Memulakan Agensi Reka Bentuk Web

memulakan agensi reka bentuk web


Individu dan syarikat harus menghadapi pelbagai halangan dalam proses pengiktirafan dalam bidang reka bentuk web. Dengan begitu banyak pasukan tersuai dan jenama yang mapan, pemula dan freelancer baru harus berjuang hingga ke puncak. Sebilangan kecil benar-benar berjaya sementara semakin banyak pakar menyedari nilai sebenar memilih penyelesaian pembinaan web siap pakai.

Industri reka bentuk web dilengkapi dengan beberapa celah yang nampaknya menjadi batu sandungan utama menuju kejayaan, Perkhidmatan Label Putih dikuasakan oleh alat pembinaan laman web SaaS memudahkan syarikat dan individu menjangkau khalayak sasaran mereka dengan sumber dan latar belakang yang cukup untuk menjadi penjual semula label putih atau rakan kongsi. Kali ini kami akan mengkaji beberapa pembangun laman web teratas yang menawarkan pilihan label putih yang mungkin dapat membantu anda memulakan perniagaan reka bentuk web anda.

1. Penanda buku

Agensi Reka Bentuk Web Bookmark

Bookmark adalah dan pembangun laman web label putih berasaskan AI maju yang menggunakan teknologi inovatif untuk melancarkan perniagaan reka bentuk web yang berjaya. Ia Program Agensi baik untuk kedua-dua syarikat dan individu yang menginginkan sumber pendapatan baru. Anda boleh membuat laman web profesional untuk pelanggan dalam masa kurang dari 3 minit dengan pilihan sehingga 750 kategori perniagaan.

Papan Pemuka Agensi Reka Bentuk Web Bookmark

Platform ini membolehkan pengguna membuat agensi reka bentuk web berskala penuh dengan papan pemuka tunggal untuk mengesan semua pelanggan di satu tempat. Setiap pelanggan anda akan mendapat akses individu ke akaunnya dengan log masuk dan kata laluan yang unik untuk membuat perubahan dan kemas kini yang diperlukan. Pada masa yang sama, anda dapat mengakses akaun mereka dari jauh dari papan pemuka.

Kedua-dua agensi dan individu akan menghargai sistem pengebilan fleksibel yang menampilkan pemproses pedagang bersepadu yang dikuasakan oleh Stripe. Sistem akan memberitahu anda setiap pembelian yang selesai atau ditolak. Sebagai agensi reka bentuk web atau individu, anda boleh memilih sama ada membayar kos tetap dan menguruskan sendiri proses pembayaran. Dalam kes ini, bayaran mungkin berkisar bergantung pada jumlah pelanggan dan rancangan.

Kaedah Pembayaran Bookmark

Sebagai contoh, rancangan Pro mengenakan caj dari $ 7 hingga $ 10 setiap pelanggan sementara dalam rancangan Perniagaan hadir dengan harga yang bervariasi dari $ 17 hingga $ 20. Atau anda boleh membiarkan penagihan ke Bookmark memperoleh 60% dari setiap pembelian walaupun terdapat jumlah pelanggan dan harga. Menjadi ejen akan mendapat $ 99.95 setiap tahun. Sekiranya anda perlu memeriksa bagaimana sistem berfungsi, percubaan percuma selama 14 hari adalah apa yang anda perlukan.

Cuba Agensi Penanda Buku

2. Ucraft

Label Putih Ucraft

Ucraft adalah alat membina laman web yang hebat dengan pemenang anugerahnya Penyelesaian Label Putih. Ini bagus untuk agensi reka bentuk web dan individu yang ingin membina laman web untuk pelanggan mereka dengan mudah. Penyelesaiannya baik untuk perusahaan dan pekerja bebas. Ia dilengkapi dengan pembangun laman web terkini, instrumen pengebilan terbina dalam, dan banyak lagi.

Pembangun laman web label putih platform adalah penyelesaian yang baik untuk mewujudkan laman web berjenama sendiri tanpa penambahan khusus. Anda boleh mewujudkan kehadiran dalam talian yang kukuh dengan laman web unik anda yang mudah dipasarkan dan dipromosikan. Cukup letakkan logo dan nama jenama anda sendiri untuk meningkatkan pengiktirafan syarikat dan mula berinteraksi dengan pelanggan anda.

Pembuat Logo Ucraft

Ucraft memberikan cukup kaedah untuk berinteraksi dengan pelanggan anda. Anda bebas membuat rancangan harga anda sendiri dan juga menerima pesanan terus dari pelanggan anda. Mereka akan mendapatkan login dan kata laluan individu untuk membuat semua perubahan yang diperlukan di laman web baru mereka. Di sinilah anda mungkin memikirkan beberapa alat pengebilan tersuai. Nasib baik, penyelesaian label putih Ucraft tidak memerlukan integrasi sistem pembayaran pihak ketiga. Platform ini akan memproses semua pembelian untuk anda.

Penyunting Ucraft

Setelah semua kaedah komunikasi dan interaksi diperbaiki, anda boleh mula membina laman web untuk pelanggan anda. Ucraft mempunyai pembangun laman web yang mudah digunakan yang tidak memerlukan latar belakang teknikal yang besar. Sesiapa sahaja boleh melancarkan firma reka bentuk webnya dengan sistem drag-and-drop intuitif selain hosting percuma yang dihantar oleh Google Cloud tanpa perlu berurusan dengan platform CMS yang rumit seperti WordPress. Anda bebas menggunakan templat anda sendiri dan juga susun atur profesional Ucraft buatan sendiri yang tersedia atas permintaan bergantung pada rencana.

Rancangan untuk individu dan agensi reka bentuk laman web bermula dari $ 479 sebulan, yang jauh menjimatkan kos. Anda mungkin memerlukan beberapa penyelesaian yang lebih murah sekiranya terdapat anggaran yang terhad.

Cubalah Label Putih Ucraft

3. Pencipta IM

Label Putih Pencipta IM

IM Creator adalah antara tawaran perintis Label Putih penyelesaian yang hebat untuk penjual semula, individu, agensi reka bentuk web dan penyedia hosting. Pengguna boleh memilih dari beberapa rancangan yang dirancang untuk memenuhi keperluan yang berbeza. Sistem ini dikuasakan oleh teknologi canggih yang membolehkan anda menubuhkan, mengembangkan dan memasarkan jenama anda dalam talian.

Bermula dengan IM Creator sangat mudah. Sistem ini mempunyai wizard penyediaan tersuai yang membolehkan anda terlibat dalam penyelesaian Label Putih dengan mudah. Perlu beberapa minit untuk melancarkan laman web agensi reka bentuk web jenama sepenuhnya anda.

Anda boleh mula membina perniagaan jenama sepenuhnya dari awal atau memilih keupayaan penjenamaan semula Pencipta IM. Ini bermaksud bahawa anda bebas menggunakan domain atau nama jenama anda sendiri tanpa iklan dan label tersuai. Tidak perlu mengintegrasikan platform pihak ketiga juga.

Papan Pemuka Label Putih Pencipta IM

Sistem ini tidak membataskan anda pada jumlah laman web yang akan dibina. Setiap rancangan merangkumi lesen tanpa had, yang bermaksud anda boleh membuat seberapa banyak laman web untuk pelanggan anda yang anda perlukan tanpa bayaran tambahan atau kos tambahan. Lebih-lebih lagi, pelanggan anda akan mendapat ruang simpanan tanpa had yang membolehkan anda menonjol daripada pesaing lain. Platform ini mempunyai sistem penjejakan terbina dalam dengan laporan terperinci yang menggambarkan kadar penukaran dan KPI penting lain. Walau bagaimanapun, ia tidak terdapat dalam semua rancangan. Oleh itu, anda perlu memilih yang memberikan ciri yang mencukupi untuk keperluan perniagaan anda.

Bagi pakej, harga kemasukan adalah $ 350 setahun untuk pelan Label Putih Standard. Ia dilengkapi dengan lesen tanpa had dan bagus untuk pekerja bebas dan syarikat kecil. Pelan Host It Yourself dilengkapi dengan senarai ciri tambahan dengan harga $ 2,500 setiap tahun. Yang terbaik untuk mengembangkan agensi reka bentuk web dan syarikat hosting. Setiap rancangan merangkumi sokongan 24/7.

Cuba Label Putih Pencipta IM

Kelebihan Utama Menggunakan Label Putih dalam Perniagaan Reka Bentuk Web

Perkhidmatan Label Putih meningkatkan produktiviti. Selain itu, anda tidak perlu mengupah pereka web tersuai untuk menyelesaikan beberapa tugas. Fakta ini menjadikan kerjasama pihak ketiga lebih menjimatkan. Berikut adalah beberapa sebab lain untuk menggunakan platform label putih:

 • Menjadi Terlihat oleh Pelanggan – Perkhidmatan Label Putih membolehkan anda meningkatkan penglihatan dan pengiktirafan di kalangan pesaing. Pada masa yang sama, anda dapat memberi tumpuan kepada beberapa projek yang sedang berjalan pada masa yang sama dan tidak pernah melewatkan tarikh akhir, yang sangat penting bagi pelanggan anda.
 • Kesetiaan Pelanggan yang Ditingkatkan – anda mungkin memberikan perkhidmatan berjenama. Ini pasti akan meningkatkan kredibiliti dan kepercayaan anda. Nama jenama yang dikaitkan dengan syarikat anda akan meningkatkan kesetiaan pelanggan.
 • Bantuan Profesional – kelebihan ini sangat sesuai untuk pemula. Pereka web dengan sedikit pengalaman selalu bergantung pada bantuan profesional dari pakar yang lebih berpengalaman dalam pakej label putih. Pelanggan anda akan mendapat produk yang sempurna dengan nama jenama anda.
 • Penyelesaian Jimat Kos – ciri ini merujuk kepada kedua-dua individu yang ingin meletakkan kemudahan di dompet dan juga agensi reka bentuk web dengan anggaran yang terhad. Melancarkan agensi anda sendiri dari awal mungkin kelihatan lebih mahal daripada memilih label putih.
 • Penyelesaian masalah – anda perlu menangani aduan pelanggan dari semasa ke semasa. Adalah 100% semula jadi untuk setiap bidang perniagaan. Dengan label putih, anda mendapatkan pembantu profesional untuk menyelesaikan pelbagai masalah. Beberapa platform menawarkan ciri tambahan seperti jaminan wang dikembalikan, semakan projek, stereotaip percuma, dll.

Ciri ini mungkin berbeza dari platform ke platform. Atas sebab ini, anda perlu sangat prihatin ketika memilih penyedia label putih. Perancangan web adalah mengenai kualiti dan ciri terkini yang sempurna. Oleh itu, anda perlu mempertimbangkan beberapa faktor penting sebelum memilih platform untuk agensi anda.

Perkara yang Perlu Dipertimbangkan Semasa Memilih Rakan Perniagaan Label Putih

Memilih pasangan labil putih yang tepat akan menentukan reputasi agensi anda di web. Sentiasa ingat bahawa bukan anda yang mencari pertolongan tetapi adalah rakan Label Putih yang mewakili anda. Oleh itu, pastikan anda memerhatikan perkara berikut:

 • Bagus – mengambil kira matlamat masa depan anda. Adakah anda pasukan reka bentuk web atau freelancer mencari peluasan? Beberapa platform menawarkan ciri khas untuk pemula atau pelajar sementara yang lain lebih tertumpu pada agensi yang sudah ada. Pilih yang sesuai dengan tujuan anda.
 • Reputasi Dalam Talian – reputasi hebat di web sentiasa penting. Bekerjasama dengan syarikat yang tidak dikenali hanyalah membuang masa. Pilih rakan kongsi yang dipercayai yang dapat dilihat di web. Jika tidak, tidak ada akal untuk bekerja dengan mereka.
 • Ketelusan – membeli babi dengan cara yang tidak sesuai adalah idea yang baik. Pastikan platform mempunyai versi demo percubaan percuma. Awasi syarat kontrak dan harga. Semua bahagian mesti jelas dan senang difahami.

Garisan bawah

Memasuki bidang perniagaan reka bentuk web memerlukan latar belakang teknikal, kreativiti dan pendekatan inovatif yang baik. satu-satunya cara untuk memenuhi kehendak pelanggan ketika membina laman web untuk mereka. Kekurangan sumber asas mungkin menjadi cabaran yang sukar melainkan anda memilih rakan kongsi dalaman dalam menghadapi platform pembinaan laman web label putih.

Penanda bukuBookmark adalah pembina laman web AI yang maju. Ia baik bagi mereka yang hanya merancang untuk melancarkan agensi reka bentuk web mereka. Harga yang berpatutan dan sekumpulan ciri asas akan membolehkan anda masuk dalam talian hanya dalam beberapa minit dan mula membuat laman web yang berfungsi untuk pelanggan anda. penanda buku.com

UcraftUcraft Penyelesaian Label Putih adalah platform yang sedikit lebih fleksibel dengan alat yang mencukupi untuk membuat, menjenamakan dan memasarkan perniagaan anda dalam talian. Walaupun terdapat rancangan yang kaya dengan fitur, harganya agak terlalu tinggi terutama bagi pekerja bebas yang mungkin sukar untuk membayar harga tahunan tersebut. Ucraft.com

XPRS IM Creator kelihatan seperti penyelesaian yang paling fleksibel dengan pelbagai rancangan untuk memenuhi kehendak individu dan syarikat. Penyelesaian label putihnya dilengkapi dengan lesen tanpa had, papan pemuka pengguna dan sistem penjejakan untuk memantau penukaran. imcreator.com

Idea utama untuk menggunakan sumber pihak ketiga adalah untuk membina hubungan bersama secara beransur-ansur dengan kedua-dua perkhidmatan dan pelanggan, kerana anda tidak akan pasti mengenai ROI akhir anda. Mempunyai rakan kongsi di dalam rumah boleh mengelakkan perniagaan masa depan anda daripada kemalangan yang tidak dijangka. Atas sebab ini, anda harus 100% yakin platform yang anda pilih sesuai dengan keperluan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map