Bagaimana Membuat Laman Web Tanpa Bayaran?

Bagaimana Membuat Laman Web Tanpa Bayaran?


Sekiranya anda pernah memikirkan kemungkinan membuat laman web tanpa membayar apa-apa, maka anda mungkin menganggapnya hampir mustahil. Terdapat begitu banyak syarikat reka bentuk web yang menawarkan perkhidmatan membina laman web yang mahal sehingga peluang untuk membina laman web secara percuma seolah-olah satu jenaka.

Nasib baik, ini bukan lelucon, tetapi kenyataan pada masa kini dan penggunaan pembangun laman web adalah bukti terbaik dari fakta ini.

Adakah Anda Perlu Bayar untuk Membuat Laman Web?

Adakah benar-benar boleh membuat laman web secara percuma? Sebenarnya, memang, tetapi keputusan akhir harus bergantung pada niat, implikasi projek dan harapan anda.

Laman web percuma umumnya dibangunkan dengan beberapa tujuan:

 • Sekiranya anda berminat dengan pembangun laman web tertentu misalnya, tetapi tidak yakin dengan fungsi atau kelebihan pembangunan web, anda boleh mencuba menggunakannya secara percuma. Ini akan memberi anda pemahaman sama ada perkhidmatan itu bernilai pelaburan untuk projek serius anda di masa hadapan.

 • Begitu juga, anda boleh menggunakan pembina laman web percuma untuk membuat lakaran laman web anda untuk melihat bagaimana versi lengkapnya akan kelihatan dalam talian. Sebilangan besar platform pembinaan web menawarkan perkhidmatan ini tanpa kos untuk membina kepercayaan pengguna dan mendorong pelanggan untuk terus bekerja dengannya, meningkatkan langganan berbayar untuk mendapatkan lebih banyak faedah.

Cara lain untuk mendapatkan laman web percuma adalah dengan menggunakan pembangun laman web yang mempunyai rancangan percuma. CMS sumber terbuka juga sediakan peluang ini dengan penerbitan laman web lebih lanjut mengenai hosting. Sebahagian penyedia hosting tawarkan ruang penyimpanan cakera percuma bersama dengan peluang untuk memasang WordPress, tetapi menerapkan sekatan laman web yang teruk selain kelebihan ini. Perlu diingat bahawa, dalam kebanyakan kes, anda harus memilih domain tahap ketiga yang disediakan oleh hosting pilihan anda. Namun, jika anda berhasrat untuk membuat laman web promo untuk syarikat anda atau kedai dalam talian, maka pilihan percuma sama sekali tidak sesuai dengan keperluan anda.

Semasa mencari alat membina web yang akan menampilkan korelasi harga / kualiti yang baik, masuk akal untuk mempertimbangkan untuk menggunakan pembangun laman web. Perkhidmatan ini memungkinkan untuk membuat pelbagai jenis laman web untuk memenuhi pelbagai keperluan, ciri dan anggaran tanpa memerlukan kemahiran pengekodan. Walaupun begitu, kebanyakan dari mereka membenarkan pembinaan laman web tanpa membayar sebarang bayaran. Pada masa yang sama, mereka menawarkan pilihan yang dipertingkatkan yang meningkatkan reka bentuk dan prestasi projek anda, tersedia dengan harga yang berpatutan.

Dengan pilihan pembangun laman web dan CMS yang luas, tidak mudah untuk memilih perkhidmatan yang terbaik di tempat ini. Oleh itu, kami telah memilih tiga daripadanya, yang merupakan pemimpin dari segi kemudahan penggunaan dan pilihan yang ditawarkan.

WordPress – CMS Percuma dengan Ciri Lanjutan

Pembina laman web WordPress

WordPress – adalah CMS sumber terbuka percuma yang merupakan salah satu platform popular di dunia yang digunakan untuk membuat laman web profesional yang berkualiti. Sistem ini banyak terdapat dalam pilihan, alat dan ciri reka bentuk web yang diperlukan untuk membina laman web yang berfungsi dan tersusun dengan pelbagai tahap kerumitan. Pengetahuan mengenai kemahiran pengekodan dan asas reka bentuk web adalah wajar untuk memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan ini. Walau bagaimanapun, adalah mungkin tanpa kepakaran pembinaan web yang mendalam untuk membuat laman web yang menarik secara visual dengan sistem.

Ciri WordPress Percuma

 • Pemilihan Templat Kaya. Terdapat ratusan templat yang berlaku untuk beberapa ceruk, yang dapat disesuaikan dengan menggunakan pelbagai alat. Sebilangan templat disatukan ke dalam sistem secara lalai, sementara yang lain dikembangkan oleh pereka pihak ketiga. Semasa memilih varian terakhir, pastikan untuk memeriksa reputasi pakar yang akan anda hadapi.
 • Pemalam. Sistem ini menyiratkan penggunaan plugin, penyatuan yang akan meningkatkan prestasi laman web. Plugin juga terdapat di web dan boleh dimuat turun dan dipasang sama ada secara percuma atau dengan kos tambahan.
 • Enjin Blogging yang hebat. WordPress pada mulanya dibina untuk membuat blog, dan, dengan itu, mesin blognya menyediakan pelbagai alat dan pilihan untuk membolehkan anda menyelesaikan tugas ini dengan mudah.
 • Pilihan Penyuntingan Kod Laman Web. Sekiranya anda mempunyai asas asas pengaturcaraan yang baik, anda boleh menggunakan pengetahuan untuk menyunting kod laman web dan membuat reka bentuk laman web yang unik.
 • Pilihan Hosting Percuma. Sistem ini tidak menawarkan hosting yang bersepadu, namun memungkinkan untuk memilih host pilihan anda berdasarkan keperluan dan keperluan tertentu.
 • Komuniti yang luas. Pengguna dari seluruh dunia akan membantu anda menyelesaikan hampir semua masalah yang berkaitan dengan laman web.

WordPress pada mulanya adalah CMS percuma, tetapi untuk membuat laman web lengkap dengan domain tahap 2 bersambung dengannya, anda harus menggunakan platform dengan hosting, yang akan memenuhi semua keperluan laman web. Host web rasmi nombor satu yang disyorkan oleh WordPress adalah Bluehost, yang telah menjadi salah satu pemimpin industri sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Platform ini memastikan pemuatan halaman yang cepat, kadar waktu operasi yang kuat, alat keselamatan canggih untuk mencegah serangan penggodam, penyatuan dengan perkhidmatan lain dan dasar harga yang berpatutan. Pelan Asas berharga $ 2.95 / bln sahaja, menawarkan nama domain sebagai bonus.

Cuba WordPress secara Percuma

uKit – Hampir Perkhidmatan Percuma dengan Antara Muka Intuitif

pembina laman web uKit

uKit – kini merupakan pembangun laman web termudah, yang bertujuan melancarkan laman web untuk perniagaan kecil dan sederhana. Keseluruhan kumpulan fitur diarahkan untuk mencapai tujuan ini. uKit juga terkenal dengan rangkaian ciri percuma yang banyak yang menyumbang kepada pengembangan proses pembinaan web yang berkesan.

Ciri-ciri uKit percuma

 • Templat Responsif. Pembangun laman web menawarkan templat laman web yang mengagumkan, yang responsif, khusus dan tersedia secara percuma untuk semua pelanggan pelan Premium. Sistem ini membolehkan pertukaran antara templat sekiranya diperlukan tanpa bayaran tambahan.
 • Koleksi Widget. uKit mempunyai banyak koleksi widget yang dapat diintegrasikan ke dalam laman web anda untuk meningkatkan prestasinya dan meningkatkan daya tarik visual
 • Penyunting Visual. Pembangun laman web dilengkapi dengan penyunting laman web WYSIWYG yang mudah dan intuitif serta ciri seret dan lepas untuk mempermudah proses reka bentuk web dan meletakkan pengguna yang bertanggungjawab atasnya.
 • Pensijilan SSL. Untuk melindungi laman web anda dari akses laman web yang tidak dibenarkan dan kebocoran maklumat sulit (baik peribadi atau perniagaan), sistem ini membolehkan anda menyambungkan Sijil SSL. Ini tidak bermaksud, tentu saja, bahawa semua pemilik laman web uKit memerlukan ciri ini. Lebih penting bagi pengguna, yang merancang untuk menjual produk atau perkhidmatan mereka melalui laman web.
 • Pilihan Blogging. Dengan uKit, anda boleh menyambungkan blog ke laman web anda untuk terus berhubung dengan pengunjung laman web dan memberikan mereka maklumat berkaitan perniagaan yang berguna.
 • Platform eCommerce. Pembina laman web membolehkan anda membuat kedai dalam talian dengan dua cara – sama ada dengan menyambungkan widget eCommerce atau dengan mengintegrasikan plugin Ecwid.

Pembangun laman web tidak mempunyai rancangan percuma, tetapi kos langganan termurah yang tersedia dalam sistem hanya $ 4 / bulan untuk Pelan Premium dengan hosting dan trafik tanpa had. Ini lebih berpatutan untuk pelbagai perkhidmatan, ciri dan alat profesional yang ditawarkan oleh pembangun laman web. Rencana lanjutan akan sangat berguna bagi pengguna, yang ingin melancarkan laman web eCommerce atau menyesuaikan sepenuhnya projek mereka sesuai dengan keperluan mereka.

Cuba uKit secara percuma

Wix – Pembina Laman Web Percuma dengan Pilihan Tidak Had

Wix

Wix – adalah pembangun laman web all-in-one, yang menyediakan pilihan pembinaan laman web yang luas dan membolehkan melancarkan pelbagai jenis laman web untuk kegunaan komersial dan bukan komersial. Platform ini berfungsi dengan baik untuk pemula, yang tidak pernah terlibat dalam pembangunan laman web sebelumnya dan juga untuk pereka web yang mahir, yang mengusahakan pembangunan projek yang kompleks untuk pelanggan mereka. Wix tidak memerlukan kemahiran pengekodan atau pelaburan kewangan yang serius, malah menawarkan pelbagai ciri percuma.

Ciri Wix Percuma

 • Wix ADI. The Alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan menggunakan maklumat peribadi atau perniagaan yang dihantar untuk membuat jenis laman web secara automatik untuk anda.
 • Penyunting Laman Web Desktop dan Mudah Alih. Selain menggunakan Wix ADI, sistem ini juga memungkinkan untuk menyesuaikan laman web anda secara manual dalam editor standard dan mudah alih. Perubahan yang dilakukan dalam editor standard secara automatik ditampilkan dalam versi mudah alih, sementara perubahan yang dilakukan dalam mod mudah alih tidak dapat dilihat dalam versi laman web desktop.
 • Koleksi Templat. Pembangun laman web kini menawarkan lebih daripada 550 templat laman web mudah alih berkualiti tinggi yang juga 100% disesuaikan untuk memenuhi pelbagai keperluan tematik dan reka bentuk web.
 • Pasar Aplikasi Percuma. Terdapat beberapa peluasan dan widget percuma yang tersedia di Wix App Market, yang dapat memberikan prestasi lanjutan dan tarikan visual laman web anda yang tinggi.
 • Integrasi Kod. Pengguna dengan kemahiran pengekodan dapat menggunakannya untuk membuat reka bentuk laman web yang unik yang akan menarik perhatian pengguna.
 • Enjin Blogging. Wix membolehkan menghubungkan blog ke laman web anda secara percuma untuk terus berhubung dengan pengguna, menambah catatan blog, menguruskannya dan mendorong orang untuk mengambil bahagian aktif dalam kehidupan komuniti blog anda.
 • e-dagang. Pembina laman web membolehkan anda membuat dan menguruskan kedai dalam talian bersaiz kecil hingga sederhana, menyediakan satu set pilihan yang dapat disesuaikan (pengurusan cukai, alat penyesuaian reka bentuk, pilihan pembayaran dan penghantaran dan apa yang tidak).
 • Wizard SEO percuma. Percuma Alat Wiz SEO menyumbang untuk mempromosikan laman web anda dengan lebih baik di mesin pencari, memungkinkan untuk menetapkan parameter SEO laman web yang diperlukan, yang akhirnya akan mendorong lebih banyak lalu lintas ke dalamnya, meningkatkan keterlihatannya di mesin pencari.

Pelan Wix percuma membolehkan menggunakan semua kelebihan pembangun laman web dengan hampir tidak ada sekatan sama sekali. Walau bagaimanapun, jika anda perlu menyambungkan domain anda sendiri ke laman web atau menjual produk dalam talian, masuk akal untuk mendapatkan rancangan berbayar. Wix mempunyai lima langganan berbayar bermula dengan $ 4,50 sebulan. Ini lebih daripada tawaran yang berpatutan untuk set ciri yang luar biasa.

Cuba Wix secara Percuma

Pokoknya

Sekiranya tujuan anda adalah untuk melancarkan laman web yang berkualiti dan berfungsi dengan sedikit atau tanpa pelaburan masa, maka anda tidak akan menemui penyelesaian yang lebih baik daripada pembangun laman web atau CMS. Terdapat banyak dari mereka yang tersedia di luar sana dan hanya bergantung kepada anda untuk membuat pilihan terakhir bergantung pada ciri dan ciri khas setiap perkhidmatan yang anda temui.

WordPressWordPress adalah CMS percuma yang paling popular, yang dilengkapi dengan pilihan penyesuaian reka bentuk mendalam dan set ciri yang hebat. Sistem ini pada mulanya dibina untuk tujuan blogging, tetapi sekarang digunakan untuk melancarkan jenis laman web lain juga. Ia memerlukan pilihan hosting yang tepat, mengesyorkan Bluehost sebagai penyedia teratas untuk laman webnya. WordPress.org

uKituKit adalah pembangun laman web perniagaan kecil yang paling berpatutan dan paling mudah. Bidang pengkhususannya pada awalnya bergantung kepada pengembangan laman web perniagaan kecil dan sederhana. Sistem ini mudah digunakan, senang dan difahami oleh semua orang. uKit.com

WixWix adalah pembangun laman web percuma terbaik, yang menyediakan pelbagai ciri luar kotak, alat penyesuaian reka bentuk dan pilihan integrasi lanjutan. Sistem ini memungkinkan untuk membuat pelbagai jenis laman web dan berfungsi dengan baik untuk pengguna dengan latar belakang reka bentuk web yang pelbagai. Wix.com

Sekiranya anda ingin mengembangkan laman web anda dan memberikannya keberkesanan maksimum, luangkan masa anda untuk memilih pelan langganan yang diperlukan untuk menggunakan semua faedah perkhidmatan selama anda memerlukan hasil maksimum.

Bina Laman Web Tanpa Bayaran

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map