Cara Membuat Platform Pembinaan Laman Web Seperti Wix

Cara Membuat Platform Pembinaan Laman Web Seperti Wix


telah membuat nama untuk dirinya sendiri kerana kemudahan penggunaan dan ciri-cirinya. Namun, sebilangan pengguna masih memerlukan lebih banyak pilihan dari segi membuat projek dalam talian untuk pelanggan. Mereka tidak mahu bergantung pada pemaju awal, yang kelihatan 100% semula jadi.

Mempunyai pembangun laman web eksklusif anda sendiri seperti Wix nampaknya lebih berpotensi terutama jika anda membuat laman web untuk pelanggan.

Dengan semua itu, ada dua cara utama untuk menyelesaikan masalah:

 • Yang pertama adalah mengembangkan perisian yang diperlukan sendiri.
 • Cara kedua untuk mendapat keuntungan penyelesaian Label Putih yang fleksibel disampaikan oleh beberapa nama besar dari industri web.

Walaupun jalan pertama memerlukan pengetahuan pengekodan dan pengaturcaraan yang mendalam, jalan kedua sepertinya adalah cara yang lebih mudah dan pantas, terutamanya untuk bukan juruteknik.

Pelabelan Putih atau Pembangunan Dalam Rumah

Melancarkan platform baru dari awal memerlukan sekumpulan aset. Selain dari pengetahuan dan kemahiran teknikal, anda juga seharusnya bersiap sedia dengan semua peralatan, perisian, latihan kakitangan yang diperlukan jika bekerja dalam satu pasukan, dan sakit kepala yang tidak dapat dielakkan semasa proses pembangunan.

Sudah tentu, penyumberan luar mungkin jalan keluar. Walau bagaimanapun, mengupah pemaju profesional akan mengakibatkan kos yang besar dan proses penyesuaian yang panjang. Mungkin memerlukan beberapa minggu atau bulan untuk menyediakan platform pembuatan laman web yang siap digunakan yang masih memerlukan kemas kini, pengubahsuaian, penyelenggaraan, dan sokongan di masa depan.

Dalam situasi seperti itu, Pelabelan Putih muncul sebagai kaedah yang lebih mudah, cepat, dan lebih berkesan. Manfaat utama di sini ialah anda tidak perlu mencipta semula roda. Platform Label Putih memberikan penyelesaian pembinaan laman web siap pakai penuh kitaran dengan aset, teknologi, dan lain-lain yang sudah disatukan..

Menjelaskan Label Putih Istilah

Katakan, seseorang telah menghasilkan perkhidmatan atau produk, yang mungkin ingin anda promosikan. Idea Pelabelan Putih adalah membiarkan orang lain meletakkan nama jenama mereka sendiri pada produk atau perkhidmatan itu dan menggunakannya dengan bayaran tetap.

Dengan merujuk kepada pembangun laman web, anda dibenarkan menggunakan pembangun laman web dengan logo dan jenama anda sendiri untuk tujuan komersial dan lain-lain tanpa perlu mengembangkan perisian sendiri. Hasilnya, anda menjimatkan wang dan mendapatkan semua aset yang diperlukan dalam pek tersebut.

Faedah Label Putih yang perlu dicari

Mungkin ada yang berpendapat bahawa menggunakan teknologi pihak ketiga bukanlah idea terbaik ketika mempromosikan jenama mereka sendiri. Itu bergantung pada banyak faktor. Label Putih pada amnya lebih menjimatkan kos. Di samping itu, pengguna akan menghargai beberapa kelebihan berikut:

 • Kerja Pakar. Pengguna mendapat akses penuh ke penyelesaian dan teknologi pakar tanpa perlu mengembangkannya sendiri. Pembangun laman web yang popular dengan tawaran Label Putih telah membuktikan kecekapan mereka ketika membuat projek baru dari awal dengan set ciri kaya dan faedah tambahan. Adakah anda dapat mencipta sesuatu yang lebih baik daripada itu?
 • Platform yang Disempurnakan dan Diuji. Pembina laman web yang popular telah diuji oleh berjuta-juta pengguna di seluruh dunia. Ini bermaksud tidak diperlukan proses penyesuaian. Anda tidak perlu mengubah ciri yang ada, kerana sudah memenuhi kehendak pengguna.
 • Penyelesaian Jimat Kos. Pelabelan putih membolehkan anda menjimatkan wang, kerana tidak perlu menyewa pasukan pengembangan khusus. Pilihan ini tersedia dengan bayaran nominal. Menggunakannya sama seperti mempunyai pemaju dalaman anda sendiri.
 • Promosi Jenama. Melancarkan projek baru dari awal adalah tugas yang mencabar, kerana anda perlu memasarkan dan mempromosikannya. Seseorang tidak akan menjamin kejayaan. Pelabelan Putih menawarkan platform yang mapan yang menjadikannya lebih mudah untuk meningkatkan pengiktirafan.

Akibatnya, anda mendapat penyelesaian tekanan-mati utama dan bukannya menggunakan sumber atau menulis kod untuk perisian baru sendiri. Selain itu, anda boleh memilih cara membina laman web yang anda suka mempertimbangkan pelbagai pilihan. Mari kita lihat yang terbaik di pasaran.

Label Putih Pencipta IM

Penyelesaian Label Putih Pencipta IM

IM Creator – perisian yang cukup fleksibel untuk membuat pelbagai jenis laman web termasuk blog, portfolio, kedai digital, laman web perniagaan kecil, dan lain-lain. Ia mempunyai ciri Pelabelan Putih yang unik untuk individu dan syarikat yang mencari cara mudah untuk mempromosikan dan mengembangkan jenama mereka.

Manfaat utama di sini ialah IM Creator mempunyai antara muka dan fungsi yang sama seperti Wix. Dengan menggunakan penyelesaian label putihnya, anda akan dapat menggunakan perisian yang serupa dengan perisian anda sendiri. Tawaran ini dirancang untuk memenuhi keperluan kategori pengguna yang berbeza:

 • Freelancer dan Individu tanpa kemahiran teknikal. Penyediaan yang sederhana memerlukan 3 menyelesaikan 3 peringkat mudah. Wizard pemasangan akan menyelesaikan proses untuk anda. Pilihan yang bagus untuk permulaan.
 • Web dan Studio Reka Bentuk mungkin mendapat manfaat daripada ciri tambahan yang merangkumi akses CSS penuh untuk membuat blok unik atau jalur yang tersendiri. Tawaran ini dilengkapi dengan cPanel khusus untuk pengguna serta iklan IM Creator yang dikeluarkan.
 • Pendaftar Domain dan Penyedia Hosting mungkin memanfaatkan tawaran Label Putih dengan pelayan Google Cloud bersepadu, akses ke API pembangun laman web, dan ciri hebat lain.

Kos Label Putih Pencipta IM: harga bermula dari $ 350 per tahun untuk pakej sederhana untuk penyedia perkhidmatan individu dan mungkin naik hingga $ 25,000 setiap tahun untuk domain dan platform hosting.

Cuba Label Putih Pencipta IM

Label Putih Ucraft

Penyelesaian Label Putih Ucraft

Ucraft – adalah perisian yang menawarkan Label Putih buatan sendiri dengan sekumpulan alat untuk memastikan perkhidmatan pelanggan berkualiti tinggi. Sama seperti Wix, Ucraft mempunyai rancangan terpisah untuk pelbagai jenis laman web termasuk eCommerce. Lebih-lebih lagi, kedua-dua platform ini mempunyai editor drag-and-drop untuk penyesuaian halaman cepat, pengurusan produk, dan penyuntingan kandungan.

Sama ada anda seorang usahawan atau mewakili agensi reka bentuk web, anda mungkin menemui pakej yang memenuhi keperluan anda. Model Label Putih yang tersedia membolehkan anda membuat laman web Wix-lie, kerana ia merangkumi:

 • Pelabelan Putih SaaS. Sama seperti mempunyai pembina laman web peribadi anda. Penyelesaiannya mungkin baik untuk tugas tahap kerumitan kecil atau sederhana. Anda akan berpeluang membina blog, portfolio atau kedai dalam talian kecil untuk pelanggan anda menggunakan ciri bersepadu. Berita baik di sini adalah anda mengawal akses dan boleh memberikannya kepada pelanggan yang membolehkan mereka menyesuaikan projek sendiri.
 • Pelabelan Putih Tersuai. Model ini mewujudkan ekosistem yang lebih kompleks yang sesuai dengan penyedia perkhidmatan yang lebih besar seperti pasukan pembangunan atau syarikat yang ingin memanfaatkan sepenuhnya projek gabungan dan menjual semula.

Kos Label Putih Ucraft: harganya bermula pada $ 799 sebulan untuk model SaaS sementara Pelabelan Putih Kustom yang maju bermula dari $ 1899 sebulan.

Cubalah Label Putih Ucraft

Agensi Penanda Buku

Agensi Penanda Buku

Bookmark – adalah platform pembinaan laman web maju yang menawarkan beberapa peluang Pelabelan Putih dan perkongsian. Penyelesaiannya terutama sesuai dengan pelanggan yang ingin melancarkan studio reka bentuk web mereka sendiri.

Penanda buku dan penggunaan Wix serupa Teknologi AI. Sama seperti Wix, Bookmark menyediakan proses automatik sepenuhnya yang dijamin oleh Artificial Intelligence dan pembelajaran mesin untuk membuat laman web dalam beberapa minit. Penyelesaian pelabelan putih dilengkapi dengan fungsi untuk membiarkan platform memproses penagihan anda. Tanpa kemahiran khusus, anda akan dapat membuat laman web terkini dan mesra mudah alih dalam beberapa minit berkat teknologi AI yang dilaksanakan.

Kos ejen Bookmark: pengguna boleh memilih model pembayaran yang berbeza. Yang pertama hadir dengan komisen seumur hidup 60% untuk setiap penjualan yang anda buat. Untuk memulakan, anda perlu membayar $ 99.95 dengan pembaharuan tahunan. Cara kedua adalah memilih dari 2 rancangan yang ada. Mereka termasuk rancangan Profesional dan Perniagaan dengan harga tetap bagi setiap pelanggan.

Cuba Agensi Penanda Buku

Kesimpulannya

Seperti yang anda lihat, membuat pembina laman web seperti Wix tidak mempunyai persamaan dengan pengekodan atau pengaturcaraan yang sukar. Yang anda perlukan hanyalah menentukan rangkaian perkhidmatan yang ingin anda berikan dan memilih perisian yang sesuai dengan Label Putih yang sesuai.

Memilih platform siap sedia lebih murah dan pantas. Anda mendapat set lengkap aset, teknologi, perisian, dan sokongan untuk menyelesaikan pelbagai masalah dan bukannya membiarkan anda sendiri dengan kod yang tidak berkesudahan dan tanpa idea foggiest untuk memulakannya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map