Pembangun Laman Web: Program Afiliasi dan Rakan Kongsi Terbaik Disemak

pembangun laman web program afiliasi dan rakan kongsi terbaik disemak


Program afiliasi – adalah salah satu amalan pemasaran dalam talian yang paling meluas dan menguntungkan yang memungkinkan untuk mencapai beberapa objektif dalam satu masa. Anda mendapat peluang sempurna untuk memulakan dan mempromosikan perniagaan web anda dan anda mendapat peluang hebat untuk menjana keuntungan dengannya. Proses pemasaran gabungan melalui penggunaan pembina laman web menyiratkan penerapan laman web tertentu untuk penjanaan lalu lintas untuk laman web lain.

Sebagai pemilik laman web, anda boleh mendorong pengguna lain untuk mengikuti program afiliasi perkhidmatan yang anda bekerjasama untuk mendapatkan hasil dari perkongsian ini. Jelasnya, semakin banyak pelanggan akan menyertai sistem ini dalam jangka masa panjang, semakin tinggi keuntungan anda. Jumlah akhirnya yang akan anda peroleh biasanya dikira dalam peratusan yang diberikan untuk setiap pelanggan baru, yang bergabung dengan sistem ini kerana cadangan dan usaha anda. Begitu juga, pendapatan mungkin dihasilkan dari jumlah klik laman web, jumlah penjualan dalam talian dan parameter lain, yang bergantung pada syarat program perkongsian.

Apa yang anda perlukan untuk menyertai program afiliasi adalah mendaftar untuk itu dan mengikut syarat yang disediakannya. Untuk mencari penyelesaian terbaik yang ditawarkan oleh pembangun laman web, masuk akal untuk meneroka pilihan yang paling popular yang ada. Dan itulah yang akan kami lakukan dengan segera.

3 Program Gabungan dan Rakan Kongsi Terbaik

Program Gabungan Wix

Program gabungan Wix

Program Gabungan Wix – dimaksudkan untuk peminat sistem, yang ingin mempromosikan platform pembinaan web terkemuka di dunia, mendapat banyak pendapatan untuk mengikuti program ini. Menjadi salah satu peneraju utama reka bentuk web yang tidak dapat dinafikan, Wix memungkinkan untuk melancarkan dan menguruskan pelbagai jenis laman web. Ini adalah sistem yang berfungsi dengan baik untuk semua kategori pengguna – dari pemula dan hingga pakar reka bentuk web.

Semua orang boleh menyertai program Wix Affiliate untuk mempromosikan sistem di laman web mereka dan mendapat bayaran komisen untuk itu. Untuk melakukannya, anda harus mendaftar ke Program Afiliasi (prosesnya mudah dan cepat – cukup isi borang dalam talian untuk melakukannya) dan mula mendorong pengguna baru dari laman web anda, mendorong mereka untuk bergabung dengan sistem.

Ciri-ciri Utama Program Gabungan Wix:

 • Yuran Penukaran Tinggi. Sistem ini menawarkan lebih dari $ 100 untuk setiap penukaran (penjualan) yang dibuat dengan pautan afiliasi anda.
 • Bilangan Rujukan Tanpa Had. Sistem tidak menetapkan had mengenai jumlah rujukan yang boleh anda bawa ke laman web. Hasilnya, semakin banyak lalu lintas yang anda jalankan dan semakin banyak pelanggan melanggan Pelan Premium, semakin tinggi keuntungan anda.
 • Akses Papan Pemuka. Apabila menyertai Program Afiliasi, anda mendapat akses ke Papan Pemuka, dari mana anda dapat membuat dan mengurus kempen anda dengan berkesan. Apa yang dapat anda lakukan di sini ialah mengesan jumlah lalu lintas, memeriksa parameter pembayaran, menyesuaikan laporan, melihat statistik projek terperinci dan mendapatkan akses ke beberapa bahagian (Webinar Pakar, Berita & Sumber, Hab Pakar, Alat & Panduan, Blog Pakar dll).

Anda boleh memohon akaun Afiliasi anda di halaman yang sesuai di laman web rasmi. Sistem akan memberitahu calon Afiliasi mengenai keputusan Pengesahan / Penolakan dalam tempoh 10 hari. Perlu diingat bahawa laman web yang mengandungi penyalahgunaan, promosi, haram, menyinggung perasaan, penyalahgunaan atau kandungan lain yang menyalahi undang-undang, mungkin tidak mematuhi syarat Program Afiliasi dan, oleh itu, boleh ditolak untuk menyertainya.

Semua Ahli Gabungan yang dibenarkan untuk mengikuti program ini, akan mendapatkan Kod Penjejakan individu untuk pelaporan, penjejakan dan kawalan Bayaran Rujukan yang tepat. Ini akan memberi anda kebenaran untuk mula mempromosikan pembangun laman web dengan memasukkan kreatif Wix dan menerbitkan pautan sistem di laman web anda, yang akan mengarahkan pelanggan ke sistem, mendorong mereka untuk menyertainya. Sistem ini juga menawarkan peluang untuk memilih halaman arahan yang merangkumi pelbagai topik (perniagaan kecil, pelancongan, portfolio dan lain-lain) yang akan diakses oleh pengunjung laman web anda sejak awal.

Pembayaran

Bercakap mengenai pembayaran, setiap Afiliasi akan mendapat pendapatan tetap untuk setiap Pengguna Pelan Premium Wix baru, yang bergabung dengan sistem melalui Kod Penjejakan yang disediakan.

 • $ 40 / pengguna untuk 1-30 pelanggan yang didorong,
 • $ 60 / pengguna untuk 30-60 pelanggan
 • $ 80 / pengguna untuk lebih daripada 51 pelanggan.

Wix akan menyiapkan laporan berkala yang dikemas kini, memberikan aktiviti penjualan Pengguna yang Dirujuk yang didorong oleh Afiliasi. Ini diperlukan untuk mengira jumlah bayaran balik, yang akan dilindungi oleh sistem dengan selamat. Anda boleh mendapatkan bayaran balik kewangan anda selama 45 hari selepas akhir setiap bulan kalendar kecuali jumlahnya lebih rendah daripada $ 200. Dalam kes ini, wang akan ditambahkan secara automatik ke ganjaran bulan berikutnya. Sekiranya jumlahnya tidak melebihi had $ 200 selama tiga bulan, Wix berhak untuk membatalkan perjanjian tanpa dikenakan tanggungjawab.

Semua pembayaran dibuat dalam dolar AS melalui sistem PayPal, transfer bank atau pilihan lain yang difikirkan paling sesuai oleh Wix untuk setiap kes tertentu. Sekiranya sistem mempunyai kebimbangan mengenai tindakan penipuan yang dibuat oleh Afiliasi, ia berhak untuk menunda pembayaran hingga 180 hari untuk membersihkan keadaan.

Menjadi Ahli Gabungan Wix

Program Shopify Affiliate

Program affiliate Shopify

Shopify Affiliate Program – adalah penyelesaian maju dan bermanfaat untuk pengguna dan pelanggan tetap perisian eCommerce yang terkenal di dunia. Pada masa ini, sistem ini bekerjasama dengan lebih daripada 800,000 perniagaan di seluruh dunia, termasuk jenama terkenal seperti New York Times, RedBull, Tesla Motors, Mozilla dan banyak lagi. Perisian ini akan berfungsi dengan baik untuk pedagang, yang akan dapat menyampaikan karya mereka dengan lancar kepada calon pelanggan dengan pelaburan, kemahiran dan pengalaman sokongan minimum. Dengan menyertai program ini, anda dapat membawa perniagaan eCommerce anda ke tahap yang baru, memperoleh banyak kelebihan darinya.

Ciri-ciri Utama Program Affiliate Shopify:

 • Produk Bertaraf Dunia. Program Affiliate Shopify memungkinkan untuk menawarkan kerjasama kepada pelanggan anda dengan pemimpin industri eCommerce terbaik, yang akan memberi mereka penyelesaian dan pengalaman yang disesuaikan yang sesuai dengan keperluan pemasaran masing-masing.
 • Beberapa Pilihan Perkongsian. Shopify menawarkan empat jenis Rakan Kongsi yang dapat anda pilih berdasarkan keperluan dan program yang anda pilih. Ini termasuk Rakan Rujukan (mereka, yang telah mendaftar untuk Akaun Rakan Kongsi di halaman program rakan kongsi Shopify dan mempromosikan perkhidmatan dengan membuat pautan rujukan yang unik atau bertindak sebagai VAP – Rakan Tambah Nilai secara langsung dengan pedagang di Gedung Pembangunan sistem), Pembangun ( mereka, yang telah mendaftar melalui Program Pembangun sistem dan bertanggungjawab untuk membuat aplikasi tema), Pakar (VAP, yang telah memasuki Program Pakar Shopify dan dimasukkan ke dalam Senarai Direktori Pakar Shopify) dan Rakan Plus (mereka, yang mematuhi syarat Program Rakan Kongsi Shopify Plus).
 • Faedah Khas. Rakan kongsi sistem berhak mendapatkan potongan khas untuk pelbagai perkhidmatan perisian yang diperlukan untuk reka bentuk produk, pengembangan perniagaan, pengurusan dan pengujian projek.
 • Ganjaran Kewangan. Sistem ini menawarkan bahagian hasil, yang dikira secara individu berdasarkan jenis dan rancangan Perkongsian yang anda jalani dan jumlah rujukan yang anda jalankan ke sistem. Anda boleh mendapatkan terma pembayaran balik dan alternatif ganjaran terperinci di sini.

Pembayaran

Shopify mengira bayaran yang diperoleh Rakan Kongsi di bawah Pelan Rujukan setiap bulan setelah Penerimaan Bayaran yang diberikan oleh Pedagang sekiranya kedai web aktif dan Rakan Kongsi telah menyelesaikan sekurang-kurangnya satu Aktiviti Menjana Pendapatan sepanjang 12 bulan sebelumnya. Bayaran dikira oleh sistem berdasarkan syarat Aplikasi dan Pelan Tema berdasarkan pendapatan yang dijana melalui aplikasi atau pengembangan tema. Bayaran yang dikenakan untuk pengguna Rencana Bounty atau Program Saluran juga dikira sebulan sekali berdasarkan penerimaan pembayaran yang diberikan oleh Pedagang untuk dua bulan sebelumnya berturut-turut.

Sistem ini mempunyai dua Tempoh Pembayaran, ketika mengagihkan yuran kepada peserta Program. Ini berlaku dua kali sebulan: tempoh Pembayaran pertama berlangsung pada separuh pertama bulan, sementara tempoh kedua dilanjutkan pada bahagian kedua bulan. Sekiranya jumlah pembayaran kurang dari $ 25 pada akhir Tempoh Pembayaran, Shopify berhak untuk menahan pembayaran hingga akhir tempoh pembayaran berikutnya.

Sekiranya sistem mempunyai masalah penipuan, sistem tersebut dapat menangguhkan pembayaran hingga pertimbangan analisis risiko atau bahkan menahannya selama periode penyelidikan. Sistem ini juga berhak untuk menolak melakukan pembayaran dalam sejumlah kasus yang ditentukan dalam syarat Perjanjian Rakan Kongsi.

Menjadi Ahli Gabungan Shopify

Program Gabungan Bluehost

Program gabungan Bluehost

Program Gabungan Bluehost – adalah penyelesaian Bluehost canggih yang memungkinkan untuk mempromosikan platform di laman web anda melalui penggunaan pautan dan sepanduk khusus. Menjadi rasmi WordPress penyedia hosting, sistem telah mengembangkan program, yang dilengkapi dengan peraturan mudah dan memungkinkan anda menjana lalu lintas tanpa pelaburan waktu dan wang yang serius.

Untuk mendaftarkan program, pada mulanya anda harus menghantar Borang Pendaftaran Program Afiliasi yang terdapat di halaman berasingan di laman web anda. Permohonan akan disemak lebih lanjut oleh pasukan Bluehost yang berpengalaman, yang akan memberitahu anda mengenai keputusan persetujuan atau penolakan. Sekiranya anda diterima, Program Afiliasi akan menawarkan $ 65 setiap pelawat, yang mendaftar untuk perkhidmatan atau menggunakan pautan yang diterbitkan di laman web anda. Jelas sekali, semakin banyak pengguna yang mengarahkan semula ke sistem, semakin tinggi pendapatan anda.

Ciri-ciri Utama Program Afiliasi Bluehost:

 • Pendaftaran percuma. Hanya memerlukan beberapa minit untuk mendaftar ke platform dan anda tidak perlu membayar apa-apa untuk itu! Sejurus selepas pendaftaran program, sistem akan menghantar kod penjejakan yang perlu anda gunakan di laman web anda.
 • Tiada Had Hasil. Sistem tidak menetapkan had mengenai jumlah keuntungan yang dapat anda hasilkan dengan menggunakan Program Afiliasi. Semakin banyak pengguna yang anda hantar ke Bluehost – semakin tinggi jumlah komisennya – memang cukup adil!
 • Kawalan yang Dipercayai. Bluehost menggunakan alat penjejakan tersuai bersepadu yang boleh dipercayai. Teknologi yang canggih dan disesuaikan seperti itu membantu menjejaki jumlah pelawat yang dirujuk untuk memastikan anda mendapat ganjaran kewangan sepenuhnya.
 • Kempen diperibadikan. Platform ini memberi anda peluang untuk mengatur dan menyesuaikan setiap kempen secara bebas. Anda boleh menggunakan pautan penjejakan untuk mengkategorikan lalu lintas yang diarahkan dan melihat prestasinya. Ini juga merupakan tempat, di mana anda dapat membandingkan kempen dengan sejumlah parameter penting, seperti penukaran, klik dan ciri lain.
 • Alat Promosi. Dengan Bluehost, anda boleh memilih dan menambah iklan dan sepanduk, yang sangat sesuai dengan niche, rupa dan nuansa projek anda. Bagaimanapun, siapa yang lebih mengetahui khalayak sasaran anda daripada anda untuk dapat memberikan penambahan menarik yang pasti akan menarik perhatian pengguna?

Bayaran komisen dikira berdasarkan kadar yang ditentukan oleh Bluehost untuk setiap Pembelian Berkelayakan. Untuk mengetahui definisi dan peraturan yang tersirat dengan istilah “Pembelian Berkelayakan”, pada mulanya masuk akal untuk membaca peraturan Program Afiliasi karena tidak semua pembelian yang dilakukan oleh pelanggan yang disebut Bluehost dapat dianggap “Berkelayakan”.

Pada waktu yang sama, sistem berhak untuk menahan pembayaran yuran komisen, jika peserta program baru saja bergabung dengannya atau memiliki biaya komisen yang mungkin memenuhi syarat sebagai “berpotensi penipuan” berdasarkan syarat program. Komisen boleh dibayar hanya jika Afiliasi memberikan semua alamat dan dokumentasi cukai yang diperlukan.

Pembayaran

Untuk mendapatkan pembayaran, jumlah komisen harus melebihi $ 100 dan sekiranya Pembelian Berkelayakan telah dilakukan dalam 90 hari sejak akhir setiap bulan kalendar. Semua yuran komisen diproses selama sekitar 45-60 hari selepas akhir bulan atau tempoh lain yang dipersetujui dengan Afiliasi terlebih dahulu.

Sistem akan membuat pembayaran ke akaun yang ditentukan dalam perjanjian. Sekiranya anda perlu mengubah salah satu maklumat yang disediakan, anda harus ingat bahawa perubahan pilihan pembayaran yang dipilih di konsol Program Afiliasi mungkin berlaku selama dua kitaran pembayaran. Terserah anda untuk memilih sistem pembayaran PayPal atau ACH untuk mendapatkan yuran komisen anda. Perlu diingat bahawa pembayaran PayPal dikeluarkan semula selama 120 hari setelah tarikh terbitan asal, jika anda memutuskan untuk melakukan pengeditan pada maklumat akaun yang diberikan atau jika anda sama sekali menolak penggunaan sistem. Mengenai pilihan pembayaran ACH, Bluehost cenderung menawarkannya hanya kepada pengguna yang baki komisennya melebihi $ 5000 dalam jangka masa 90 hari.

Menjadi Ahli Gabungan Bluehost

Selain daripada program Affiliate pembangun laman web Top 3, terdapat juga dua alternatif yang boleh anda pilih, ketika memilih platform untuk bekerjasama.

Program Afiliasi uKit

program gabungan uKit

Program Afiliasi uKit – adalah penyelesaian penjanaan keuntungan yang baik yang ditawarkan oleh salah satu pembangun laman web perniagaan kecil terbaik. Ini memungkinkan bagi pembangun web profesional, pereka bebas dan pakar khusus lain untuk mendapatkan ganjaran kewangan untuk pengguna yang mereka bawa ke sistem.

Pembina laman web memberikan pampasan 30% untuk setiap pengguna yang baru didaftarkan dan dihitung berdasarkan jumlah pembayaran yang dilaburkan oleh pengguna ini ke dalam sistem. uKit tidak menetapkan had jumlah pembayaran maksimum. Lagi banyak lagi bagus. Berdasarkan syarat program, anda mendapat akses penuh ke Panel Kawalan Afiliasi dengan pelbagai alat promosi dan pemasaran. Selain itu, program ini melibatkan banyak pilihan penjanaan pendapatan, jumlah, kepelbagaian dan syarat bergantung pada rancangan yang dipilih.

Pembangun laman web membuat pembayaran atas permintaan juruweb yang diberikan bahawa jumlah pembayaran melebihi $ 50. Wang tersebut disimpan dalam sistem selama 14 hari. Pembayaran dibuat melalui sistem PayPal atau Webmoney.

Menjadi Ahli Gabungan uKit

Program Gabungan Weebly

Program gabungan Weebly

Program Gabungan Weebly – adalah satu lagi penyelesaian popular yang disediakan oleh pembangun laman web Weebly. Ini berfungsi dengan baik untuk freelancer, yang memfokuskan pada pengembangan projek yang dibuat khusus. Rangkaian pemasaran yang disediakan sistem ini juga dikenal sebagai program ShareASale yang bertindak sebagai perantaraan antara pembangun laman web dan juruweb.

Ia menawarkan kepada afiliasi pelbagai penjejakan masa nyata, alat pelaporan serta bayaran komisen bulanan biasa. Yang penting, program ini adalah percuma untuk semua orang, yang mempunyai niat untuk menyertainya.

Di antara kelebihan program perkongsian Weebly, masuk akal untuk menyebut 30% yuran komisen yang dikenakan untuk setiap pengguna yang didorong. Sistem ini tidak membebankan jumlah pelanggan yang boleh anda undang atau jumlah komisen yang dapat anda perolehi. Ciri lain adalah Window Cookie 120 Hari yang memberikan fleksibiliti yang lebih besar dan membolehkan anda dibayar walaupun pengguna ragu-ragu membuat penukaran untuk jangka masa yang panjang.

Akhirnya, program Weebly membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya trafik laman web anda dengan menggunakan EPC tinggi pembangun laman web. Anda boleh mendapat lebih banyak peluang menjana pendapatan kerana bonus biasa yang diberikan oleh sistem.

Weebly membuat pembayaran kepada ahli gabungan pada hari ke-20 setiap bulan melalui sistem deposit langsung, cek atau Payoneer. Namun, untuk menerima pembayaran anda, yuran komisen anda harus sama dengan atau melebihi $ 50.

Menjadi Gabungan Weebly

Pokoknya

Niche reka bentuk web tidak tetap statik – pilihan dan kelebihannya terus muncul secara berkala, memberikan pengguna kebebasan penciptaan tanpa had dan pilihan penyesuaian reka bentuk lanjutan. Tidak hairanlah, kebanyakan pengguna memutuskan untuk menguji kelebihan pembangun laman web tanpa had untuk memulakan dan mengembangkan peluang perniagaan mereka. Dalam hal ini, menggunakan kelebihan Program Afiliasi yang diperkenalkan oleh pembangun laman web sering terbukti menjadi penyelesaian yang munasabah.

 • Wix Affiliate Program adalah program perkongsian terbaik yang berfungsi dengan baik untuk khalayak sasaran yang luas dan menyediakan pelbagai pilihan penjanaan pendapatan dengan harga yang pantas.
 • Program Affiliate Shopify adalah penyelesaian sempurna untuk pemilik laman web eCommerce, yang baru memulakan perniagaan atau merancang untuk mempromosikannya untuk mendapatkan kadar trafik dan komisen yang tinggi.
 • Program Gabungan Bluehost juga patut diberi perhatian kerana platform tersebut adalah hosting rasmi CMS WordPress yang terkenal di dunia.

uKit dan Weebly adalah dua sistem berkuasa yang banyak ditawarkan kepada pengguna mereka juga. Kedua-dua sistem ini menyediakan Program Afiliasi untuk meningkatkan peluang pemasaran dan promosi laman web. Kedua-dua pembangun laman web boleh digunakan sebagai pengganti sempurna untuk 3 sistem teratas yang dikaji dalam catatan.

Troli Perbandingan Program Gabungan Pembangun Laman Web

WixShopifyBluehostuKitWeebly
Model pembayaransatu kalisatu kalisatu kalikekalsatu kali
Bayaran komisen (CPA)dari $ 40 hingga $ 80dari $ 25 hingga $ 2000$ 6530%30%
Pengeluaran minimum$ 200$ 25$ 100$ 50$ 50
Tempoh pembayaransekali sebulandua kali sebulansekali sebulanbila-bila masasekali sebulan
Penangguhan pembayaran45 hari14 hari45-60 hari14 hari20 hari
Tempoh kuki90 hari30 hari90 hari365 hari120 hari
Kaedah pembayaranPayPal, pindahan kawatPayPal, pembayaran ACHPayPalPayPal, WebmoneyCek, deposit langsung, Payoneer
MemohonMemohonMemohon
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map