Bagaimana Membuat Laman Web Tanpa Kos?

cara membuat laman web secara percuma


Ingin membuat laman web, tetapi tidak tahu mahu bermula dari mana? Tahniah! Anda telah sampai di tempat yang betul. Di laman web ini, anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk membina laman web dengan mudah dari awal, percuma atau di harga berpatutan.

Di sini di SWB, kami percaya bahawa pembangun laman web dalam talian mungkin merupakan pilihan terbaik bagi mereka yang tidak mempunyai latihan pengaturcaraan, tetapi ingin mendapatkan kawalan penuh terhadap proses pembuatan laman web. Perkhidmatan web ini membolehkan anda memfokus pada perkara yang sangat penting – produk / perniagaan anda, melakukan semua tugas berat untuk anda.

Menggunakan pembangun laman web atau CMS seperti WordPress semudah membuat akaun media sosial – hanya mendaftar, memuat naik kandungan anda dan mula berkongsi.

Adakah Mungkin Membuat Laman Web Secara Percuma?

Semua orang boleh membina laman web hari ini secara percuma, tanpa mengira kemahiran teknologi yang ada, pengetahuan pengekodan dan kepakaran reka bentuk web. Ini boleh menjadi tugas yang cukup mencabar dan menakutkan bagi pemula, tetapi mungkin untuk menanganinya, jika anda mempunyai niat yang betul dan alat yang berkesan yang dapat membantu anda memanfaatkan sepenuhnya proses reka bentuk web.

Yang harus anda sedar ialah melancarkan laman web percuma memerlukan sedikit masa dan usaha dan anda harus menyelesaikan semua langkah proses pembangunan projek anda sendiri. Pembuatan laman web DIY tidak begitu rumit kerana anda mengetahui tahap-tahap utama prosesnya dan beruntung memilih alat bina web yang tepat.

Anda tidak akan dapat mengupah pereka web atau agensi web untuk melakukannya untuk anda, tetapi ini bukan perkara mustahak dalam jumlah kes yang berlaku. Sebaliknya, anda harus meluangkan sedikit usaha dan masa memilih perisian reka bentuk laman web yang tepat yang memungkinkan untuk membuat projek secara percuma. Di sinilah pembina laman web dan CMS sangat membantu.

Pembangun laman web dan Sistem Pengurusan Kandungan adalah dua cara popular dalam pembangunan laman web DIY moden. Kedua-dua pilihan ini memungkinkan untuk memulakan dan mengurus projek berkualiti dan kedua-duanya tidak memerlukan pengaturcaraan serius atau pengalaman reka bentuk web.

Pembangun laman web lebih intuitif, sederhana dan mudah daripada CMS, walaupun, yang terakhir ini memungkinkan kebebasan kreatif yang lebih besar dan penyesuaian reka bentuk laman web yang maju. Anda tidak perlu menjadi pro pengekodan atau pereka web yang mahir untuk menguasai dan menggunakan pembangun laman web – jadi sistem yang difahami dan mudah.

Namun, ketika menggunakan CMS, Anda harus siap menghabiskan lebih banyak waktu dan usaha untuk menguasai proses reka bentuk web. Penggunaan Sistem Pengurusan Kandungan pada mulanya menyiratkan beberapa pengetahuan pengekodan dan kepakaran reka bentuk web. Anda tidak akan memerlukan penyuntingan kod, jika anda berhasrat melancarkan laman web profesional dengan prestasi yang menarik dan reka bentuk eksklusif.

Apabila memilih platform pembinaan web yang paling sesuai dan berkesan, masuk akal untuk mempertimbangkan beberapa aspek. Ini termasuk pengetahuan anda mengenai asas pengkodan, kemahiran, pengalaman reka bentuk web, jenis projek yang anda ingin mulakan, matlamat jangka pendek dan jangka panjang, dll..

Sudah tiba masanya untuk membincangkan nuansa utama penggunaan kedua-dua jenis sistem ini untuk membantu anda mengesan penyelesaian terbaik yang akan anda berpuas hati dalam jangka masa panjang.

Pilih Platform Pembinaan Laman Web Yang Akan Digunakan

Serbaguna pembangun laman web percuma tidak bermaksud anda harus memilih perkhidmatan pertama yang akan anda temui. Terdapat sistem, yang berfungsi lebih baik untuk tugas reka bentuk web tertentu dan menikmati populariti di seluruh dunia kerana ciri, alat dan tugas mereka yang dilindungi.

3 Pembangun Laman Web Terbaik untuk Membuat Laman Web dengan Percuma:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Membuat Laman Web Anda Sendiri Tanpa Kos
 2. uKit – Pembangun Laman Web yang Kuat untuk Membuat Laman Web untuk Perniagaan Anda
 3. WordPress – Platform Hosted Terbaik (CMS) untuk Laman Web atau Kedai Dalam Talian

Mari kita lihat pembangun laman web terbaik yang menyeimbangkan kemudahan penggunaan dengan fleksibiliti dan kemampuan sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Membuat Laman Web Anda Sendiri Tanpa Kos

Wix - Pembina Laman Web Terbaik untuk Membuat Laman Web Anda Sendiri Tanpa Kos

Wix – adalah pembangun laman web terbaik yang kini boleh anda pilih dan gunakan untuk memulakan laman web yang lengkap tanpa melabur dalam projek ini. Sistem ini telah memperkasakan jutaan laman web di seluruh dunia dan anda boleh memilihnya untuk merancang apa-apa jenis projek peribadi atau perniagaan.

Ketika memilih platform pembinaan web percuma terbaik, Wix sama sekali tidak mempunyai pesaing. Hampir tidak ada pengguna (sama ada pemula atau profesional reka bentuk web), yang belum mendengar apa-apa mengenai pembangun laman web. Terdapat banyak ciri percuma yang menjadikan sistem ini menonjol dari orang ramai. Di sini mereka pergi:

 • Templat Moden – Wix menawarkan salah satu koleksi reka bentuk siap mudah alih yang paling menakjubkan yang tersedia secara percuma. Terdapat lebih daripada 550 tema mewah di sini dan masih banyak lagi yang sedang dikembangkan. Reka bentuknya 100% disesuaikan dan anda boleh mendapatkan akses ke pelbagai alat penyesuaian reka bentuk yang dapat menarik minat eksklusif projek anda.
 • Wix ADI – Pembangun laman web menonjol dari orang ramai kerana itu alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan percuma yang memungkinkan untuk proses penyuntingan laman web yang mudah, cepat dan tanpa gangguan. Ciri ini memastikan proses reka bentuk web automatik, membiarkan pengguna membuat susun atur dan struktur laman web yang diperibadikan dengan menjawab set soalan yang dihasilkan oleh sistem secara lalai. Apa yang diharapkan anda lakukan hanyalah memberikan maklumat berkaitan laman web / perniagaan anda, memuat naik kandungan yang diperlukan dan tunggu sehingga sistem menghasilkan projek untuk anda.
 • Penyunting WYSIWYG – Bagi pengguna yang tidak mahu menggunakan alat ADI, pembangun laman web memungkinkan untuk membuat laman web dengan bekerja di editor WYSIWYG. Di sinilah anda boleh menggunakan ciri seret dan lepas yang sesuai untuk pembangunan laman web DIY. Editor benar-benar percuma dan dilengkapi dengan sokongan penyuntingan dalam talian untuk memastikan hasil terbaik. Anda, yang bertanggungjawab dalam proses pembangunan web. Ciri pratonton yang berguna membolehkan anda melihat proses reka bentuk laman web dalam tindakan, sehingga dapat mengawal setiap tahapnya. Anda juga boleh membuat versi mudah alih laman web anda dengan membuat pengeditan dalam penyunting mudah alih tanpa sebarang kos.
 • Pasar Aplikasi Percuma – Wix menawarkan salah satu koleksi aplikasi dan widget percuma yang paling mengagumkan yang terdapat di Wix App Market bersepadu. Terdapat puluhan add-on dan widget percuma yang boleh anda lihat dan pilih di sini untuk mengintegrasikan lebih jauh ke dalam projek anda.
 • Blogging – Wix dilengkapi dengan platform blogging yang cukup bagus yang membolehkan anda membuat, mengurus dan mengemas kini blog dengan ciri penuh. Di sinilah anda dapat memposting dan menjadwalkan penerbitan artikel, mengintegrasikan fail media, mengaktifkan ciri komen dan menambahkan elemen lain yang mustahak untuk pengembangan blog anda.
 • e-dagang – Pembangun laman web juga menawarkan mesin eCommerce yang layak yang membolehkan anda memulakan dan menguruskan kedai dalam talian bersaiz kecil hingga pertengahan. Ciri ini membolehkan anda menambah / mengemas kini galeri produk, mengatur parameter pembayaran / penghantaran / cukai, menyesuaikan alat pengurusan kedai web, membuat dan melaksanakan kupon dan bonus diskaun, memilih dari pelbagai templat eCommerce responsif, mengimport / mengeksport produk dari fail CSV dll..

Versi Wix percuma membolehkan anda membina laman web yang cantik di subdomain berjenama Wix. Dengan rancangan percuma, anda boleh menggunakan hampir semua fungsi berfungsi pembangun laman web Wix. Rancangan ini tidak pernah berakhir, yang memungkinkan semua orang bukan sahaja menguji ciri perkhidmatan, tetapi juga membuat pelbagai jenis laman web untuk mempraktikkan dan meningkatkan kemahiran anda. Walau bagaimanapun, ingat bahawa rancangan percuma disertakan dengan sepanduk iklan sistem, subdomain dan beberapa batasan lain.

Cuba dengan Wix secara Percuma

uKit – Pembangun Laman Web yang Kuat untuk Membuat Laman Web untuk Perniagaan Anda

uKit - Pembangun Laman Web yang Kuat untuk Membuat Laman Web untuk Perniagaan Anda

uKit – adalah pembangun laman web yang kuat untuk pengembangan perniagaan kecil. Platform ini dibuat khas dengan mempertimbangkan keperluan dan keperluan perniagaan kecil dan sederhana dan, dengan itu dilengkapi dengan sekumpulan ciri yang diperlukan untuk membuat jenis projek ini.

Pembina laman web, bagaimanapun, juga dapat digunakan untuk memulai jenis projek lain kerana fleksibilitasnya, pendekatan reka bentuk web yang intuitif, kemudahan penggunaan dan kemudahan yang menakjubkan. Lihat ciri uKit sekarang untuk mengetahui kelebihannya:

 • Koleksi Templat Percuma – Pembangun laman web memberikan akses ke banyak templat responsif percuma yang responsif dan disesuaikan secara lalai. Tidak memerlukan kemahiran teknologi atau pengekodan khas untuk memperibadikan tema yang dipilih – editor drag-and-drop yang selesa bersama dengan pilihan pratonton akan menjadikan anda bertanggungjawab dalam proses pembuatan web. Anda juga boleh menukar templat di mana-mana peringkat proses pengembangan web sekiranya diperlukan.
 • Integrasi Widget – uKit memungkinkan untuk membuat struktur laman web individu melalui integrasi widget. Bilangan widget yang boleh anda pilih dan gunakan untuk projek anda tidak begitu luas, tetapi semuanya sesuai dengan susun atur laman web mana pun.
 • Sijil SSL percuma – Platform ini membolehkan memanfaatkan sepenuhnya keselamatan laman web anda dengan membiarkan anda menyambungkan Sijil SSL lanjutan. Ciri ini benar-benar percuma untuk semua pelanggan sistem. Ini menyumbang kepada keselamatan laman web tambahan, yang sangat penting bagi laman web yang mengandungi maklumat sulit atau data pembayaran.
 • Hak Pengurusan Laman Web Sementara – Ciri ini menjadikan proses pengembangan laman web mudah untuk agensi reka bentuk web dan pereka web yang bekerja secara berpasukan. uKit membolehkan anda memberikan hak pengurusan laman web sementara kepada pengguna tertentu untuk membiarkan mereka bekerja bersama dalam membuat projek. Untuk mengelakkan kehilangan kandungan, sistem secara automatik membuat versi cadangan projek anda, yang merupakan kelebihan lain dari pembangun laman web.

Salah satu sorotan khas uKit adalah korelasi harga / kualitinya yang menakjubkan – $ 3 / bln jika anda memasukkan kod khas kami SWB-25 semasa pembayaran. Perkhidmatan ini mempunyai percubaan 14 hari percuma, yang lebih dari cukup untuk memeriksa dan menguji semua ciri fungsinya. Pada akhir percubaan, anda dapat melanggan salah satu rancangan berbayar yang disertakan dengan pelbagai faedah. Pada masa itu, laman web anda akan disimpan selama setahun di hosting uKit, tetapi tidak dapat diakses di web.

Cuba uKit secara percuma

WordPress – Platform Dihoskan Terbaik (CMS) untuk Laman Web atau Kedai Dalam Talian

WordPress - Platform Hosted Terbaik (CMS) untuk Laman Web atau Kedai Dalam Talian

WordPress – adalah yang paling popular Sistem Pengurusan Kandungan percuma, yang pada mulanya dilancarkan untuk tujuan blog tetapi kemudian berkembang menjadi perisian reka bentuk web yang digunakan untuk pengembangan semua jenis projek berasaskan web. CMS agak berbeza dengan pembangun laman web standard dari segi kerumitan dan tahap penyesuaian laman web.

Ini bukan penyelesaian terbaik untuk pemula, yang tidak mempunyai kemahiran reka bentuk web, tetapi ia pasti berfungsi dengan baik untuk pembangun web yang mahir, yang mempunyai beberapa kepakaran reka bentuk web dan bersedia menghadapi nuansa penyuntingan kod. Untuk mendapatkan idea mengenai semua kelebihan yang sedia ditawarkan oleh WordPress, lihat senarai sorotan utama CMS sekarang:

 • Integrasi Plugin – WordPress menonjol dari orang ramai kerana pilihan integrasi pluginnya yang luas yang memungkinkan untuk menggunakan sistem ini sebagai platform pembinaan web all-in-one. Integrasi plugin yang luas memungkinkan untuk menggunakan CMS untuk pengembangan semua jenis projek. Oleh itu, Pemalam WooCommerce, sebagai contoh, boleh digunakan untuk memulakan semua jenis kedai dalam talian, sementara Elementor plugin memungkinkan untuk membuat laman web WordPress. Ini menjadikan platform sebagai alat yang layak untuk penciptaan laman web peribadi / perniagaan yang lengkap dan hampir tidak mempunyai kemahiran pengekodan sama sekali.
 • Pilihan Templat – CMS menawarkan sekumpulan templat bersepadu yang dapat disesuaikan sepenuhnya, tetapi anda juga dapat melihat koleksi reka bentuk luaran yang luas untuk memilih yang sesuai untuk pembangunan laman web individu anda. Semasa memilih tema yang paling sesuai, anda mendapat akses ke pelbagai alat dan ciri penyesuaian reka bentuk yang membantunya memberikan penampilan yang diperibadikan.
 • Hosting dan Domain – Sebagai CMS, WordPress tidak menyediakan pilihan hosting atau domain. Terserah kepada anda pilih mana-mana penyedia hosting pilihan anda serta rancangan dan nama domain yang ditawarkannya. Ketika datang ke pilihan hosting, Bluehost terbukti sebagai penyelesaian yang paling sesuai. Ini adalah penyedia hosting nombor satu, yang secara rasmi disarankan oleh WordPress. Ia menyediakan pelbagai penyelesaian dan kelebihan hosting, termasuk pemasangan WordPress satu klik, kelajuan memuatkan halaman yang cepat, kadar masa kerja yang tinggi dan faedah lain yang dihargai oleh kebanyakan pengguna CMS. Sistem ini juga menonjol dari orang ramai kerana kemampuannya yang terjangkau. Anda boleh memanfaatkan kelebihannya pada harga $ 2,95 / bln sahaja, yang pasti merupakan kemuncak sistem yang tidak dapat dinafikan.

Cuba WordPress Sekarang

Diulas di atas adalah platform pembinaan laman web yang paling popular – yang memerlukan perhatian khusus, ketika datang ke pembangunan laman web DIY. Penyelesaian mana yang paling sesuai untuk keperluan reka bentuk web anda? Mana yang boleh digunakan untuk memulakan projek peribadi / perniagaan anda?

Pilihan terakhir akhirnya bergantung pada niat, keperluan dan jenis projek web yang anda rancangkan untuk dilancarkan. Sebenarnya, masuk akal untuk menguji setiap perkhidmatan ini untuk mengetahui mana yang paling sesuai dengan keperluan anda berdasarkan pengalaman anda sendiri. Semua sistem ini benar-benar percuma – hanya tinggal masa dan kepakaran anda untuk memilih sistem yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Dapatkan dan Sambungkan Nama Domain Percuma

Sekarang setelah anda menguji dan memilih alat membina web yang tepat, sudah tiba masanya untuk meneruskannya pemilihan nama domain. Pilihan domain sangat penting, untuk meningkatkan reputasi dan populariti projek anda. Tidak ada subdomain yang boleh diterima di sini kerana ini pasti akan memberi kesan negatif terhadap promosi perniagaan anda selanjutnya.

pendaftaran domain

Pemilihan nama domain harus berdasarkan beberapa aspek. Ia harus difahami dan mudah diingat sehingga calon pengunjung atau pelanggan laman web anda dapat mengingatnya dan bukannya meletakkannya di tempat lain. Tidak boleh terlalu lama dan wajib berkaitan dengan nama perniagaan atau tempat yang anda fokuskan.

Semasa memilih pilihan domain, ingatlah cadangan berikut:

 • Kesederhanaan. Nama domain mestilah ringkas, ringkas dan senang diingat.
 • Panjang. Jangan membuatnya terlalu lama atau terlalu jenuh dengan simbol: semakin pendek – semakin mudah pengguna mengembalikannya dalam ingatan.
 • Pengecaman. Nama domain tidak boleh mengandungi gabungan huruf, simbol dan nombor yang tidak masuk akal. Sebaliknya, ia harus merangkumi kata atau frasa yang entah bagaimana akan berkaitan dengan perniagaan, jenis laman web dan pengkhususan dll.
 • Reputasi Jenama. Nama domain yang bagus mestilah mencerminkan identiti jenama anda: ia harus menonjolkan dan meningkatkan nama jenama anda, menjadikannya bertahan dalam persaingan yang istimewa.

Adakah mungkin untuk dapatkan dan sambungkan nama domain yang layak secara percuma, semasa bekerja dengan pembangun laman web? Atau anda masih perlu membayar nama domain yang dikenali?

Anda akan gembira mengetahui bahawa kebanyakan pembangun laman web (termasuk yang dikaji di atas) membenarkan sambungan nama domain tersuai, menyediakan pilihan ini tanpa sebarang kos. Lebih-lebih lagi, pembangun laman web yang terkenal sering mempunyai tawaran dan potongan harga istimewa untuk pengguna premium.

Wix memberikan nama domain bonus untuk pengguna, yang melanggan rancangan tahunan dan membuat pembayaran sekali sahaja. Ini membolehkan anda menjimatkan sehingga $ 10-30 bergantung pada zon nama domain yang dipilih. Anda tidak perlu membuat sesuatu yang istimewa untuk menyambungkan domain ke laman web anda. Ia akan disambungkan secara automatik sebaik sahaja anda mendapatkannya. Itu sangat mudah, menjimatkan masa dan senang!

Siapkan dan Sesuaikan Laman Web Anda

Baiklah, anda telah memutuskan untuk menggunakan pembangun laman web dan anda telah memilih nama domain untuknya. Apa yang harus anda lakukan untuk menjayakan proses tersebut? Apakah langkah-langkah yang harus anda lakukan untuk menyelesaikan tugas dan mendapatkan laman web siap pakai yang lengkap untuk memenuhi keperluan peribadi / perniagaan anda? Disenaraikan di bawah adalah titik-titik yang harus diikuti ketika menyiapkan dan menyesuaikan laman web anda:

 • Daftar dengan sistem pilihan anda. Beberapa perkhidmatan memungkinkan untuk mendaftar dengan menggunakan akaun rangkaian sosial, tetapi juga mungkin menggunakan alamat e-mel anda.
 • Pilih templat. Jangkau koleksi templat dan terokai kategori untuk memilih tema, yang sesuai dengan pengkhususan khusus anda.
 • Peribadikannya. Akses papan pemuka dan cari alat penyesuaian apa yang ditawarkan sistem untuk memberikan prestasi maksimum laman web anda dan daya tarikan visual terbaik.
 • Reka laman web anda. Sekarang, sudah tiba masanya untuk merancang laman web anda dan menyesuaikan tetapan yang diperlukan. Muat naik kandungan yang anda anggap penting dan buat seberapa banyak halaman yang anda perlukan. Ini adalah bahagian yang paling memakan masa dari keseluruhan proses pembuatan laman web.
 • Pilih rancangannya, yang merangkumi keperluan pembinaan laman web anda. Terokai dasar harga sistem dan ciri-ciri yang mereka terapkan. Pilih rancangan yang paling menarik bagi anda.
 • Pilih Nama Domain. Sekiranya anda selesai dengan reka bentuk laman web anda, pilih nama domain untuk masuk dalam talian. Pembangun laman web menawarkan sambungan domain satu klik, dengan demikian, mempermudah prosesnya.
 • Terbitkan Laman Web Sedia Anda. Akhirnya, terbitkan laman web anda dan nikmati!

Langkah-langkah yang disenaraikan di atas memberikan panduan terperinci mengenai cara memulakan laman web anda. Memilih platform dan mendapatkan nama domain sahaja adalah dua langkah pertama yang diperlukan untuk melancarkan projek penuh. Sebaik sahaja anda selesai dengan langkah-langkah ini, anda boleh meneruskan pemilihan reka bentuk dan memuat naik kandungan. Jangan tergesa-gesa untuk melakukannya dan mendekati prosesnya dengan bijak.

Apa yang anda juga harus ketahui ialah platform pembinaan laman web yang popular seperti yang diulas di atas selalu dilengkapi dengan alat reka bentuk web bersepadu dan petua mengenai cara memanfaatkan sepenuhnya setiap peringkat proses pembangunan laman web. Ini termasuk petua dan menu pop timbul, pelbagai pilihan sokongan pelanggan, panduan dan tutorial video / teks dll yang memberikan maklumat eksplisit mengenai proses pembuatan laman web.

Penyunting menu Wix

Mematuhi petua ini akhirnya memungkinkan untuk mendapatkan laman web diperibadikan khusus yang tidak ada kaitan dengan templat yang anda pilih pada mulanya. Setelah menyelesaikan proses penyesuaian laman web, teruskan penerbitan projek tersebut.

Soalan lain ialah: sekiranya penciptaan laman web hanya berjalan ke proses pembangunan atau ada yang lebih daripada itu untuk menjayakan projek anda? Sebenarnya, pelancaran laman web hanya satu bahagian dari proses pembangunan web. Sebaik sahaja anda membuatnya boleh diakses di web, anda harus menjaga beberapa nuansa penting, iaitu:

 • Pengoptimuman SEO. Selaraskan parameter SEO laman web yang diperlukan dengan berhati-hati untuk meningkatkan kedudukannya di mesin pencari. Ini membantu menahan persaingan khusus, mempromosikan jenama anda dan akhirnya menjana lebih banyak lalu lintas.
 • Kualiti Kandungan. Pastikan untuk mengemas kini kandungan laman web anda secara berkala. Namun, perhatikan kualiti kandungan yang anda tambahkan. “Kandungan Adalah Raja” – jangan lupa!
 • Rangkaian sosial. Faktor lain kejayaan promosi laman web adalah pemasaran media sosial yang berkesan. Luangkan masa anda untuk membuat kumpulan di rangkaian sosial, mendorong pengguna untuk bergabung dengan mereka, memperkenalkan tawaran istimewa untuk meningkatkan kesetiaan pengguna dan menerapkan strategi pemasaran lain (atau mengembangkan yang anda sendiri) untuk menjadikan laman web anda yang baru dibuat popular di kalangan sasaran Semoga usaha membina laman web anda berjaya!

Membayar atau Tidak Membayar Laman Web

Walaupun, pembangun laman web dan CMS memberikan peluang untuk memulakan dan mengurus projek yang lengkap tanpa kos, mereka tidak sama sekali percuma. Setiap platform ini dilengkapi dengan langganan berbayar (atau pemalam) yang merangkumi pelbagai pilihan ciri, alat dan reka bentuk web. Adakah rancangan berbayar bernilai pelaburan dalam jangka masa panjang?

Sememangnya Ya. Anda mendapatkan alat yang menjadikan anda bertanggung jawab dalam proses pengembangan laman web, memastikan kebebasan bertindak, pendekatan reka bentuk web yang disengajakan dan intuitif serta akses ke pelbagai alat penyesuaian reka bentuk.

Di satu pihak, anda boleh menggunakan ciri-ciri ini tanpa membayarnya dan hasilnya akan menarik bagi anda. Walau bagaimanapun, jika anda benar-benar berhasrat untuk memulakan projek yang penuh dengan prestasi dengan prestasi tinggi dan daya tarikan visual yang mengagumkan, kami sangat mengesyorkan menaik taraf ke salah satu pilihan berbayar yang disediakan oleh platform pilihan anda.

Itu pasti pelaburan yang bernilai, yang pasti akan membuahkan hasil. Terlebih lagi, langganan tidak terlalu mahal dan, dalam kebanyakan kes, anda perlu membayar beberapa dolar sebulan hanya untuk mendapatkan hasil yang memenuhi semua keperluan dan keperluan reka bentuk web anda.

Pokoknya

Sekiranya anda betul-betul membuat laman web, maka kaedah terbaik untuk melakukannya dengan cepat dan tanpa kos adalah dengan menggunakan pembangun laman web. Perkhidmatan ini merangkumi spektrum keperluan reka bentuk web yang luas dan membolehkan anda melancarkan projek yang layak. Tidak perlu berurusan dengan studio reka bentuk web atau mengupah pembangun web. Sebaliknya, anda mendapat peluang untuk menyelamatkan besar, memperoleh keputusan tertinggi, yang pastinya melebihi jangkaan anda.

Pembangun laman web yang dikaji dalam artikel adalah pemimpin utama. Mereka memungkinkan untuk melancarkan laman web yang layak dalam waktu sesingkat mungkin dan dengan pelaburan kewangan minimum. Uji mereka untuk memilih penyelesaian yang sesuai untuk keperluan reka bentuk web anda.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map