Review Shopify Lite για το 2020 (Πώληση στο Instagram & WordPress) + Tutorial

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Κριτική Shopify Lite

Μερικές φορές όταν αρχίζουμε να μπαίνουμε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα προϊόν όπως το Shopify Lite είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Επειδή:

Έχουμε ήδη έναν ιστότοπο έτοιμο να ξεκινήσει, όπως στο WordPress ή σε άλλη πλατφόρμα με την οποία ασχολούμαστε και που ήταν ευχαριστημένοι.

Αλλά:

Ήμασταν τώρα έτοιμοι να εισέλθουμε στον κόσμο των διαδικτυακών πωλήσεων με τρόπους όπως

 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
 • Προσωπικά
 • WordPress
 • Μια άλλη πλατφόρμα ιστότοπου

Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι πώς να αρχίσουμε τις πωλήσεις ή τι να χρησιμοποιήσουμε ή πού να στραφούμε.

Έχω πάει και εκεί:

Λοιπόν, το Shopify Lite σάς βοηθά να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα με ένα πακέτο all in one για $ 9 δολάρια το μήνα.

Και όπως το λέει η Shopify

Πουλήστε στα κοινωνικά μέσα, προσωπικά ή σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο με το Shopify Lite.

ή

Πουλήστε στο Facebook και συνομιλήστε με τους πελάτες σας στο Messenger, προσθέστε προϊόντα σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή ιστολόγιο και αποδεχτείτε πληρωμές με πιστωτική κάρτα με μόνο 9 $ ανά μήνα.

ή

Εάν θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας αυτοπροσώπως – σε μια αγορά αγροτών, σε μια εμπορική έκθεση ή σε ένα αναδυόμενο κατάστημα – τότε μπορείτε να το κάνετε στο πρόγραμμα Shopify Lite χρησιμοποιώντας το Εφαρμογή Shopify POS και ένα συσκευή ανάγνωσης καρτών.

Βγάζει νόημα? Ελπίζω ��

Ας απαντήσουμε σε μια ερώτηση πραγματικά γρήγορη

Για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, με το Shopify Lite δεν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Γι ‘αυτό το Shopify είναι κυρίως γνωστό

Αλλά:

Άρχισαν να προσφέρουν αυτή τη μέθοδο.

Ωστόσο, εάν θέλετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και όλες τις δυνατότητες του Shopify Lite

Θα θελήσετε να πάτε με το Βασικό πρόγραμμα Shopify που ξεκινά από 29 $ μηνιαίως.

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε σε αυτήν την κριτική Shopify Lite.

Contents

Πραγματικά γρήγορο, οπότε τι θα έκανα – Σε περίπτωση που φροντίσατε :-)?

Για μένα:

Θα ήταν απλό:

Προσωπικά θα έκανα το Βασικό πρόγραμμα Shopify $ 29. (82,1% των ατόμων που βοηθάω να ξεκινήσω εδώ, ακόμα κι αν είναι απλώς να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών)

Ο λόγος που ρωτάτε?

Προσφέρει όλα όσα προσφέρει το πακέτο Shopify Lite (το οποίο πρόκειται να διαβάσετε), αλλά και το έχετε ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου πολύ.

Ουσιαστικά, έχετε απλώς τα πάντα έτοιμα.

Τώρα, εάν το έχετε ήδη, μπορείτε να ενσωματώσετε το Shopify Lite ακριβώς στο τρέχον κατάστημά σας.

Μόλις τα 2 σεντ μου πριν διαβάσετε αυτό το ��

Ετσι….

Δοκιμάστε το Shopify Lite Free

Τι είναι το Shopify Lite?

Το Shopify Lite είναι μια προσφορά από τους κατασκευαστές του αρχικού Shopify για χρήστες που επιθυμούν ένα εύχρηστο πρόγραμμα που είναι λίγο πιο εύκολο στον προϋπολογισμό.

Προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας επιχειρηματίας ή επιχείρηση για να ξεκινήσει μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς πάρα πολύ χνούδι ή πολύ χρηματική επένδυση.

Με σημείο εκκίνησης μόλις 9 $ ανά μήνα, το Shopify Lite είναι ένας τέλειος πόρος για επιχειρήσεις που ξεκινούν ή εργάζονται με χαμηλό κόστος.

Ακόμα και στο χαμηλό σημείο τιμών, Το Shopify Lite παρέχει εύκολους τρόπους πώλησης και διάθεσης προϊόντων στο διαδίκτυο μέσω κοινωνικών μέσων, 24/7 υποστήριξη πελατών, μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη πόρων, ακόμη και μια προσωπική εφαρμογή για κινητά σημείων πώλησης.

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Shopify Lite – μέσω Facebook, με το Facebook Messenger, ένα κουμπί “αγορά” στον ιστότοπο ή το ιστολόγιο της επιχείρησής σας και στην εφαρμογή για κινητά στο σημείο πώλησης.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε δυνατότητα:

Facebook Με το Shopify Lite

Το Shopify Lite προσφέρει δυνατότητες που ενσωματώνονται απευθείας στο Facebook. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων σε πωλήσεις.

Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν αντικείμενα απευθείας από τη σελίδα Facebook δημιουργώντας μια σελίδα Shop με το Shopify Lite.

Πλήρως ενσωματωμένο

Δεδομένου ότι είναι πλήρως ενσωματωμένο στην επιχειρηματική σελίδα του Facebook, το Shopify Lite διαθέτει ενσωματωμένο μάρκετινγκ.

Κάθε ανάρτηση στο Facebook μπορεί να είναι μια ευκαιρία για πώληση – χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να αφήσει το Facebook.

Η κατάργηση αυτού του επιπλέον επιπέδου αντίστασης για τον πελάτη θα μπορούσε να σημαίνει μεγαλύτερες μετατροπές από το κοινωνικό μάρκετινγκ.

Η Σελίδα στο Facebook έρχεται επίσης με ένα ενσωματωμένο κοινό-στόχο ατόμων που ήδη «αρέσουν» ή ακολουθούν την επωνυμία σας.

Σας κάνει σχεδόν να αναρωτιέστε αν αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε μια πλήρη βιτρίνα στον ιστότοπό σας όταν έχετε πλήρη ενσωμάτωση στο Facebook με το Shopify Lite.

Εδώ είναι ένα ωραίο βίντεο για να σας δείξει ένα διαδικτυακό κατάστημα στο Facebook με το Shopify

Facebook Messenger

Παρόμοια με τη σελίδα Shop στο Facebook, το Shopify Lite προσφέρει έναν άλλο τρόπο στους καταναλωτές να αγοράσουν τα προϊόντα σας μέσω του Facebook messenger.

Ενσωματώνεται με το Messenger για να επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν παραγγελίες και να παρακολουθούν τις αγορές μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Αγορά κουμπιών

Το Shopify Lite σάς επιτρέπει να προσθέσετε κουμπιά αγοράς στον δικό σας ιστότοπο ή ιστολόγιο.

Ενσωματώνεται πλήρως με μια μεγάλη ποικιλία πλατφορμών, όπως WordPress, Squarespace, ακόμη και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Tumblr.

Ας δούμε έναν οδηγό βίντεο για το πώς να ρυθμίσετε το κουμπί Αγοράστε τώρα

Εφαρμογή σημείου πώλησης

Εκτός από τις διαδικτυακές επιλογές για πωλήσεις, το Shopify Lite προσφέρει μια εφαρμογή σημείου πώλησης που σας επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα σχεδόν οπουδήποτε.

Αυτό είναι υπέροχο για επιχειρήσεις που κάνουν πολλές προσωπικές εργασίες όπως εκθέσεις, αναδυόμενα παράθυρα και άλλες ζωντανές εκδηλώσεις.

Η εφαρμογή σημείου πώλησης Shopify Lite είναι συμβατή και με τα δύο iOS και συστήματα Android.

Δοκιμάστε το Shopify Lite Free

Τιμολόγηση Shopify Lite & Τέλη συναλλαγής

Λοιπόν, πόσο ρωτάτε το Shopify Lite?

Θα το κρατήσει απλό.

Κοστίζει 9 δολάρια το μήνα για την εξυπηρετηση.

Και όταν πρόκειται για τα τέλη συναλλαγής, θα σας εκτελέσει όσα δηλώνει η Shopify:

Χρησιμοποιήστε το Shopify Payments για να αποδεχτείτε πιστωτικές κάρτες στο διαδίκτυο και να πληρώσετε 2,9% + 30 ¢. Αποδεχτείτε πληρωμές αυτοπροσώπως και πληρώστε 2,7% + 0 ¢. Αποδεχτείτε πληρωμές με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας μια εξωτερική πύλη πληρωμών και πληρώστε 2,0% για όλες τις συναλλαγές.

Δείτε το διάγραμμα ακριβώς παρακάτω για να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Shopify Lite Plans Vs Basic Shopify Plan – Ποια είναι η διαφορά?

Shopify Lite Plan Vs Basic Shopify Plan

Το Shopify προσφέρει πολλαπλά επίπεδα συνδρομών για να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επιλέξουν την καλύτερη εφαρμογή.

Το Shopify Lite είναι οι χαμηλότερες τιμές και το Basic Shopify είναι το επόμενο επίπεδο. Δείτε πώς συγκρίνονται οι δύο συνδρομές.

Τιμολόγηση

Το Shopify Lite είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με γνώμονα τον προϋπολογισμό, με μόλις 9 $ ανά μήνα.

Το Basic Shopify είναι διαθέσιμο για 29 $ το μήνα.

Τόσο το Shopify Lite όσο και το Basic Shopify έχουν τις ίδιες χρεώσεις πιστωτικών καρτών στο 2,9% συν 30 σεντ για διαδικτυακές συναλλαγές και 2,7% για προσωπικές αγορές.

Χαρακτηριστικά

Το Basic Shopify έχει όλες τις δυνατότητες του Shopify Lite που περιγράφονται προηγουμένως.

Και οι δύο έχουν απεριόριστο αριθμό προϊόντων, απεριόριστες πωλήσεις, δυνατότητες κοινωνικών μέσων και προσωπικές πωλήσεις μέσω της εφαρμογής.

Με το Basic Shopify, θα κερδίσετε λίγο περισσότερα για τα χρήματά σας.

Λίγα περισσότερα πράγματα

Το Basic Shopify απευθύνεται σε επιχειρηματίες που θέλουν να ανοίξουν μια ηλεκτρονική επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου στον δικό τους ιστότοπο.

Έχει επίσης ενσωμάτωση στο Facebook – αλλά σας επιτρέπει να έχετε ξεχωριστό ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπο της επιχείρησης.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν επιτρέπει το Shopify Lite.

Το Basic Shopify επιτρέπει δύο λογαριασμούς προσωπικού εκτός από τον κύριο διαχειριστή.

Το Shopify Lite επιτρέπει μόνο έναν λογαριασμό προσωπικού.

Χρήση του Shopify Lite με τον δικό σας ιστότοπο

Παρόλο που το Shopify Lite δεν επιτρέπει τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου διαδικτυακού καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας, εξακολουθεί να προσφέρει λειτουργικότητα για πώληση εντός του δικού σας επώνυμου ιστότοπου.

Το κουμπί Αγορά

Το Shopify Lite προσφέρει ένα «Κουμπί Αγορά» που μπορεί να προστεθεί σε σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο ή ιστολόγιο.

Αυτό σας επιτρέπει να ενσωματώσετε γρήγορα και εύκολα μια κάρτα προϊόντος και μια ολοκλήρωση αγοράς σε οποιονδήποτε ιστότοπο – χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε μια ολόκληρη βιτρίνα.

Για παράδειγμα,

θα μπορούσατε να ενσωματώσετε ένα προϊόν που οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν με ένα κλικ σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από ένα ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο χωρίς μεγάλη φασαρία ή επένδυση.

Για βοήθεια στη ρύθμιση ή ενσωμάτωση των κουμπιών αγοράς στον συγκεκριμένο ιστότοπό σας, επισκεφτείτε το ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη υλικών αναφοράς που έχει συνθέσει η Shopify.

Ή επικοινωνήστε με την 24/7 υποστήριξη πελατών που παρέχει το Shopify σε όλους τους χρήστες του Shopify – σε όλα τα σημεία τιμών.

Τι γίνεται με το Shopify Lite With Instagram?

Μια ερώτηση που τίθεται πολύ από αυτό που μπορώ να πω σίγουρα.

Εννοώ, όταν διαβάζετε για το Shopify lite και βλέπετε διαδρομές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναλαμβάνετε και το Instagram.

Στο ή σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Instagram πρέπει τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε το Βασικό Πρόγραμμα Shopify.

Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες άλλες απαιτήσεις που είναι:

 • Πρέπει να είστε στο πρόγραμμα Basic Shopify ή υψηλότερο και να έχετε ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • Πρέπει να ρυθμίστε το κανάλι Facebook με εγκεκριμένο κατάστημα Facebook και η σελίδα σας στο Facebook δεν μπορεί να έχει περιορισμούς ηλικίας ή χώρας.
 • Πρέπει να συνδέσετε το επιχειρηματικό σας προφίλ Instagram με έναν κατάλογο Facebook.
 • Πρέπει να συμμορφώνεστε με το Facebook εμπορική συμφωνία και εμπορικές πολιτικές.
 • Πρέπει να πουλήσετε φυσικά αγαθά.
 • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Instagram που είναι διαθέσιμη στη χώρα σας.

Τώρα, αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο συντριπτικό, αλλά μερικά από αυτά πιθανότατα κάνετε ή κάνετε μόνο και μόνο επειδή το έχετε ήδη.

Δείτε περισσότερα για αυτό αφιερωμένη σελίδα για το Instagram στο Shopify

Κορυφαία μειονεκτήματα Shopify Lite

Το Shopify Lite είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, αλλά είναι επίπεδο εισόδου με μερικά μειονεκτήματα.

Χωρίς κατάστημα

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη βιτρίνα στον δικό σας ιστότοπο που θα περιορίζει τον τρόπο πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.

A Tad Limited

Το πρόγραμμα Shopify Lite είναι πιο περιορισμένο από άλλες συνδρομές στο Shopify σε πόσους χρήστες έχουν πρόσβαση.

Με το Shopify Lite έχετε μόνο μία κύρια σύνδεση και μία είσοδο προσωπικού – δηλαδή μόνο δύο άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα.

Για μικρές επιχειρήσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι καλό, αλλά θα ήταν εύκολο να βγείτε από τους περιορισμούς πρόσβασης του Shopify Lite.

Δεν διαθέτει ορισμένες ενσωματώσεις κοινωνικών μέσων

Το Shopify Lite σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Facebook για την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά περιορίζεται αλλού.

Με το Basic Shopify, έχετε ενοποίηση με το Pinterest και το Twitter.

Το Shopify Lite ενσωματώνει ορισμένα στοιχεία σε ιστότοπους blogging όπως το Tumblr, αλλά δεν έχει την ενσωμάτωση με το Pinterest και το Twitter.

Αυτό χτυπάει τα βιβλία τσέπης απαλά, αλλά, χάσετε τις δυνατότητες

Η μηνιαία χρέωση 9 $ για το Shopify Lite είναι αρκετά προσιτή, αλλά οι χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας είναι υψηλότερες από ό, τι με άλλα σχέδια.

Εάν η επιχείρηση απογειωθεί και τα προϊόντα κινούνται γρήγορα, το υψηλότερα τέλη πιστωτικής κάρτας θα μπορούσε γρήγορα να αναιρέσει τις εξοικονομήσεις από το φθηνότερο επίπεδο συνδρομής.

Κορυφαίοι επαγγελματίες Shopify Lite

Το Shopify Lite είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με έναν μακρύ κατάλογο επαγγελματιών για να ελέγξετε τις επιχειρήσεις.

Χαμηλό κόστος Shopify Lite

Ο μεγαλύτερος επαγγελματίας του Shopify Lite είναι το χαμηλό κόστος του. Με μόλις 9 $ το μήνα, κάθε επιχείρηση μπορεί να δικαιολογήσει το κόστος του Shopify Lite.

Αυτό το σημείο χαμηλής τιμής προσφέρει πολλές πολύτιμες δυνατότητες και δεν είναι μακριά από επιχειρήσεις με μικρούς ή περιορισμένους προϋπολογισμούς.

Αυτό το χαμηλό σημείο τιμών σημαίνει επίσης ότι είναι λιγότερο επικίνδυνο να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου από ό, τι με άλλα προγράμματα.

Φιλικό προς τον χρήστη για αρχάριους

Το Shopify Lite είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Εάν μπορείτε να χειριστείτε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shopify Lite.

Η ενσωμάτωση με τον γίγαντα των κοινωνικών μέσων σημαίνει ότι έχετε ένα ενσωματωμένο σύνολο πελατών μέσω οπαδών του Facebook.

Επιτρέποντας στους πελάτες να αγοράζουν απευθείας από το Facebook σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν πιο άμεσα να μετατραπούν σε πωλήσεις.

Η επιλογή αγοράς μέσω Facebook καταργεί ένα επίπεδο αντίστασης – δεν χρειάζεται να κάνετε «κλικ» οι πελάτες μπορούν απλώς να «αγοράσουν τώρα!»

Τόνοι τρόπων ενοποίησης με το Shopify Lite

Εκτός του Facebook, το Shopify Lite σάς επιτρέπει να παρέχετε εύκολα μια επιλογή για αγορές με τη λειτουργία Κουμπιά Αγορά.

Αυτή η δυνατότητα ενσωματώνει ένα κουμπί αγοράς στον ήδη υπάρχοντα ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο, χρήματα και ενέργεια για να δημιουργήσετε μια ολόκληρη βιτρίνα.

Τα κουμπιά αγοράς είναι ένας λιγότερο πιεστικός τρόπος προώθησης προϊόντων και βοηθούν στην άρση ενός στρώματος αντίστασης στην αγορά απευθείας για έναν ιστότοπο.

Τα κουμπιά αγοράς είναι συμβατά με μια μεγάλη ποικιλία πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένου του WordPress, Squarespace, και Tumblr.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα εάν πουλάτε παντού

Το Shopify Lite παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για να προσφέρει προσωπικές πωλήσεις προϊόντων. Στην συνδρομή $ 9 το μήνα περιλαμβάνεται μια εφαρμογή σημείου πώλησης Shopify Like.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για κινητά συστήματα Android για να ξεκινήσετε να πουλάτε στον πραγματικό κόσμο.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για επιχειρήσεις με τούβλα, ζωντανές εκδηλώσεις όπως εκθέσεις και εκθέσεις και ταξιδιωτικές επιχειρήσεις για πωλήσεις εν κινήσει.

Είναι η προσωπική εφαρμογή σημείου πώλησης που ολοκληρώνει τις πλήρεις υπηρεσίες του Shopify Lite.

Ένα μικρό απλοϊκό τιμολόγιο δεν βλάπτει ποτέ

Δημιουργία τιμολογίου με το Shopify Lite

Εκτός από τα κουμπιά πώλησης και αγοράς κοινωνικών μέσων, το Shopify Lite προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας και αποστολής τιμολογίων μέσα από την πλατφόρμα.

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες – σε αντίθεση με τα φυσικά προϊόντα – θα επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από αυτήν τη δυνατότητα.

Μπορείτε να στείλετε τα τιμολόγια και να αποδεχτείτε την πληρωμή όλα μέσα από την πλατφόρμα Shopify Lite.

Υποστήριξη & Οι πόροι είναι κορυφαίοι

Εκτός από όλα τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των πωλήσεων, το Shopify Lite έρχεται με 24/7 υποστήριξη πελατών.

Είναι ωραίο να θυμάστε ότι ακόμη και σε χαμηλές τιμές, θα έχετε υποστήριξη στη δημιουργία της επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου με το Shopify Lite.

Υπάρχει επίσης μια περιεκτική βιβλιοθήκη περιεχομένου που βοηθά τους χρήστες του Shopify Lite να ξεκινήσουν και να διευθύνουν επιτυχώς την επιχείρησή τους.

Το Shopify έχει συγκεντρώσει πολλά podcast, συμβουλές μάρκετινγκ και άλλους πόρους για να σας βοηθήσει να πετύχετε.

Είναι ξεκάθαρο με όλα τα χαρακτηριστικά, τους λογικούς βαθμούς τιμών και τη σοβαρή υποστήριξη – Το Shopify Lite θέλει οι χρήστες του να ευδοκιμήσουν στην επιχείρησή τους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δοκιμάστε το Shopify Lite Free

Κορυφαίες ερωτήσεις σχετικά με το Shopify Lite

Δεν χρειάζομαι ιστότοπο, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Shopify Lite?

Σίγουρα μπορείτε, το Shopify Lite σάς επιτρέπει να πουλάτε στον δικό σας ιστότοπο, στα κοινωνικά μέσα, στην αγορά αγροτών και πολλά άλλα.

Τι θα συμβεί αν καταλήξω σε έναν ιστότοπο?

Ένα κομμάτι κέικ, απλώς αναβαθμίστε το σχέδιό σας και ξεκινήστε την κατασκευή του ιστότοπού σας. Κατώτατη γραμμή, εύκολη ενσωμάτωση.

Μπορώ να δημιουργήσω τιμολόγια και να τα στείλω στους πελάτες μου?

Ναι, μπορείτε να το κάνετε αυτό απευθείας στον πίνακα ελέγχου Shopify.

Μπορώ να δεχτώ πιστωτικές κάρτες οπουδήποτε?

Ναι μπορείς. Πουλήστε σε εκδηλώσεις, εκθέσεις, αναδυόμενα παράθυρα και οπουδήποτε σας μεταφέρει η επιχείρησή σας. Το λογισμικό είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

{
"@συμφραζόμενα": "https://schema.org",
"@τύπος": "Σελίδα FAQ",
"mainEntity": [
{
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Δεν χρειάζομαι ιστότοπο, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Shopify Lite?",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Σίγουρα μπορείτε, το Shopify Lite σάς επιτρέπει να πουλάτε στον δικό σας ιστότοπο, στα κοινωνικά μέσα, στην αγορά αγροτών και πολλά άλλα."
}
}
, {
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Τι θα συμβεί αν καταλήξω σε έναν ιστότοπο?",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Ένα κομμάτι κέικ, απλώς αναβαθμίστε το σχέδιό σας και ξεκινήστε να χτίζετε τον ιστότοπό σας. Κατώτατη γραμμή, εύκολη ενσωμάτωση."
}
}
, {
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Μπορώ να δημιουργήσω τιμολόγια και να τα στείλω στους πελάτες μου?",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Ναι, μπορείτε να το κάνετε αυτό απευθείας στον πίνακα ελέγχου Shopify."
}
}
, {
"@τύπος": "Ερώτηση",
"όνομα": "Μπορώ να δεχτώ πιστωτικές κάρτες οπουδήποτε?",
"αποδεκτή Απάντηση": {
"@τύπος": "Απάντηση",
"κείμενο": "Ναι μπορείς. Πουλήστε σε εκδηλώσεις, εκθέσεις, αναδυόμενα παράθυρα και οπουδήποτε σας μεταφέρει η επιχείρησή σας. Το λογισμικό είναι έτοιμο να ξεκινήσει. "
}
}
]
}

Συμπέρασμα αξιολόγησης Shopify Lite

Μου αρέσει πολύ η ιδέα του Shopify Lite.

Είναι απλό. Εύχρηστος. Και αμέσως έτοιμος να φύγει.

Και είναι υπέροχο για το άτομο που δεν χρειάζεται ιστότοπο ακόμη, αλλά χρειάζεται έναν τρόπο για την πληρωμή και πολλά άλλα

Ή, όπως το έθεσαν.

Πουλήστε στα κοινωνικά μέσα, προσωπικά ή σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο με το Shopify Lite.

ή

Πουλήστε στο Facebook και συνομιλήστε με τους πελάτες σας στο Messenger, προσθέστε προϊόντα σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή ιστολόγιο και αποδεχτείτε πληρωμές με πιστωτική κάρτα με μόνο 9 $ ανά μήνα.

Όπως μπορείτε να δείτε αν χρειάζεστε μια λύση ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου

Εκεί θα βρισκόταν το πρόβλημα

Θέλω να πω, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το WordPress και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το Shopify Lite μαζί του. (Ποια μπορεί να είναι μια υπέροχη διαδρομή)

Ή, φυσικά.

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο.

Όμως, εάν χρειάζεστε τα πάντα, το Shopify Lite προσφέρει έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η κάτοψη του ισογείου σας πιθανότατα θα είναι το Basic Shopify.

Εδώ είναι όλα τα σχέδια τιμολόγησης που θα σας βοηθήσουν:

Κάθε σελίδα σχεδίου τιμολόγησης Shopify για σύγκριση

 • Shopify Lite -$ 9 μηνιαίως – Πώληση σε κοινωνικά δίκτυα, προσωπικά ή σε υπάρχοντα ιστότοπο
 • Βασικό πρόγραμμα Shopify – $ 29 μηνιαίως – Όλα προσφέρουν Lite συν το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Το 82,1% των αναγνωστών μου ξεκινούν εδώ.
 • Αγοράστε – 79 $ μηνιαίως – Όταν αρχίζετε να μεγαλώνετε – 1 πελάτης ήταν ευχαριστημένος με αυτό από τότε που ξεκίνησε το 2012
 • Προηγμένο Shopify – 299 $ μηνιαίως – Προηγμένες δυνατότητες κατά την κλιμάκωση
 • Shopify Plus (Για μεγαλύτερες εταιρείες) – Διαπραγμάτευση τιμολόγησης – Αυτό ξεκινά από περίπου 2.000 $ μηνιαίως – Διαβάστε περισσότερα για το Shopify Plus εδώ

Ετσι:

Ποιες είναι οι συνολικές σκέψεις σας για το Shopify Lite?

Το έχετε χρησιμοποιήσει?

Σκέψεις για τη χρήση του?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map