε μια ιδέα.

Παραδείγματα προτύπων Bigcommerce

Αποστολή Bigcommerce

Έχουν ωραίες βασικές αρχές αποστολής. Στην πραγματικότητα, ο Μάικλ Μάιν από την Main Performance PC δήλωσε ότι το 2014 έχασε σχεδόν 60.000 $ λόγω λανθασμένων αποστολών.

Αλλά από τη χρήση του Bigcommerce shipperHQ (Πρόσθετη χρέωση) που είναι ένας εξελιγμένος υπολογιστής τιμών αποστολής και μηχανισμός κανόνων.

Αλλά επειδή χρησιμοποίησαν το Bigcommerce shipperHQ, το οποίο είναι ένας εξελιγμένος υπολογιστής τιμών αποστολής και καθορίζει τη μηχανή, μπόρεσαν να μειώσουν πλήρως τις απώλειές τους στην κατηγορία αποστολής.

Εν ολίγοις, παρέχει στους πελάτες σας ακριβείς χρεώσεις αποστολής, ώστε να μην είστε κολλημένοι με υπερβολικά έξοδα αποστολής.

Ακολουθούν ορισμένες άλλες δυνατότητες:

 • Αποσπάσματα σε πραγματικό χρόνο – προσφορές σε πραγματικό χρόνο που παραδίδονται απευθείας στους πελάτες σας από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες όπως η Fedex, η USPS και η UPS
 • Στοχευμένη δωρεάν αποστολή – Το Bigcommerce σάς επιτρέπει να προσφέρετε δωρεάν αποστολή για συγκεκριμένες ζώνες, προϊόντα ή ακόμα και δημιουργώντας ένα κουπόνι.
 • Ενσωμάτωση Dropshipping – Χρησιμοποιείτε παρόχους όπως Ordoro ή Doba; Μπορείτε να συνδέσετε το κατάστημα Bigcommerce και να το θέσετε σε αυτόματο πιλότο.

Bigcommerce Review On Pricing Plans – Ένα σχέδιο για κάθε κατάστημα και κάθε προϋπολογισμό

Η ευελιξία του Bigcommerce δεν σχετίζεται μόνο με το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του. Οι διαχειριστές για μικρές επιχειρήσεις εκκίνησης ή εκτεταμένες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να βρουν την ιδανική λύση με βάση τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις απόδοσής τους.

Το Bigcommerce προσφέρει τρία βασικά σχέδια. Ενώ τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες κάθε προγράμματος διαφέρουν ελαφρώς, όλα είναι χωρίς συμβόλαια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς να αντιμετωπίζετε κυρώσεις ή τέλη.

Σχέδια Τιμολόγησης

 • Τυπική τιμή – 29,95 $ μηνιαίως
 • Συν Τιμολόγηση – 79,95 $ μηνιαίως – 71,95 $ εάν καταβάλλεται ετήσια κατανομή ανά μήνα
 • Pro Pricing – 249,95 $ μηνιαίως – 224,95 $ εάν καταβάλλεται ετήσια ανάλυση ανά μήνα

Ενώ υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα που σχετίζονται με το Bigcommerce, η φήμη του μεταξύ των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου και η αφοσίωσή του στην επιτυχία των πελατών τους, το καθιστούν σήμερα μια από τις πιο σεβαστές και λειτουργικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θέλετε να δείτε αν τα οφέλη του αξίζουν πραγματικά την τιμή; Αποκτήστε πρόσβαση και δοκιμάστε όλες τις δυνατότητές του χωρίς να πληρώσετε δεκάρα.

Το καλύτερο μέρος – η δοκιμή δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα, επομένως είναι πραγματικά χωρίς υποχρέωση.

Γρήγορη σημείωση: Φαίνεται ότι μια μεγάλη τάση συνομιλίας υποδηλώνει μια αύξηση της τιμής του Bigcommerce, την οποία δεν φαίνεται να βρίσκω καμία αλήθεια σε αυτό.

Βρίσκετε διαφορετικά, def ενημερώστε με know

Οδηγοί βίντεο Bigcommerce:

Ξενάγηση στο Bigcommerce: δείτε όλες τις διαφορετικές λειτουργίες σχετικά με αυτό.

Πράγματα που θα ήθελα να δω στο Bigcommerce:

Πρότυπα Bigcommerce:

Το Bigcommerce έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, παίρνοντας μερικά υπέροχα πρότυπα για χρήση από όλους τους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θα ήθελα να δω μια πληρωμένη έκδοση χαμηλότερης βαθμίδας. Έτσι, για παράδειγμα, ξεκινούν τα premium σε 140 $.

Με κάθε τρόπο, συνειδητοποιώ πολλή δουλειά σε αυτά, αλλά θα ήθελα να δω ένα χαμηλότερο premium για περίπου 30 έως 60 $. Κάτι πιο προσιτό για να ξεκινήσετε.

Έχετε στο μυαλό σας Bigcommerce vs Shopify?

Αν θέλετε να συγκρίνετε αυτά τα δύο και άλλα.

Πρέπει να ξεκινήσετε εδώ ή εδώ για να ξεκινήσετε τη σύγκριση.

Συμπέρασμα κριτικής Bigcommerce:

Το Bigcommerce είναι ένας σταθερός παίκτης στον κόσμο των δημιουργών ιστότοπων για τους κατόχους ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε εκεί και να το ελέγξετε και να δείτε τι είναι το θέμα.

Stary Η δωρεάν δοκιμή μου

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map