Κριτική Jimdo για το 2020: Μια ματιά πίσω από τις σκηνές πριν ξεκινήσετε

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Jimdo Αξιολογήστε την εικόνα του Website Builder

Λαμβάνοντας υπόψη τον Jimdo για τον δημιουργό του ιστότοπού σας?

Το έχω σπάσει ωραία για εσάς σε αυτό το παρασκήνιο Jimdo κριτική.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε?

Νομίζω ότι η απάντηση είναι ναι, ��

Μικρές πληροφορίες για τον Jimdo

Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία το 2007, έχουν δημιουργηθεί 15 εκατομμύρια ιστότοποι με τον Jimdo. Οι πελάτες του περιλαμβάνουν επιχειρηματίες, φωτογράφους, μουσικούς και bloggers.

Οι ιδρυτές του Jimdo, Fridtjof, Christian και Matthias, χρησιμοποίησαν σχόλια από τους πελάτες που δημιούργησαν ιστότοπους για τη δημιουργία του Jimdo.

Μαθαίνοντας ότι το πελατολόγιό τους ήθελε να δημιουργήσει ιστότοπους, αλλά δεν ήθελε να περιοριστεί, επειδή δεν ήξεραν πώς να κωδικοποιούν βοήθησαν στη διαμόρφωση του οράματος των Γερμανών για την εταιρεία.

Ο Jimdo είναι ένας δημιουργός ιστότοπων όπως ο Wix και ο Weebly που δεν απαιτεί από τους χρήστες να κατανοήσουν ή να γράψουν κώδικα. Χρησιμοποιώντας προ-δημιουργημένα πρότυπα, οι δωρεάν και πληρωμένοι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να προσθέσουν δικά τους στοιχεία για να εξατομικεύσουν τους ιστότοπούς τους.

Ο Jimdo είναι ιδανικός για αρχάριους και άτομα που έχουν εκτεταμένη γνώση κώδικα.

Τα σχέδια τιμολόγησης κυμαίνονται από δωρεάν έως 20 $ το μήνα, χρεώνονται ετησίως, καθιστώντας την μια προσιτή επιλογή για άτομα σε μια σειρά βιομηχανιών και επαγγελμάτων..

Μερικοί από τους ανταγωνιστές του Jimdo είναι οι Wix, Squarespace και Weebly. Προσφέροντας παρόμοια πρότυπα και σχέδια τιμολόγησης, όλα βασίζονται σε ποια εταιρεία προτιμά ένα άτομο και ποια εργαλεία και δυνατότητες θεωρούνται ότι είναι η πιο επωφελής για τους χρήστες.

Ορισμένοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου χρεώνουν μια χρέωση ανά συναλλαγή, ενώ ο Jimdo δεν το κάνει. Αυτό θα μπορούσε να κάνει μια σημαντική διαφορά όσον αφορά τη μείωση του κόστους για μεγάλες επιχειρήσεις που πωλούν πολλά μέσω των διαδικτυακών τους ιστότοπων.

Jimdo Ευκολία χρήσης

Ο Jimdo βγάζει την εικασία για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου ιστότοπου παρέχοντας έναν απλό δημιουργό ιστότοπων χωρίς κώδικα.

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες και δημιουργικά σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων, φωτογράφων, ιδιοκτητών εστιατορίων, σχεδιαστών γάμου και ταξιδιωτικών bloggers.

Τα πρότυπα που παρέχονται από την εταιρεία κυμαίνονται σε στιλ από κομψό και εκλεπτυσμένο έως τολμηρό και μοντέρνο.

Ο καθένας είναι προσαρμόσιμος, ώστε οι χρήστες του Jimdo να λαμβάνουν τον ιστότοπο που θέλουν που τους αντιπροσωπεύει καλύτερα ή τις εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός ιστότοπου είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο και να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την επιλογή του κωδικού πρόσβασης.

Μόλις επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας ανοίγοντας το μήνυμα που σας έστειλε ο Jimdo, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τον ιστότοπό σας.

Σας δίνεται η επιλογή να ονομάσετε τη διεύθυνση URL σας με την επωνυμία Jimdo εάν έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό, να αγοράσετε έναν τομέα ή να χρησιμοποιήσετε έναν τομέα που έχετε ήδη αγοράσει.

Η προσαρμογή του ιστότοπού σας απαιτεί πρακτική και παρόλο που όλα είναι τακτοποιημένα και κατηγορηματικά, απαιτεί υπομονή να μετακινεί μπλοκ κειμένου, να αλλάζει χρώματα φόντου και να προσθέτει φωτογραφίες.

Μπορείτε να ανεβάσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση στο Dropbox για εικόνες που είναι ωραία λειτουργία, εάν δεν έχετε αποθηκεύσει πολλές προσωπικές φωτογραφίες στην επιφάνεια εργασίας ή στον φορητό υπολογιστή σας.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε στοιχεία μέσω των εφαρμογών Jimdo για συσκευές με iPhone και Android. Η πραγματοποίηση αλλαγών εν κινήσει είναι ένα χαρακτηριστικό που εκτιμούν πολλοί επαγγελματίες και δημιουργικά.

Μπορεί να μην έχουν πάντα πρόσβαση σε υπολογιστή, αλλά διαθέτουν τηλέφωνο ή tablet για να κάνουν αμέσως αλλαγές.

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης του Jimdo είναι η επιλογή αλλαγής προτύπων ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν εάν γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις βάσεις γνώσεων να χρησιμοποιούν το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για τις ανάγκες του.

Δεδομένου ότι ένας τομέας και ένα email περιλαμβάνονται στα προγράμματα Jimdo επί πληρωμή, μπορείτε κυριολεκτικά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μια μέρα και να ξεκινήσετε την επόμενη μέρα χωρίς προβλήματα.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τον Jimdo?

Ας δούμε πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε με τον Jimdo

Τώρα, ας δούμε πόσο εύκολο στη χρήση

Επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου με τον Jimdo

Η JimdoBusiness προσφέρει στους συνδρομητές επί πληρωμή πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με απεριόριστες καταχωρίσεις. Οι επιχειρηματίες με έναν μακρύ κατάλογο αποθέματος δεν επωφελούνται από τέλη συναλλαγής.

Ομοίως, οι χρήστες του JimdoPro με λιγότερα προϊόντα, όχι περισσότερο από 15, επωφελούνται επίσης από το να μην χρεωθούν τέλη για συναλλαγές.

Το πλεονέκτημα που πληρώνει για το ακριβότερο πρόγραμμα πληρωμής είναι αυτό. Οι χρήστες του JimdoBusiness λαμβάνουν προτεραιότητα στην υποστήριξη πελατών όταν τα πράγματα πηγαίνουν νότια στους ιστότοπούς τους.

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας premium κοστίζει συχνά στους χρήστες επιπλέον χρήματα κάθε μήνα, αλλά αποτελεί μέρος του μηνιαίου προγράμματος για τον Jimdo.

Τα εργαλεία και τα γραφικά στοιχεία κάνουν τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου να λειτουργούν απρόσκοπτα στο παρασκήνιο.

Αντί να βρουν εργασία σε άλλες εταιρείες ή να αγοράσουν πρόσθετο λογισμικό και υπηρεσίες, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι επιχειρηματίες έχουν πρόσβαση σε ό, τι χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν απογραφή, να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους, ακόμη και να συλλέξουν πληρωμές για προϊόντα που πωλούνται και υπηρεσίες που παρέχονται.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τον Jimdo?

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αυτά τα 4 βίντεο

Πρότυπα ιστότοπου Jimdo

Πρότυπα Jimdo

Ένας εξαιρετικός ιστότοπος είναι το κλειδί για την απόκτηση εμπιστοσύνης και ενδιαφέροντος για τους πελάτες και τους θαυμαστές σε αυτό που έχετε να προσφέρετε. Το Jimdo προσφέρει μια ποικιλία προτύπων για να διαλέξετε με βάση τον στόχο που έχετε για τον ιστότοπό σας.

Επιλέξτε από τις ακόλουθες κατηγορίες με βάση τις ανάγκες σας:

•Επιχείρηση
•Κατάστημα
•Χαρτοφυλάκιο
•Προσωπικός

Τα επιχειρηματικά πρότυπα περιλαμβάνουν επιλογές για ταξιδιωτικά γραφεία, εστιατόρια και διαδικτυακά πρακτορεία που ειδικεύονται στο SEO και στο μάρκετινγκ. Τα πρότυπα καταστήματος περιλαμβάνουν επιλογές ιδανικές για πώληση μπλουζών, φαγητού και cupcakes.

Τα πρότυπα χαρτοφυλακίου είναι ιδανικά για φωτογράφους, μουσικούς και γραφίστες. Τα προσωπικά πρότυπα κυμαίνονται από μινιμαλιστικό έως τολμηρό και συναρπαστικό.

Η προσαρμογή προτύπων είναι εύκολη μέσω της συμπερίληψης γραμματοσειρών, κειμένου, φωτογραφιών, αρχείων ήχου και βίντεο.

Δεν χρειάζεστε γνώση του τρόπου κωδικοποίησης, εκτός εάν θέλετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον στον ιστότοπό σας, όπως ένα εξατομικευμένο banner ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από την αρχή.

Τα προσιτά προγράμματα τιμολόγησης περιλαμβάνουν έναν τομέα για ένα έτος και πρόσβαση σε email που είναι κάτι που θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον εάν χρησιμοποιείτε άλλες εταιρείες για αυτές τις υπηρεσίες.

Εργαλεία Jimdo & Widgets

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι χρήστες του Jimdo περιλαμβάνουν υπηρεσίες μάρκετινγκ και προγραμματισμού email, δημιουργία περιεχομένου και διαχείριση κοινωνικών μέσων, γκαλερί βίντεο, παρουσιάσεις φωτογραφιών, επιλογές πληρωμής, εγγραφή εκδηλώσεων και υποστήριξη συνομιλιών για πελάτες, καθώς και κριτικές εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών.

Ορισμένα widget που προτείνει ο Jimdo στο ιστολόγιό του περιλαμβάνουν αιωρούμενα κουμπιά κοινωνικών μέσων, έντονες χρωματικές και δραματικές εικόνες, μάρκετινγκ email, ημερολόγια, εξυπηρέτηση πελατών και αναλυτικά στοιχεία.

Κάθε ένα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τον ιστότοπό σας διευκολύνοντας την προσέγγιση και την προσέλκυση πελατών σε όλο τον κόσμο.

Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζονται με ιστότοπους Jimdo είναι οι MailChimp, Doodle, Prezi και AWeber.

Οι εταιρείες εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν PayPal, Freshbooks, Ticketbud και Munch.

Οι χρήστες εργαλείων κοινότητας έχουν πρόσβαση για να συμπεριλάβουν μεταξύ άλλων τα Rumbletalk, Olark, Polldaddy και Disqus.

Οι εταιρείες εργαλείων σχεδίασης με σχέση με τον Jimdo περιλαμβάνουν 99Designs, SproutVideo, Bannersnack, Photosnack και Flickr καθώς και πολλά, πολλά άλλα.

Jimdo Domains & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ο λογαριασμός επί πληρωμή λαμβάνει έναν δωρεάν λογαριασμό τομέα και email. Αυτό διατηρεί την επωνυμία σταθερή και εξαλείφει την ανάγκη χρήσης πρόσθετων υπηρεσιών για φιλοξενία και επικοινωνία με πελάτες και θαυμαστές.

Ένας δωρεάν λογαριασμός Jimdo δεν συνοδεύεται από προσαρμοσμένο τομέα. Συνδέεται με το όνομα της εταιρείας κατασκευής ιστότοπων, όπως κάνουν οι δωρεάν λογαριασμοί των Wix και Weebly.

Εάν θέλετε μια εξατομικευμένη διεύθυνση URL, θα πρέπει να πληρώσετε για αυτήν. Αυτό συνιστάται αν έχετε ήδη έναν τομέα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας όνομα ή το όνομα της εταιρείας σας χωρίς να έχετε μαρκάρισμα του Jimdo στη διεύθυνση URL.

Θα έχετε αυτήν την επιλογή από τη στιγμή που θα εγγραφείτε για λογαριασμό στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε σε αυτήν την επιλογή αργότερα, εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη για αυτήν.

Jimdo SEO

Τα ενσωματωμένα εργαλεία SEO καθιστούν γρήγορη και εύκολη την προβολή του ιστότοπού σας στις μάζες. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τον ιστότοπό σας στο Google; Σωστά! Μπορείτε να μεταβείτε στο εργαλείο ευρετηρίασης Google.

Σας επιτρέπει να λάβετε τη διεύθυνση URL και να την υποβάλετε στη μηχανή αναζήτησης. Ακόμα πιο συναρπαστικό, μπορείτε να διεκδικήσετε την ιδιοκτησία του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας το Google Search Console.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε τον Τίτλο του ιστότοπού σας και τους Τίτλους σελίδας. Με τη συμπερίληψη λέξεων-κλειδιών που περιγράφουν την επιχείρησή σας στους τίτλους του ιστότοπού σας, αυξάνετε τις πιθανότητες να σας βρουν οι άνθρωποι μετά από μια αναζήτηση στον ιστό χρησιμοποιώντας αυτές τις λέξεις και φράσεις.

Η προσθήκη περιγραφών σελίδας και η προετοιμασία διευθύνσεων URL σελίδας επιτρέπει στους χρήστες να σας βρίσκουν ευκολότερα με βάση τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις που επιλέγουν να εισαγάγουν και στις μηχανές αναζήτησης..

Αξιολόγηση Jimdo σχετικά με τις τιμές

Jimdo Τιμολόγηση

Η Jimdo έχει τρία διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της. Κάθε ένα χρεώνεται σε μηνιαία βάση και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών σε μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Για παράδειγμα, το πιο βασικό από τα τρία σχέδια είναι το JimdoFree.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, δεν κοστίζει χρήματα για τη χρήση του σχεδίου, αλλά έρχεται μόνο με ένα Jimdo.com υποτομέας.

Εάν ψάχνετε προσωπικά την επωνυμία του ιστότοπού σας, μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα άλλα δύο σχέδια.

Το πρώτο είναι το JimdoPro που είναι καλύτερο για δημιουργικά, freelancers και bloggers. Κοστίζει 7,50 $ το μήνα, χρεώνεται ετησίως και προσφέρει δωρεάν λογαριασμό τομέα και email.

Εκτός από την υποστήριξη του Jimdo, οι χρήστες που επιλέγουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία πρόσβασης στο σχέδιο τιμολόγησης, ένα βασικό ηλεκτρονικό κατάστημα για 15 προϊόντα χωρίς χρεώσεις συναλλαγής και μια ποικιλία widget που βελτιώνουν τον ιστότοπο και την εμπειρία για τους πελάτες σας.

Ο ιστότοπος χωρίς διαφημίσεις βελτιστοποιείται επίσης για κινητές συσκευές, όπως smartphone και tablet.

Το τελευταίο πρόγραμμα τιμολόγησης που διατίθεται μέσω του Jimdo είναι το JimdoBusiness. Προορίζεται για χρήση σε επιχειρήσεις και διαδικτυακά καταστήματα.

Κοστίζει 20 $ το μήνα, το οποίο χρεώνεται ετησίως και προσφέρει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες στο JimdoroPro, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν τομέα και στατιστικών στοιχείων.

Έρχεται με ένα πακέτο email για επιχειρήσεις και εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών προτεραιότητας από τον Jimdo.

Το πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα σάς επιτρέπει να παραθέσετε και να πουλήσετε απεριόριστα προϊόντα χωρίς επιπλέον χρέωση συναλλαγής.

Το JimdoBusiness σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε κωδικούς έκπτωσης για τους πελάτες σας, να αποδεχτείτε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων PayPal και τιμολογίων, και να χρεώσετε την αποστολή με βάση το βάρος του προϊόντος. Το πιο σημαντικό, ο Jimdo σας κρατά ενημερωμένους με το διεθνές δίκαιο, ώστε η διαδικτυακή σας επιχείρηση να συνεχίσει να είναι επιτυχής.

Όπως και με το άλλο σχέδιο, έχετε πρόσβαση στο SEO και έχετε έναν ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά που οι χρήστες μπορούν να δουν όπου κι αν πάνε.

Τα προγράμματα επί πληρωμή συνοδεύονται από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε αν το JimdoPro ή το JimdoBusiness είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν δεν είναι, μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου για να αποφύγετε τη χρέωση για την υπηρεσία ενός έτους.

Άλλες εταιρείες δημιουργίας ιστότοπων προσφέρουν δωρεάν δοκιμές 14 ημερών, οπότε είναι αρκετά γενναιόδωρο ο Jimdo να σας δώσει 30 ημέρες για να δοκιμάσετε πράγματα.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τον Jimdo?

Υποστήριξη Jimdo & Εξυπηρέτηση πελατών

Το Κέντρο Υποστήριξης του Jimdo αντιμετωπίζει θέματα, χωρίζοντάς τα σε κατηγορίες ανά θέμα.

Τα διάφορα θέματα στα οποία παρέχει πληροφορίες περιλαμβάνουν Βασικά, Σχεδιασμός, Τομείς & Email, Blogging, Store, Search Engine Optimization, Account και FAQ.

Τα δείγματα θεμάτων περιλαμβάνουν τον τρόπο ανάκτησης ενός ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης και τον τρόπο αλλαγής της εικόνας φόντου. Ο Jimdo αντιμετωπίζει επίσης άλλες ανησυχίες μέσω της δημιουργίας ενός εισιτηρίου υποστήριξης.

Έχετε την επιλογή να επιλέξετε το πρόβλημά σας και να συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε απάντηση από την ομάδα υποστήριξης του Jimdo.

Ο ιστότοπος δεν παρέχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για απαντήσεις, αλλά δηλώνει ότι εάν έχετε κάνει πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη χωρίς επιτυχία, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων και να επισημάνετε την αλληλογραφία ως “όχι ανεπιθύμητη”.

Ο Jimdo δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. Ωστόσο, προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Είναι διαθέσιμο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. ώρα Ειρηνικού. Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον, μην παραιτηθείτε. Θα φτάσετε σε κάποιον χρόνο.

Τελικές σκέψεις για τον Jimdo

Ο Jimdo είναι ένας μεγάλος δημιουργός ιστότοπων για αρχάριους.

Υπάρχουν άφθονα πρότυπα για να διαλέξετε και η προσαρμογή των λεπτομερειών είναι εύκολη με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Τα σχέδια τιμολόγησης είναι προσιτά και προσφέρουν πολλά εξοικονόμηση χρόνου και οικονομικά χαρακτηριστικά.

Αντί να πληρώνετε για ξεχωριστό πάροχο email, υπηρεσία φιλοξενίας, ειδικό SEO και διαχειριστή κοινωνικών μέσων, έχετε πρόσβαση σε κάθε έναν με τον Jimdo.

Η υποστήριξη πελατών προτεραιότητας για τους πελάτες του JimdoBusiness είναι επωφελής επειδή τα άτομα που εγγράφονται σε αυτό το πρόγραμμα τιμολόγησης ενδιαφέρονται σαφώς για τις απεριόριστες καταχωρίσεις που προσφέρει.

Εάν ο ιστότοπός τους επρόκειτο να αντιμετωπίσει ένα λόξυμπο, θα μπορούσε να βλάψει σημαντικά τα κέρδη τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ειδική ομάδα ειδικών υποστήριξης είναι διαθέσιμη για βοήθεια κάθε δεδομένη στιγμή. Αξίζει 20 $ το μήνα μόνο για αυτήν την υπηρεσία μόνο!

Ο Jimdo προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες δωρεάν δοκιμές που διατίθενται για εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων. Αντί για δύο μόνο εβδομάδες, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα για έναν μήνα.

Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε το νερό, να δείτε ποιες δυνατότητες αγαπάτε και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς, και πώς οι πελάτες ή οι θεατές σας αρέσουν στον ιστότοπό σας πριν δεσμευτούν σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εφαρμογές για φορητές συσκευές για όλους τους τύπους συσκευών που χρησιμοποιούν λογισμικό iOS και Android.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετά βολικό, ο Jimdo έχει επίσης λογαριασμούς κοινωνικών μέσων που αντιμετωπίζουν νέες προσφορές, ερωτήσεις πελατών και χρησιμεύουν ως έμπνευση για άτομα που σχεδιάζουν τον δικό τους ιστότοπο.

Εάν ένα θέμα δεν αντιμετωπίζεται στον ιστότοπο του Jimdo ή στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, μπορείτε να βασιστείτε στο προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών του να μπορεί να το απαντήσει για εσάς.

Εάν η δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού ιστότοπου σε λίγο ή καθόλου χρόνο χωρίς τη βοήθεια μιας ομάδας σχεδιασμού ιστοσελίδων σας ζητά, ο Jimdo είναι μια επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Εάν εξακολουθείτε να είστε στο περιθώριο για το ποιο δημιουργό ιστότοπων είναι καλύτερο, έχετε την ευκαιρία να “δοκιμάσετε πριν αγοράσετε” με τη μακρά δωρεάν δοκιμή του Jimdo.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τον Jimdo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map