5 parasta verkkosivustojen rakentajien blogointiympäristöä vuodelle 2020

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Valmiina tulla bloggaajaksi?

Minun on sanottava:

Hyvä idea!

Se ei ole helppoa, mutta kannattaa pitkällä tähtäimellä.

Tietysti täydellisen blogialustan löytäminen ei ole aina helpointa tehdä.

Toivottavasti tämä artikkeli tekee vain hieman helpommaksi löytää täydellinen verkkosivustojen rakentaja aloittamaan blogin lähettämisen

WordPress.org – Itsensä ylläpitämä – mitä käytän pääasiassa

Niille, jotka ovat taitavasti luoneet blogeja, WordPress.org on sinua varten.

Se on saanut niin hyvän maineen, että lähes neljäsosa kaikista verkkosivustoista saa virtaa tämän merkittävän ohjelmiston avulla.

Se on blogien parhaiden verkkosivustojen rakentajien joukossa

hinnoittelu

Tämä on kiistatta paras osa WordPress.orgista, koska se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota miljoonat ihmiset käyttävät blogin luomiseen.

Muista, että joudut maksamaan verkkotunnuksesta hosting-palvelun kanssa (keskimäärin 6 dollaria ja enintään kuukausittain).

Lisäksi kaikilla premium-teemoilla tai laajennuksilla (mutta tonnia ilmaisia) on myös hinta.

Plussat & Haittoja

Melko tehokas: Kun ajatelet käytettävissä olevia 54 000 laajennusta ja nousevaa, valita on lukemattomia vaihtoehtoja. Löydät kaiken täältä uutiskirjejärjestelmistä suunnittelutyökaluihin.

Mukauttaminen: Voit luoda ainutlaatuisen sivuston, jos tiedät jonkin koodauksen. Tämä tarkoittaa, että voit luoda oman verkkosivustosi tarpeitasi varten. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet erittäin kilpailukykyisellä markkinaraolla tai alalla, jolla erottautuminen on tärkeää.

Kaikista WordPress.org: n tarjoamista eduista huolimatta on joitain haittoja, jotka sinun on oltava tietoinen ennen tämän ohjelmiston valitsemista.

Vaikea oppia: Suurin haittapuoli on, että tämä ohjelmisto ei ole tarkoitettu aloittelijoille.

Sinun on tiedettävä, kuinka koodata, jos haluat käyttää sitä verkkosivuston rakentajan perustana. Syy suosionsaan on se, että web-suunnittelijat käyttävät tätä luomaan niin monta sivustoa.

Jos teet tämän itse, tarvitset kuitenkin apua.

Omahallinta: Toisin sanoen verkkotunnukset, laajennukset ja hosting sinun täytyy tehdä itse.

Jotkut saattavat olla oikein tämän vaihtoehdon kanssa, mutta useimpien bloggaajien ja verkkosivustojen omistajien mielestä heidän ei tarvitse tehdä ylläpitotöitä.

Ei ole epäilystäkään siitä, että WordPress.org on yksi markkinoiden parhaista blogialustatuotteista.

Se ei kuitenkaan ole paras aloittelijoille. Ellet ole valmis oppimaan koodausta, voi olla parasta valita toinen blogialusta tarpeitasi varten.

WordPressin käytön aloittaminen

Tämä on hiukan erilainen kuin tavalliset verkkosivustojen rakentajat

Koska

Tarvitset isäntä blogiisi.

Kuten, Sininen isäntä

He auttavat paljon täältä

Jos haluat lisää apua

Katso tämä artikkeli

Wix

Kokeile Wix-blogia nyt

Laajan markkinointikampanjansa ansiosta Wixistä on tullut yksi maailman suosituimmista verkkosivustojen rakennusohjelmistotuotteista.

hinnoittelu

Voit käyttää ilmaista tiliä, mutta se on niin rajoitettu, että se ei ole hintansa arvoinen.

Sen sijaan suositellaan, että aloitat 5 dollarin suunnitelmalla kuukaudessa, joka tarjoaa 500 Mt tallennustilaa, 1 Gt kaistanleveyttä ja mukautetun verkkotunnuksen.

Suurille yrityksille 25 dollarin suunnitelma kuukaudessa sisältää 24/7 VIP-tuen, joten se on vaihtoehto.

Plussat & Haittoja

Helppokäyttöisyys: Väitetysti paras syy valita Wix on se, että ohjelmisto on suunniteltu aloittelijoille mielessä. Vaikka et ole koskaan ennen luonut verkkosivustoa, se on nopeaa ja helppoa, kun käytät Wixiä.

Integrointi: Yksi Wixin parhaista eduista on integrointi verkkosivustoon, joka tekee siitä täydellisen liiketoiminnan kasvattamiseksi. Tämä tarkoittaa, että sinun on vain päivitettävä suunnitelmasi, kun online-liiketoiminta laajenee.

Rajoitettu tallennustila: Tämä saattaa olla todellinen ongelma joillekin, koska säilytystilaa on rajoitetusti, varsinkin jos valitset budjettisuunnitelman.

Vähemmän ominaisuuksia: Koska se on rakennettu mukavuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi, et löydä niin paljon blogiominaisuuksia verrattuna vastaaviin alustoihin, kuten WordPress.com ja Weebly.

Niille, jotka ovat vasta aloittamassa, etenkin jos olet luova tyyppi, Wix on täydellinen ratkaisu Web-rakennustarpeisiisi. Kuitenkin, jos sinä

suunnitelma laajentaa yritystäsi ajan myötä, kannattaa ehkä harkita toista bloginrakentajaa.

Squarespace

Kokeile neliötilaa blogointiin

Ruututila on saanut viime vuosina huomattavaa huomiota huomattavan verkkomainonnan ansiosta.

Sillä on myös maine siitä, että se on täydellinen niille, jotka vasta alkavat rakentaa omaa blogia.

hinnoittelu

Ilmaisia ​​vaihtoehtoja ei ole, mutta henkilökohtaiseen käyttöön on 12 dollaria kuukaudessa. Jos haluat päivittää ja ansaita ansaitsemasi ponnistelut, liiketoimintasuunnitelma on 18 dollaria kuukaudessa.

Plussat & Haittoja

Luova vapaus: Verrattuna moniin muihin verkkosivustojen rakentajiin, saat Squarespace-ohjelmalla huomattavasti joustavuutta. Tämä on erityisen totta, jos haluat lisätä omia ominaisuuksia sivustoon.

Erinomaiset mallit: Toinen etu on suuri määrä korkealaatuisia malleja, jotka tekevät blogin luomisesta hetkessä. Voit löytää haluamasi tai mukauttaa sen tarpeisiisi.

Kaikki Squarespace-ohjelmasta eivät kuitenkaan ole täydellisiä. On olemassa muutamia asioita, joita he ovat verranneet muihin verkkosivustojen rakentajiin.

Vaikea luoda: Vaikka kaikki ei ole niin vaikeaa, se on verkkosivuston rakentamisessa vaikeampaa verrattuna Weeblyyn ja Wixiin. Tämä johtuu siitä, että Squarespace on tarkoitettu niille, joilla on ainakin jonkin verran kokemusta, vaikka sen oppiminen ei olekaan niin vaikeaa.

Rajoitetut hinnasuunnitelmat: Squarespace tarjoaa hinnoittelusuunnitelmissa vähemmän joustavuutta, joten et välttämättä löydä tarvitsemasi.

Kaiken kaikkiaan Squarespace on yksi parhaista blogien verkkosivujen rakentajista. Tämä pätee erityisen hyvin, jos sinulla on verkkokauppa, suuri yritys tai jos sinun on näytettävä portfoliosi. Se varmasti auttaa, jos löydät hinta-alennuksen, koska ne ovat jonkin verran kalliimpia, mutta se saattaa olla sen arvoista.

WordPress.com

Kokeile WordPress.com-blogia blogiisi

WordPress.com-palvelua ei pidä sekoittaa WordPress.orgiin, koska ne ovat kaksi erilaista alustaa. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt miljoonia ihmisiä käyttämästä WordPress.com-palvelua siirtymispäivänään blogipalveluna.

hinnoittelu

Voit aloittaa ilmaisella versiolla, mutta se on melko rajoittava ja täynnä WordPress-tuotemerkkiä. Voit valita maksettavista suunnitelmista, jotka vaihtelevat 4–25 dollaria kuukaudessa, ja maksaa vuosittain, jos haluat.

Plussat & Haittoja

Helppo käyttää: WordPress.com on sivuston rakentamisesta ohjatun asennuksen seuraamiseen ja sisäänrakennettujen yhteisöominaisuuksien luominen, ja se on yksi parhaista löydettävien blogien verkkosivustojen rakentajista. Se auttaa, että hosting sisältyy ostokseesi.

Tuki: Sinulla on oma tuki, kun käytät WordPress.com-sivustoa. Tästä voi olla hyötyä luotaessa blogiasi maksimoidaksesi sen potentiaalin. Lisäksi voit saada kysymyksiisi vastauksen kohtuullisessa ajassa.

Kaikista eduista huolimatta on kuitenkin joitain ongelmia, kun WordPress.com-palvelua käytetään blogin rakennusalustana.

Rajoitettu räätälöinti: Tämä tarkoittaa, että et voi tehdä blogistasi niin ainutlaatuista kuin haluat. Tämä voi olla ongelmallista, jos toimisit erittäin kilpailukykyisellä markkinaraolla tai teollisuudenalalla, jossa itsesi erottaminen kilpailusta on välttämätöntä.

Liiketoimintasuunnitelmavaatimus: Toisin sanoen, jos haluat käyttää kaikkia kolmannen osapuolen teemoja ja laajennuksia, jotka tekevät WordPress.com-sivustosta sen arvoista, joudut investoimaan kalliimpaan liiketoimintasuunnitelmaan.

Vaikka WordPress.com-sivustolla on etuja, se ei ehkä ole oikea valinta sinulle, jos suunnittelet halpaa henkilökohtaista tai ammatillista sivustoa.

Weebly

Valmis aloittamaan rakennuksen Weeblyn kanssa

Weebly tarjoaa joitain poikkeuksellisia vaihtoehtoja aloittelijalle, varsinkin jos aiot luoda ammatillisen tai henkilökohtaisen sivuston. Vahvoista SEO-ominaisuuksista integrointiin Google Analyticsin kanssa voit varmasti kasvattaa pientä yritystä Weeblyn kanssa.

hinnoittelu

Hyvä uutinen on, että voit kokeilla Weeblyä ilmaiseksi, mutta se sisältää vain noin 500 Mt tallennustilaa ja olet Weeblyn aliverkkotunnus yhdessä tuotemerkin kanssa. 4 dollaria kuukaudessa, voit saada mukautetun verkkotunnuksen, joka on melko halpa kaikessa harkittu.

Perustasoa korkeammat hinnasuunnitelmat vaihtelevat 8–25 dollaria kuukaudessa, mikä tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja. Niille, jotka käynnistävät verkkokauppasivustot, joudut ehkä maksamaan hiukan enemmän.

Plussat & Haittoja

Nopeasti & Ystävällinen: Toisin sanoen Weebly on tarkoitettu aloittelijoille, joilla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta. Weebly vie sinut vaihe vaiheelta läpi prosessin, joten voit rakentaa sivustosi nopeasti ja helposti.

Ominaisuudet: Sen lisäksi, kuinka helppoa on rakentaa blogiisi, Weeblyn tarjoamilla ominaisuuksilla on huomattava hinta. Tämä tarkoittaa, että saat aikataulun mukaista jakamista ja kommenttien hallintaa, jotka ovat varsin hyödyllisiä osana Weeblyn tarjoamia ominaisuuksia.

Hyödyistä huolimatta Weeblyllä on muutamia asioita, jotka sinun on oltava tietoinen ennen suunnitelman ostamista.

Rajoitettu kasvu: Yksi yleisimmistä vedä ja pudota -blogin tai sivustojen rakentajien ongelmista on heidän rajallinen kasvukyky pitkällä aikavälillä. Tämä ei ehkä ole ongelma joillekin, jos aiot pitää sivuston rajoitettuna. Mutta muille, joilla on suuria suunnitelmia, Weebly ei ehkä ole oikea tie.

Vähemmän muokattavia ominaisuuksia: Vaikka voit rakentaa houkuttelevan sivuston, et voi mukauttaa sitä siinä määrin kuin muut luettelon rakentajat voivat tehdä.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on rajoitetusti mahdollisuuksia tehdä sivustosi näyttämään ainutlaatuiselta, mikä on tärkeää varsinkin jos olet erittäin kilpailukykyinen toimiala.

Weebly on yksi parhaista aloittelijoille suunnattujen blogialustojen ohjelmistoista, siitä ei ole kysymys. Henkilökohtaisille tai ammatillisille sivustoille se on loistava valinta helpon käyttöalustansa ansiosta. Jos kuitenkin aiot kasvattaa suurta yritystä, haluat todennäköisesti valita toisen sivuston.

Johtopäätös näistä blogiympäristöistä

Jos olet tosissasi bloggaamisessa

Kädet alas, haluat käyttää ensimmäistä WordPress-vaihtoehtoani

Muista, että käsittelen yleensä vain verkkosivustojen rakentajia

Mutta:

Tässä tapauksessa meidän on katettava WordPress.org

Oppimiskäyrä on korkeampi, mutta se on sen arvoista.

Jos yleinen päätarkoituksenasi ei ole bloggaaminen

Kuten olet myös paikallinen yritys

Sitten

Myös muut 4 vaihtoehtoa kannattaa kokeilla

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map