Σύγκριση Shopify VS Big Cartel για το 2020 (Ας συγκρίνουμε)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Shopify Vs Bigcartel για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Είναι μια αποδεδειγμένη τάση που έχω δει:

Οι άνθρωποι που αναζητούν τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιούν έναν όρο όπως το Shopify VS Big Cartel.

Το παίρνω:

Θέλουν να τα συγκρίνουν.

Φαντάστηκα ότι το βλέπω αυτό θα ήταν ωραίο να ξεπεράσω το καθένα και να τα βάλω στο κεφάλι σε ορισμένες περιοχές.

Ας τα ελέγξουμε.

Shopify VS Big Cartel για τιμές

Τιμές Shopify

Πρόγραμμα τιμολόγησης Shopify Online Store

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το Shopify προσφέρει τρία διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής.

Είναι το Basic Shopify, το Shopify και το Advanced Shopify. Οι συνδρομές ξεκινούν από $ 29 και κοστίζουν έως και 299 $ το μήνα.

Κάθε λογαριασμός προσφέρει στους χρήστες του απεριόριστες καταχωρίσεις προϊόντων και αποθήκευση αρχείων.

Τα τέλη συναλλαγής, ωστόσο, διαφέρουν για κάθε επίπεδο ιδιότητας μέλους με τα μέλη του Advanced Shopify να χρεώνονται με τα χαμηλότερα ποσοστά online πιστωτικών καρτών από τα τρία επίπεδα συμμετοχής.

Είναι 2,4% + 30 σεντ για διαδικτυακές συναλλαγές και 2,25% + 0 σεντ για προσωπικές συναλλαγές.

Δεν υπάρχει επίσης καμία χρέωση συναλλαγής για τη χρήση του Shopify Payments. Τα προχωρημένα μέλη Shopify πληρώνουν χαμηλό τέλος συναλλαγής 0,5% για τη χρήση εξωτερικών πυλών πληρωμής.

Έχουν επίσης την καλύτερη έκπτωση ετικέτας αποστολής στα τρία επίπεδα συμμετοχής.

Τιμές μεγάλου καρτέλ & Αμοιβές

Τέλη Bigcartel

Οι επιλογές τιμολόγησης του Big Cartel περιλαμβάνουν τέσσερα επίπεδα συμμετοχής.

Είναι πλατίνα, διαμάντια, τιτάνιο και χρυσό. Οι τιμές κυμαίνονται από Δωρεάν έως 29,99 $ το μήνα.

Ο λογαριασμός Gold (Δωρεάν για πάντα) επιτρέπει σε ένα άτομο να παραθέτει έως και πέντε προϊόντα στον ιστότοπό του. Προσφέρει περιορισμένα χαρακτηριστικά.

Το Platinum (9,99 $ το μήνα) επιτρέπει σε ένα άτομο να αναφέρει 25 προϊόντα και να του παρέχει όλες τις δυνατότητες.

Το Diamond (19,99 $ το μήνα) επιτρέπει σε ένα άτομο να αναφέρει 100 προϊόντα. Επίσης, τους παρέχει όλες τις δυνατότητες.

Το τιτάνιο (29,99 $ το μήνα) επιτρέπει σε ένα άτομο να παραθέτει 300 προϊόντα και παρέχει όλες τις ίδιες δυνατότητες με τους λογαριασμούς Platinum και Diamond.

Τα μέλη επιτρέπεται να κάνουν αναβάθμιση, υποβάθμιση ή ακύρωση του λογαριασμού τους ανά πάσα στιγμή. Τα τέλη συνδρομής χρεώνονται σε μηνιαία βάση καθιστώντας βολικό για πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να δοκιμάσουν την υπηρεσία.

Σε αντίθεση με το Shopify, το Big Cartel προσφέρει δωρεάν λογαριασμό σε μέλη που δεν παράγουν μεγάλο όγκο προϊόντων ή υπηρεσιών για πώληση κάθε μήνα.

Επίσης, το Big Cartel δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής, αλλά προσφέρει μόνο Paypal και Stripe για επιλογές επεξεργασίας πληρωμών.

Οι οποίες:

Βρίσκονται στο υψηλότερο άκρο.

Ξεκινώντας τη δωρεάν δοκιμή

Μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα είναι διαθέσιμη σε όλα τα νέα μέλη του Shopify που θέλουν να δοκιμάσουν τον ιστότοπο χωρίς υποχρέωση για πρώτη φορά.

Επειδή το Big Cartel προσφέρει μια δωρεάν επιλογή λογαριασμού, δεν διαφημίζεται σε μεγάλο βαθμό ότι προσφέρουν οποιοδήποτε είδος δωρεάν δοκιμής.

Στην πραγματικότητα, για να εγγραφούν στο επίπεδο συμμετοχής της επιλογής ενός ατόμου, πρέπει να παρέχουν μια έγκυρη διεύθυνση email, κωδικό πρόσβασης, όνομα καταστήματος και διεύθυνση URL καταστήματος καθώς και να διαβάσουν και να αποδεχτούν το Συμφωνία χρηστών εμπόρου.

Ευκολία χρήσης για κάθε κατάστημα κατασκευής

Ευκολία χρήσης Shopify

Για να εγγραφείτε για λογαριασμό στο Shopify, χρειάζεστε μια διεύθυνση email, κωδικό πρόσβασης και όνομα καταστήματος. Θυμηθείτε, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή δύο εβδομάδων που περιλαμβάνεται στην υπηρεσία.

Αυτό σας δίνει χρόνο για να ελέγξετε τα πράγματα πριν δεσμευτείτε στις υπηρεσίες συνδρομής επί πληρωμή που προσφέρει η εταιρεία.

Μεγάλη ευκολία χρήσης καρτέλ

Η διαδικασία εγγραφής του Big Cartel διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί, όπως και το Shopify.

Απαιτεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικό πρόσβασης, όνομα καταστήματος και διεύθυνση URL καταστήματος.

Αφού εγγραφείτε, συνδέετε μια πιστωτική κάρτα ή έναν λογαριασμό PayPal στον ιστότοπο για να πληρώσετε τα μηνιαία τέλη συμμετοχής σας, εάν υπάρχουν.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν είστε εδώ με το Big Cartel, μπορεί να είναι πιο δύσκολο αν δεν καταλαβαίνετε την κωδικοποίηση.

Ποιος κερδίζει για ευκολία χρήσης?

Το Shopify κερδίζει τα χέρια κάτω.

Μια εξαιρετικά απλή ρύθμιση και εμπειρία μόλις βρεθείτε στον πίνακα ελέγχου σας.

Το Big Cartel είναι ένα σημείο όπου πρέπει να γνωρίζετε την κωδικοποίηση που δεν είναι κακό.

Όμως, μπορεί να είναι συντριπτικό εάν θέλετε ευθεία.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών Shopify ή Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Bigcartel

Χαρακτηριστικά προϊόντος και για τα δύο αυτά

Τα σχέδια τιμολόγησης του Shopify παρέχουν χώρο για βαριές επιτυχίες. Εάν ο όγκος είναι κάτι που αναμένει μια επιχείρηση, μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα.

Το Big Cartel επιτρέπει έναν συγκεκριμένο αριθμό αντικειμένων ανά επίπεδο ιδιότητας μέλους, ενώ το Shopify προσφέρει απεριόριστες λίστες.

ο λειτουργίες που κάνουν το Shopify ένα αγαπημένο μεταξύ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων περιλαμβάνονται οι ακόλουθες επιλογές για όλους τους λογαριασμούς:

 • Λογαριασμοί προσωπικού που κυμαίνονται από δύο έως δεκαπέντε άτομα.
 • Απεριόριστες καταχωρίσεις προϊόντων.
 • Απεριόριστη αποθήκευση αρχείων.
 • Εκπτώσεις ετικέτας αποστολής.
 • Ένα πακέτο λιανικής 40 $.
 • 24/7 υποστήριξη.
 • Ανάλυση απάτης.
 • Μη αυτόματη δημιουργία παραγγελιών.
 • Κωδικοί Έκπτωσης.
 • Ιστοσελίδα και ιστολόγια.
 • Δωρεάν δημιουργία SSL.

Με τις υψηλότερες πληρωμένες επιλογές συνδρομής, υπάρχουν πρόσθετες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα πώλησης και αποδοχής δωροκάρτων ως τρόπου πληρωμής, επαγγελματικών αναφορών, εγκατάλειψης ανάκτησης καλαθιού και ενός προχωρημένου δημιουργού αναφορών.

Υπάρχει επίσης μεταφορική εταιρεία σε πραγματικό χρόνο. Ένα κατάστημα μπορεί να δημιουργηθεί αμέσως και ένα σχέδιο επιλέγεται αργότερα εάν ένα άτομο χρειάζεται λίγο χρόνο για να ελέγξει τα πράγματα πρώτα.

Το Big Cartel απευθύνεται σε κατασκευαστές που θέλουν να διατηρήσουν επαφή με την ανεξάρτητη ταυτότητά τους. Μερικές από τις premium δυνατότητες προϊόντων που προσφέρει η υπηρεσία περιλαμβάνουν:

 • Μια γρήγορη ρύθμιση που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για τη μεταφόρτωση εικόνων και την αντιμετώπιση πληροφοριών τιμολόγησης.
 • Επιλογές διαχείρισης παραγγελιών που σας επιτρέπουν να προβάλετε παραγγελίες, να εκτυπώσετε δελτία συσκευασίας για συμπερίληψη με προϊόντα και να παρακολουθείτε τι έχει αποσταλεί και τι δεν έχει.
 • Πέντε εικόνες ανά προϊόν που διευκολύνουν την πώληση όσων έχετε στη διάθεσή σας.
 • Παρακολούθηση αποθέματος που σας βοηθά να προσδιορίσετε τους μεγάλους πωλητές σας και να ενημερώσετε τους πελάτες πότε ξεπουλήσατε σε ένα προϊόν.
 • Η δυνατότητα πώλησης ψηφιακών προϊόντων όπως τέχνης, μουσικής και eBook.
 • Η ευκαιρία να πωλήσετε προσωπικά και να επεξεργαστείτε τις πληρωμές μέσω της εφαρμογής iPhone του Big Cartel.
 • Η ευκαιρία να πουλήσετε στη σελίδα σας στο Facebook σε οικογένεια, φίλους και θαυμαστές των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
 • Μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία πληρωμής που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν με πιστωτικές κάρτες με πληρωμές Strip ή PayPal.
 • Ένας πίνακας ελέγχου σε πραγματικό χρόνο που σας δίνει τον έλεγχο της επιχείρησής σας και των στατιστικών της.
 • Το Google Analytics Integration καθιστά εύκολο να δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, από πού προέρχονται και τι είδους λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν για να σας βρουν.
 • Η ευκαιρία να συνεχίσετε την επωνυμία σας με μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL.
 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης που διευκολύνει την εύρεση της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης.
 • Μια γρήγορη και σταθερή εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.
 • Πρότυπα που δεν απαιτούν κωδικοποίηση.
 • Κωδικοποίηση φιλικά καταστήματα εάν διαθέτετε HTML, CSS και JavaScript η γνώση.
 • Η ευκαιρία να προσφέρετε κωδικούς έκπτωσης ως τρόπο προώθησης του καταστήματός σας ή να ανακοινώσετε την άφιξη ενός νέου προϊόντος.
 • Οδηγοί και βίντεο στα οποία μπορείτε να ανατρέξετε για έμπνευση και βοήθεια.
 • Μια φιλική ομάδα υποστήριξης έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να κάνετε την επιχείρησή σας επιτυχημένη.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Big Cartel προσφέρει περισσότερα αλλά περιορίζει πόσα είδη μπορούν να πουληθούν μέσω των ιστότοπών του.

Οι εταιρείες με μεγάλα αποθέματα είναι καλύτερα να χρησιμοποιούν το Shopify όπου διατίθενται απεριόριστες καταχωρίσεις προϊόντων.

Το Big Cartel απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με μικρά αποθέματα προϊόντων και υπηρεσιών.

Το Shopify προσφέρει ένα Θεματικό Κατάστημα, App Store, Βίντεο και Podcast για τους πελάτες του.

Ο αριθμός των πόρων που σας παρέχει ως ιδιοκτήτης επιχείρησης είναι απίστευτος. Είναι σίγουρα σχεδιασμένο να είναι φιλικό προς τον χρήστη με έμφαση στη μάθηση.

Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν φιλικές προς το κινητό επιλογές για τις βιτρίνες τους. Αυτό είναι το κλειδί στο μάρκετινγκ για χρήστες κινητών συσκευών.

Εάν ένας πελάτης δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στη βιτρίνα σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, ενδέχεται να μην ψωνίσει ποτέ μαζί σας.

Πύλες επεξεργασίας πληρωμών

Αγοράστε χρησιμοποιεί τις δικές του πληρωμές Shopify που τροφοδοτούνται από τη Stripe.

Σας δίνει επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μια πύλη τρίτου μέρους, όπως PayPal, Stripe και Amazon Payments.

Πάνω από 70 πύλες πληρωμής από όλο τον κόσμο γίνονται δεκτές από εσάς ως κάτοχος της βιτρίνας Shopify.

Με το μεγάλο καρτέλ, μπορείτε να αποδεχτείτε πιστωτικές κάρτες, πληρωμές PayPal ή και τα δύο. Αυτό σας δίνει μεγάλη ευελιξία στο πώς προτιμάτε να πληρώνεστε.

Η σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς βασίζεται στο θέμα, τις γραμματοσειρές, τις εικόνες και τα χρώματα που επιλέξατε και για μια ομαλή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας ιστοσελίδων

Χαρακτηριστικά Shopify Hosting

Με το Shopify, σας δίνεται η επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα νέο ή υπάρχον όνομα τομέα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα με το Shopify ή να διαμορφώσετε έναν υπάρχοντα τομέα.

Δεν έχετε τίποτα να ρυθμίσετε επειδή το Shopify φροντίζει για αναβαθμίσεις λογισμικού. Προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και λογισμικό φιλοξενίας και καλαθιού αγορών συμβατό με PCI επιπέδου 1.

Αυτό διασφαλίζει ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες των πελατών σας προστατεύονται ανά πάσα στιγμή.

Το Shopify προσφέρει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που καθιστά τη φόρτωση του ιστότοπού σας γρήγορη και εύκολη, όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες σας.

Είναι χτισμένο στο Ruby on Rails, το οποίο επιτρέπει στο Shopify να προσφέρει ταχύτητα και αριστεία ανά πάσα στιγμή.

Δυνατότητες φιλοξενίας μεγάλων καρτέλ

Οι χρήστες του Big Cartel μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν νέο ή υπάρχοντα τομέα. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τις δυνατότητες φιλοξενίας ιστού μέσω της ενότητας Βοήθεια της εταιρείας.

Στην πραγματικότητα, παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους τομείς απαντώντας σε συνήθεις ερωτήσεις, αλλά προσφέρει πολύ λίγα στον τρόπο εξήγησης του τρόπου λειτουργίας των λειτουργιών φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Εάν η εύρεση των πληροφοριών αποδειχθεί πολύ δύσκολη, οι χρήστες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Big Cartel για περισσότερες πληροφορίες. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν περισσότερο από λίγα λεπτά χρόνου.

Αυτός μπορεί να μην είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαντήσετε σε ερωτήσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων και το Big Cartel καθώς μια εταιρεία θα θέλει να το λάβει υπόψη κατά την ενημέρωση των πληροφοριών στον ιστότοπό της.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το Shopify προσφέρει υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και ένα κέντρο βοήθειας όπου απαντώνται οι πιο επείγουσες ερωτήσεις των πελατών του.

Εκεί θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως “Μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μου πιστοποιητικά δώρων;” και “Πώς μπορώ να προσθέσω κουμπιά Facebook, Twitter και κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό μου;”

Υπάρχει επίσης η επιλογή να στείλετε ένα email, να ξεκινήσετε μια ανοιχτή συνομιλία ή να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο Shopify. Η κλήση είναι η πιο αποτελεσματική επιλογή καθώς χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό χρόνο και μπορεί να χρειαστούν μόνο έξι λεπτά για να συνδεθείτε με έναν αντιπρόσωπο.

Η συνομιλία διαρκεί έως και δύο λεπτά σε χρόνο αναμονής και μπορεί να χρειαστούν έως και 26 λεπτά για να φτάσετε σε έναν αντιπρόσωπο.

Όποιος στέλνει email στο Shopify πρέπει να είναι προετοιμασμένος για χρόνο απόκρισης έως και 25 ώρες. Εάν είναι κάτι πιεστικό, συνιστάται η κλήση ή η συνομιλία.

Εάν δεν πρόκειται να επηρεάσει με κανέναν τρόπο τις λειτουργίες του καταστήματός σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Shopify απαιτεί λιγότερη συμμετοχή από εσάς, επειδή μπορείτε να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να επιστρέψετε σε αυτό που κάνατε χωρίς διακοπή.

Το Big Cartel προσφέρει επίσης ένα Κέντρο Βοήθειας. Χωρίζει τα θέματα σε διάφορες κατηγορίες με βάση το θέμα.

Για παράδειγμα, υπάρχει Βασικό, Θέματα, Εφαρμογές και Προγραμματιστές. Κάθε ενότητα του Κέντρου βοήθειας στοχεύει στην παροχή συγκεκριμένων πληροφοριών βάσει του θέματος της ερώτησης.

Υπάρχει η επιλογή να μας στείλετε μήνυμα στον διαχειριστή σας, να στείλετε email σε μια ερώτηση ή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με εκδηλώσεις και συνεργασίες.

Η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 18:00 EST. Η ομάδα είναι πολύ μικρή, ώστε να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε απάντηση από αυτούς.

Τι θα έκανα

Επομένως, αν επρόκειτο να δημιουργήσω έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου τώρα, θα επιλέξω το Shopify από αυτά τα δύο.

Επιτρέψτε μου να σας πω γιατί:

Το Shopify προσφέρει λύσεις σε κάθε επίπεδο. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι αν μόλις ξεκινήσατε, σας πήραν.

Καθώς μεγαλώνετε, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε στο επόμενο επίπεδο για να καλύψετε τις ανάγκες σας ως επιχείρηση.

Θα έλεγα ότι το Big Cartel κάνει καλή δουλειά εστιάζοντας στις μικρότερες επιχειρήσεις.

Αλλά:

Αυτό αφήνει ένα ανώτατο όριο για την επιχείρησή σας.

Γιατί θα το κάνατε αυτό, εκτός αν το ρητό σας είναι μικρό.

Συμπέρασμα Shopify VS Big Cartel

Ας ελπίσουμε ότι αφού το διαβάσετε αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση για το πώς συσσωρεύονται.

Θυμηθείτε, δοκιμάστε τα αν εξαρτάται από αυτές τις δύο επιλογές για να διαλέξετε.

Οι δωρεάν δοκιμές κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη.

Συγκρίνετε τους 5 καλύτερους κατασκευαστές καταστημάτων

Απλώς να ρωτήσω ……

Έχετε δοκιμάσει ακόμα το Big Cartel ή το Shopify?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map