Σύγκριση Wix VS Weebly για το 2020 (Μην κάνετε τη λανθασμένη απόφαση)

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


WIX Vs Weebly Website Builder Σύγκριση αξιολόγησης

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κυνήγι σας για όρους όπως

 • Wix VS Weebly
 • Ποιο είναι καλύτερο Wix ή Weebly
 • Παραδείγματα ιστοτόπου Weebly
 • Wix Vs Weebly για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Επειδή:

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Wix ή το Weebly για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Που έχει νόημα:

Υπάρχει απλό, εύκολο και είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό ανεξάρτητα από την εμπειρία σας στη δημιουργία ενός ιστότοπου.

Αλλά:

Χρειάζεστε μερικές ερωτήσεις που θα απαντηθούν προτού αρχίσετε να χτίζετε.

Σαν:

Τι κοστίζει, τι εργαλεία παίρνω, τι γίνεται με το SEO, είναι καλή η υποστήριξή τους.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν περισσότερα, αλλά αυτό είναι το είδος της κατεύθυνσης των ερωτήσεων που ψάχνετε σωστά?

Γι ‘αυτό δημιούργησα τη σύγκριση Wix Vs Weebly.

Θέλω να σας δείξω πώς συγκρίνονται, έτσι ώστε η απόφασή σας να είναι πολύ πιο εύκολη.

Ας ξεκινήσουμε, ή απλά μεταβείτε δεξιά σε μια ενότητα, αν χρειαστεί.

Contents

Ευκολία δημιουργίας λογαριασμού με Wix και Weebly

ο πρώτα και το πιο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου είναι η εγγραφή ενός λογαριασμού μέσω της εταιρείας της επιλογής σας.

Για λόγους σύγκρισης, ας εξερευνήσουμε το Wix και το Weebly. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε πλήρη πρόσβαση σε εργαλεία και δυνατότητες δημοσίευσης ιστότοπων, καθώς και προσαρμοσμένες διευθύνσεις ιστού με συγκεκριμένα σχέδια συμμετοχής.

Η διαδικασία εγγραφής για λογαριασμό στο Wix είναι ελαφρώς διαφορετική από την Weebly, αλλά και οι δύο αποδεικνύονται εξίσου εύκολες.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή κινητή συσκευή, σύνδεση στο διαδίκτυο και καταχωρημένη διεύθυνση email που μπορείτε να ελέγξετε.

Μόλις έχετε αυτά τα αντικείμενα, θα είστε έτοιμοι να εγγραφείτε για λογαριασμό με την εταιρεία της επιλογής σας.

Λάβετε υπόψη ότι η εγγραφή για έναν λογαριασμό είναι δωρεάν, αλλά η πληρωμή για έναν λογαριασμό επί πληρωμή ξεκλειδώνει εργαλεία και επιθυμητές λειτουργίες που βοηθούν να φέρει τις επιχειρήσεις, το ιστολόγιο ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στις μάζες.

Εγγραφή στον ιστότοπο Wix

Για να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο Wix, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα με τη σειρά που αναφέρονται:

1. Επίσκεψη www.wix.com.
2. Στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας, κάντε κλικ στο Σύνδεση. (θα μπορούσε να διαφέρει στην τοποθεσία)
3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στο πεδίο.
4. Επιλέξτε Είμαι νέος χρήστης.
5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον λογαριασμό σας.
6. Κάντε κλικ στο GO.
7. Επιλέξτε το πρότυπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο Επεξεργασία αφού τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω του.
8. Ή, αν προτιμάτε, ένα σχέδιο από το μηδέν, επιλέξτε ένα κενό πρότυπο.

Εδώ είναι ένα γρήγορο βίντεο που ξεκινά με το Wix αν προτιμάτε να παρακολουθείτε κάτι (προτιμώ αυτό ��)

Έχετε επίσης την επιλογή να συνδεθείτε με το προφίλ σας στο Facebook ή στο Google+.

Αυτή η δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου λαμβάνει τις πληροφορίες που έχετε παράσχει στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις χρησιμοποιεί για να συμπληρώσει τα κενά για τον λογαριασμό σας στο Wix.

Λάβετε υπόψη ότι θα χρησιμοποιεί την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που έχετε παράσχει στο Facebook ή το Google, εκτός εάν το αλλάξετε.

Το Wix δεν περιορίζει τον αριθμό των ιστότοπων που δημιουργείτε και δημοσιεύετε με έναν δωρεάν λογαριασμό και οι κάτοχοι λογαριασμού Premium έχουν μεγαλύτερο εύρος επιλογών.

Θα τα συζητήσουμε αργότερα, γι ‘αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

Ρύθμιση Weebly

Η δημιουργία λογαριασμού με το Weebly είναι εύκολη και χρειάζεται λίγα λεπτά.

Για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έναν ιστότοπο, θα πρέπει να δώσετε το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την επιλογή του κωδικού πρόσβασης.

Κάνοντας κλικ στην υποβολή, αποδέχεστε τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική απορρήτου της εταιρείας. Αυτό είναι ένα βήμα που δεν μπορείτε να παραλείψετε επειδή χρησιμεύει ως επίσημη συμφωνία.

Πρέπει επίσης να επιλέξετε να εγγραφείτε μέσω των λογαριασμών σας στο Facebook ή στο Google+. Οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στα προφίλ κοινωνικών μέσων χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του δωρεάν λογαριασμού σας στο Weebly.

Είναι μια επιλογή που αξίζει να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Κατά τη σύγκριση των δύο διαδικασιών εγγραφής, τόσο το Wix όσο και το Weebly είναι εξίσου εύκολο.

Παρέχοντας τις ζητούμενες πληροφορίες, οι χρήστες των ιστότοπων έχουν πρόσβαση σε πρότυπα, δυνατότητες και εργαλεία που τους βοηθούν να δημιουργήσουν, να ξεκινήσουν και να προωθήσουν τους νέους ιστότοπούς τους..

Ας δούμε ένα Weebly βίντεο για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο

Ξεκινήστε δωρεάν με το Wix ή Ξεκινήστε το Weebly δωρεάν σήμερα

Πόσο φιλικοί προς το χρήστη είναι αυτοί οι κατασκευαστές ιστότοπων

Το να δημιουργείτε, να προσαρμόζετε, να προωθείτε και να δημοσιεύετε έναν ιστότοπο μοιάζει με μεγάλο έργο ακόμη και για επαγγελματίες σχεδιαστές.

Η ευκολία στην οποία ένας αρχάριος μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα είναι ένας μεγάλος δείκτης για το πόσο φιλική προς τον χρήστη είναι μια πλατφόρμα δημοσίευσης ιστότοπων όπως το Wix ή το Weebly.

Ευτυχώς για εσάς, δοκιμάσαμε και τα δύο και τα βρίσκουμε σχετικά παρόμοια όσον αφορά την πλοήγηση, τις προσαρμοσμένες επιλογές, τις δυνατότητες και τα εργαλεία.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί κάθε εταιρεία, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε σχετικά με το που θα χρησιμοποιήσετε για τον δικό σας ιστότοπο, ιστολόγιο ή ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ευχρηστία Wix

Το Wix προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να διαλέξουν οι χρήστες. Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε έναν ιστότοπο για το ιστολόγιό σας, τη φωτογραφία, τη διαδικτυακή βιτρίνα, την επιχείρηση ή το χαρτοφυλάκιο, έχετε επιλογές.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και έχετε στη διάθεσή σας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας που λέει “Χρειάζομαι έναν ιστότοπο για…” Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε από τους ακόλουθους ιστότοπους:

•Επιχείρηση
• Ηλεκτρονικό κατάστημα
•Φωτογραφία
•ΜΟΥΣΙΚΗ
•Σχεδιαστής
• Εστιατόρια
• Διαμονή
• Εκδηλώσεις
•Χαρτοφυλάκιο & βιογραφικό
• Ομορφιά και ευεξία
•Αλλα

Αφού επιλέξετε τον σκοπό για τον ιστότοπό σας, θα μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία προτύπων που μπορείτε να προσαρμόσετε όσο θέλετε..

Έχετε επιλογές για να αλλάξετε το στυλ των γραμματοσειρών που χρησιμοποιείτε, το μέγεθος των γραμματοσειρών που χρησιμοποιείτε και τα χρώματα των γραμματοσειρών που χρησιμοποιείτε, καθώς και να προσθέσετε ακουστικά και οπτικά μέσα, φωτογραφίες, ακόμη και τα δικά σας πανό, λογότυπα και εικονογραφήσεις στο πρότυπο.

Εάν προτιμάτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από το μηδέν, μπορείτε να επιλέξετε ένα κενό πρότυπο και να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του.

Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο και αρχίσετε να εργάζεστε για την προσαρμογή του, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω των Ιστότοπων μου στο επάνω μέρος της σελίδας.

Αυτή η επιλογή εμφανίζει όλους τους ιστότοπους στους οποίους εργάζεστε και σας δίνει την επιλογή Επεξεργασία ιστότοπου, προβολή ιστότοπου ή διαχείριση ιστότοπου.

Τυχόν αλλαγές που πρέπει να κάνετε μπορούν να γίνουν μέσω αυτών των επιλογών. Εάν έχετε εγγραφεί μόνο για δωρεάν λογαριασμό, σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό premium.

Το Wix προσφέρει έναν εύκολο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης που δεν απαιτεί κωδικοποίηση ή περιορισμό της δημιουργικότητας. Παρέχει επίσης δωρεάν και αξιόπιστη φιλοξενία, μια εκτεταμένη αγορά εφαρμογών και ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα.

Είναι φιλικό προς κινητά και παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν ιστότοπους μίας σελίδας όποτε χρειάζεται.

Το Wix παρέχει επίσης πραγματικά παραδείγματα πελατών Ιστότοποι HTML5 για να αναφερθείτε για έμπνευση.

Ευκολία χρήσης Weebly

Η Weebly δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ή γνώσεις κωδικοποίησης για τη δημιουργία ιστότοπου. Οι μινιμαλιστικές απαιτήσεις του το καθιστούν ελκυστικό για αρχάριους και επαγγελματίες σχεδιαστές.

Αυτό που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής ή κινητή συσκευή, σύνδεση στο Διαδίκτυο και λογαριασμός Weebly.

Στη συνέχεια, επιλέγετε ένα πρότυπο και χρησιμοποιείτε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για να προσαρμόσετε τις λεπτομέρειες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τα πρότυπα εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

•Προσωπικός
•Επιχείρηση
• Ομάδα / Οργανισμός
•Εκπαίδευση
•Γάμος
•Χαρτοφυλάκιο
•Αλλα

Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, θα μπορείτε να το κάνετε δικό σας. Η επιλογή μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε ποια στυλ γραμματοσειράς, χρώματα και μεγέθη κάνουν το κείμενό σας να ξεχωρίζει.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες, γραφικά, ήχο και βίντεο στον ιστότοπό σας, καθιστώντας τον μια διαδραστική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Οι εφαρμογές της Weebly με iOS και Android σάς δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και ακόμη και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας από μια κινητή συσκευή.

Οι εφαρμογές είναι δωρεάν και προς το παρόν διατίθενται στο App Store της Apple και στο Google Play Store.

Η διατήρηση ενός ενεργού ιστότοπου ενώ βρίσκεστε εν κινήσει είναι μια ελκυστική δυνατότητα για πολυάσχολους ανθρώπους όπως εσείς.

Ακριβώς όπως ένας κανονικός ιστότοπος, το Μεταφορά και απόθεση προγράμματος επεξεργασίας κάνει την προσαρμογή ενός προτύπου γρήγορη και εύκολη.

Οι εφαρμογές έχουν δυνατότητες οθόνης αφής σχεδιασμένες ειδικά για χρήση σε κινητές συσκευές, όπως smartphone και tablet.

Συμπέρασμα ευκολίας χρήσης

Τόσο το Wix όσο και το Weebly είναι εύκολο στην πλοήγηση και φιλικό προς τον χρήστη. Χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες μεταφοράς και απόθεσης.

Το Wix φαίνεται να είναι καλύτερα οργανωμένο, ωστόσο, επειδή περιλαμβάνει καρτέλες αναπτυσσόμενου μενού που βοηθούν τους χρήστες να βρουν εύκολα τον ιστότοπό τους.

Για παράδειγμα, οι χρήστες Wix μπορούν να επιλέξουν τους ιστότοπούς μου, τα πρότυπα, την εξερεύνηση, τις συνδρομές και την υποστήριξη. Μπορούν επίσης να αλλάξουν τη γλώσσα του ιστότοπου από τα Αγγλικά στη μητρική τους γλώσσα.

Σύγκριση τιμών Wix VS Weebly

Τιμολόγηση Wix

Το Wix έχει πέντε διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης για τους χρήστες.

Το πιο βασικό είναι το σχέδιο Connect Domain. Είναι 4,08 $ το μήνα και εμφανίζει διαφημίσεις επωνυμίας Wix σε αυτό.

Τα άλλα σχέδια τιμολόγησης είναι:

Διάγραμμα τιμολόγησης Wix

Συνδυασμός είναι για προσωπική χρήση. Έρχεται με έναν τομέα ενός έτους δωρεάν και κοστίζει 9,75 $ το μήνα. Έχει 3 GB αποθηκευτικού χώρου και 2 GB εύρους ζώνης.

Απεριόριστος είναι για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Επίσης, έρχεται με έναν τομέα ενός έτους δωρεάν και κοστίζει 12,92 $ το μήνα. Λαμβάνετε κουπόνι διαφημίσεων 300 $, δύο premium εφαρμογές και 10 GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις. Έρχεται με έναν τομέα ενός έτους δωρεάν και κοστίζει 16,58 $ το μήνα. Λαμβάνετε κουπόνι διαφήμισης 300 $, δύο εφαρμογές premium, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και 10 GB εύρους ζώνης.

Το VIP παρέχει υποστήριξη πρώτης προτεραιότητας. Έρχεται με έναν τομέα ενός έτους δωρεάν και κοστίζει 24,92 $ το μήνα. Λαμβάνετε κουπόνι διαφήμισης 300 $, δύο premium εφαρμογές, πρόσβαση στη γραμμή υποστήριξης VIP, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Κάθε πρόγραμμα επί πληρωμή προσφέρει δυνατότητες που απευθύνονται σε πελάτες Wix που επωφελούνται από πράγματα όπως το Google Analytics και οι κριτικές ιστότοπων.

Ο καθορισμός του προγράμματος πληρωμής με πληρωμή απαιτεί χρόνο και προσεκτική εξέταση. Όλα εξαρτώνται από το πόσο αναμένετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας από μήνα σε μήνα και από τι θα το χρησιμοποιήσετε.

Ναι, έχουν δωρεάν πακέτο αλλά…..

Το καταλαβαίνω, δωρεάν είναι μια εξαιρετική τιμή.

Εάν απλώς παίζετε και δοκιμάζετε, αναζητήστε το.

Αλλά:

Εάν είστε ακόμη 1% σοβαροί, φροντίστε να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Τιμολόγηση Weebly

Η Weebly προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης για να διαλέξουν οι πελάτες της.

Η τιμή κυμαίνεται από δωρεάν έως 25 $ το μήνα, το καθένα προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες αλλά το ίδιο ποσό υποστήριξης πελατών.

Για να κατανοήσετε πλήρως τι θα κερδίσετε με έναν λογαριασμό Δωρεάν, Μίζα, Pro ή Business, είναι σημαντικό να δείτε πώς διαφέρουν μεταξύ τους.

Δείτε πόσο κοστίζει κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης και τι προσφέρει:

Τιμολόγηση Weebly

Δωρεάν λογαριασμοί δεν κοστίζει τίποτα για να ξεκινήσει και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστες σελίδες στον ιστότοπό σας. Έχετε το πλεονέκτημα της δωρεάν φιλοξενίας, αλλά δεν έχετε την επιλογή να αφαιρέσετε το όνομα Weebly από τη διεύθυνση του ιστότοπού σας.

Λογαριασμοί εκκίνησης κοστίζει 8 $ το μήνα και καταργεί όλα τα ίχνη επωνυμίας Weebly από τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα, ο οποίος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε περαιτέρω τη διεύθυνση. Ένα από τα οφέλη της πληρωμής για έναν λογαριασμό είναι ότι αποκτάτε έναν τομέα δωρεάν για ένα έτος.

Επαγγελματικοί λογαριασμοί κοστίζει 12 $ το μήνα και παρέχει προστασία με κωδικό πρόσβασης μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Όπως και με έναν λογαριασμό εκκίνησης, έρχονται με έναν τομέα ενός έτους. Η χρήση του δικού σας ονόματος ή της επωνυμίας ως διεύθυνσης URL είναι πιθανή επειδή δεν θα υποβληθείτε σε επωνυμία Weebly στη διεύθυνση του ιστότοπού σας.

Ένας επαγγελματικός λογαριασμός είναι πλήρως ενσωματωμένο με όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες για 25 $ το μήνα. Όπως και άλλα προγράμματα επί πληρωμή, έρχεται με έναν δωρεάν τομέα που είναι καλό για ένα χρόνο. Όλη η επωνυμία της εταιρείας καταργείται με αυτήν την επιλογή επί πληρωμή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν αξέχαστο ιστότοπο και διεύθυνση ιστού που οι άνθρωποι θυμούνται.

Wix και Weebly είναι παρόμοια στην τιμολόγηση. Προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά, καθιστώντας επίσης μια δύσκολη απόφαση για το ποια είναι η καλύτερη συμφωνία.

Πραγματικά βασίζεται σε ποια εργαλεία, πρότυπα και λειτουργίες σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε με ποια από τις δύο εταιρείες δημιουργίας ιστότοπων θα συνεργαστείτε.

Απλώς για να προσθέσετε:  Αυτό που παίρνω είναι ότι βρίσκω τα πρότυπα Wix πιο ελκυστικά, οπότε αισθάνομαι ότι παίρνω ένα περισσότερο χτύπημα για τα χρήματα μου.

Ξεκινήστε δωρεάν με το Wix ή Ξεκινήστε το Weebly δωρεάν σήμερα

Πώς συγκρίνονται με πρότυπα θεμάτων

Πρότυπα Wix

Το Wix προσφέρει μια ποικιλία θεμάτων για να διαλέξετε. Οι κατηγορίες προτύπων περιλαμβάνουν επιχειρήσεις, ηλεκτρονικό κατάστημα, φωτογραφία, μουσική, σχεδιασμό, εστιατόρια & Φαγητό, διαμονή και εκδηλώσεις.

Μπορείτε να δείτε και από ΝΕΑ !, Πιο δημοφιλή και Κενά πρότυπα.

Ακολουθούν μερικές κατηγορίες προτύπων Wix για παράδειγμα:

Επιλογές θέματος προτύπου Wix

Μερικά από τα πιο δημοφιλή πρότυπα περιλαμβάνουν Boutique Law Firm, Modern Hotel, Dietician, Soul Artist και Wedding Photography.

Μόλις φορτωθεί το πρότυπο, μπορείτε να προσθέσετε ήχο, βίντεο, κείμενο και φωτογραφίες.

Η κύλιση παράλλαξης διευκολύνει την προβολή του ιστότοπου για τους πελάτες και τους θαυμαστές σας.

Πρότυπα Weebly

Η Weebly προσφέρει θετικά θέματα για αρκετούς ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου και προσωπικών ή επαγγελματικών ιστολογίων.

Το καθένα είναι προσαρμόσιμο μέσω χρωμάτων, μεγεθών και στυλ γραμματοσειράς, καθώς και με την προσθήκη widget και εικονιδίων.

Μπορείτε να αλλάξετε τις παραγράφους του κειμένου και των φωτογραφιών που είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος έκφρασης της ιδέας ή της έννοιας που προσπαθείτε να προωθήσετε.

Υπάρχουν φωτογραφίες αποθεμάτων που είναι υψηλής ανάλυσης και φιλικά προς τον ιστό για να διαλέξετε, καθώς και ορισμένα φίλτρα που αλλάζουν την εμφάνιση των εν λόγω φωτογραφιών.

Μπορείτε να αλλάξετε τις εικόνες ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας θολώνοντας, περικόπτοντας ή ακονίζοντας τις.

Ορισμένα πρότυπα για να διαλέξετε περιλαμβάνουν Haberdasher, Brisk, Paper, Highlighter, Bradley, Redux, Journey, Impact, Oasis και Squared.

Συμπέρασμα προτύπου

Και πάλι, τα Wix και Weebly προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προτύπων για να διαλέξετε. Κάθε ένα είναι πλήρως προσαρμόσιμο και διαδραστικό που είναι ένα πλεονέκτημα όταν προσπαθείτε να κρατήσετε την προσοχή ενός πελάτη ή του θαυμαστού.

Όλα εξαρτώνται από το αν ένα πρότυπο που προτιμάτε είναι διαθέσιμο μέσω Wix ή Weebly. Το κόστος μπορεί επίσης να διαδραματίσει παράγοντα, καθώς ορισμένα πρότυπα είναι δωρεάν, ενώ άλλα δεν είναι.

Συνολικά, δίνω στο Wix το πλεονέκτημα σε αυτόν τον τομέα λόγω του αριθμού των κατηγοριών και των προτύπων που έχουν έτοιμο να πάει για σχεδόν κάθε άτομο που χρειάζεται να δημιουργήσει έναν ιστότοπο.

Μην ανησυχείτε, ωστόσο, η Weebly φροντίζει και την επιχείρηση εάν αποφασίσετε να τις χρησιμοποιήσετε.

Παραδείγματα ιστότοπου

Κατάλαβα ότι θα ήταν ωραίο να σας δείξω μερικά παραδείγματα ιστότοπων που χρησιμοποιούν κάθε πλατφόρμα.

Παραδείγματα ιστοτόπου Weebly

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα παράδειγμα ιστότοπου που χρησιμοποιεί το Weebly για να τροφοδοτήσει τον ιστότοπό του.

Το Ready Desk

Ο ιστότοπος Ready Desk

Παραδείγματα ιστότοπου Wix

Τώρα, ας δούμε μερικά παραδείγματα ιστότοπων Wix.

Little Paper Warriors

Ιστότοπος που χρησιμοποιεί το Wix

Avant Garden Farms

Ιστότοπος που δημιουργήθηκε με το Wix

Χαρακτηριστικά και πώς το κάθε ένα συγκρίνεται μεταξύ τους

Οι Wix και Weebly προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, καλλιτέχνες, μουσικούς και φωτογράφους.

Και οι δύο προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες SEO, καθώς και μια σειρά εργαλείων μάρκετινγκ. Καθένα έχει τα δικά του πρότυπα για να διαλέξετε, τα οποία είναι προσαρμόσιμα και εύκολα στη χρήση.

Το Wix προσφέρει μια βιβλιοθήκη εικόνων για να διαλέξετε, δυνατότητες φόντου βίντεο και εφέ παράλλαξης 3D που δίνουν στον ιστότοπό σας νέα διάσταση.

Το Weebly σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε και να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες και τους θαυμαστές σας. Σας επιτρέπει να μοιραστείτε Κριτικές YELP στον ιστότοπό σας.

Η Weebly επιτρέπει στην επιχείρησή σας να παρέχει εξυπηρέτηση πελατών μέσω του Facebook.

Η εταιρεία ανανέωσε τη λίστα προσφορών της τον Φεβρουάριο για να συμπεριλάβει Κοινωνικές κριτικές που συγκεντρώθηκαν από το Facebook, το YELP, το Google+ και το Twitter, καθώς και το TubePress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γκαλερί βίντεο για κοινή χρήση στον ιστότοπό σας.

Το Wix φαίνεται να βρίσκεται μπροστά από το παιχνίδι προσθέτοντας συνεχώς νέες δυνατότητες για να χρησιμοποιούν οι χρήστες σε τακτική βάση.

Παρόλο που η Weebly έχει το μερίδιό της στην ανάπτυξη νέων ιδεών και εργαλείων, η Wix έχει το πλεονέκτημα κάνοντας τους ιστότοπους της ακόμη πιο φιλικές προς τους πελάτες και διαδραστικές.

Σύγκριση SEO Wix Vs Weebly

Δεν αρκεί να έχουμε έναν υπέροχο ιστότοπο. Χρειάζεστε Search Engine Optimization (SEO) για να βοηθήσετε τους πελάτες και τους θαυμαστές να σας βρουν γρήγορα.

Όταν ένα άτομο βάζει μια λέξη ή φράση στο πεδίο αναζήτησης στο Google, στο Bing ή στις μηχανές αναζήτησης του Yahoo, θέλετε να είστε ο πρώτος ιστότοπος που θα εμφανιστεί.

Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες ενός πελάτη ή οπαδού να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας, επειδή είναι ορατός και εύκολα προσβάσιμος.

Wix SEO

Ο Οδηγός SEO του Wix επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν φράσεις αναζήτησης και συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για να στοχεύουν πελάτες.

Αυτό σας βοηθά να κατατάξετε καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης και τελικά να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας χωρίς πληρωμένη διαφήμιση.

Το Wix προσφέρει επίσης το Site Analytics που σας βοηθά να προσδιορίσετε από πού προέρχονται οι πελάτες και οι θαυμαστές σας και πόσο καλά βαθμολογείτε σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε άρθρα και σεμινάρια που τους διδάσκουν τα αποτελέσματα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

SEO Webly

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δυνατότητες SEO που προσφέρει η Weebly είναι ένας χάρτης ιστότοπου που σας επιτρέπει κυριολεκτικά να είστε πιο ορατοί στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, αυτοματοποιημένο ping κατά τη δημιουργία νέου περιεχομένου, μορφοποίηση HTML άμεσης προβολής, μετα-περιγραφές που είναι μελετημένες και λεπτομερείς, ετικέτες alt σε όλες τις εικόνες και συγκεκριμένες λεπτομέρειες σελίδας.

Εάν κανένα από αυτά δεν έχει νόημα για εσάς, μην ανησυχείτε. Οι χρήστες Weebly έχουν πρόσβαση σε έναν οδηγό που τους καθοδηγεί σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για το SEO.

Ξεκινήστε τον ιστότοπό σας σήμερα με το Wix εντελώς δωρεάν

Συγκρίνετε τις δυνατότητες μάρκετινγκ Wix και Weebly Offer

Ένας ιστότοπος δεν προσεγγίζει τις μάζες χωρίς κάποιο καλό παλιομοδίτικο μάρκετινγκ.

Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό για την εταιρεία που επιλέγετε να συνεργαστείτε με ενσωματωμένα εργαλεία που διευκολύνουν το μάρκετινγκ.

Λειτουργίες μάρκετινγκ Wix

Η Wix προσφέρει το ShoutOut Email Marketing καθώς και συνεργάζεται με την Eventbrite για την πώληση εισιτηρίων σε ειδικές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται από εσάς και την εταιρεία σας.

Υπάρχει ένας υπεύθυνος επαφών που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις επαφές, τους πελάτες, τα μέλη του ιστότοπου και τους συνδρομητές, καθώς και τα εργαλεία επικοινωνίας που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε και να προσθέσετε συνομιλίες που πραγματοποιούνται μεταξύ πελατών και θαυμαστών του ιστότοπού σας.

Όπου έρχεται το μάρκετινγκ, η Wix κάνει εξαιρετική δουλειά για να σας προσφέρει ό, τι χρειάζεστε για να διαδώσετε αποτελεσματικά τη λέξη για την εταιρεία σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ή το ταλέντο που ελπίζετε να μοιραστείτε με το κοινό.

Χαρακτηριστικά μάρκετινγκ Weebly

Η Weebly βγάζει την εικασία για να προσεγγίσει το κοινό-στόχο σας, παρέχοντάς σας τα πράγματα που χρειάζεστε για να προωθήσετε αποτελεσματικά τις αναρτήσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και την αποστολή σας.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι οι ενσωματωμένοι κατασκευαστές φορμών. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε από τους πελάτες ή τους θαυμαστές σας γρήγορα και εύκολα χωρίς γνώση κωδικοποίησης.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι τα εργαλεία προγραμματισμού της Weebly. Σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας ή του ιστότοπού σας.

Η προσθήκη κουμπιών κοινωνικών μέσων συνδέει τα πάντα μαζί. Σας βοηθά να αλληλεπιδράσετε με τα άτομα που συχνάζουν στον ιστότοπό σας και να τους προσκαλέσετε στη συνομιλία κάνοντας παρέα στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Pinterest και το Instagram.

Η ιδέα είναι να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θέλουν να μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους σας. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους προσέγγισης μεγαλύτερου κοινού μέσω της βοήθειας των καλύτερων πελατών σας και των περισσότερων πιστών θαυμαστών.

Wix Vs Weebly στην υποστήριξη πελατών

Όσον αφορά την ανάγκη γρήγορων απαντήσεων, μια υποστηρικτική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών δεν εκτιμάται απλώς, είναι αναγκαιότητα. Αυτό κάνει τους Wix και Weebly να ξεχωρίζουν στους πελάτες του.

Και οι δύο εταιρείες έχουν αφιερώσει χρόνο για να δημιουργήσουν μια σελίδα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) για να αντιμετωπίσουν άμεσες ανησυχίες σχετικά με την κατασκευή, την προώθηση, το blogging και την πώληση προϊόντων μέσω των αντίστοιχων ιστότοπων τους.

Υποστήριξη πελατών Wix

Το Κέντρο υποστήριξης Wix διαθέτει απαντήσεις στις πιο επείγουσες ερωτήσεις των πελατών του, οι οποίες οργανώνονται εύκολα ανά θέμα και υπότιτλο.

Οι κορυφαίες ερωτήσεις της εταιρείας βρίσκονται στο κάτω μέρος της σελίδας με φόρουμ χρηστών που επιτρέπουν στα μέλη του ιστότοπου να απαντούν και σε ερωτήσεις..

Αν γνωρίζετε πώς λειτουργεί κάτι με το Wix, μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με άλλους χρήστες σε ένα φόρουμ σχετικά με αυτό το θέμα.

Διαθέτει επίσης εκπαιδευτικά βίντεο που εξοικειώνουν τους χρήστες με την πλατφόρμα του Wix και τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρονται με δωρεάν και πληρωμένες συνδρομές. Η προσέγγιση ενός υπαλλήλου δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.

Όταν αναζητάτε τρόπους για να επικοινωνήσετε με το Wix μέσω email, συνομιλίας ή τηλεφώνου, θα μεταφερθείτε στο Κέντρο υποστήριξης όπου αναγκάζεστε να εξορύξετε τα δικά σας στοιχεία.

Εάν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου ή ζωντανό widget συνομιλίας στον ιστότοπο για πελάτες, είναι σχεδόν αόρατο χωρίς να κάνετε επιπλέον αναζητήσεις στον ιστό ή να αναζητήσετε θέματα και υποθέματα για να το βρείτε.

Υποστήριξη πελατών Weebly

Με το Weebly, υπάρχει το Κέντρο βοήθειας που παρέχει άρθρα για διάφορα θέματα που έχουν γραφτεί για να βοηθήσουν τους χρήστες να βοηθήσουν τον εαυτό τους χωρίς να ζητήσουν επίσημη υποστήριξη πελατών.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια φόρμα αιτήματος που συμπληρώνουν εάν δεν μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

Βρίσκεται στο Κέντρο βοήθειας και σας ζητά να περιγράψετε λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Αφού δώσετε τις ζητούμενες πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση email, ζήτημα κ.λπ.), υποβάλετε το αίτημα για πρόσθετη βοήθεια.

Δεν αναφέρει στον ιστότοπο της Weebly συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη λήψη απάντησης, οπότε ίσως είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε προπονήσεις που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας πιο αποτελεσματικά.

Μερικές ακόμη σκέψεις σχετικά με την υποστήριξη πελατών

Οι Wix και Weebly δυσκολεύονται να βρουν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με έναν ειδικό υποστήριξης όταν χρειάζεται.

Το Wix, ωστόσο, καθιστά την εργασία ακόμη πιο δύσκολη, επειδή δεν παρέχει σαφώς στοιχεία επικοινωνίας στον ιστότοπό του.

Αφού σκάψαμε γύρω από τις σελίδες του Weebly, καταφέραμε να βρούμε πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τη ζωντανή συνομιλία, καθώς και μια ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Παρόλο που και τα δύο κέντρα υποστήριξης ήταν γεμάτα άρθρα, εκπαιδευτικά βίντεο και πρόσθετους πόρους, η Weebly φαίνεται να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, επειδή καλεί τους πελάτες της να επικοινωνήσουν με ειδικούς υποστήριξης με πρόσθετες ερωτήσεις και άλυτα ζητήματα..

Δοκιμή υποστήριξης πελατών

Κατά τη δοκιμή αυτών των δύο, ο Weebly κέρδισε τα χέρια κάτω. Προσφέρουν μια υπηρεσία συνομιλίας ακριβώς όταν εκεί δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Αντιμετωπίζω προβλήματα με την εύρεση τρόπου επεξεργασίας κάτι και ο Weebly μπόρεσε να με βοηθήσει αμέσως.

Λοιπόν, Wix ή Weebly για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα?

Για μένα, προτείνω το Wix να είναι το καλύτερο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μικρών επιχειρήσεων!

Πιστεύω ότι η Weebly κάνει μεγάλα βήματα σε αυτόν τον τομέα για να αναπτυχθεί.

Αλλά για μένα, μου αρέσουν όλα τα πρότυπα, οι εφαρμογές, οι δυνατότητες και οι προσπάθειες που καταβάλλουν για να το αναπτύξουν.

Συνολικά, εάν σκέφτεστε πραγματικά ένα διαδικτυακό κατάστημα, μεταβείτε στους κορυφαίους 5 καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου που έβαλα μαζί.

Νομίζω ότι θα έχετε μια καλύτερη ιδέα μετά την επίσκεψή σας.

Συμπέρασμα Wix VS Weebly

Το Wix και το Weebly προσφέρουν και τις δύο σταθερές επιλογές για όποιον δημιουργεί έναν ιστότοπο.

Από την απλή διεπαφή έως τις δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας σαν επαγγελματίας, αλλά χωρίς τη δύσκολη καμπύλη εκμάθησης.

Ας ελπίσουμε ότι έχετε καλύτερη διευκρίνιση σχετικά με τον τρόπο σύγκρισής τους και θα διευκολύνει την απόφασή σας.

Ξεκινήστε τον ιστότοπό σας με το Wix δωρεάν ή Ξεκινήστε το Weebly δωρεάν σήμερα

Ετσι:

ποιες είναι οι σκέψεις σας για το Wix και το Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map