Cara termudah untuk membuat laman web

Cara termudah untuk membuat laman web


Keputusan untuk memulakan laman web adalah bertanggungjawab dan mencabar sekaligus. Laman web adalah alat yang boleh anda gunakan dengan berkesan untuk pelbagai tujuan, dari portfolio peribadi dan sehingga projek perniagaan lengkap dan kedai dalam talian.

Walau bagaimanapun, semakin sedikit yang anda ketahui mengenai proses reka bentuk web itu sendiri – semakin banyak masalah yang mungkin anda hadapi malah pada peringkat awal pembangunan laman web. Anda pasti akan mempunyai banyak soalan mengenai nama domain dan pilihan hosting, penggabungan akaun dan aplikasi media sosial, penyesuaian reka bentuk dan lain-lain. Inilah yang menjadikan reka bentuk laman web sebagai usaha sebenar pemula.

Sebelum anda memasuki proses pembuatan laman web, pada mulanya anda harus mempertimbangkannya pilihan alat membina web. Di sinilah anda akan menghadapi banyak soalan. Tidak perlu dikatakan bahawa ada banyak CMS yang popular, yang, bagaimanapun, terlalu tepu dengan tetapan. Anda sebenarnya boleh membuat apa-apa jenis projek dengan sistem ini, tetapi … hanya jika anda cukup terlatih dan mahir untuk menguasai semua nuansa.

Tetapi bagaimana jika anda baru sahaja menuju ke kecekapan reka bentuk web? Bagaimana jika ini adalah pengalaman membuat laman web pertama anda? Dalam kes ini, menggunakan CMS tidak akan membawa hasil sama sekali. Ini adalah ketika pembangun laman web akan menjadi alat yang akan membolehkan anda membuat laman web berkualiti dalam masa sesingkat mungkin dan tanpa kemahiran dan kepakaran khas.

Pembangun Laman Web – Cara termudah untuk Membina Laman Web

Pembangun laman web telah mendapat populariti di seluruh dunia. Ini kerana fungsi dan kemudahan mereka memungkinkan untuk memperoleh hasil yang hebat, walaupun anda adalah pemula. Sistem berasaskan web ini berfungsi di luar kotak dan dilengkapi dengan hosting bersepadu, tema siap pakai dan alat yang diperlukan untuk memberikan reka bentuk mewah projek ini.

Pembangun Laman Web Paling Mudah untuk Membuat Laman Web:

 1. Wix – Pembina Laman Web PERCUMA termudah
 2. uKit – Pembina Laman Web Murah untuk Perniagaan Kecil
 3. WordPress – CMS Sumber Terbuka Terbaik untuk Sebarang Laman Web
 4. Shopify – Platform termudah untuk Membuat Kedai Dalam Talian
 5. Bookmark AIDA – Pembina Laman Web berkuasa AI yang mudah
 6. Ucraft – Pembina Laman Web Mudah (E-dagang siap)
 7. SITE123 – Salah satu Pembina Laman Saas Paling Popular
 8. IM Creator – Pembina Laman Web Percuma untuk Organisasi Bukan Untung
 9. Mobirise – Perisian Pembina Laman Web Luar Talian

Banyaknya pilihan alat reka bentuk web profesional mungkin sedikit menyulitkan pilihan alat pembinaan web terbaik. Setiap sistem ini banyak ditawarkan kepada pengguna dan masing-masing berfungsi dengan baik untuk menyelesaikan tugas reka bentuk web tertentu.

Cara terbaik untuk membuat pilihan yang tepat adalah dengan menganalisis dan membandingkan set ciri asas, kemudahan, kesederhanaan, kemampuan dan pilihan penyesuaian reka bentuk yang ditawarkan oleh pembangun laman web ini. Mari mulakan!

Wix – Pembangun Laman Web Paling Mudah Digunakan

Wix - Pembina Laman Web PERCUMA termudah

Nama Produk:WIX
Laman web rasmi:wix.com
Kerumitan:Sangat mudah
Pelan Percuma:Tanpa had
Pelan Premium:dari $ 13 / bln
Ditubuhkan:2006
Ibu pejabat:Israel
Kajian mendalam Cubalah Secara Percuma

Wix – adalah pembangun laman web termudah, yang telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana set ciri canggih yang digabungkan dengan kebebasan kreatif, kemampuan, fleksibiliti dan pilihan penyesuaian reka bentuk mewah. Platform ini digunakan secara meluas untuk memulakan semua jenis projek web, yang berbeza dalam kerumitan, fokus dan prestasi mereka. Ketiadaan pengetahuan pengekodan inilah yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemula dan pakar reka bentuk web.

Ciri-ciri utama

Fungsi Wix membolehkan menggunakan sistem untuk menyelesaikan sebarang tugas reka bentuk web. Sama ada anda memerlukan portfolio, a laman web perniagaan, blog atau bahkan kedai web, pembangun laman web membolehkan anda memulakan projek dalam masa yang singkat. Berikut adalah senarai sorotan Wix:

 • Alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan untuk pemula dan profesional reka bentuk web;
 • Platform blog dan eCommerce yang mudah;
 • Ratusan templat 100% siap mudah alih percuma;
 • Wix Ascend – sistem CRM yang mudah.

Kebaikan dan keburukan

Salah satu sorotan utama Wix adalah fleksibiliti pilihan penyuntingan reka bentuk. Pengguna boleh memilih antara a alat Wix ADI ringkas dan Penyunting Piawai. Pilihan pertama paling sesuai untuk pemula, sementara pilihan kedua adalah pilihan yang lebih baik untuk pereka web yang berpengalaman. Wix juga menawarkan pendekatan reka bentuk web yang intuitif dan beratus-ratus reka bentuk percuma untuk memulakan dengan mudah.

Wix tidak mempunyai kekurangan ketara. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pemula, anda mungkin mendapati antara muka platform agak muatan, tetapi cukup mudah untuk membiasakan diri dengan ciri ini. Aspek lain adalah pilihan widget yang banyak terdapat di App Market. Sebilangan besar daripadanya mempunyai kualiti yang tinggi, tetapi ada juga yang tidak cukup berguna atau memerlukan peningkatan. Kerugian ini, bagaimanapun, tidak begitu penting dan tidak dapat merosakkan kesan umum yang dibuat oleh pembangun laman web.

Kos

Sistem ini menawarkan langganan yang tidak pernah habis sepenuhnya yang membolehkan anda menguji fungsi asasnya yang disediakan secara lalai. Untuk dapat memulakan dan menerbitkan projek dengan ciri lengkap, anda harus menaik taraf ke salah satu rancangan berbayar.

Pelan Wix Piawai

 • Kombo ($ 13 / bln) – untuk kegunaan peribadi, bebas iklan, sambungan domain percuma, hosting percuma;
 • Tidak terhad ($ 17 / bln) – untuk freelancer dan usahawan, lebar jalur tanpa had, ruang storan 10GB;
 • Pro ($ 22 / bln) – untuk penjenamaan dalam talian yang lengkap, Analitis Google terbina dalam, ruang penyimpanan video selama 2 jam;
 • VIP ($ 39 / bln) – untuk projek VIP, sokongan keutamaan pertama, logo profesional dll.

Rancangan Perniagaan / eCommerce

 • Asas Perniagaan ($ 23 / bln) – penerimaan pembayaran dalam talian;
 • Perniagaan Tanpa Had ($ 27 / bln) – alat pengembangan perniagaan, aplikasi perniagaan untuk usahawan, eCommerce;
 • VIP Perniagaan ($ 49 / bln) – Wix Suite lengkap, lebar jalur tanpa had dan ruang simpanan video;
 • Perusahaan ($ 500 / bln) – penyelesaian perniagaan end-to-end yang menyediakan fungsi tertinggi dan jumlah alat maksimum.

Wix juga memberikan jaminan wang dikembalikan selama 14 hari serta potongan / tawaran istimewa biasa untuk meningkatkan kadar kesetiaan pelanggan.

Cuba Wix secara Percuma

uKit – Pembina Laman Web Murah untuk Perniagaan Kecil

uKit - Pembina Laman Web Murah untuk Perniagaan Kecil

Nama Produk:uKit
Laman web rasmi:ukit.com
Kerumitan:Sangat mudah
Pelan Percuma:Percubaan 14 hari
Pelan Premium:dari $ 4 / bln
Ditubuhkan:2015
Ibu pejabat:Persekutuan Russia
Cubalah Secara Percuma

uKit – adalah nombor dua dengan kemudahan penggunaan dan salah satunya pembangun laman web yang paling berpatutan untuk laman web perniagaan kecil. Sistem ini fleksibel, intuitif dan mudah digunakan untuk semua kategori pengguna, tanpa mengira kemahiran reka bentuk web mereka. Selain dari projek perniagaan, ia digunakan secara meluas untuk pengembangan portfolio, blog dan laman web eCommerce kecil. Tidak diperlukan kemahiran pengekodan untuk memulakan laman web dengan uKit – sistem ini menyediakan panduan langkah demi langkah intuitif mengenai bagaimana merancang projek dengannya.

Ciri-ciri utama

uKit adalah pembangun laman web drag-and-drop yang membolehkan anda memulakan projek yang mempunyai ciri tanpa kesedaran pengekodan atau persiapan awal. Terdapat pilihan pratonton yang berguna, yang membolehkan mengawal hasilnya dan membuat pengeditan walaupun dalam perjalanan. Kelebihan uKit yang lain adalah seperti berikut:

 • Pelbagai reka bentuk disesuaikan responsif, yang juga khusus khusus dan boleh ditukar;
 • Pilihan integrasi widget yang menyumbang kepada prestasi laman web;
 • Sambungan Sijil SSL percuma untuk keselamatan data pengguna / kerahsiaan yang dipertingkatkan;
 • Hak akses pengurusan laman web sementara;
 • CRM penyatuan.

Kebaikan dan keburukan

uKit, mungkin, pembangun laman web termudah di pasaran reka bentuk web kontemporari. Sistem ini dilengkapi dengan editor WYSIWYG yang mudah yang membolehkan anda mengawal proses reka bentuk web. Terdapat beratus-ratus reka bentuk responsif di sini dan anda juga boleh menggunakan pilihan integrasi widget mendalam untuk menjadikan projek anda lebih berfungsi.

uKit juga dilengkapi dengan mesin eCommerce dan Pemalam Ecwid kemungkinan penyatuan – pilih mana-mana pilihan ini untuk memulakan kedai web dengan sistem lengkap. Perkhidmatan ini juga membuka peluang untuk memberikan hak pengurusan laman web kepada pembangun web pihak ketiga.

Pembina laman web tidak mempunyai kekurangan serius. Satu-satunya perkara ialah sistem tidak menawarkan rancangan percuma tetapi mempunyai percubaan 14 hari untuk menguji ciri langganan berbayarnya. Untuk dapat membuat projek dengan ciri penuh dengan jumlah halaman yang tidak terhad, ruang penyimpanan cakera yang ditingkatkan, sokongan berbilang bahasa dan keistimewaan lain, anda tidak akan berjaya tanpa menaik taraf ke rancangan premium. Kelemahan lain dari sistem ini ialah ketiadaan pilihan penyuntingan HTML, yang kadang-kadang menghasilkan kemungkinan penyesuaian laman web yang terhad. Walau bagaimanapun, nuansa ini tidak begitu serius dan tidak mempengaruhi prestasi keseluruhan sistem.

Kos

uKit menawarkan harga yang paling berpatutan untuk pembangunan laman web perniagaan kecil. Pembina laman web membolehkan menguji keefungsiannya semasa percubaan 14 hari percuma, tetapi untuk mula membina projek berkualiti dengan sistem, anda perlu memilih salah satu langganan berbayarnya. Ini dia.

 • Minimum ($ 4 / bln) – sambungan nama domain khusus, sokongan 24/7, nombor halaman tanpa had, pemberitahuan SMS, sandaran, lebih daripada 200 templat profesional, ruang simpanan cakera tanpa had;
 • Asas ($ 8 / bln) – Analitis Google, sokongan sembang langsung, tanpa tanda hak cipta, alat penjejakan statistik yang kuat, reka bentuk premium;
 • eCommerce ($ 9.60 / bln) – alat eCommerce bersepadu, tetapan keranjang belanja, pilihan pembayaran / penghantaran, penerimaan pembayaran dalam talian, pilihan mata wang;
 • Pro ($ 12 / bln) – penyatuan kod tersuai, fungsi eCommerce, aplikasi skema warna tersuai dll.

uKit menawarkan sistem diskaun berkualiti untuk pengguna tersebut, yang membayar selama 3, 6, 12 atau 24 bulan dengan satu pembayaran. Semakin lama jangka masa langganan – semakin besar diskaun terbukti.

Cuba uKit secara percuma

WordPress – CMS Sumber Terbuka Terbaik untuk Sebarang Laman Web

WordPress - CMS Sumber Terbuka Terbaik untuk Sebarang Laman Web

Nama Produk:WordPress
Laman web rasmi:wordpress.org
Kerumitan:Di atas purata
Pelan Percuma:Tanpa had
Pelan Premium:dari $ 2.95 / bln
Ditubuhkan:2003
Ibu pejabat:Di seluruh dunia
Cubalah Secara Percuma

WordPress – adalah CMS yang paling terkenal dan penuh dengan ciri untuk pembangunan laman web yang ringkas dan kompleks. Sistem Pengurusan Kandungan pada mulanya dibuat dengan tujuan blogging tetapi baru-baru ini berkembang menjadi platform pelbagai aspek untuk merancang semua jenis projek. Berbanding CMS popular lain, WordPress cukup mudah digunakan, walaupun mungkin diperlukan tahap kesedaran pengekodan untuk memulakan dan mengurus laman web dengannya.

Ciri-ciri utama

WordPress adalah CMS pelbagai fungsi, yang memberikan pelbagai pilihan penyesuaian reka bentuk canggih dan keupayaan integrasi yang kuat. Mungkin memerlukan sedikit masa untuk meneroka dan menguasai platform, tetapi prosedur pembangunan laman web masih boleh difahami oleh semua orang. Ciri WordPress utama disediakan di bawah:

 • Pemasangan CMS yang lancar dan kemudahan penggunaan perbandingan untuk kebanyakan pembangun web – kedua-dua pemula dan profesional reka bentuk web;
 • Ketersediaan beratus-ratus reka bentuk berkualiti tinggi (percuma dan berbayar) berkaitan dengan mana-mana industri;
 • Plugin WordPress yang hebat yang menangani pelbagai bidang, penyatuan yang menyumbang kepada prestasi laman web yang maju;
 • Penyesuaian reka bentuk laman web mutlak yang memungkinkan untuk membuat struktur logik dan menyunting projek berkenaan dengan keperluan khas.

Kebaikan dan keburukan

WordPress adalah CMS yang mempunyai ciri penuh, yang menjadi tumpuan utama adalah pilihan integrasi lanjutan. Terdapat ratusan widget, aplikasi, peluasan dan plugin yang tersedia di web, yang berkaitan dengan industri yang berbeza, jenis laman web dan tujuan pembangunan projek.

Bercakap mengenai kekurangan sistem, WordPress mungkin agak rumit untuk pemula, yang tidak mempunyai latar belakang reka bentuk web atau sekurang-kurangnya pengetahuan asas pengaturcaraan. Sistem ini tidak sukar dikuasai, tetapi mungkin memerlukan sedikit masa untuk meneroka keseluruhan set fiturnya. Untuk membuat projek yang fleksibel dan penuh dengan ciri, pengetahuan mengenai pengekodan mungkin masih harus dilakukan. Kemahiran reka bentuk web juga diperlukan, ketika datang ke integrasi plugin.

Kos

WordPress adalah CMS percuma pengguna boleh memuat turun dan memasang tanpa sebarang bayaran. Begitu juga, membuat projek mudah dengan platform tanpa pelaburan kewangan tambahan. Sekiranya anda masih mengharapkan fungsi dan fleksibiliti laman web yang lebih mendalam, anda tidak akan memerlukan integrasi plugin / templat, yang, dengan demikian, menyiratkan perbelanjaan wang. Untuk menerbitkan projek siap, anda juga memerlukan nama domain dan hosting, yang juga dibayar.

Ketika datang ke pilihan hosting, WordPress secara rasmi mengesyorkan menggunakan Bluehost sebagai platform yang dipercayai, lengkap dan berpatutan. Pada masa ini, Bluehost menawarkan langganan berikut:

 • Asas ($ 2.95 / bln) – satu hosting laman web, lalu lintas tanpa had, sambungan SSL percuma, ruang storan 50GB, lebar jalur tanpa had, kemas kini WordPress percuma;
 • Tambahan ($ 5.945 / bln) – jumlah laman web yang dihoskan tanpa had, ruang storan dan lebar jalur yang tidak dimeterai, akaun dan domain e-mel tanpa had, $ 200 untuk pilihan pemasaran lanjutan;
 • Pilihan ($ 5.45 / bln) – perlindungan anti-spam, sandaran laman web, privasi domain dll.

Bluehost juga memberikan bonus tambahan kepada pelanggannya – semua pengguna yang berdaftar dapatkan satu tahun nama domain percuma. Pada akhir penggal ini, kos domain akan menjadi $ 12-14 setahun.

Cuba WordPress Sekarang

Shopify – Platform termudah untuk Membuat Kedai Dalam Talian

Shopify - Platform termudah untuk Membuat Kedai Dalam Talian

Nama Produk:Shopify
Laman web rasmi:shopify.com
Kerumitan:Rata-rata
Pelan Percuma:Percubaan 14 hari
Pelan Premium:dari $ 29 / bln
Ditubuhkan:2004
Ibu pejabat:Kanada
Cubalah Secara Percuma

Shopify – adalah terkenal di dunia platform eCommerce, yang telah membezakan dirinya sebagai sistem yang paling maju, kontemporari, sarat dengan ciri dan profesional untuk pengembangan kedai dalam talian. Platform ini dilengkapi dengan set ciri dan pilihan yang memungkinkan untuk mulakan dan uruskan pelbagai jenis laman web eCommerce, mulai dari projek kecil hingga pasar raya besar dengan ratusan produk ditawarkan untuk dijual.

Ciri-ciri utama

Dengan Shopify, anda boleh melancarkan, mengurus dan mengemas kini kedai dalam talian secara berkala, yang berbeza dengan fungsi bersepadu, alat penyesuaian reka bentuk dan pilihan pengurusan. Pembina laman web adalah pilihan terbaik bagi mereka, yang mempunyai niat untuk memulakan projek profesional yang penuh dengan ciri. Lihat senarai sorotan Shopify sekarang:

 • Tempat jualan (POS) perisian yang membolehkan anda menjual produk dalam talian dan luar talian;
 • Pilihan penyegerakan dan penyepaduan lanjutan;
 • Alat pengurusan produk, pemasaran dan kedai web;
 • Realiti Bertambah ciri;
 • Sokongan pelbagai bahasa.

Kebaikan dan keburukan

Shopify cemerlang di ciri dan alat eCommerce yang memungkinkan pengembangan semua jenis kedai dalam talian. Sistem ini dilengkapi dengan editor etalase yang mudah difahami, membolehkan membuat dan mengubah koleksi produk, mengatur parameter kedai web, menyegerakkan dengan pasar pihak ketiga seperti Amazon dan perisian perakaunan. Semua projek eCommerce yang dilancarkan dengan Shopify dilindungi dengan selamat oleh Sijil SSL, alat anti-penipuan canggih dan alat lain. Perisian ini juga menawarkan sokongan pelbagai bahasa.

Bagi Shopify kontra, platform agak muatan dengan ciri khusus eCommerce, yang menjadikannya sangat sesuai untuk pasar raya besar dalam talian sahaja. Sekiranya anda memerlukan kedai web yang lebih kecil, masuk akal untuk memilih alternatif yang sesuai untuk sistem. Lebih-lebih lagi, rancangan Shopify tidak terlalu murah dan sistem juga mengenakan bayaran tambahan untuk transaksi kad kredit.

Kos

Dasar harga Shopify agak mahal, terutamanya jika dibandingkan dengan pembangun laman web yang lain. Anda tidak akan mendapat rancangan percuma di sini, tetapi ada percubaan 14 hari, yang cukup untuk menguji kefungsian sistem. Sekiranya anda memutuskan untuk terus bekerja dengan sistem, anda boleh memilih salah satu langganan berbayar berdasarkan ukuran, pengkhususan, niche, kerumitan dan keperluan perniagaan kedai web anda. Di sini mereka pergi:

 • Shopify Asas ($ 29 / bln) – sambungan blog, Sijil SSL percuma, pemulihan troli terbengkalai, saluran penjualan, pembuatan pesanan manual, 2 akaun kakitangan, analisis penipuan, aplikasi Shopify POS;
 • Shopify ($ 79 / bln) – kad hadiah, laporan profesional, 5 akaun kakitangan, 1-5 lokasi kedai;
 • Shopify Lanjutan ($ 299 / bln) – pembangun laporan lanjutan, penghantaran pembawa realt-ime, 15 akaun kakitangan, sehingga 8 lokasi kedai.

Shopify tidak mengenakan bayaran untuk transaksi yang dilakukan dengan sistem, tetapi masih ada bayaran untuk transaksi kad kredit.

Cuba Shopify secara percuma

Bookmark AIDA – Pembina Laman Web Bertenaga AI Mudah

Bookmark AIDA - Pembina Laman Web Bertenaga AI Mudah

Nama Produk:Tandakan AIDA
Laman web rasmi:penanda buku.com
Kerumitan:Mudah
Pelan Percuma:Tanpa had
Pelan Premium:dari $ 11.99 / bln
Ditubuhkan:2014
Ibu pejabat:Kanada
Cubalah Secara Percuma

Bookmark – adalah pembangun laman web awan, yang dikuasakan oleh Artificial Intelligence dan, dengan itu, menggunakan pendekatan pengembangan web yang maju dan kontemporari. Perkhidmatan ini berfungsi dengan baik untuk membuat pelbagai jenis projek, bermula dari laman web perniagaan mudah dan halaman arahan hingga kedai dalam talian.

Ciri-ciri utama

Bookmark menonjol dari orang ramai kerana set ciri yang luas dan banyak pilihan penyesuaian reka bentuk. Anda boleh menggunakan sistem untuk mengembangkan projek berkualiti yang berbeza dari segi fungsi, kerumitan dan fokus khusus. Kumpulan sorotan Bookmark pada masa ini merangkumi:

 • Alat Kecerdasan Buatan Bersepadu;
 • Platform blog dan eCommerce;
 • Pilihan pembuatan dan pengurusan acara;
 • Ciri pemasaran e-mel lanjutan;
 • Latar belakang video dan penyatuan media sosial;
 • Struktur berasaskan modul.

Kebaikan dan keburukan

Sorotan utama dan yang paling khas dari pembangun laman web adalah Artificial Design Intelligence (AIDA) pembantu. Ini adalah alat automatik, yang secara harfiah membuat laman web untuk anda, menggunakan kandungan yang dihantar. Anda tidak perlu memiliki kemahiran pengekodan untuk memulakan laman web berkualiti dengan AIDA kerana ia menyelesaikan semua langkah untuk anda. Pembangun laman web menggunakan sekumpulan modul kandungan siap untuk membuat susun atur projek anda, yang juga mempermudah proses reka bentuk laman web (lihat koleksi kami dari Contoh laman web penanda halaman).

Kekurangan penanda buku tidak begitu penting dan tidak memberi kesan serius terhadap hasilnya. Adalah tidak mudah untuk membuat blok kandungan anda sendiri untuk projek anda, jika anda tidak berjaya mencari modul siap untuk beberapa sebab. Ini, bagaimanapun, tidak diperlukan terlalu kerap kerana pilihan elemen yang telah dirancang cukup luas, sementara AIDA mengurangkan keperluan penerapannya.

Kos

Bookmark adalah pembina laman web freemium. Terdapat rancangan percuma yang membolehkan pengujian fungsi bersepadu sistem namun dilengkapi dengan sekatan sekatan serius. Untuk menyingkirkannya dan mengakses set ciri lengkap yang diperlukan untuk memulakan projek profesional dengan pembangun laman web, diperlukan untuk menaik taraf ke rancangan berbayar. Sehingga hari ini, Bookmark menawarkan langganan berikut:

 • Profesional ($ 11.99 / bln) – lebar jalur tanpa had, ruang penyimpanan, nombor halaman, sambungan domain percuma setiap 1 tahun, penyingkiran iklan, sokongan premium, pilihan SEO lanjutan, perlindungan kata laluan, footer yang dapat disesuaikan;
 • Perniagaan ($ 24.99 / bln) – Alat eCommerce, 1000 kad produk, sambungan Sijil SSL, pengurusan kedai web Android dan iOS, perdagangan Ebay, pembayaran PayPal dll.

Dasar harga penanda buku adalah sederhana namun rancangannya bernilai pelaburan. Masing-masing menyediakan sekumpulan fitur yang diperlukan untuk memulai jenis projek tertentu, baik itu laman web perniagaan, portfolio atau kedai web.

Cuba Bookmark secara percuma

Ucraft – Pembina Laman Web Mudah (eCommerce Bersedia)

Ucraft - Pembina Laman Web Mudah (Sedia eCommerce)

Nama Produk:Ucraft
Laman web rasmi:ucraft.com
Kerumitan:Mudah
Pelan Percuma:Tanpa had
Pelan Premium:dari $ 10 / bln
Ditubuhkan:2014
Ibu pejabat:Armenia
Cubalah Secara Percuma

Ucraft adalah mudah pembangun laman web drag-and-drop, yang telah membezakannya dalam bidang reka bentuk web sebagai platform berkualiti untuk memulakan, mengurus dan mempromosikan pelbagai jenis projek. Kerana kesederhanaannya, Ucraft berfungsi dengan baik untuk pemula dan pakar reka bentuk web, yang dapat memperoleh akses ke rangkaian alat dan pilihan penyesuaian reka bentuk yang luas.

Ciri-ciri utama

Ucraft dilengkapi dengan pelbagai ciri dan alat yang boleh dipilih pengguna, semasa mengerjakan projek mereka. Di antara kelebihan sistem, masuk akal untuk menunjukkan perkara berikut:

 • ECommerce dan blogging yang hebat (Aplikasi Artikel) enjin;
 • Sokongan pelbagai bahasa;
 • Alat pereka canggih;
 • Pembuat Logo;
 • Pencipta Halaman Pendaratan;
 • Integrasi pihak ketiga kelas atas.

Kebaikan dan keburukan

Ucraft dilengkapi dengan koleksi templat responsif percuma, mesin eCommerce yang kuat untuk pembangunan kedai web dan Aplikasi Artikel untuk pembuatan dan penerbitan pos. Oleh kerana ciri sokongan berbilang bahasa, mudah untuk memulakan dan mengurus laman web dalam pelbagai bahasa untuk meningkatkan jumlah khalayak sasaran.

Pembuat Logo bersepadu membolehkan anda merancang logo yang berkualiti untuk projek anda untuk membina reputasi jenama, sementara fleksibiliti sambungan pihak ketiga memungkinkan untuk menyatukan perkhidmatan popular untuk promosi laman web yang lebih baik dan pengekalan pelanggan.

Jumlah kekurangan Ucraft tidak begitu penting. Jumlah keseluruhan templat yang dimiliki oleh pembangun laman web agak terhad dan kini melebihi 63 reka bentuk. Lebih-lebih lagi, setiap templat terdiri dari blok kandungan yang menyiratkan perlunya penyuntingan dalam bahagian tanpa ada kemungkinan untuk menyusun semula kedudukan elemen yang terdiri daripadanya. Kekurangan ini, bagaimanapun, tidak begitu penting dan tidak memberi kesan serius terhadap hasil akhir proses pembangunan laman web.

Kos

Terdapat rancangan sepenuhnya percuma di sini yang membolehkan anda menguji fungsi sistem dan bahkan memulakan projek mudah. Ucraft juga terkenal kerana Pencipta Halaman Pendaratannya yang bersepadu, yang percuma untuk semua orang dan memungkinkan untuk merancang halaman pendaratan yang berkualiti untuk permulaan perniagaan yang hebat. Mengenai langganan berbayar, pembangun laman web kini menawarkan tiga pilihan:

 • Laman Web Pro ($ 10 / bln) – domain khusus, hosting percuma, sokongan berbilang bahasa, ciri penyisipan kod, 50 produk, Sijil SSL percuma, Analitis Google bersepadu;
 • Kedai Pro ($ 21 / bln) – alat eCommerce canggih, 1000 produk, kupon diskaun, yuran transaksi 0%;
 • Perniagaan Besar ($ 39 / bln) – produk tanpa had, PPN caj terbalik, peluang untuk menjual di Facebook, Amazon dan Ebay.

Selain itu, pembangun laman web menawarkan yang maju Penyelesaian Label Putih untuk laman web profesional. Di sinilah anda boleh memilih dari dua pilihan – Pakej Rakan Kongsi ($ 799 / bln) dan Pakej Diri Sendiri ($ 1899 / bln).

Cubalah Ucraft secara percuma

SITE123 – Salah satu Pembina SaaS Paling Popular

SITE123 - Salah satu Pembina SaaS Paling Popular

Nama Produk:LAMAN123
Laman web rasmi:laman web123.com
Kerumitan:Mudah
Pelan Percuma:Tanpa had
Pelan Premium:dari $ 10.80 / bln
Ditubuhkan:2015
Ibu pejabat:Israel
Cubalah Secara Percuma

SITE123 – adalah salah satu pembangun laman web yang paling mudah, yang telah menempati tempat yang layak di ceruk reka bentuk web kontemporari. Sistem ini dibuat dengan mempertimbangkan keperluan dan kehendak pemula dan, oleh itu, ia mempunyai kemudahan penggunaan bersama dengan kemudahan, kemampuan dan pendekatan reka bentuk web yang intuitif. Sistem ini adalah pilihan yang tepat untuk pengguna yang tidak berpengalaman yang bersedia untuk memulakan dan menguruskan projek yang lengkap.

Ciri-ciri utama

SITE123 memberikan pelbagai ciri, yang berfungsi dengan baik untuk pembangunan halaman arahan, projek komersial dan bukan komersial, blog, portfolio dan kedai dalam talian. Sistem ini tidak memerlukan kemahiran pengekodan, yang merupakan kelebihan sebenar bagi jumlah pembangun web yang berlaku. Berikut adalah sekumpulan ciri yang merangkumi platform:

 • Pembuat Logo;
 • Pembina borang dalam talian percuma;
 • Sokongan berbilang bahasa;
 • Pilihan integrasi media sosial yang luas;
 • Pasar Aplikasi Kaya.

Kebaikan dan keburukan

Pembina laman web membolehkan memilih daripada berpuluh-puluh templat responsif dan disesuaikan sepenuhnya percuma agar sesuai dengan pelbagai ceruk. Alat multibahasa juga memungkinkan untuk membuat beberapa versi bahasa projek.

Untuk meningkatkan prestasi projek anda, sistem ini membolehkan mengintegrasikan pelbagai peluasan dan widget (Galeri, Alat Analisis, Sosial, Borang, Sokongan Sembang Langsung, Tempahan dan banyak lagi), borang dalam talian, butang rangkaian media sosial dan lain-lain. Terdapat juga peluang untuk merancang dan menambahkan logo laman web anda.

Mengenai kekurangannya, SITE123 kebanyakannya berfungsi dengan baik untuk pemula tanpa pengekodan sama sekali, tetapi tidak mempunyai seting kelas atas dan alat penyesuaian reka bentuk canggih untuk profesional reka bentuk web. Sebagai hasil pendekatan seperti itu, halaman arahan dan kedai web yang dibuat dengan sistem terlalu mudah, terutama untuk penggunaan profesional. Akhirnya, rancangan SITE123 tidak begitu berfungsi dan sarat dengan ciri untuk membolehkan anda memulakan laman web profesional kerana ia dilengkapi dengan pilihan penyesuaian reka bentuk terhad.

Kos

Terdapat langganan percuma yang menyediakan 500 MB ruang penyimpanan cakera, lebar jalur 1 GB dan 10 pesanan produk setiap bulan. Sebaik sahaja anda memutuskan untuk masuk dalam talian dan menerbitkan projek yang penuh dengan ciri, anda akan dapat memilih dari empat langganan berbayar. Ini termasuk:

 • Asas ($ 10.80 / bln) – Ruang simpanan 10 GB, lebar jalur 5 GB, sambungan nama domain percuma;
 • Lanjutan ($ 16.80 / bln) – Ruang penyimpanan 30 GB, lebar jalur 15 GB, sehingga 50 produk sebulan;
 • Profesional ($ 22.80 / bln) – Ruang penyimpanan 90 GB, lebar jalur 45 GB, 500 produk sebulan;
 • Emas ($ 28.80 / bln) – Ruang penyimpanan 270 GB, lebar jalur 135 GB, produk tanpa had setiap bulan.

Akan tetapi, harus disebutkan bahwa biaya rencana SITE123 berbeda dengan lokasi tempat pengguna tinggal. Pastikan untuk memeriksa kos rancangan sebelum meneruskan proses pengembangan laman web.

Cubalah Site123 secara Percuma

IM Creator – Pembina Laman Web Percuma untuk Organisasi Bukan Untung

IM Creator - Pembina Laman Web Percuma untuk Organisasi Bukan Untung

Nama Produk:Pencipta IM (XPRS)
Laman web rasmi:imcreator.com
Kerumitan:Sangat mudah
Pelan Percuma:Tanpa had
Pelan Premium:dari $ 8 / bln
Ditubuhkan:2011
Ibu pejabat:USA
Cubalah Secara Percuma

IM Creator – adalah pembangun laman web bercirikan kontemporari, yang merupakan penyelesaian sempurna untuk artis, usahawan, kreatif dan semua orang, yang merancang untuk menggunakan sistem ini untuk memulakan projek bukan komersial menampilkan fungsi mewah. IM Creator memastikan proses pembangunan laman web yang mudah dan intuitif, menyediakan pelbagai alat penyesuaian reka bentuk untuk hasil terbaik.

Ciri-ciri utama

Sistem ini memberi peluang untuk memilih dari sekumpulan fungsi dan alat yang menjadikan pembuatan laman web cekap dan profesional. Lihatlah ciri pembangun laman web yang paling mengagumkan sekarang:

 • Platform blog bersepadu;
 • Enjin e-dagang yang kuat;
 • Sumber reka bentuk web percuma;
 • “Jalur & Teknologi Polydoms;
 • Reka bentuk responsif profesional.

Kebaikan dan keburukan

Pencipta IM membolehkan memilih dari puluhan templat siap pakai percuma, yang responsif secara lalai dan disesuaikan sepenuhnya. Sistem ini juga memberi akses kepada penyunting laman web WYSIWYG bersepadu, yang memungkinkan penyatuan HTML untuk memastikan hasil terbaik. Pembangun laman web juga dilengkapi dengan enjin blog dan eCommerce serta alat pengoptimuman SEO profesional yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya proses penyesuaian reka bentuk.

Bercakap mengenai kekurangan, pembangun laman web mungkin kelihatan agak sarat dengan ciri dan alat yang memerlukan penerokaan tambahan. Fungsi eCommerce tidak begitu maju kerana sistem tidak membenarkan anda memuat naik banyak produk untuk dijual dan ada juga kemungkinan penyesuaian fon terhad.

Kos

Pencipta IM mempunyai satu kelebihan yang ketara yang menjadikan sistem ini mengatasi pesaingnya. Ia adalah percuma untuk artis, pelajar dan pemilik laman web bukan keuntungan, memberi peluang kepada pengguna untuk memulakan projek yang lengkap tanpa pelaburan kewangan sama sekali. Untuk semua pengguna yang bersedia untuk memulakan laman web untuk penggunaan komersial, pembangun laman web menawarkan langganan berikut:

 • Lesen Tahunan ($ 8 / bln) – satu nama domain, satu laman web, ruang penyimpanan cakera dan lebar jalur tanpa had, enjin eCommerce, sokongan teknologi premium, menyiratkan satu kali pembayaran tahunan sebanyak $ 96 / bln;
 • Lesen dua tahunan ($ 11 / bln) – satu nama domain, satu laman web, ruang penyimpanan cakera tanpa had dan lebar jalur, enjin eCommerce, sokongan teknologi premium, menyiratkan satu kali pembayaran setengah tahun yang merangkumi $ 66 selama 6 bulan;
 • SSL Dilindungi ($ 21 / bln) – ciri yang tertera di atas ditambah sambungan Sijil SSL ke nama domain yang dipilih.

Selain itu, IM Creator menawarkan tiga jenis langganan Label Putih. Ini termasuk rancangan Standard, Host It Yourself dan Servers Control, yang harganya sama dengan $ 350, $ 2500 dan $ 25000 per tahun bergantung pada syarat, perkhidmatan dan alat yang disediakan.

Cuba Pencipta IM secara percuma

Mobirise – Perisian Pembina Laman Web Luar Talian

Mobirise - Perisian Pembina Laman Web Luar Talian

Nama Produk:Mobirise
Laman web rasmi:mobirise.com
Kerumitan:Rata-rata
Pelan Percuma:Tanpa had
Pelan Premium:dari $ 149
Ditubuhkan:2015
Ibu pejabat:Kesatuan Eropah
Cubalah Secara Percuma

Mobirise – adalah sebuah perisian pembangun laman web luar talian, yang memerlukan muat turun dan pemasangan sebelum meneruskan proses pembangunan projek. Sistem ini dilengkapi dengan sekumpulan fitur dan alat yang awalnya berorientasi pada keperluan pengguna kali pertama. Pembangun laman web menonjol dari orang ramai kerana kemudahan penggunaannya yang tidak berkompromi dengan fungsi.

Ciri-ciri utama

Mobirise adalah pilihan yang bagus untuk mereka yang berhasrat untuk memulakan pelbagai jenis projek, termasuk portfolio, laman web perniagaan, halaman arahan, promosi dan banyak lagi. Ini merangkumi pelbagai ciri yang menyumbang kepada keberkesanan pembangunan laman web. Yang utama adalah seperti berikut:

 • Sambungan bersepadu;
 • Ratusan blok kandungan untuk pembangunan susun atur laman web;
 • Pembina laman web AMP;
 • Pematuhan GDPR;
 • Penyunting kod yang berkualiti dan selesa.

Kebaikan dan keburukan

Ciri AMP memungkinkan untuk meningkatkan prestasi laman web mudah alih dan cara mereka dipaparkan pada pelbagai jenis peranti mudah alih. Mobirise juga menawarkan peluang untuk memilih dan menyatukan puluhan blok kandungan secara peribadi untuk membentuk susun atur dan struktur laman web anda sendiri. Selain itu, ada kemungkinan untuk menyambungkan peluasan tersuai: Lazy Load, ikon, keranjang belanja yang sesuai dengan PayPal, slider, Google Analytics, Twitter Feed, Soundcloud dan banyak lagi.

Mobirise nampaknya tidak mempunyai banyak demeris. Kelemahan utama sistem SaaS adalah ketiadaan hosting bersepadu sendiri. Keperluan untuk mencari yang lain mungkin menimbulkan masalah bagi pengguna yang tidak berpengalaman. Lebih-lebih lagi, anda akan menghadapi keperluan untuk menyimpan fail di komputer anda untuk dapat mengemas kini projek apabila diperlukan. Akhirnya, semua laman web yang dipuji dengan Mobirise kelihatan serupa kerana strukturnya berdasarkan blok.

Kos

Mobirise adalah percuma untuk semua kategori pengguna dan juga untuk semua jenis projek, sama ada laman web komersial atau bukan komersial. Untuk memberikan kemajuan projek anda, anda boleh mempertimbangkan untuk menggabungkan beberapa plugin / pelanjutan berbayar, seperti Code Editor ($ 69Kit Semua dalam Satu ($ 129), Gelangsar WOW ($ 29, Keranjang Belanja PayPal ($ 29Ikon ($ 19Selain itu, bersedia untuk melabur dalam hosting.

Cuba Mobirise secara Percuma

Apakah Pembangun Laman Web Paling Mudah Digunakan?

Sama ada anda berhasrat untuk memulakan a peribadi atau a laman web perniagaan, anda semestinya mempunyai matlamat jangka panjang dan pemahaman yang jelas mengenai matlamat yang ingin anda capai. Terdapat kesalahpahaman yang meluas bahawa proses reka bentuk laman web mengambil masa dan mencabar. Ini sebahagian besarnya bergantung pada alat membina web yang anda gunakan untuk menyelesaikan tugas serta kemahiran dan keperluan reka bentuk web anda.

Antara pelbagai pembangun laman web berkualiti dan berfungsi, Wix adalah yang memegang kedudukan utama di kebanyakan negara di dunia. Platform ini menonjol dari orang ramai kerana kemudahan penggunaan dan fokus pengguna yang kuat. Editor WYSIWYG bersepadunya, ketersediaan Wix ADI dan editor templat standard serta beratus-ratus reka bentuk percuma dan siap mudah alih menjadikannya penyelesaian reka bentuk web termudah untuk pemula pertama dan pakar reka bentuk web.

Betapa Mudahnya Membuat Laman Web dengan Wix?

Melancarkan laman web tidak boleh menjadi cabaran bagi pemula dan pakar reka bentuk web. Di sinilah Wix terbukti sebagai penyelesaian yang paling munasabah. Pembina laman web berfungsi dengan baik untuk kedua-dua kategori pelanggan kerana ia dibuat dengan kesederhanaan dan fokus pengguna. Wix adalah alat membina laman web yang berkualiti untuk memulakan dan mengurus secara literal semua jenis projek. Apa sahaja laman web yang akan anda mulakan dengan sistem, senarai langkah yang mesti dimiliki hampir sama. Berikut adalah peringkat utama yang perlu diselesaikan untuk mendapatkan ciri Laman web berasaskan Wix.

 1. Daftar Untuk Sistem. Sebagai pembangun laman web SaaS, Wix menyiratkan pendaftaran dalam talian, yang mudah, cepat dan senang. Untuk mendaftar ke sistem, anda hanya perlu mengisi borang pendaftaran, memberikan maklumat log masuk anda, atau menggunakan data akaun Facebook / Google untuk bergabung dengan platform. Keseluruhan proses memakan masa beberapa minit atau kurang dari itu.
 2. Pilih Templat. Wix mempunyai salah satu galeri templat terkaya dan paling berkualiti di ceruk – jumlah temanya melebihi 550 reka bentuk. Ini memberi anda pilihan templat yang sangat mengagumkan. Untuk keselesaan anda, reka bentuk dibahagikan kepada kategori tematik berkenaan dengan topik yang mereka bahas. Cukup layari mereka untuk memilih templat yang paling sesuai dengan keperluan anda dan keperluan industri.
 3. Sesuaikan Reka Bentuk. Sebaik sahaja anda selesai dengan pilihan templat, anda boleh meneruskan penyesuaian segera. Disana ada dua pilihan penyuntingan templat anda boleh memilih dari. Sekiranya anda seorang pemula, maka anda boleh menggunakan alat Wix ADI, yang secara harfiah membuat laman web untuk anda dalam mod automatik, menggunakan kandungan yang akan anda kirimkan atas permintaannya. Penyelesaian lain adalah dengan menggunakan Wix Editor bersepadu yang membolehkan anda membuat versi laman web desktop dan mudah alih. Apa yang boleh anda lakukan di sini untuk menyesuaikan projek adalah menghantar kandungan, memuat turun gambar, video dan fail media lain. Selain itu, adalah mungkin untuk menyatukan widget dan perkhidmatan pihak ketiga untuk memberikan fungsi dan reka bentuk yang diperlukan di laman web anda.
 4. Laraskan Tetapan SEO. Wix adalah pembangun laman web yang mesra SEO, yang bermaksud bahawa ia menjaga promosi projek anda dengan berkesan di enjin carian. Sistem ini mempunyai alat SEO Wiz bersepadu yang membolehkan anda sediakan parameter SEO dan menawarkan arahan langkah demi langkah mengenai cara melakukannya.
 5. Pilih Pelan. Walaupun, Wix mempunyai langganan percuma, ia berfungsi dengan baik untuk menguji sistem dan hanya mempraktikkan kemahiran reka bentuk web anda. Untuk mendapatkan akses ke senarai lengkap ciri laman web, anda harus menaik taraf ke salah satu rancangan berbayar yang ditawarkan oleh pembangun laman web. Wix kini mempunyai beberapa rancangan untuk projek Standard dan Business / eCommerce. Kesemuanya memberi peluang untuk penyambungan nama domain percuma, hosting bersepadu dan alat / ciri khas yang penting khusus untuk jenis projek anda.
 6. Terbitkan Projek. Sebaik sahaja anda selesai dengan semua langkah yang disenaraikan di atas, anda sudah bersedia untuk menerbitkan laman web. Itu dilakukan hanya dengan beberapa klik – nikmati hasilnya dan teruskan menguruskan projek, menambahkan kandungan yang anda perlukan dan mengemas kini apabila diperlukan.

Itu semua mengenai proses membuat laman web dengan Wix. Seperti yang anda lihat, tidak ada yang rumit mengenainya. Tepatnya, algoritma hampir sama yang ditawarkan oleh kebanyakan yang lain pembina laman web yang popular. Ikuti cadangan untuk memastikan anda melakukan semuanya dengan betul dan bersiap untuk melaburkan sedikit usaha / masa untuk pembangunan laman web yang berkualiti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map